46059
.
  • Mr.Macho
    Hali, mi az emil címed?
  • Mr.Macho
    ok
  • Falabu #5382
    :)))
  • hali
    Ehh, figyu, plz nekem is, mert én is feltettem, és valami förtelem lett! thx
  • Mr.Macho
    ment mél
  • Mr.Macho
    pontosan melyik file-ok kellenek?
  • Mr.Macho
    olyan szörnyű a sound mod?
  • Mr.Macho
    a patch hiánya miatt mostantól éhségsztrájkot kezdek... egészen holnap reggel-ig
  • Guszty
    Valaki lécci küldje el a [email protected] a motorhangokat! Elfelejtettem backup-ot csinálni, és felraktam a soundmod-ot! Köszi
  • Mr.Macho
    ÉN MÁR NEM BÍROM TOVÁBBB! MINNYÁ MEGŐRÜLÖK!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • MuERTe
    Büntetésből te csak egy héttel később töltheted le!
  • Mr.Macho
    lol rtl el sem olvasta végét:)
  • MuERTe
    Hun van?
  • Mr.Macho
    MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!! áhhh, dehogy....
  • hali
    szíííííííííííííííívás :DDD
  • hali
    ez is megvadult ám!
  • hali
    :)
  • Shiver
    Az bizony egy yotta. és v8 motor van benne legdurvább chargerrel. és 2 nagy 2 kicsi nitro palack legnagyobb kerekek :)))
  • hali
    hehe, ez egy Yotta ugye? Nagyon rulla gép!
  • Shiver
    a rajt nálam így néz ki :)))

• Mr.Macho
    z_ lécci írd le ide a kocsi motorjának összes alkatrészét, a motor tuningolás nekem valahogy nem megy :(
  • Lazarus
    nagyon szép... volt
  • [Walaki]D`Lair
    ftp://supergamez.hu/Street Legal-saves/ vagy valami hasonló
  • [Walaki]D`Lair
    Ami a csövön kifér :DDDDDD Najó nem. Inkább vegyél egy kisebb autót és azzal furikázz, azzal kevesebb bajod lesz mint egy nagy bömbivel.
  • cold-fire
    nagyon fintos lenne mentés mert már unom a kocsikat,de nincs turelmem továbbmenni! please fontos!!!!!!
  • Mr.Macho
    skacok, ti automata váltót használtok vagy manuált? (én manuált, mert az automata nagyon fos szerintem). Ja, és ezzel kapcsolatban milyen fordulatszámon érdemes hajtani a kocsit, hogy a lehető legkevésbé ártson a motornak?
  • [Walaki]D`Lair
    Lehet vele. Csak normálisan kell kezelni. Amúgy nálam nem akad semennyire sem.
  • cold-fire
    Tudnátok küldeni nekem mentéseket?!
  • cold-fire
    Sziasztok!!
  • Norbyte
    Már nem azért, de a Kurumma az nem Corvette akar lenni, hanem Firebird/Camaro. A hátsó lámpa alapján Camaro, Eleje + tök olyan, mint agy Firebird.
  • trebron
    Pécs?
  • MuERTe
    Majd mindjárt jön Tamás és kipöcsöli a segged :DDD
  • Falabu #5339
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Pecset akarooooooooooooooooook
    :)))))
  • Nyiri
    Hela!

Most raktam a egy sima v6-s motorra egy Superchargert es (eddig biturbos volt) es hirtelen a 465 HP-bol lett 3600 HP
    test track (el se jutottam odaig) mert fullgaz, egyes es a ket hatso gumi azonnal eldurrant aztan a motor szetesett, kicsit mintha bugosan szamolta volna ki a loerot :(

Remelem ezt is javitjak
  • RABBI20
    gyozo: figyike én lennék a legboldogabb ha nálam is simán futna a városban, de én akárhogy is küzdöttem egy versenyt nem tudok lenyomni mert addigra már tele a memória na mind1 csak várok és várok
  • gyozo
    RABBI20: Messze áll tőlem, hogy vitatkozzak, de a "simán fut" is egy relatív fogalom.
    Én nvidia kártyán nyomom, és a városban alap helyzetben nálam sincs gond és sima, de amikor kipakolja a gépi ellenfelet, akkor megáll 1 másidpercre, és nem hiszem, hogy van olyan konfig ma, amin ne így lenne.
  • Falabu #5328
    Nemnagyon!!
  • MuERTe
    DirectX 8.2-vel próbáltátok már?
  • Falabu #5324
    Itt a megoldás!! Az amcsi forumon tanátam
    Rename
    \cars\racers\Furrano_V2\meshes\R wing 3.scx
    to
    R_wing.scx
  • Falabu #5323
    Az lesz a buli, ha PECS nemfog működni a warez verziókon.