46059
.
-
#5384 Hali, mi az emil címed? -
#5383 ok -
#5382 :))) -
#5381 Ehh, figyu, plz nekem is, mert én is feltettem, és valami förtelem lett! thx -
#5380 ment mél -
#5378 pontosan melyik file-ok kellenek? -
#5377 olyan szörnyű a sound mod? -
#5376 a patch hiánya miatt mostantól éhségsztrájkot kezdek... egészen holnap reggel-ig -
#5375 Valaki lécci küldje el a [email protected] a motorhangokat! Elfelejtettem backup-ot csinálni, és felraktam a soundmod-ot! Köszi -
#5374 ÉN MÁR NEM BÍROM TOVÁBBB! MINNYÁ MEGŐRÜLÖK!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#5372 Büntetésből te csak egy héttel később töltheted le! -
#5371 lol rtl el sem olvasta végét:) -
#5370 Hun van? -
#5367 MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!!MEGJELENT A PATCH!!!!!!!!!!!! áhhh, dehogy.... -
#5364 szíííííííííííííííívás :DDD -
#5362 ez is megvadult ám! -
#5361 :)
-
#5359 Az bizony egy yotta. és v8 motor van benne legdurvább chargerrel. és 2 nagy 2 kicsi nitro palack legnagyobb kerekek :))) -
#5358 hehe, ez egy Yotta ugye? Nagyon rulla gép! -
#5356 a rajt nálam így néz ki :)))
-
#5355 z_ lécci írd le ide a kocsi motorjának összes alkatrészét, a motor tuningolás nekem valahogy nem megy :( -
#5354 nagyon szép... volt -
[Walaki]D`Lair #5352 ftp://supergamez.hu/Street Legal-saves/ vagy valami hasonló -
[Walaki]D`Lair #5351 Ami a csövön kifér :DDDDDD Najó nem. Inkább vegyél egy kisebb autót és azzal furikázz, azzal kevesebb bajod lesz mint egy nagy bömbivel. -
#5350 nagyon fintos lenne mentés mert már unom a kocsikat,de nincs turelmem továbbmenni! please fontos!!!!!!
-
#5349 skacok, ti automata váltót használtok vagy manuált? (én manuált, mert az automata nagyon fos szerintem). Ja, és ezzel kapcsolatban milyen fordulatszámon érdemes hajtani a kocsit, hogy a lehető legkevésbé ártson a motornak? -
[Walaki]D`Lair #5346 Lehet vele. Csak normálisan kell kezelni. Amúgy nálam nem akad semennyire sem. -
#5345 Tudnátok küldeni nekem mentéseket?!
-
#5344 Sziasztok!! -
Norbyte #5343 Már nem azért, de a Kurumma az nem Corvette akar lenni, hanem Firebird/Camaro. A hátsó lámpa alapján Camaro, Eleje + tök olyan, mint agy Firebird. -
trebron #5342 Pécs? -
#5341 Majd mindjárt jön Tamás és kipöcsöli a segged :DDD -
#5339 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Pecset akarooooooooooooooooook
:))))) -
Nyiri #5336 Hela!
Most raktam a egy sima v6-s motorra egy Superchargert es (eddig biturbos volt) es hirtelen a 465 HP-bol lett 3600 HP
test track (el se jutottam odaig) mert fullgaz, egyes es a ket hatso gumi azonnal eldurrant aztan a motor szetesett, kicsit mintha bugosan szamolta volna ki a loerot :(
Remelem ezt is javitjak -
RABBI20 #5335 gyozo: figyike én lennék a legboldogabb ha nálam is simán futna a városban, de én akárhogy is küzdöttem egy versenyt nem tudok lenyomni mert addigra már tele a memória na mind1 csak várok és várok -
gyozo #5329 RABBI20: Messze áll tőlem, hogy vitatkozzak, de a "simán fut" is egy relatív fogalom.
Én nvidia kártyán nyomom, és a városban alap helyzetben nálam sincs gond és sima, de amikor kipakolja a gépi ellenfelet, akkor megáll 1 másidpercre, és nem hiszem, hogy van olyan konfig ma, amin ne így lenne. -
#5328 Nemnagyon!! -
#5327 DirectX 8.2-vel próbáltátok már? -
#5324 Itt a megoldás!! Az amcsi forumon tanátam
Rename
\cars\racers\Furrano_V2\meshes\R wing 3.scx
to
R_wing.scx -
#5323 Az lesz a buli, ha PECS nemfog működni a warez verziókon.