46059
.
  • hali
    Majd ha kiadják te észkombájn!
  • Falabu #4575
    Hi all!!
    Mikor jön má ki a pecs, mert nagyon idegesítő ez!!:(((
  • gyozo
    Ja és egyébként a supercharger gondra szerintem a pre-limiter lenne a megoldás, mert ugye a sc felpörgeti meint álat, de neki kéne levágni x fordulaton, hogy lehessen váltani.
    Csak most azt nem tudom, hogy a pre-limiter bugos, vagy csak nem tudjuk, hogy hogy kell berakni.
    Egyébként ha berakod az sc-t, akkor érdemes megnézni a motor teljesítmény grafikont, ami alapján a kocsi úgy viselkedik, ahogy a görbén látszik, azaz nyomod a gázt,a lóerő elmegy a végtelenbe zabot hegyezni :)
  • gyozo
    I-NoVa: Igen ez már felötlött a fejemben, hogy oda még elférni valami, csak hülye vagyok és elfelejtettem bepakolni :))
    Egyébként a gumi tényleg nagyon nem mindegy, mert már rájöttem, hogy olyan piszok nehezen indul a kocsi egyesben, akkor túl nagyok a kerekek, mármint átmérőben. Tehát ha tökig akarod nyomni a gázt, akkor nagy átmérő, széles felület a nyerő, ha utcán vagy és versenyzel és még kanyarodni is szerenél, akkor inkább a kisebb a tuti.

Sajnos most megint átléptem nyálcsorgató üzemmódba, mert melózok. :)
  • I.C.ram
    Itt egy normális Dodge Charger 69-ből.

• hali
    Ismét egy gond!
    A váltoval! Akármilyet teszek bele, és ha manualra állitom, akkor is össze vissza váltogat! MÉRT?
  • I.C.ram
    Patchet nem mára igérték?
  • hali
    ezen asszem 21' van, és hátul a legszélesebb, és ha nitrot pakolok neki, akkor sem fustol el a kerék! CSak a végén :)
  • hali
    Kérdés!
    Vettem egy Codrac kocsit! Raktam bele v6ost, meg SC, meg TC. De elég lassacskán indult el! Na, ezek után leszedtem a TC és csak a SC maradt rajta, majd test track! Ekkor azt csinálta, hogy nyomtam a gázt, ugrott egyet, majd elorement kb 10métert, majd elkezdtett hátra menni, szal full meghulyult! Tapasztalt már ilyen valaki?
  • hali
    kabbe! :D nekem csak 1.8 megy! :(
  • hali

NEMTOM
  • Norbyte
    A PCdome-nál és Prohardver-nél lehet mail címet változtatni.

• hen-tes
    na lehet döntögetni
    én megyek kajálni
  • hen-tes

HEHE:D
  • gyozo
    Ja, azt kipróbáltam, mert olvastam a lentebb a hozzászólásod, amiben írtad, de csak a kocsit sikerült visszavarázsolni, az állást nem.
    De azért kösz a tippet, legközelebb tovább próbálkozok.

Egyébként hogy tettél be három nitró tartályt a verdába?
    Ez ugyanaz a kaszni, nem?
  • gyozo
    Kitaláltam :)
  • gyozo

• gyozo
    Csak nem tudok képet beszúrni. :)))
    Hogy a rákba kell?
    html tagot kell betenni, vagy mi a szöszt?
  • gyozo
    I-NoVa: Nekem sikerült:)

A kulcsszó MANUÁLIS váltó :)
    http://rgyozo.axelero.hu/gyozo/gyors1.jpg
    http://rgyozo.axelero.hu/gyozo/gyors2.jpg

Egyébként tegnap megtaláltam egy nagy bugot, bárcsak ne tettem volna. Ha megváltoztatja az ember a játékkal kapcsolatos beállításokat (pl. gyalogos forgalom), akkor nem lehet menteni a karriert.
    Tegnap megvertem mindenkit a második városrészen és nem tudtam lementeni. Sík ideg voltam, kezdhettem elölről az első városban.
  • dav
    Egyre jobban tetszik a játék :)
    Egy _nagyon_ jó patch persze nem ártana, de így is remekül lehet vele szórakozni. Mondjuk én szerencsés vagyok, nálam a garázs és a verseny rész is "tökéletesen" működik.
    Most már csak a karrierre kell rágyúrnom, mert nekem kell az a Charger. Meg a Viper. Meg a Mustang...

Üdv:
    dav
  • hen-tes
    bocsánat a nagy képért !
  • hen-tes
    itt 1 kipufogo hianyzik :D ut közbe elhagytam :DD de sebaj
  • hen-tes
    mijen az a doge ???
  • hen-tes

hehehehe
  • hen-tes
    Inova !!
    bazz
    pont most raktam össze a gépet
    erre neked is van :)
  • hen-tes
    HEHE :)))
    ha jól emlékszem ijen volt a Halálos iramban :)
    kurva jol megy
    csak 1 baja van
    nem birom belerakni a bal eelső kereket :(( a többi megy
  • hen-tes
    jóreggelt !
  • [Walaki]D`Lair
    NNa lassan már le fogom tölteni! Reszkessetek Charger tulajok!!!! >;)))))))))
  • Alexease
    Pedig ha szorozni akarna valaki, kotekedhetne, mert a jogi akarmik - elvileg - kotelezik a reg. torlest (adatbazisbol valo torlest, kijelentkezest).
  • Alexease
    Ugy tudom nem. Sot meg a reg-et sem lehet torolni.
  • Norbyte
    Nem ide tartozik, de...
    A supergamez-es Nick-hez tartozó e-mail címet meglehet változtatni úgy, hogy a nick maradjon?
  • Norbyte
    Kösz.

Egyéb? Nem fizikai hely, hanem virtuális?
  • Alexease
    CD Galaxis, 1112 Budapest, .... :))))))
  • Norbyte
    Addíg, amíg nem lesz patch mondanavalaki nekem 1 címet, ahol a full GearheadGarage fenn van?

Köszke.
  • gyozo
    Csacsi: Le kell kapni a kipufogót, és a levegő szűrőt és annak a csövét.
    Venni kell egy kipufogót turbochargerhez, egy csővet a légszűrőhöz (turbocharger tube to air filter) és egy benzin csövet. Az összerakási sorrend:
    1. kipufogó
    2. turbocharger
    3. benzincső
    4. cső a levegőszűrőhöz
    5. levegőszűrő

bfg900: Úgy látom te is beleszadtál a V6 és a supercharger problematikába. :)
  • Alexease
    Hogy legyen az SG-nek is autoja:)
  • Csacsi
    Valaki segítsen már. megvettem már az összesz alkatrészt, de a fenének nem bírok rárakni turbochargert a kocsimra, még egyes sziget, és legkisebb motor fér csak bele, de nem megy rá? Valaki írja le pls részletesen milyen sorrendbe kell berakni, és pontosan mi kell hozzá.
  • Csacsi
    Úgy döntöttem, hogy amíg nincsen patch a játékhozm, addig nem nagyon érdemes honlapot csinálni, szóval inkább hagyom egy kicsit pihenni a dolgot....Úgysem kaptam semmilyen anyagot tőletek, amivel feltölthetném az oldalt, nekem meg nincs annyi időm játszani, hogy rájöjjek dolgokra, szóval sorry mindenkitől, bár szerintme senkinek sem tetszett az ötlet... :)
  • Alexease
    Csuszunk lefele a topicban.
    Ez van amikor mindenki jatszik:))))
  • Norbyte
    A képeket mivel csináljátok? mert nekem a HyperSnap ba***k leszedni.