46059
.
  • hali
    szép, szép, nagyon szép
  • I.C.ram
    Bazz, HARDON van 135mph-val nekimegyek egy oszlopnak, de közel nem törik így szarrá a jármű. :)
  • gyozo
    Egy jó tanács, akinek váltási gondjai vannak v6-os motarral, tegye át manuális váltásra.
    bfg900: Nem tudom, hogy átraktad-e TC-t SC-re, de nekem átszerelés után nagyon nagy gázok támadtak.
    3000 fordulat után felugrik a francba és lefullad a verda:)
  • hen-tes
    :DD
    halikám... ezt csekkold :) (de csak ha bejött a kép :))
  • hen-tes

na de nem offolunk !!
    megyek jáccani :)
  • hali
    háááááát, ja, hisz te vagy a HENTES!
  • hen-tes
    na mivan ???
    ennyire ijesztő lennék ?
  • hen-tes
    2xese ??? 2 ből lesz 4 ? :DDD (mutter - de gonosz vagy !)
  • hen-tes
    A patch mar kesz van, de meg mindig tesztelik, mi kb. a holnapi kiadasra szamitunk.
    A most leadott patch is javit az FPS-en, de a durva javulast a kovetkezobe tervezzuk, mert az tobb melo, es meg nem fejeztuk be.
    Szerintunk kb. ketszeresere jaivjuk ezzel a jatek sebesseget.

Udv,
    Kozak Tamas
    Invictus

ezt azé mer nem válaszolsz !!
    (nem kel megsértődni :P)
  • hen-tes
  • hali
    ezt vártam tőled! :DDDDDD
  • hen-tes
    jónapot !!
    na kitamas !!!!!
    patchet kérünk !!
    nem adnád oda ? nem mondjuk el senkinek
  • Alexease
    Koszi!
    Az Invictus logo nincs rosz helyen? Vagy ennyire nem reklamoznak titeket, vagy ti magatokat? Azert megis Ti dolgoztatok vele mint az alat.
    Amugy a patch-el mitortent? Mar egy hete az AV-nal van.
  • gyozo
    dav: Ezt én a következő módon küszöböltem ki:
    Belököm hármasba, és nyomom a nitrót mint állat és erőssen kapaszkodok a kormányba :))
  • hali
    Most az a kérdés!
    HOGY MIKO LÖSZ PECCS?
  • hali
    tudjuk kedves Tamas! :D
  • Blasta
    Jajjmá! Aszittem a peccs!
  • Blasta
    Huha....
    vajon miez.
  • dav
    Akkor most pontosan mi van a váltóval? Mert nálam is össze-vissza működik. 1-ből 2-be nem vált automatán, 2-ből 3-ba viszont túl korán vált, 4-ből néha visszakapcsol 3-ba, stb. Szóval teljesen használhatatlan. És hiába állítottam át manuálisra, akkor is ezt csinálta. Mondjuk még csak az alap kocsikat próbáltam, a motort viszont tuningoltam.
  • hali
    EJhha, a V6ost is szét tudtam hajtani! :D
  • Csacsi
    Nah végre itthon, most kipróbálok 1-2 dolgot, amit itt leírtatok, aztán nekiállok a honlapnak.
  • gyozo
    bfg900: Igen, ez a tunning harmadik fajtája, a pschihologiai tunning, amikor beteszed, csak nem kötöd be, de azért ott van a megnyugtató érzés, hogy ott zuzeg a supercarger:))
    Én is eljátszottam, elősször, örültem, mint majom a farkának, csak nem lett tőle gyorsabb a gép :))
  • Csacsi
    Nah elméletileg fél óra múlva otthon leszek, szóval ha minden jól megy estére lesz honlap is, vagy valami hasonló :)
  • gyozo
    bfg900: tehát akkor te a v6-os egyik oldalára tettél egy turbocargert a másik oldalára egy superchargert?
    Mert ha ott is turbocharger, akkor három cső kell menjen az injektorba.
    A király egy screenshot lenne (mármint a motorblokkról), hogy legalább a nyálamat csorgassam, mig nem jutok gép elé:))
  • Nonoo
    Sziasztok!!

Nem tudtam semmit csinalni a motorral,de nem is erdekel. 0-60:3.185!!! 3db turboval+nitro
    De tényleg miért bugos a fordulatszám szabályzó??
    Hogy raktok superchargert a V6-os motorra?
  • gyozo
    bfg900: Azonnal mond el, hogy tettél fel két turbot- és egy superchargert???? :)))

Mert felrakni még fel lehet rakni a a vasat, de ha ne kötöd össze a megfelelő csövekkel, akkor csak foglalja a helyet a cucc a a motorba. (Egyszer már felraktam így egy superchargert, csak nem lett gyorsabb a verda :))

Mert ugye a benya bemegy a feltöltőböl az injektorba, de oda csak egy cső mehet, kivéve, ha biturbohoz való benzinvezetéket teszel a v6-os motornál.
  • Norbyte
    Elmesélnétek, hogy milyen gépeken nyomjátok a game-t?
    Nálam ST6+TuaCel 1,4, 512 ram, GF3Ti200 640*480*16-ban max 20fps, átlagban 15. És iszonyú ronda. 1024*768-ban meg sem merem próbálni.
  • hali
    NEmtom ki szokta olvasni a www.hsw.hu-t, de ott fog indulni egy Street Legalos rész!
  • Csacsi
    Küldhetnél nekem mailt tuning tipekkel kapcsolatban, és akkkor este fel is raknám az oldalra, mert remélhetőleg este meg tudom csinálni, remélem nem nagy kérés. Ha lehet, akkor részletesen írd le, hogy mi hova kell, és milyen sorrendbe kell felrakni, előre is thx.
  • hali
  • hali
    Csocsi, ismét alkottam egy csodát!
  • Csacsi
    Most még nem, de szerintem ha kijön a patch, senki sem fog csalni, max easyn játszik, hogy legyen sikerélmény.. :))
  • Csacsi
    Ja értem, bár nem tudom Én miért panaszkodok. Rendszergazda vagyok, sza'l egész nap csak netezek, meg néha, ha nem megy 1-2 gép, akkor azt megnézem, aztán újra net, és figyelni a rendszert. Bár ez eléggé off volt

• Csacsi
    Ja így már értem a dolgot, köszi az infót, ezt majd otthon kipróbálom, ez már szinte light cheat.... :)) . Bár most még lehet, majd ha kijön a patch, és faszán fog működni, akkor majd legnehezebb szint, mert easyn mindenkit otthagyok bármilyen roncs autóval.. :))
  • gyozo
    bfg900: Nekem nem rémlik, hogy lenne többféle súlyu lendkerék, csak az a baj, hogy nem otthon vagyokés nem tudom megviziálni:)
    Egyébként a légszűrövel azt hiszem játszottam, de semmi különbség.
  • Csacsi
    Milyen suliba jársz te, ahol egész nap csak a gép előtt kell ülni? Bárcsak én is ilyen suliba jártam volna... :)))
  • Csacsi
    Hogy tudtok pénzt szerezni ennyi tuningra? Nálatok nem diavetítés a verseny? :)
  • gyozo
    A superchargeren nem megy keresztül a kipufogó.
    Ott a motorral kötöd össze egy ékszijjal és úgy kompresszál. Érzésem szerint úgy jobban gyorsult.
    De úgy látom nem csak én futottam bele a 3000-es fordulat alatt egyesben fellépő problémába v6-os motornál.
    Egyébként én is gondoltam rám, hogy túl nagy a motor, és betettem egy 204 köbcentist, de semi sem véltozott.
    De legalább már másikat is aggaszt a probléma, ennek örülök. :)
  • Csacsi
    Akkor nincs tippem... probáld meg másik aitóval, új játék kezdése, ha minden szakad, akkor reinstall.... ha az sem segít, akkor kénytelen vagy várni a patchre, bár szerintem mindenki ezt teszi, még aki játszik is emelett :(((
  • hen-tes
    heh EH: ÖÖ
    versenyeztem !! :)
    utánna meg voltam boltba !!!!!!!!!