46059
.
  • Nonoo
    Sziasztok!! Segitsetek!!

1:Miért van az hogy az ujonnan összerakott V6-os motor dadog mint az állat 1-4 ezres forduatig és csak onnan húz egyenletesen??
    2:Mire jo a kék doboz?
  • hali
    Hát faszom! Megvettem a Dodge-ot, lofassszá tuningoltam, már majdnem repult, kb 30-45percet szorakoztam vele! Erre gondolom elmentem, és akkor zsupsz, kilépett! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Asszem amig nem jön peccs addig már nem nyomulok vele!
  • Alexease
    bocsi...
  • Alexease
    Az auto: ORANGE tunningja.
  • Alexease
    Amugy eleg korrekt, nehany gyorsulas, es mar el sem indul, elkopnak a gumik. Egyhelyben all es radiroz:)))
  • Alexease
    Na, itt is egy start...
  • Csacsi
    Egyébként a boltba is lehet alkatrészeket venni? Pl. más alkatrészt, mint a catalogban?

• Csacsi
    Én ha bementem egy boltba, akkor kifagyott a játék.. :(
  • Alexease
    En csak most probaltam ki - mert eddig ki volt kapcsolva a forgalom/gyalogos - de tenyleg faszan utba igazitanak a gyalogosok, igy egybol talaltam versenyzot/boltot.
  • hali
    Hát, azt nemtom. Egy gyorsulástol szétmegy a motor, meg a komplett hátso futomu! Persze toltam bele a nitrot 1000l
  • Csacsi
    Akarom mondani save gamebol.
  • hali
    elment
  • Csacsi
    Ahogy látom te is savegaeből dolgozol. Ha nem túl nagy kérés, akkor elküldhetnéd nekem mailbe.
  • gyozo
    Az szerintem nem 5 hengeres, hanem 10, csak ott nem V elrendezés van, hanem egymással szemben vannak a hengerfejek és egy síkban van a tengely, csak nem tudom, hogy ezt az elrendzést hogy nevezik magyarul. (a gameben azt hiszem alloynak nevezik)
  • hali
    Na itt egy felemelkedés!
  • gyozo
    bfg900: Én átraktam semiautimatára, mert automatával egy kicsit gáz a tolatás. Ha elindul hátra akkor pánikba esek, megnyomom a féket, amitől persze meginkább elindul hátra és lezúzom a hátsó felét a gépnek :))
    Semiatomata esetén és vált automatikusan, csak nem mindig :))
  • Csacsi
    Szerintem cseréld le a felfüggesztésed, mert egy kicsit tropára mehet, bár szerintem jobban jársz, ha az egészet futóművet lecseréled. Ilyet nálam is csinált, kicseréltem a futóművet és jó volt, bár mikor az már a chasis 30%-os volt, akkor már semmi sem segített... :))
  • gyozo
    bfg900: Igen nálam is ugyanez a helyzet, illetve ahogy lentebb írtam, ha hagyom sokáig pörögni egyesbe, és úgy teszem kettesbe, akkor nem ugrik ki.
  • Csacsi
    Igen, mostanában elég szar a freemail, de ha valmikor elindul, akkor küldhetnél :)
  • hen-tes
    nem megy a freemail.. :(
    ugyhogy most nem kapsz :DDD
  • Csacsi
    De csak ha nem túl nagy kérés... :))
  • hen-tes

kügyem ?heehe :))
  • Csacsi
    Köszi a képet, most neked vagy jól megy a játék, vagy mentésből dolgozol :))) ha az utóbbi akkor elküldhetnéd nekem a mentést mailbe...
  • hen-tes
    én azzal nem megyek...
    mindig beszakad a betonba :((
  • hen-tes
    jobban fellehet csak most volt 1 + gomd (pscreen)
    :D
  • hen-tes
    csávónak jó a feje :P
  • hen-tes
    hihi
  • hen-tes
  • hen-tes
    hmmm
  • hen-tes
  • Csacsi
    Én nem találkoztam vele, szerintem nincsen, mert azt már ennyi idő alatt észre lehetett volna venni, bár talán majd a patch...... jajj de várom már azt a rohadt patchet :))
  • hali
    Jah, amugy van a játékban replay?
  • Csacsi
    Köszi, szívesen veszem!
  • Csacsi
    Bármilyen képet küldhettek mailbe, ha tetszik kiteszem :))
  • Csacsi
    Rendben, de előbb meg kéne jelennie a szerkesztőnek, az meg még nincs, de azért kösz az ötletet.
  • hali
    Hi, én majd kuldok gyorsulos shotokat!
  • hen-tes
    fbhehehe :)
    nem azt montam 4!!!
    csak azt hogy felemelkedett
    de csinálhatok arrol képet ha kel
  • Sero
    Csacsi:Ha a szerkesztővel foglalkozol, szerintem állat lenne egy downloadot csinálni, a letölthető szerkesztett alkatrészeket összegyűjteni,feltenni egy helyre.Így mindenki saját magának letölthet olyan tuning cuccot amilyet szeretne.
  • hali
    jo, de én is beleraktam a supraba a v6ost, de nem állt fel az orra!
  • Csacsi
    Akarom mondani gyorsulsz