46059
.
-
#4638 ejnye !! béna vagy :DDD -
gyozo #4637 Na, azért csak feltámadt valakiben az elfolytott szakmai önérzet:)
Remélem ez nem reked meg a tervezés fázisában :)
-
#4636 En is csinatam(-lok) weoldalt. Estere, holnapra talan fent lesz. Mivel nem sok idom van igy statikus/dinamikus (html/php) takolmany. Ja es egy kicsit antidesignes... De szetmenuztem teljesen (25-30) almenu. Lehet majd felrakni (tobbekkozott): hirek, patchek:)), utils, textures, decals, cars, screenshot, damages, mycar, infok, tunningleirasok, alkatreszlista stb, stb.
Majd felteszek este egy 0.01-es vezrziot:)), kellnenek otletek, hogy a menukbe mit rakjak meg. Mivel statikus (mondjuk PHP modul berangatassal), utolag problemasabb lesz modositani. -
#4633 Ezer köszönet! -
#4632 Persze, hogyne!! azthittem, hogy csak 3 van. :D -
#4629 Vagy ahova a képeket felraktad, oda is jó lenne. Legyszíves. -
#4628 Radon : pls küldjél már elmentést, látom te már 3. városban vagy. [email protected] -
gyozo #4626 Én küldenék neked egy kimentést, ahol már majdnem ott vagyok a harmadik városban, csak most nem vagyok a gépem előtt.
De tudom, hogy ez nem vigasztal :) -
#4625 Dehát eddig te vagy az egyetlen, aki reagált rá. :D -
gyozo #4624 Mondjuk oda mentéseket is el lehetne helyezni egyes türelmetlen embereknek, akik felülről lefelé írnak :)) -
gyozo #4623 radon: Tuti.
Kár, hogy Csacsi letett a honlap készítés gondolatáról, mert már azért gyűlik az a hiányolt tartalom :) -
#4622 P
L
S
K
Ü
L
D
J
Ö
N
V
A
L
A
K
I
E
G
Y
S
A
V
E
-
T
,
A
H
O
L
M
Á
R
A
3
.
V
Á
R
O
S
B
A
N
V
A
N
.
P
L
Z -
#4621 grat -
#4619 Na valaki! -
gyozo #4618 bfg900: Azért legközelebb megpróbálhatnánk egy percen bellül lenni reagálásban :)) -
#4617 Küldjetek pls 3. városbeli SAVET, sok pénz nem hátrány. :D -
gyozo #4616 Na, már le is írták, nem kel messzire menni :)
Pörög ez a topik :)) -
#4615 ITt az én tanulmányautom! 162vel az oszlopnak!
-
gyozo #4612 Falabu: Hát igen kell hozzás egy kis kombinatórika, de csak kitartás. :)
Ha megnézed a 4548-hozzásszólásomnál a beillesztett képet a motorblokkomról, akkor már elég nagy segítséget kaptál egy v6-os ikerturbó összerakáshoz.
De ha megnézed az előzményeket, akkor már a supercharger összerakását is leírtuk. -
#4611 Hi all!!
NEkem valami nem stimmel!! Hogy lehet azt,hogy honnan tudjátok azt,hogy melyik alkatrészhez ki kell? Nekem egyáltalán nem megy a tuning:(((.
Van valami leíás? -
Norbyte #4610 Oxi. Megyek is. :) -
#4609 Ha a "mindig hazamész menteni verziót" csinálod, akkor kb. 14-15 versenyből meglehet csinálni a pályát. -
Norbyte #4608 Aha. Eddig amíg le nem rongyolódott a kocsi, kinnt voltam az utcn és hajtottam fel az ellenfeleket. Így kb 10 verseny után a 13. vagyok 2x ponttal.
Köszke. -
#4607 Valaki PLS 3. városos savet küldjön valahogy! -
#4604 Egyikbe sem! -
#4603 Jaja -
#4602 Na küldjetek pls savet a 3. városról. -
Norbyte #4601 És azt hogyan növeljem? Mondjuk, ha találnék egy jóval elöttem levőt, akkor a helyére kerülnék? Persze, ha legyőzöm. -
#4598 Csak a helyezés számít (rank). -
#4597 Ja. -
Norbyte #4596 A fordulatszám szabályzó nálatok is szar? Nem indul tőle a kocsi.
A ranglistán pont szerint első vagyok, helyezés szerint is annak kellene lennem a szint lépéshez? -
#4595 Szeretnék tuningolni, de kifagy valamiért. :( -
#4594 Nem tudna nekem küldeni valaki egy olyan SAVE-t, ahol már a 3. városrészben van, és egy rakás pénze is van? -
#4593 pár dolog kiszakadt a kocsiból :)))
pl: űlés, ajtó :)) -
#4592 Itt van egy Tanulmányautó :)))
kicsit nekisodródtam oldalról egy oszlopnak :))
-
gyozo #4589 Láttam jól néznek ki. Szarintem csak annyi a baj, hogy szünetet tettél a file névbe, egyéblénk látszódna. -
gyozo #4587 dav: Ez így van. Lentebb már írtam, hogy átállítottam a válót és még egy beállítást, de a váltó maradt automata, csak nem váltott fel tuning után, és ráadásul nem tudtam menteni. Utánna elkezdtem előlről és mostmár a mauális váltó tényleg manuális :) -
dav #4586 Hali: nekem is ugyanilyen gondom volt a váltóval. Szerintem az lehet a baj, hogy utólag állítottuk át automatáról manuálisra. Én átállítás után kezdtem egy új karriert, és azóta manuálisan használom, így működik. Persze ez csak hipotézis, nem teszteltem.
Üdv:
dav -
#4579 lol -
#4577 Jahh:)))