46059
.
-
#4312 Nézd meg én hogy csináltam :)) -
#4310 Felmasolod valami free szerverre, aztan belinkeled ide.
#img src="ftp://ftp.szolgaltato/konytar/kepneve.jpg">
A # helyere < -
#4308 :))))))))))) -
#4304 Mutta :)) -
#4303 http://www.activisionvalue.com/salespages/StreetLegal -
dashed_ #4301 Mi az oldal cime???? -
#4300 Most mé monnyátok hogy csucsa a street legal? Szerintem qkva jól néz ki :))
:))) -
#4299 Vagy pedig a NASA-tól kölcsönöztek gépet, és így tudják futtatni :)
-
#4298 Az a patch-elt lesz szerintem is. Ha masert nem is a latotavolsag miatt. Erdemes megnezni az utolso kepet, az mar eleg jo. -
#4297 Mivel most kerult fel (1 oraja meg nem volt semmi)meg nincs mindenhova belinkelve naluk. Vagyis most toltogetik. Remelem ez a patch-et is huzza magaval... -
#4296 Ha jól láttam, itt már patchelt képek vannak fent. Legalábis nem tűnik olyan bugosnak mint nálam :( -
#4295 Elkeszult a Street Legal hivatalos weboldala. Megtekintheto az Activision Value Oldalai alatt. -
#4293 Azert van egy-ket bug, amitol lefordulok a szekrol a rohogetol. Tepek ezerrel aztan padlofek, es a ficko feje tobb meterre kinyult elore a szelvedon keresztul. Aztan vissza csattant:)) Alat!!!!
Mondjuk az Insane-es becsontozott, fizikazott emberket hianyolom. Ez a csak fejmozgasos, egy kicsit gazos. Igaz itt nem az a lenyeg, es igy nem is kell szamolni. Ha jol be lesz allitva, boven jo. -
#4292 az vagy -
#4291 ugyes vagyok? -
Gori #4290 sziasztok
talalkozott mar vki azzal a problemmel hogy nem savol? mar 3dik reinstall es baszik menteni:( -
#4289 Bazz, hogy csináltad? :) -
Orange #4288 Lehet, hasonlít rá. -
#4287 amugy, az egy TT ugye? amit megcsináltál!
CSak azért, mert nekem nemsikerult belevarázsolni a supraba a v8-ast! pedig ugy lenne az igazi! -
Orange #4286 Azt nem próbáltam -
#4285 Hát bazz. Eloszor is koszi, 2szor, milyen szörnyet csináltál ember? :D
egy nitorfrocccstol szét megy a moci, meg egy 60ra gyorsulástol a hátso kerékk!!! amugy fasza:D
Jah, a Toyota Supraba bele lehet valahogy varázsolni a v8ast? -
#4284 Én előre szoltam, hogy a színek miatt ne szóljatok, mert nem az lesz a rendes szín.
Egyébként senkitől sem kaptam semmilyen anyagot, vagy ötletet a honlappal kapcsolatban, szóval így nem nagyoon tudom, hogy mit is rakjak bele.
-
#4283 faszán kinyultak a rugok! -
#4282 ehh, amig itt ugykodtok, addig nálam ismét elszabadult a pokol!
-
#4281 Ki is probaltam:))))
-
#4280 thx -
#4279 thx :DDD -
Orange #4278 neked is ment -
#4277 detto:)) -
#4276 nekem is :))))) -
Orange #4275 Ment -
#4274 mert COfair nemjelentkezik! -
#4273 MEGKÉREK VALAKIT, HOGY AKINEK VAN ELMENTÉSE A 3. SZIGETROL, AZ PLZ KULDJE EL NEKEM MAILBE! THX -
#4272 Jahh,értem.Köszi -
#4271 Azért, mert megkell verni a legelso helyezéses versenyzőt is. Kiírja mindig az ellenfélnél, hogy mennyi a rankja. Ha megvered, akkor te leszel olyan helyezésű, mint amilyen ő volt, tehát elkell hodítani, a helyezéseket a többi klubtagtól. -
#4270 Nekem is detto, én sem értem miért csinálja. Első városban vagyok vmi 26 presztizsponttal,de mégis 10 vagyok a rangsorba. Vajon miért? -
#4268 Azt csak akkor kapod meg, ha már megvertél egy "új" klubtagot. -
#4267 Akkor ne rakjál bele, lehet hogy még nem eélg erős a motorja a kocsinak. -
dashed_ #4265 hehe.. ugyan ez van 12000el is
de most komolyan idegesit hogy nem tudom miert csinal;ja ezt -
#4264 ....a falnak :DDDD