46059
.
-
#5256 Meg mindig nincs patch?
Ezek meghibbantak :(
Legalabb egy remenysugar nyulszart de produkaljanak mar valamit az annyuk ur istenit ! :< -
#5255 Mar fent van a StreetLegal Catalog-on is:))) -
Nyiri #5254 HA nyertem az elso szigeten (elso lettem a ranglistan) akkor onnan hogyan tovabb? Hogy tudok jobb kocsit venni? -
#5252 ha mondjuk a CODEMASTERS adja ki, akkor GOTY -
#5251 Beszarás, hogy ennyire gyenge a kivitelezése a programnak, és mégis ennyire jó.
MI van, ha van idejük normálisan megcsinálni? -
#5250 VALAKI VÁLASZOLJON AZ 5240-ES ÜZENETRE LÉCCI! -
#5248 holnap esedékes nem? -
#5247 Naszép :) inkább összerakok egy tápos v6-ot, turbochargerrel megmidnenféle nitro mokával ;-) -
#5246 Adok én neked olyan pecset mindjárt! Nyomás aludni! :)))) -
#5245 Még ébren vagyok.. patchet várok... PATCHET akajok :) -
#5244 na mi van? mindenki elment csicsikálni :-) ? vagy jáccotok? -
#5243 patch-et akarok... brühühü... -
#5242 ja: és mi az a rev-limiter module? és hogy lehet átálítani, hogy az automata váltó hányas fordulatszámnál váltson? -
#5240 Már javasoltam Alexease-nek, hogy a kocsik fullos konfigjának csináljon egy oldalt, de mivel ez időbe kerül, hogy elkészüljön, tőletek kérdezem:
Mik azok a LEGJOBB cuccok amiket be lehet rakni egy Remo-ba? Qrva idegesítő, hogy megveszek valamit és aztán nem tom berakni a tragacsomba...
Szal, megköszönném, ha valaki csinálna egy listát a legjobb alkatrészekről a remo-hoz! -
#5239 Nálam ez a rekord eddig, no meg ez a karambol :))
-
Nyiri #5235 BAZZE
hogy lehet megtalalni az elso helyezettet? mar egy rakas emberrel nyomultam de egyik sem volt az -
#5234 Lásd az 5194-es hozzászólásom első pontját. -
#5232 matricát hol lehet venni? én olat még nem is láttam :) -
#5231 lol -
#5230 Ezzel az a gond, hogy nekem nincsenek ott a megvett matricák!!! -
RABBI20 #5229 sköcök! IMÁDOM A TUNINGOT c64-óta erről álmodom hogy egy ilyen progi kijön DE! nincs a játékban kihíás, vagy tévedek? nagyon hurkák az ellenfelek és még a második városrészben is az első kocsimmal isten vagyok..miért? remélem majd a patch segít.. config:1500 tualatin, kiro2 (játszhatatlanul szaggat tömi a memóriát nem ürít... 2. 1100 tualatin ati 7200 tökéletesen fut! Csak hajrá azzal a patchel!!! CSŐCSUMI -
#5228 könnyen :-) a catalog-ban veszel matricát, majd a festésre állítod az egeret és bal alul van egy olyan, hogy decals, akkor aztán forgathotod, növelheted a matricát, majd mintha festenél balklikk a kocsira és ott virít a matrica a kocsidon. -
#5227 óra járásával ellentétesen növekeszik -
#5226 Izé... akor jo lenne tudni melyik városrész melyik ;-) mármoint sorrendileg melyik a 2. 3. 4. :) -
#5225 köszikeeeeeee :) -
#5224 elküldtem bubi nézzz és lásss :))) -
#5223 ugyanilyen kártyám van és én is hupilila és egyéb színbe pompázó texturákat látok és nekem is elég sűrűn kilép, ne aggódj valszinű pacccs majd javít :) -
#5222 már a fele ott van -
#5221 kapod most elméletileg és gyakorlatilag is :) -
#5220 Igenigen shiver csak külddmán :) Jah mellesleg elárulná valaki hoygan lehet matricázni a koscit? -
#5219 A PTX sima JPG/PNG (kiveve amelyikben elol adatok vannak, az is JPG/PNG csak nem lehet rendesen beolvasni).
Pl.: A teljes terkepet mar osszeraktam egy keppe (2048x1500pix), es texturak nagyreszet, mar most is atlehet festeni.
Amugy erdemes korbe nezni a jatek konyvtaraban. Meg van a konfig resz is. A jatek tobb mint negyven parameterben allitja a grafikat (ebbol belul, harmat enged hasznalni). Csak a kamerat 10 pontban lehet allitani. A latotavolsagokra, texturakra, arnyekra darabonkent 3-5 allitas van. Csak valoszinuleg ennek a file-nak az irasa is hibas, mert rosszul kezeli (KT szerint, benne maradt valami REM, es azert olyan a grafika amilyen.) -
#5218 boborján a lézertuufukuuuu -ra kéred ugye? -
#5217 Ugyan a játék nincs meg, de az ököl elv alapján Close 6. -
#5216 Milyen sebváltót javasoltok gyorsulásra???
Close 6, High 6, Normal 5 ????? -
#5213 Én halottam valami olyasmit, hogy 2.65 alat gyorsult 100-ra egy feltyuningolt utcai gépjármű. Shiver azt a mailt hova küldted? :) -
COFair #5212 Dehogy oldható meg ilyen gyorsulás a valóságban (kivéve persze a dragstereket) , de "utcai" autóval biztosan nem! A kerekek egyszerűen nem bírják... A leggyorsabb kocsi amiről hallotam, a Weineck által tuningolt Cobra, annak is majd' 3 mp kell a kötelező sprint elvégzéséhez.. Mondjuk 300-ig már tisztázódik nála az ügy...
http://www.supersportwagen.net/ -ott van a W-nél -
#5211 csak nálad :D
de várd meg a pecst -
#5209 Irreális? szerintem megoldható ugyanennyi a valoságban is :) shiver én meg az istennek se kaptam meg azt a mailt :(( -
#5208 Remélem ezeket az irreális gyorsulásokat, lóerőket és végsebességeket is javítja a pecs :)) -
#5207 akor a 10-ből lenne 30 ??? vagy hogy van ez? ???