46059
.
  • Mr.Macho
    ezaz, győzzük meg a tamást. hogy küldje le nekünk az "unofficial patch"-t :-)
  • hen-tes
    ezt kaptam arra a kérdésre , hogy kapok-e patchet :(

"Sajnos erre nincs modunk, mivel nagyon sok ilyen keres erkezik hozzank, es ha egy valakinek kuldenenk, akkor masnak is kellene.
    Remeljuk hamarosan kaphato lesz itthon is a
    jatek es megelegedessel fogod hasznalni, mivel az mar az updatelt verzio lesz!

Udvozlettel,
    Invictus"

de hát őket is meglehet érteni
  • Boborjan
    Tényleg Tamás, ha már a kiadó nem adja ki a patchet, mértne juthatna el hozzánk? Itt szivunk már mióta, hoyg mikor lesz patch, és normálisan játszható a játék, ha meg készvan akkor simánmegkaphatnánk...
  • COFair
    ment save...
  • Guszty
    Srácok! Még mindig kellene egy kimentés a [email protected] valahonnan a játék végéről! Köszi
  • Guszty
    Az AI nem lesz jobb, amilyen hülye, elüt minden 2. autót, már próbáltam! Csak neki is, meg nekünk is nehezebb lesz a dolgunk!
  • Csacsi
    Illetve kicsit elírtam. AZ AI gyenge, de ha be van kapcsolva a forgalom maximálisra, akkor lehet, hogy nekünk nehezbb dolgunk lesz.
  • Csacsi
    Gondolkoztam, és rájöttem, hogy lehet azért ilyen gyenge az AI, mert ki van kapcsolva a forgalom. Lehet, hogy úgy nehezebb lenne versenyezni, hogy forgalom is van.
  • gyozo
    Igen, már írtam egyszer ezt leljebb, mert nagy segítség tud lenni.
    De csak akkor tudod áthelyezni, ha a prestige pontod nagyobb az ellenfélnél. Ez akkor nő, ha nyersz, viszont ha már egyszer megver, akkor jó esélyed van rá, hogy neki lesz nagyobb a pontja, és akkor már nem tudod átraki.
  • gyozo
    Már így is egy hete önkéntes bétatesztelők vagyunk. :))
  • Carlos
    Lehet, hogy már mindenki tudja, de ha kihívsz egy manust versenyre, akkor te állítatod, hogy hol legyen a cél (kockás zászló). Szóval egy uccákat jó gyorsulni 10-szer, és kerestél 10e-t. Könnyű pénzkereset. Minek csít??? GYorsulsz egy uccát, fék, duda, elölről. Ennyi.
  • Mr.Macho
    sőt, nem lehetnénk mind bétatesztelők? :D
  • hen-tes
    HI !
    ijen mailt már irtam kitamasnak :DDD
  • MuERTe
    Kedves Tamás! Nem kaphatnék egy nem hivatalos patchet bétatesztelés céljából? :)))
  • Csacsi
    waw=wav
  • Csacsi
    Ezért kell waw-ot beilleszteni, hogy ne akadjon a dolog.
  • Mr.Macho
    bezsúrta=beszúrta
  • Mr.Macho
    bazz, most látom, h ezt már cifu bezsúrta, na mind1
  • Mr.Macho
    a zenével kapcsolatban már valahol olvastam, hogy az MP3-AKAT EGYSZERŰEN BE KELL MÁSOLNI a zene könyvtárba és kész, de persze azt is hozzátették, hogy a TELJESÍTMÉNY JELENTŐSEN CSÖKKEN! mondjuk ahogy te csinálod (csak a garázsban), az elmegy, de városban elég gáz, már így is épp eléggé akadozik...
  • Z-ulu
    Szerintem mar kuldtek :)
  • Csacsi
    Küldött valaki levelet K. Tamásnak az ellenfelek AI-ja miatt?
  • [NST]Cifu
    Banyek, elrontottam a nagy sietségbe a kacsacsőrőket
  • [NST]Cifu
    Nézd mit találtam neked:

Question: How do I play my own music in the game?/b>
    Answer: You can play your own .mp3 or .wav files by placing them in the music folder that is found in the games installed directory. There are four folders (garage_shop, main_menu, race_chase and roam_ride) inside the music folder, place your .mp3 (*NOTE* .mp3’s may cause a decrease in game performance) or .wav file in the folder corresponding to which part of the game you want your music to be played in. /i>

Ergo fogjál néhány neked szimpi .MP3 vagy .WAV file-t és másold be a megfelelő helyre (garage_shop, main_menu, race_chase és roam_ride könyvtárak).
  • Csacsi
    Bírom ezt az Activisiont. Először ki akarják adni a játékot szarul, utána meg nem hagyják, hogy minél gyorsabb legyen a javítás. Már csak az lenne egy szép dolog, ha külön pénzt kérnének el a patch-ekért, azoktól is, aki megvette a játékot... :(
  • Guszty
    Ha van valakinek (bár a képekből úgy látom, hogy van) olyan kimentése, ahol már a vége felé tart (mondjuk 4. város), az pls küldje el a [email protected]! Köszi
  • CS@
    Üdv!
    Megtudná mondani valaki mik azok a PTX fájlok ?
    Mert az AcdSee megmutatja a NeoPaint-ba meg tudom szerkeszteni ,de elmenteni már csak BMP-be. Szóval tulképp azt szeretném megtudni mivel lehet szerkeszteni és elmenteni.
    köszi
  • Alexease
    - Az weboldalon (http://streetlegal.fw.hu) elindult a Links resz is. Ha valakinek vannak jo linkei sportautokrol, gyartoktol, versenyekrol stb., azt megkoszonom.
    - Este lesz Save Games is:)) Ide kedvenc autok, tuningok menteseit akarom felrakni. Igy nem csak megnezni lehet a Favorite Cars-ban, hanem ki is lehet probalni:) Aki kuld, az mellekeljen hozza egy jo kepet, ira le a parameteeket: melyik varos, auto, mennyi penz, milyen motor, alkatreszek, es nehany adat, pl. gyorsulas, vegsebesseg, stb.
    - Aki kuld kepeket a "rovatokba", az legyszi parossaval kuldje, mert kettessevel tudom jol betenni, es igy a sajat nevehez tudom linkelni.

KOSZI.
  • trebron
    Nagyon kösz.
    Nekem Duron 1200 Inno3D Gef2 Ti 64Mb 265Ram csak néha akad és csak akkor lép ki ha 2-nél több autómvan a garázsban. Várom a patchet...
  • trebron
    2 kérdés:

Az első pályán hogyan lehet nagyobb motort rakni a kocsikba?

Hogy lehet screenshotot csinálni?

Kösz.
  • Csacsi
    szerintem valaki írhatna K. Tamásnak, hogy az ellnfelek, miért ilyen gyengék, és ha direkt azok, akkor leehtne javítani rajtuk, én sajnos nem tudok, mert nem otthon vagyok, de ha estig nem tud senki sem írni, akkor majd írok Én. Olyan este 8 előtt nem nagyon érek haza sajnos, de szerintem valaki megteszi helyettem, hgoy levelet ír..Ugye?
  • gyozo
    Persze, bár nekem múlkor elkopott a felfüggesztésem, el is hagytam mind a négyet, de még tudtam menni vele simán. Azért ezt szerintem életben nem csinálnám meg. :)
    Mondjuk amikor elhagytam egy bukkanónál az olajtálcám, akkor már vontatni kellett :))
  • gyozo
    Túl gyengék az ellenfelek az tény. Én hardba nyomulok, de csak akkor tud lehagyni, ha eltévedek a térképen, vagy felkúszok egy villanyoszlopra.
    A gép játékosok mindik alapgéppel mennek, enm tuningolnak.
  • Csacsi
    Milyen nehézségi szinten nyomod?
  • gyozo
    Meg még szoktam trüközni a kuplunggal.
    Felpörgetem, megvárom, mig visszaesik kb ezerre, kuglong elenged, gáz padlóig, nitró orvérzésig, haj lobog, ember feje billen, betonfalnál totálkár.Ennyi. :)
  • Csacsi
    Azok közül kettő is van, de bármilyiket rakom bele(olcsóbb, vagy drágább), akkor sem gyorsul jobban, szóval nem igazán értem, nah mind1. Majd ha hazaérek melóbol, akkor újra összerakom a kocsit.
  • gyozo
    Csacsi: Nekem a 6 sebességes high speed váltó oldotta meg az indulsi gondokat.
  • gyozo
    Alexease: Látom felpakoltad a képeim, köszi!! :)
    A motorblokkos képemet, ahol a v6-os van, azt át lehetne pakolni a tuning részbe, mert ott egész jól látható a felépítése a motornak, de ha hazajutok, akkor felfeliratozom, mint ahogy a 4 hengeres van.

Hentes, Hali: Nem külditek el a gyorulási rekordot Alexeasenek, végülis ti tartjátok? Csak ne a kamu képet küldjétek :)
  • Csacsi
    Remélhetőleg délután már letölthető a patch, mert hétfőt igértek, bár azért ott volt, hogy lehet kedd. De ha hétfőn reggel adják ki, akkor az nálunk kb este 5-6 felé lesz. szóval estig mindenféleképp várni kell.. :(
  • Mr.Macho
    a jobb oldali ülést nem???
  • Mr.Macho
    a vezető ülésen kívül a többit ki szoktátok pakolni?