46059
.
-
#4576 Majd ha kiadják te észkombájn! -
#4575 Hi all!!
Mikor jön má ki a pecs, mert nagyon idegesítő ez!!:((( -
gyozo #4573 Ja és egyébként a supercharger gondra szerintem a pre-limiter lenne a megoldás, mert ugye a sc felpörgeti meint álat, de neki kéne levágni x fordulaton, hogy lehessen váltani.
Csak most azt nem tudom, hogy a pre-limiter bugos, vagy csak nem tudjuk, hogy hogy kell berakni.
Egyébként ha berakod az sc-t, akkor érdemes megnézni a motor teljesítmény grafikont, ami alapján a kocsi úgy viselkedik, ahogy a görbén látszik, azaz nyomod a gázt,a lóerő elmegy a végtelenbe zabot hegyezni :) -
gyozo #4572 I-NoVa: Igen ez már felötlött a fejemben, hogy oda még elférni valami, csak hülye vagyok és elfelejtettem bepakolni :))
Egyébként a gumi tényleg nagyon nem mindegy, mert már rájöttem, hogy olyan piszok nehezen indul a kocsi egyesben, akkor túl nagyok a kerekek, mármint átmérőben. Tehát ha tökig akarod nyomni a gázt, akkor nagy átmérő, széles felület a nyerő, ha utcán vagy és versenyzel és még kanyarodni is szerenél, akkor inkább a kisebb a tuti.
Sajnos most megint átléptem nyálcsorgató üzemmódba, mert melózok. :) -
#4570 Itt egy normális Dodge Charger 69-ből.
-
#4569 Ismét egy gond!
A váltoval! Akármilyet teszek bele, és ha manualra állitom, akkor is össze vissza váltogat! MÉRT? -
#4567 Patchet nem mára igérték? -
#4566 ezen asszem 21' van, és hátul a legszélesebb, és ha nitrot pakolok neki, akkor sem fustol el a kerék! CSak a végén :) -
#4565 Kérdés!
Vettem egy Codrac kocsit! Raktam bele v6ost, meg SC, meg TC. De elég lassacskán indult el! Na, ezek után leszedtem a TC és csak a SC maradt rajta, majd test track! Ekkor azt csinálta, hogy nyomtam a gázt, ugrott egyet, majd elorement kb 10métert, majd elkezdtett hátra menni, szal full meghulyult! Tapasztalt már ilyen valaki? -
#4562 kabbe! :D nekem csak 1.8 megy! :(
-
#4561 -
Norbyte #4559 A PCdome-nál és Prohardver-nél lehet mail címet változtatni.
-
#4557 na lehet döntögetni
én megyek kajálni -
HEHE:D -
gyozo #4551 Ja, azt kipróbáltam, mert olvastam a lentebb a hozzászólásod, amiben írtad, de csak a kocsit sikerült visszavarázsolni, az állást nem.
De azért kösz a tippet, legközelebb tovább próbálkozok.
Egyébként hogy tettél be három nitró tartályt a verdába?
Ez ugyanaz a kaszni, nem? -
gyozo #4550 Kitaláltam :) -
gyozo #4548
-
gyozo #4547 Csak nem tudok képet beszúrni. :)))
Hogy a rákba kell?
html tagot kell betenni, vagy mi a szöszt? -
gyozo #4546 I-NoVa: Nekem sikerült:)
A kulcsszó MANUÁLIS váltó :)
http://rgyozo.axelero.hu/gyozo/gyors1.jpg
http://rgyozo.axelero.hu/gyozo/gyors2.jpg
Egyébként tegnap megtaláltam egy nagy bugot, bárcsak ne tettem volna. Ha megváltoztatja az ember a játékkal kapcsolatos beállításokat (pl. gyalogos forgalom), akkor nem lehet menteni a karriert.
Tegnap megvertem mindenkit a második városrészen és nem tudtam lementeni. Sík ideg voltam, kezdhettem elölről az első városban. -
dav #4544 Egyre jobban tetszik a játék :)
Egy _nagyon_ jó patch persze nem ártana, de így is remekül lehet vele szórakozni. Mondjuk én szerencsés vagyok, nálam a garázs és a verseny rész is "tökéletesen" működik.
Most már csak a karrierre kell rágyúrnom, mert nekem kell az a Charger. Meg a Viper. Meg a Mustang...
Üdv:
dav -
#4543 bocsánat a nagy képért ! -
#4542 itt 1 kipufogo hianyzik :D ut közbe elhagytam :DD de sebaj -
#4541 mijen az a doge ??? -
hehehehe -
#4536 Inova !!
bazz
pont most raktam össze a gépet
erre neked is van :) -
#4535 HEHE :)))
ha jól emlékszem ijen volt a Halálos iramban :)
kurva jol megy
csak 1 baja van
nem birom belerakni a bal eelső kereket :(( a többi megy -
#4533 jóreggelt ! -
[Walaki]D`Lair #4526 NNa lassan már le fogom tölteni! Reszkessetek Charger tulajok!!!! >;))))))))) -
#4525 Pedig ha szorozni akarna valaki, kotekedhetne, mert a jogi akarmik - elvileg - kotelezik a reg. torlest (adatbazisbol valo torlest, kijelentkezest). -
#4524 Ugy tudom nem. Sot meg a reg-et sem lehet torolni. -
Norbyte #4523 Nem ide tartozik, de...
A supergamez-es Nick-hez tartozó e-mail címet meglehet változtatni úgy, hogy a nick maradjon? -
Norbyte #4521 Kösz.
Egyéb? Nem fizikai hely, hanem virtuális? -
#4520 CD Galaxis, 1112 Budapest, .... :)))))) -
Norbyte #4519 Addíg, amíg nem lesz patch mondanavalaki nekem 1 címet, ahol a full GearheadGarage fenn van?
Köszke. -
gyozo #4517 Csacsi: Le kell kapni a kipufogót, és a levegő szűrőt és annak a csövét.
Venni kell egy kipufogót turbochargerhez, egy csővet a légszűrőhöz (turbocharger tube to air filter) és egy benzin csövet. Az összerakási sorrend:
1. kipufogó
2. turbocharger
3. benzincső
4. cső a levegőszűrőhöz
5. levegőszűrő
bfg900: Úgy látom te is beleszadtál a V6 és a supercharger problematikába. :) -
#4516 Hogy legyen az SG-nek is autoja:)
-
#4513 Valaki segítsen már. megvettem már az összesz alkatrészt, de a fenének nem bírok rárakni turbochargert a kocsimra, még egyes sziget, és legkisebb motor fér csak bele, de nem megy rá? Valaki írja le pls részletesen milyen sorrendbe kell berakni, és pontosan mi kell hozzá. -
#4511 Úgy döntöttem, hogy amíg nincsen patch a játékhozm, addig nem nagyon érdemes honlapot csinálni, szóval inkább hagyom egy kicsit pihenni a dolgot....Úgysem kaptam semmilyen anyagot tőletek, amivel feltölthetném az oldalt, nekem meg nincs annyi időm játszani, hogy rájöjjek dolgokra, szóval sorry mindenkitől, bár szerintme senkinek sem tetszett az ötlet... :) -
#4510 Csuszunk lefele a topicban.
Ez van amikor mindenki jatszik:)))) -
Norbyte #4507 A képeket mivel csináljátok? mert nekem a HyperSnap ba***k leszedni.