46059
.
-
#5206 én nem vittem végig ! -
#5205 és azt mondják még 200%-os gyorsulást tudnának... az kb 300%-os fps novekedés... -
#5204 de az a 150% az most hogy lesz?
ha most megy 10 fps-t akkor fog menni 15-öt ? vagy pedig 25öt ? :) -
#5203 elküldtem bubi -
#5202 jól tudod , viszont skubizd meg az 5193-ast, tudsz valamit mondani rá? :) -
#5201 Shiver elküldöd akkor? :) -
#5200 az FPS-en tudnank kb 200%-ot gyorsitani, de az mar tenyleg a 2-es patch-ben lesz benne.
meg ez is lesz :) -
#5199 ha jól tudom :) -
#5198 1. patch 150 % fps
-
#5197 :) -
#5196 "Jo sok, patch durva valtozasokkal"
Remélem a frame rate és a játékmenet terén főleg :))
Nekem tetszene egy SLO :))(Street Legal Online) -
#5195 wow :DD -
#5194 Levél K. Tamásnak, és a válaszok, remélem lesz aki talál benne hasznos információt rajtam kívül.
Szia.
Lenne egy-két észrevételem a Street Legal nevezetű játékkal kapcsolatban.
1. Az AI elég gyengére sikeredett, egyáltalán nem izzasztanak meg, még
hardon sem, és ha kicsit bonyolult kanyarokkal lehet csak aljutni a célig,
akkor van, hogy el sem indulnak. Kérdésem, miért van ez, és hogy a patch
javítani fog-e az ellenfelek inteligenciáján?
2. Lehetnének esti versenyek is, szerintem sokkel feelingesebb lenne a
dolog.
3. Arra is gondoltam, hogy minden városban, bizonyos versen y megnyerése
után, meghívást kapjunk egy rangosabb gyorsulási versenyre.
4. Mindig csak azzal tudjak versenyezni, aki csak eggyel van előttem a
ranglistán.
5.Lehessen kocsiban is fogadni.
6. Mikor lesz patch?
Remélem válaszolsz, és azt is leírod, hogy az első 5 pont közül benne lesz-e
valami a patcben.
A patch tobb fokozatbol fog allni, kicsit olyan lesz ez a jatek mint a Counter trike. :) Jo sok, patch durva valtozasokkal.
Szoval:
1) Igen
2) nem, ehhez uj varos kell
3) Talan
4) Ez nem mindenkinek jonne be, vanak errol "vitak"
5) Talan
6) Hamarosan, mar az eslo kesz van, es csak tesztelni -> publikalni kell.
Udv,
Invictus
-
#5193 Én megnyertem a 4. szigeten is a dolgot, és mit ír azután ki, mert nem teljesen értem a dolgot?????
-
#5192 mingya kapod bubi :) -
#5191 hehehe :)) -
#5190 Nemte hentes, hanem shiver! :) -
#5189 Boborján !!!
te küldted mutko nekem :) -
#5188 Légyszi küldd már el nekem azt a 4. szigeti mentést :) -
#5187 Én nem játszom. :(( -
#5186 hahóó
na ne jáccon mindenki :)
-
#5185 az időn még van mit javítani :) -
gyozo #5184 Ha gyorsan cseréled ki, akkor vissza megy, ha pattig egy ideig, akkor már nem. -
trebron #5183 Ez a kedvenc verdám. Csak ha kiveszem a bal első kerekét nem tudom visszarakni. V8 rulz -
gyozo #5182 Persze én se olvastam volna végig. Igazából azért írtam csak bele, hogy már írták, mert nem én jöttem rá.:)
Nyiri: Nézd meg a Club infot a garázsban, ott láthatod hányadik vagy. Az a cél, hogy első legyél, nem az a cél, hogy sokat nyerj. Lehet, hogy összefutsz husszor a másodikkal, akkor nem jutsz tovább.
Igen a sima kocka, semmi drót. wet NOS system a neve, ha jól rémlik.
Persze nem árt néhány nitró palack a csomesztartóba.
Az a kasznitól függ, a car infót nézd meg, ott van a kerék minimális és maximális mérete. -
trebron #5181 -
#5180 én most adtam el a Dodge chargomat 2348 lóerős volt és 2 mp alatt volt 60-on. de az volt a gond hogy ha még nitrót is nyomtam akkor a segge előbbre került az orránál :))))), nem lehetett ezt sem egyenesben tartani , pedig akkora gumik voltak rajta mint a ház :)) -
Nyiri #5178 Hela!
Hogy lehet atmenni a masodik szigetre? Azt mondtatok hogy valamennyi versenyt meg kell nyernem :)
De nemtom mennyit... Hanyadik helyezettnek kell lenni hogy atmehessek?
Az elso szigetes kocsihoz csak egy sima NOS-t lehet belerakni igaz?
Miert nem lehet 15 colosnal nagyobb gumit alarakni? Mar port felfuggesztese van a gepnek meg minden de megis csak 15 col a max -
gyozo #5177 Shiver: Ha egyre gondolunk, akkor azt itt valami fruma-nak, vagy minek hívják. Próbálkozz tovább nekem vagy a tizedikre adta be.
Egyébként az a baj azokkal a verdákkal, hogy marha jól fogja az utat, csak gyorsulni nem lehet vele egy rendeset, mert túl erős is kipörög, de lehet, hogy csak én vagyok hülye hozzá. -
gyozo #5175 Volt. Ha megnézed a save könyvtárat annál a helynél hiányzik a name nevü file.
Minden mentési helynek van egy könyvtára 000-007-ig. Az előző mentésedből másold át ezt a name file-t.
Egyébként már párszor leírta valaki, csak gondoltam egyszer már én is leírom, ha már úgyis rámjött a gépelés :) -
#5174 Ja, volt!!!
Speciel nem nálam, de olvastam külföldi forumon!!! -
#5172 se ferrari se ez se az pedig minden percben figyelem a buy carst , de semmi
ha valakinek van ötlete szívesen fogadom -
#5171 minden autónál megesik ez Ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
úgyhogy ne szomorkodj én például most azért verem a faszom mert a 4. szigeten egy kurva 4-szigetes autót sem lehet venni . pedig már 9. vagyok . szóval kapja be a kereskedő :))))) -
gyozo #5169 Ja és egyébként tényleg nagyon kiváncsi vagyok, hogy ha amerikai kiadó, akkor szerintem azt a piacot célozza meg elsősorban, és nem a magyar piaciot a fejlesztő csapat nemzeti hovatartozásától függetlenül.
Ezzel csak azt akarom mondani, bár lehet, hogy rosszul látom, hogy ebben az esetben a kiadó üzletpolitikai érdekei nem igazán ütköznének össze, egy magyarosrszági "unofficial" patch kibocsátásával.
És természetes itt jegyezném meg, hogy alig várom, hogy megvásárolhassam a végleges, "játszható" bugmentes verziót. -
#5168 wow
te ennyi tucc irni ? :DD -
gyozo #5167 Jó, csak azt a pici apróságot azért ne hagyjuk figyelmen kivül, hogy azért itt ezen a forumon nagyon sokan hozzájárultak ahhoz, hogy kiderüljenek a hibák, illetve egyáltalán kiadható legyen a játék. Gyakorlatilag ez lehetett volna egy nyilvános béta teszt, ahol mondjuk elküldi mindenki előtte az adatait, és megkapja a bétát tesztelésre neten. Ebben az esetben az első lépés elmaradt, de a hibákat feltártuk.
Érdemes megnézni, hogy mikor élénkült meg a fórum, és mikor kezdett mindenki nyakig belemélyedni a játékba, akkor, amikor talán Csacsi, vagy nem tudom ki, felrakta a linket a közleményről, hogy ez még nem a végleges verzió. Így tehát nem igazán etikus értékesíteni. Ha azt mondák volna, hogy ez a végleges, akkor most nem járnánk az 516x-es hozzászólásnál, és elkönyveltük volna, az Invictus bebukta a dolgot.
Ezektől függetlenül megértem, hogy a fejlesztő nem lép a kiadó engedélye nélkül, az ember nem rondit a saját fészkébe. -
#5166 áááá..
na igy már volágosabb :) de még most se tök tiszta
na de haggyuk 4 :D 4=! csak nincs bákszpész -
#5164 ezt most nem értem -
#5163 nemtom, h megjelenik-e itthon, és ha igen mikor, de az tuti, hogy mihelyt lesz patch, úgy fog megjelenni a boltokban mindenütt -
#5160 ez is iagz, mi csak kussoljunk, hiszen nem vettük meg a játékot... :(