46059
.
  • hen-tes
    ejnye !! béna vagy :DDD
  • gyozo
    Na, azért csak feltámadt valakiben az elfolytott szakmai önérzet:)
    Remélem ez nem reked meg a tervezés fázisában :)
  • Alexease
    En is csinatam(-lok) weoldalt. Estere, holnapra talan fent lesz. Mivel nem sok idom van igy statikus/dinamikus (html/php) takolmany. Ja es egy kicsit antidesignes... De szetmenuztem teljesen (25-30) almenu. Lehet majd felrakni (tobbekkozott): hirek, patchek:)), utils, textures, decals, cars, screenshot, damages, mycar, infok, tunningleirasok, alkatreszlista stb, stb.
    Majd felteszek este egy 0.01-es vezrziot:)), kellnenek otletek, hogy a menukbe mit rakjak meg. Mivel statikus (mondjuk PHP modul berangatassal), utolag problemasabb lesz modositani.
  • I.C.ram
    Ezer köszönet!
  • I.C.ram
    Persze, hogyne!! azthittem, hogy csak 3 van. :D
  • I.C.ram
    Vagy ahova a képeket felraktad, oda is jó lenne. Legyszíves.
  • I.C.ram
    Radon : pls küldjél már elmentést, látom te már 3. városban vagy. [email protected]
  • gyozo
    Én küldenék neked egy kimentést, ahol már majdnem ott vagyok a harmadik városban, csak most nem vagyok a gépem előtt.
    De tudom, hogy ez nem vigasztal :)
  • I.C.ram
    Dehát eddig te vagy az egyetlen, aki reagált rá. :D
  • gyozo
    Mondjuk oda mentéseket is el lehetne helyezni egyes türelmetlen embereknek, akik felülről lefelé írnak :))
  • gyozo
    radon: Tuti.
    Kár, hogy Csacsi letett a honlap készítés gondolatáról, mert már azért gyűlik az a hiányolt tartalom :)
  • I.C.ram
    P
    L
    S

K
    Ü
    L
    D
    J
    Ö
    N

V
    A
    L
    A
    K
    I

E
    G
    Y

S
    A
    V
    E
    -
    T
    ,

A
    H
    O
    L

M
    Á
    R

A

3
    .

V
    Á
    R
    O
    S
    B
    A
    N

V
    A
    N
    .

P
    L
    Z
  • hali
    grat
  • I.C.ram
    Na valaki!
  • gyozo
    bfg900: Azért legközelebb megpróbálhatnánk egy percen bellül lenni reagálásban :))
  • I.C.ram
    Küldjetek pls 3. városbeli SAVET, sok pénz nem hátrány. :D
  • gyozo
    Na, már le is írták, nem kel messzire menni :)
    Pörög ez a topik :))
  • hali
    ITt az én tanulmányautom! 162vel az oszlopnak!
  • gyozo
    Falabu: Hát igen kell hozzás egy kis kombinatórika, de csak kitartás. :)

Ha megnézed a 4548-hozzásszólásomnál a beillesztett képet a motorblokkomról, akkor már elég nagy segítséget kaptál egy v6-os ikerturbó összerakáshoz.
    De ha megnézed az előzményeket, akkor már a supercharger összerakását is leírtuk.
  • Falabu #4611
    Hi all!!
    NEkem valami nem stimmel!! Hogy lehet azt,hogy honnan tudjátok azt,hogy melyik alkatrészhez ki kell? Nekem egyáltalán nem megy a tuning:(((.
    Van valami leíás?
  • Norbyte
    Oxi. Megyek is. :)
  • I.C.ram
    Ha a "mindig hazamész menteni verziót" csinálod, akkor kb. 14-15 versenyből meglehet csinálni a pályát.
  • Norbyte
    Aha. Eddig amíg le nem rongyolódott a kocsi, kinnt voltam az utcn és hajtottam fel az ellenfeleket. Így kb 10 verseny után a 13. vagyok 2x ponttal.
    Köszke.
  • I.C.ram
    Valaki PLS 3. városos savet küldjön valahogy!
  • I.C.ram
    Egyikbe sem!
  • I.C.ram
    Jaja
  • I.C.ram
    Na küldjetek pls savet a 3. városról.
  • Norbyte
    És azt hogyan növeljem? Mondjuk, ha találnék egy jóval elöttem levőt, akkor a helyére kerülnék? Persze, ha legyőzöm.
  • I.C.ram
    Csak a helyezés számít (rank).
  • I.C.ram
    Ja.
  • Norbyte
    A fordulatszám szabályzó nálatok is szar? Nem indul tőle a kocsi.
    A ranglistán pont szerint első vagyok, helyezés szerint is annak kellene lennem a szint lépéshez?
  • I.C.ram
    Szeretnék tuningolni, de kifagy valamiért. :(
  • I.C.ram
    Nem tudna nekem küldeni valaki egy olyan SAVE-t, ahol már a 3. városrészben van, és egy rakás pénze is van?
  • Shiver
    pár dolog kiszakadt a kocsiból :)))

pl: űlés, ajtó :))
  • Shiver
    Itt van egy Tanulmányautó :)))

kicsit nekisodródtam oldalról egy oszlopnak :))

• gyozo
    Láttam jól néznek ki. Szarintem csak annyi a baj, hogy szünetet tettél a file névbe, egyéblénk látszódna.
  • gyozo
    dav: Ez így van. Lentebb már írtam, hogy átállítottam a válót és még egy beállítást, de a váltó maradt automata, csak nem váltott fel tuning után, és ráadásul nem tudtam menteni. Utánna elkezdtem előlről és mostmár a mauális váltó tényleg manuális :)
  • dav
    Hali: nekem is ugyanilyen gondom volt a váltóval. Szerintem az lehet a baj, hogy utólag állítottuk át automatáról manuálisra. Én átállítás után kezdtem egy új karriert, és azóta manuálisan használom, így működik. Persze ez csak hipotézis, nem teszteltem.

Üdv:
    dav
  • hali
    lol
  • Falabu #4577
    Jahh:)))