46059
.
  • hiba
    Meg mindig nincs patch?
    Ezek meghibbantak :(
    Legalabb egy remenysugar nyulszart de produkaljanak mar valamit az annyuk ur istenit ! :<
  • Alexease
    Mar fent van a StreetLegal Catalog-on is:)))
  • Nyiri
    HA nyertem az elso szigeten (elso lettem a ranglistan) akkor onnan hogyan tovabb? Hogy tudok jobb kocsit venni?
  • Ams
    ha mondjuk a CODEMASTERS adja ki, akkor GOTY
  • dikki*yysw
    Beszarás, hogy ennyire gyenge a kivitelezése a programnak, és mégis ennyire jó.
    MI van, ha van idejük normálisan megcsinálni?
  • Mr.Macho
    VALAKI VÁLASZOLJON AZ 5240-ES ÜZENETRE LÉCCI!
  • Ams
    holnap esedékes nem?
  • Boborjan
    Naszép :) inkább összerakok egy tápos v6-ot, turbochargerrel megmidnenféle nitro mokával ;-)
  • MuERTe
    Adok én neked olyan pecset mindjárt! Nyomás aludni! :))))
  • Boborjan
    Még ébren vagyok.. patchet várok... PATCHET akajok :)
  • Mr.Macho
    na mi van? mindenki elment csicsikálni :-) ? vagy jáccotok?
  • Mr.Macho
    patch-et akarok... brühühü...
  • Mr.Macho
    ja: és mi az a rev-limiter module? és hogy lehet átálítani, hogy az automata váltó hányas fordulatszámnál váltson?
  • Mr.Macho
    Már javasoltam Alexease-nek, hogy a kocsik fullos konfigjának csináljon egy oldalt, de mivel ez időbe kerül, hogy elkészüljön, tőletek kérdezem:
    Mik azok a LEGJOBB cuccok amiket be lehet rakni egy Remo-ba? Qrva idegesítő, hogy megveszek valamit és aztán nem tom berakni a tragacsomba...
    Szal, megköszönném, ha valaki csinálna egy listát a legjobb alkatrészekről a remo-hoz!
  • Shiver
    Nálam ez a rekord eddig, no meg ez a karambol :))

• Nyiri
    BAZZE
    hogy lehet megtalalni az elso helyezettet? mar egy rakas emberrel nyomultam de egyik sem volt az
  • Csacsi
    Lásd az 5194-es hozzászólásom első pontját.
  • Boborjan
    matricát hol lehet venni? én olat még nem is láttam :)
  • Mr.Macho
    lol
  • Carlos
    Ezzel az a gond, hogy nekem nincsenek ott a megvett matricák!!!
  • RABBI20
    sköcök! IMÁDOM A TUNINGOT c64-óta erről álmodom hogy egy ilyen progi kijön DE! nincs a játékban kihíás, vagy tévedek? nagyon hurkák az ellenfelek és még a második városrészben is az első kocsimmal isten vagyok..miért? remélem majd a patch segít.. config:1500 tualatin, kiro2 (játszhatatlanul szaggat tömi a memóriát nem ürít... 2. 1100 tualatin ati 7200 tökéletesen fut! Csak hajrá azzal a patchel!!! CSŐCSUMI
  • Mr.Macho
    könnyen :-) a catalog-ban veszel matricát, majd a festésre állítod az egeret és bal alul van egy olyan, hogy decals, akkor aztán forgathotod, növelheted a matricát, majd mintha festenél balklikk a kocsira és ott virít a matrica a kocsidon.
  • Shiver
    óra járásával ellentétesen növekeszik
  • Boborjan
    Izé... akor jo lenne tudni melyik városrész melyik ;-) mármoint sorrendileg melyik a 2. 3. 4. :)
  • Boborjan
    köszikeeeeeee :)
  • Shiver
    elküldtem bubi nézzz és lásss :)))
  • Shiver
    ugyanilyen kártyám van és én is hupilila és egyéb színbe pompázó texturákat látok és nekem is elég sűrűn kilép, ne aggódj valszinű pacccs majd javít :)
  • Shiver
    már a fele ott van
  • Shiver
    kapod most elméletileg és gyakorlatilag is :)
  • Boborjan
    Igenigen shiver csak külddmán :) Jah mellesleg elárulná valaki hoygan lehet matricázni a koscit?
  • Alexease
    A PTX sima JPG/PNG (kiveve amelyikben elol adatok vannak, az is JPG/PNG csak nem lehet rendesen beolvasni).
    Pl.: A teljes terkepet mar osszeraktam egy keppe (2048x1500pix), es texturak nagyreszet, mar most is atlehet festeni.

Amugy erdemes korbe nezni a jatek konyvtaraban. Meg van a konfig resz is. A jatek tobb mint negyven parameterben allitja a grafikat (ebbol belul, harmat enged hasznalni). Csak a kamerat 10 pontban lehet allitani. A latotavolsagokra, texturakra, arnyekra darabonkent 3-5 allitas van. Csak valoszinuleg ennek a file-nak az irasa is hibas, mert rosszul kezeli (KT szerint, benne maradt valami REM, es azert olyan a grafika amilyen.)
  • Shiver
    boborján a lézertuufukuuuu -ra kéred ugye?
  • [NST]Cifu
    Ugyan a játék nincs meg, de az ököl elv alapján Close 6.
  • Carlos
    Milyen sebváltót javasoltok gyorsulásra???
    Close 6, High 6, Normal 5 ?????
  • Boborjan
    Én halottam valami olyasmit, hogy 2.65 alat gyorsult 100-ra egy feltyuningolt utcai gépjármű. Shiver azt a mailt hova küldted? :)
  • COFair
    Dehogy oldható meg ilyen gyorsulás a valóságban (kivéve persze a dragstereket) , de "utcai" autóval biztosan nem! A kerekek egyszerűen nem bírják... A leggyorsabb kocsi amiről hallotam, a Weineck által tuningolt Cobra, annak is majd' 3 mp kell a kötelező sprint elvégzéséhez.. Mondjuk 300-ig már tisztázódik nála az ügy...
    http://www.supersportwagen.net/ -ott van a W-nél
  • hen-tes
    csak nálad :D
    de várd meg a pecst
  • Boborjan
    Irreális? szerintem megoldható ugyanennyi a valoságban is :) shiver én meg az istennek se kaptam meg azt a mailt :((
  • MuERTe
    Remélem ezeket az irreális gyorsulásokat, lóerőket és végsebességeket is javítja a pecs :))
  • hen-tes
    akor a 10-ből lenne 30 ??? vagy hogy van ez? ???