46059
.
-
trebron #5322 OK, vágom. -
trebron #5320 -
trebron #5319 Tehát Amerikában már megjelent a PAtCS? -
RABBI20 #5316 okés csak én láttam egy sima 7200-as atin és ott szinte "tökéletesen futott". kb egyszintűek a kártyák és gondoltam v.mi csoda fojtán másnak jól fut na mind1. Akkor várok DE MEDDIG!! -
#5315 Hi!!MHHH??? most megjelent a játék??
vagy mi?? -
gyozo #5313 De van, csak az hazudik, vagy túl nagy az egója :)) -
gyozo #5311 Az előző üzenetem bfg900-nak szólt, csak lassan reagáltam :) -
RABBI20 #5310 cusmika! van itt v.ki aki kiro2-vel próbálkozik rajtam kívül? és esetleg nem úgy várja azt a patchet mint a messiást, hanem neki "jól" fut? -
gyozo #5308 Igazad van, teljesen egyet értek, de azért hála istennek néha vannak kivételek, bár mindannyian tudjuk, hogy nincs új a nap alatt. De néha tévedünk szerencsére :) -
Air #5307 De az 1nsane akkor is nemzetkozi siker volt. Egyebkent az Activision <> Activision Value-val!! Es meg az Activision sem tartozik az elvonalbeli kiadok koze. (Codemasters, Electronic Arts, EA Sports, Microsoft, Infogrames, Ubisoft)
Az AV szerintem igenis sufniceg... -
gyozo #5306 Igen, csak gondolom az EA is eljutott arra a szintre, hogy egy kaptafára készít játékot, ami szuper, csak az a baj, hogy évente jelenik meg egy F1 egy Fifa, egy NHL, ami ugyan mindig egy hajszállal jobb, mint az előző, de mégis ugyanaz.
Bocs, hogy elkanyarodtam a témától.
Én szívemből remélem, hogy az Invuctusnak sikerül, és kasszasiker lesz a játéka. Most sem az a gond, hogy nem jó a játék, hanem inkább túl nagy fába vágták a fejszéjüket, de ez jó, mert ettől megy a szoftwarepiac előre. -
gyozo #5303 Én most PC-ről beszéltem, és az IG1-el kapcsolatban nem mondanám, hogy nemzetközi siker volt. Arról már nem is beszlve, hogy nem eredeti ötletről van szó, csak egy nagyon régi ötletnek az igényes kidolgozásáról. -
gyozo #5301 Arról nem is szólva, hogy az amerikai kiadók nem a magyar fejlesztők küszöbe elött toporognak. Valjuk be öszintén, ez lesz az első olyan játék, ami nemzetközileg is sikert arathat. Persze ott van egy hatalmas HA, és ez addig ott lesz, amíg a peccs nem oldja meg a hbákat és hiányosságokat. Utánna lehet, hogy Már az EA lesz a kiadó. -
Air #5299 Szerintem jo, ha november folyaman valamikor kijon.. Vajon Invictusek miert egy ilyen zugkiadonal adtak ki a jatekot?? Ez valami sufniceg... -
#5298 Szerintem nem lesz ma patch :) -
#5296 ja..
csak lenne már !! -
#5295 Hát elméletileg a kilenc óra mínusz miatt, ha reggel 10-kor adják ki a patchet, akkor nálunk, az este 7 órát jelent, szóval ha ma lesz is patch, akkor is csak este, vagy délután lesz elérhető, előbb nem.. :( -
#5294 hi all
itthon vagyok !!
látom mégnincs patch.. -
#5293 ja, de már tegnapra igérték... azelőtt pedig a múlt hétre... -
#5291 ezt írta tegnap, szal a peccs már igazán jöhetne... -
"Egy kis info:
Bocs mindenkitol a kesesert, de a kiado ugy dontott, hogy addig ne adjunk ki patch-et, amig a sebesseg nem gyorsul benne legalabb 150%-ot, ugyhogy ezen kellett meloznunk a mult heten.
Mi ugy szerettuk volna, ha eloszor bugok javulnak meg, azzal ti mar jatszhattok, es kesobb dolgozunk a sebesseg javitasan, mivel az mar egy nagyobb falat, de hat nem igy tortent.
Ugy nez ki, hogy most mindkettovel megvagyunk, bar meg az FPS-en tudnank kb 200%-ot gyorsitani, de az mar tenyleg a 2-es patch-ben lesz benne.
Remeljuk ma elfogadjak a Patch-et es az elkovetkezo par napban felrakhatjuk a lapunkra.
Udv, es koszi a kitartast!
Kozak Tamas
Invictus"
-
#5289 főleg az fps-t, meg kisebb bugokat, pontosan nem írták meg -
#5287 thx -
#5285 jah :-) és azzal hogyan? -
#5283 ja és tud valaki ajánlani egy ingyenes programot ami átalakítja az mp3-okat wav-á? -
#5282 próbálta már valamelyikőtök a GTA3-ban lévő rádiókat átrakni a SL-be? Lehetséges ez egyáltalán? -
Air #5280 Melyik a Dodge Charger? Es melyik a farmotoros gep? -
gyozo #5279 A Kumura pedig Corvett -
gyozo #5278 Whisper az a Dodge Viper -
Air #5277 Sracok!
Nem irnatok le, hogy a jatekban levo autok, melyik valodi autonak felelnek meg? Lejebb mar megtalaltam, hogy a Furrano=Ferrari. Es a tobbi? -
gyozo #5275 Igen azt tapasztaltam, van is képem, amin megemeltem a verda orrát.
Egyébként nem mindegyik emelkedik meg. A viper nem emelkedik meg, pedig 1.2-t mentem vele. -
gyozo #5273 Igen, nálam is nagyon hülye szine van a cuccnak.
Egyébként 10 hengeres motorral én nem tudtam olyat gyorsulni, mint v8-al. Én vagyok gyökér, vagy tényleg nem az igazi gyorsuláshoz?
Túl erős a verda és azonnak kipörög, akármit csinálok. -
gyozo #5270 Tényleg, abba mit tudsz pakolni, mármint a zedbe? -
gyozo #5269 I-NoVa: Ha pöttyös, akkor zed? :))
Ezt a 4 hengeres SC dolgot nem értem, annál semmi gubanc sincs a felrakásnál. A streetlegal.fw.hu tuning részénél ott van egy összerakva, felfeliratozva. -
gyozo #5267 Hát igen, csak a tudomáy jelen állása szerint nem lehet a v6-osnál SC-t használni, vagy bug miatt, vagy még senki sem jöt rá, hogy mi hiányzik. :)
V8-ra meg TC nem megy fel.
Egyébként a Whispernél nekem gyanus, hogy belemegy a v6 és a v8 is, mert van beömlőcsö a body résznél, bedig az abszolút feleslegesnek tünik számomra, mert a kipufogó oldalához ér felszerelve, aminek nem látom sok értelmét. -
Nyiri #5263 Mivel jobb az auto turbovan vagy superchargerrel? -
#5260 Hajj-hajj emberek a Yota nevű autó nektek is olyan borulékony? Kétkerekezni azt lehet vele, de kanyarodni... -
Etele #5259 Skacok valakinek ment Logitech Wingman Force GP kormánnyal a gamma? Nekem nem akarja...
-
#5258 http://www.hardwired.hu/streetlegal_interju.hw
:)) -
[Walaki]D`Lair #5257 Na megvan a gém!!! Építettem is egy jókis Charger-t. Még csak 1746LE-s, de még turbózom.