46059
.
-
Nonoo #4425 Sziasztok!! Segitsetek!!
1:Miért van az hogy az ujonnan összerakott V6-os motor dadog mint az állat 1-4 ezres forduatig és csak onnan húz egyenletesen??
2:Mire jo a kék doboz?
-
#4424 Hát faszom! Megvettem a Dodge-ot, lofassszá tuningoltam, már majdnem repult, kb 30-45percet szorakoztam vele! Erre gondolom elmentem, és akkor zsupsz, kilépett! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Asszem amig nem jön peccs addig már nem nyomulok vele! -
#4421 bocsi... -
#4419 Az auto: ORANGE tunningja. -
#4418 Amugy eleg korrekt, nehany gyorsulas, es mar el sem indul, elkopnak a gumik. Egyhelyben all es radiroz:))) -
#4416 Na, itt is egy start...
-
#4414 Egyébként a boltba is lehet alkatrészeket venni? Pl. más alkatrészt, mint a catalogban?
-
#4413 Én ha bementem egy boltba, akkor kifagyott a játék.. :(
-
#4412 En csak most probaltam ki - mert eddig ki volt kapcsolva a forgalom/gyalogos - de tenyleg faszan utba igazitanak a gyalogosok, igy egybol talaltam versenyzot/boltot. -
#4411 Hát, azt nemtom. Egy gyorsulástol szétmegy a motor, meg a komplett hátso futomu! Persze toltam bele a nitrot 1000l -
#4408 Akarom mondani save gamebol. -
#4407 elment -
#4405 Ahogy látom te is savegaeből dolgozol. Ha nem túl nagy kérés, akkor elküldhetnéd nekem mailbe. -
gyozo #4404 Az szerintem nem 5 hengeres, hanem 10, csak ott nem V elrendezés van, hanem egymással szemben vannak a hengerfejek és egy síkban van a tengely, csak nem tudom, hogy ezt az elrendzést hogy nevezik magyarul. (a gameben azt hiszem alloynak nevezik) -
#4403 Na itt egy felemelkedés!
-
gyozo #4401 bfg900: Én átraktam semiautimatára, mert automatával egy kicsit gáz a tolatás. Ha elindul hátra akkor pánikba esek, megnyomom a féket, amitől persze meginkább elindul hátra és lezúzom a hátsó felét a gépnek :))
Semiatomata esetén és vált automatikusan, csak nem mindig :)) -
#4399 Szerintem cseréld le a felfüggesztésed, mert egy kicsit tropára mehet, bár szerintem jobban jársz, ha az egészet futóművet lecseréled. Ilyet nálam is csinált, kicseréltem a futóművet és jó volt, bár mikor az már a chasis 30%-os volt, akkor már semmi sem segített... :))
-
gyozo #4398 bfg900: Igen nálam is ugyanez a helyzet, illetve ahogy lentebb írtam, ha hagyom sokáig pörögni egyesbe, és úgy teszem kettesbe, akkor nem ugrik ki. -
#4395 Igen, mostanában elég szar a freemail, de ha valmikor elindul, akkor küldhetnél :) -
#4394 nem megy a freemail.. :(
ugyhogy most nem kapsz :DDD -
#4394 De csak ha nem túl nagy kérés... :)) -
kügyem ?heehe :)) -
#4392 Köszi a képet, most neked vagy jól megy a játék, vagy mentésből dolgozol :))) ha az utóbbi akkor elküldhetnéd nekem a mentést mailbe... -
#4391 én azzal nem megyek...
mindig beszakad a betonba :(( -
#4389 jobban fellehet csak most volt 1 + gomd (pscreen)
:D -
#4388 csávónak jó a feje :P -
#4387 hihi -
#4386 -
#4385 hmmm -
#4384 -
#4383 Én nem találkoztam vele, szerintem nincsen, mert azt már ennyi idő alatt észre lehetett volna venni, bár talán majd a patch...... jajj de várom már azt a rohadt patchet :))
-
#4382 Jah, amugy van a játékban replay? -
#4381 Köszi, szívesen veszem! -
#4380 Bármilyen képet küldhettek mailbe, ha tetszik kiteszem :))
-
#4379 Rendben, de előbb meg kéne jelennie a szerkesztőnek, az meg még nincs, de azért kösz az ötletet. -
#4378 Hi, én majd kuldok gyorsulos shotokat! -
#4377 fbhehehe :)
nem azt montam 4!!!
csak azt hogy felemelkedett
de csinálhatok arrol képet ha kel -
Sero #4376 Csacsi:Ha a szerkesztővel foglalkozol, szerintem állat lenne egy downloadot csinálni, a letölthető szerkesztett alkatrészeket összegyűjteni,feltenni egy helyre.Így mindenki saját magának letölthet olyan tuning cuccot amilyet szeretne. -
#4375 jo, de én is beleraktam a supraba a v6ost, de nem állt fel az orra! -
#4374 Akarom mondani gyorsulsz