46059
.
  • hen-tes
    én nem vittem végig !
  • Rigley
    és azt mondják még 200%-os gyorsulást tudnának... az kb 300%-os fps novekedés...
  • hen-tes
    de az a 150% az most hogy lesz?
    ha most megy 10 fps-t akkor fog menni 15-öt ? vagy pedig 25öt ? :)
  • Shiver
    elküldtem bubi
  • Shiver
    jól tudod , viszont skubizd meg az 5193-ast, tudsz valamit mondani rá? :)
  • Boborjan
    Shiver elküldöd akkor? :)
  • hen-tes
    az FPS-en tudnank kb 200%-ot gyorsitani, de az mar tenyleg a 2-es patch-ben lesz benne.

meg ez is lesz :)
  • hen-tes
    ha jól tudom :)
  • hen-tes
    1. patch 150 % fps
  • Shiver
    :)
  • MuERTe
    "Jo sok, patch durva valtozasokkal"
    Remélem a frame rate és a játékmenet terén főleg :))
    Nekem tetszene egy SLO :))(Street Legal Online)
  • hen-tes
    wow :DD
  • Csacsi
    Levél K. Tamásnak, és a válaszok, remélem lesz aki talál benne hasznos információt rajtam kívül.

Szia.

Lenne egy-két észrevételem a Street Legal nevezetű játékkal kapcsolatban.

1. Az AI elég gyengére sikeredett, egyáltalán nem izzasztanak meg, még
    hardon sem, és ha kicsit bonyolult kanyarokkal lehet csak aljutni a célig,
    akkor van, hogy el sem indulnak. Kérdésem, miért van ez, és hogy a patch
    javítani fog-e az ellenfelek inteligenciáján?
    2. Lehetnének esti versenyek is, szerintem sokkel feelingesebb lenne a
    dolog.
    3. Arra is gondoltam, hogy minden városban, bizonyos versen y megnyerése
    után, meghívást kapjunk egy rangosabb gyorsulási versenyre.
    4. Mindig csak azzal tudjak versenyezni, aki csak eggyel van előttem a
    ranglistán.
    5.Lehessen kocsiban is fogadni.
    6. Mikor lesz patch?

Remélem válaszolsz, és azt is leírod, hogy az első 5 pont közül benne lesz-e
    valami a patcben.

A patch tobb fokozatbol fog allni, kicsit olyan lesz ez a jatek mint a Counter trike. :) Jo sok, patch durva valtozasokkal.

Szoval:
    1) Igen
    2) nem, ehhez uj varos kell
    3) Talan
    4) Ez nem mindenkinek jonne be, vanak errol "vitak"
    5) Talan
    6) Hamarosan, mar az eslo kesz van, es csak tesztelni -> publikalni kell.

Udv,
    Invictus
  • Shiver
    Én megnyertem a 4. szigeten is a dolgot, és mit ír azután ki, mert nem teljesen értem a dolgot?????

• Shiver
    mingya kapod bubi :)
  • hen-tes
    hehehe :))
  • Boborjan
    Nemte hentes, hanem shiver! :)
  • hen-tes
    Boborján !!!
    te küldted mutko nekem :)
  • Boborjan
    Légyszi küldd már el nekem azt a 4. szigeti mentést :)
  • MuERTe
    Én nem játszom. :((
  • hen-tes
    hahóó
    na ne jáccon mindenki :)
  • hen-tes
    az időn még van mit javítani :)
  • gyozo
    Ha gyorsan cseréled ki, akkor vissza megy, ha pattig egy ideig, akkor már nem.
  • trebron
    Ez a kedvenc verdám. Csak ha kiveszem a bal első kerekét nem tudom visszarakni. V8 rulz
  • gyozo
    Persze én se olvastam volna végig. Igazából azért írtam csak bele, hogy már írták, mert nem én jöttem rá.:)

Nyiri: Nézd meg a Club infot a garázsban, ott láthatod hányadik vagy. Az a cél, hogy első legyél, nem az a cél, hogy sokat nyerj. Lehet, hogy összefutsz husszor a másodikkal, akkor nem jutsz tovább.

Igen a sima kocka, semmi drót. wet NOS system a neve, ha jól rémlik.
    Persze nem árt néhány nitró palack a csomesztartóba.

Az a kasznitól függ, a car infót nézd meg, ott van a kerék minimális és maximális mérete.
  • trebron
  • Shiver
    én most adtam el a Dodge chargomat 2348 lóerős volt és 2 mp alatt volt 60-on. de az volt a gond hogy ha még nitrót is nyomtam akkor a segge előbbre került az orránál :))))), nem lehetett ezt sem egyenesben tartani , pedig akkora gumik voltak rajta mint a ház :))
  • Nyiri
    Hela!

Hogy lehet atmenni a masodik szigetre? Azt mondtatok hogy valamennyi versenyt meg kell nyernem :)
    De nemtom mennyit... Hanyadik helyezettnek kell lenni hogy atmehessek?

Az elso szigetes kocsihoz csak egy sima NOS-t lehet belerakni igaz?

Miert nem lehet 15 colosnal nagyobb gumit alarakni? Mar port felfuggesztese van a gepnek meg minden de megis csak 15 col a max
  • gyozo
    Shiver: Ha egyre gondolunk, akkor azt itt valami fruma-nak, vagy minek hívják. Próbálkozz tovább nekem vagy a tizedikre adta be.

Egyébként az a baj azokkal a verdákkal, hogy marha jól fogja az utat, csak gyorsulni nem lehet vele egy rendeset, mert túl erős is kipörög, de lehet, hogy csak én vagyok hülye hozzá.
  • gyozo
    Volt. Ha megnézed a save könyvtárat annál a helynél hiányzik a name nevü file.
    Minden mentési helynek van egy könyvtára 000-007-ig. Az előző mentésedből másold át ezt a name file-t.
    Egyébként már párszor leírta valaki, csak gondoltam egyszer már én is leírom, ha már úgyis rámjött a gépelés :)
  • Falabu #5174
    Ja, volt!!!
    Speciel nem nálam, de olvastam külföldi forumon!!!
  • Shiver
    se ferrari se ez se az pedig minden percben figyelem a buy carst , de semmi

ha valakinek van ötlete szívesen fogadom
  • Shiver
    minden autónál megesik ez Ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

úgyhogy ne szomorkodj én például most azért verem a faszom mert a 4. szigeten egy kurva 4-szigetes autót sem lehet venni . pedig már 9. vagyok . szóval kapja be a kereskedő :)))))
  • gyozo
    Ja és egyébként tényleg nagyon kiváncsi vagyok, hogy ha amerikai kiadó, akkor szerintem azt a piacot célozza meg elsősorban, és nem a magyar piaciot a fejlesztő csapat nemzeti hovatartozásától függetlenül.
    Ezzel csak azt akarom mondani, bár lehet, hogy rosszul látom, hogy ebben az esetben a kiadó üzletpolitikai érdekei nem igazán ütköznének össze, egy magyarosrszági "unofficial" patch kibocsátásával.
    És természetes itt jegyezném meg, hogy alig várom, hogy megvásárolhassam a végleges, "játszható" bugmentes verziót.
  • hen-tes
    wow
    te ennyi tucc irni ? :DD
  • gyozo
    Jó, csak azt a pici apróságot azért ne hagyjuk figyelmen kivül, hogy azért itt ezen a forumon nagyon sokan hozzájárultak ahhoz, hogy kiderüljenek a hibák, illetve egyáltalán kiadható legyen a játék. Gyakorlatilag ez lehetett volna egy nyilvános béta teszt, ahol mondjuk elküldi mindenki előtte az adatait, és megkapja a bétát tesztelésre neten. Ebben az esetben az első lépés elmaradt, de a hibákat feltártuk.
    Érdemes megnézni, hogy mikor élénkült meg a fórum, és mikor kezdett mindenki nyakig belemélyedni a játékba, akkor, amikor talán Csacsi, vagy nem tudom ki, felrakta a linket a közleményről, hogy ez még nem a végleges verzió. Így tehát nem igazán etikus értékesíteni. Ha azt mondák volna, hogy ez a végleges, akkor most nem járnánk az 516x-es hozzászólásnál, és elkönyveltük volna, az Invictus bebukta a dolgot.

Ezektől függetlenül megértem, hogy a fejlesztő nem lép a kiadó engedélye nélkül, az ember nem rondit a saját fészkébe.
  • hen-tes
    áááá..
    na igy már volágosabb :) de még most se tök tiszta
    na de haggyuk 4 :D 4=! csak nincs bákszpész
  • hen-tes
    ezt most nem értem
  • Mr.Macho
    nemtom, h megjelenik-e itthon, és ha igen mikor, de az tuti, hogy mihelyt lesz patch, úgy fog megjelenni a boltokban mindenütt
  • Mr.Macho
    ez is iagz, mi csak kussoljunk, hiszen nem vettük meg a játékot... :(