46059
.
  • Manta
    Zeb
  • MuERTe
    Jobb egérgomb -> forrás megtekintése -> kód kikeres, megnéz, megtanul :))
  • JohnnySmith
    Hát Cifu pedig kénytelen leszel (Eichenk szerintem annyira nem tetszik)
  • trebron

Ezzel menne :-) 1300ló 420 a vége. hogy legyen "on" is.
  • MuERTe
    Főleg, hogy a doom3-at egy hétvége alatt ki lehet játszani aztán mehet a kukába. Tessék megnézni helyette inkább ezt! Na ez már játék lesz!
  • Guszty
    Köszi, később majd alkalmazni fogom!

Szóval valakinek sikerült 1 sec alá mennie?
  • trebron
    Ja nem rossz.

A freeweben csinálj regisztrációt. lesz saját FTP-d és utánna http://www.freeweb.hu/saját könyvtár/kép.jpg lesz az URL a többi meg a régi :)
  • Guszty
    Mit írtál be, hogy bejött??? (Azért köszi!)
  • trebron
  • Guszty
    Akkor szerinted honnan próbáljam meg?
  • trebron
    Helo

NP

FTPről nem lehet ezekszerint...
  • Guszty
    Na jó hagyom, ez nekem nem megy!!!
  • Guszty
    Ez nem igaz!!!

• trebron
    Ok, egyébként igazad van. Szvsz
  • Guszty
    Nem nyert!!!

• trebron
    Aha... szeretsz írni, mi?

Ez működik valakinek így? mert nekem a supercharger nem kötődik az adagolóhoz!

Erről beszélsz?
  • [NST]Cifu
    Ebben tökéletesen igazad van - sajnos

Az UT2k3 is "siker", pedig a szép grafikán kívűl nincs igazán más vonzereje (nekem speciel még a multija sem tetszik túlzottan, pedig a sima UT nálam etalon), és előre látom, hogy a DOOM3 sem fog túlzottan lekötni.

De hál istennek (meg a lelkiismertes játékfejlesztőknek :D), azért időről-időre megjelennek olyan játékok, melyek valódi, tartós szórakozást képesek nyújtani (nekem ilyen volt a közelmúltból a Mafia)...
  • Guszty
    Most jobban láccik a kép?

• trebron
    Ezek szerint mégse...

másold fel az supergames.hu streetlegal könyvtárába képet, mert a c:\ nem nyerő
    és akkor ftp://supergames.hu/streetlegal/rekord.jgp-t írd a forrás URL-helyére

Na talán

egye fene : Windows Comander - FTP - Új kapcsolat - Kapcsolat neve:bármi - Kiszolgáló neve:supergames.hu - névtelen belépés+valamilyen e-mail cím
  • Guszty
    Srácok, nektek sikrült már a gyorsulást 1 sec alá vinni, mert én bárhogy is koncentrálok, ennél jobb nem jön össze! (Amúgy köszi trebron, világos)

• trebron
    Be kell jelentkezni!!! Hátha
  • [Walaki]D`Lair
    ÓÓÓÓ hát én csak egy 'méltán' "híres" dakota közmondással kedveskedtem ennek a jópofa emberkének... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • trebron
    img src="ide írd a forrás URL-t"

ezt az egészet tedd <> zárójel közé(remélem vágpd hogy miért nem így írtam)
    a forrás URL így nézzen ki http:// vagy ftp://

Remélem világos!
  • Mr.Macho
    http://pub55.ezboard.com/fbuildersedgefrm2

sok hasznos fórum!!! pl supercharger ill turbocharger összehasonlítás és egyebek! aki tud angolul érdemes benézni
  • [NST]Cifu
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Csak nem egy Toyota Supra?!?!
    Johnny Smith (gyk.: [NST]Smith82) nekem kell a Street Legal azonnal, nem bírom ki hétvégéig!!!
  • [NST]Cifu
    Az ilyen embereknek valószinűleg az a baja, hogy nem képesek az orruknál tovább látni, mert a legújabb divat szerinti "brandnew" napszeműveg leárnyékolja minden szellemi tevékenységűket.

Amúgy a topic értelmes (ie.: pozítiv IQ-val megáldott) olvasója cirka 50-60 hozzászólásonként találkozhat az okkal, ami miatt a játék olyan állapotban van, amilyen (gyk.: a kiadó félkészen adta ki a játékot, a magyar fejlesztők akarata ellenére).

Ha viszont azokra az übermensch USA programozókra gondolok, akkor nekem valahogy egyből beúszik az M$ logó, meg valamely Windows változat ködös/borús emléke, hogy ez mennyire tökéletes programozói csoda.

Meg arra az apróságra, hogy pl. játékokban bemutatott egységes játéktér nagysága csúcsot a szintén "Ká"-európai Csehek tartják, az Operation Flashpointal (már létezik 100x100 km-es map is hozzá). Bezzeg a nagyszerű amerikai programozók szinte folyamatosan a zárt terekre koncentrálnak, és ha valaki kiad egy olyan játékot, ahol 3 x 3 km-es az egységes játéktér (Bf1942), akkor már leeset állal kérdezik, hogy voltak képesek erre...
  • Guszty
    #5389-re válaszoljon valaki pls!
  • MuERTe
    Úgy néz ki komoly rajongótábor kezd kialakulni arrafelé :DD
    De jó, lesz ezer autó! :DD
  • MuERTe
    Kukk ide :DD
  • JohnnySmith
    Tényleg éppen a legnaygobb kivételt írta(Serious Sam) a Phil srác, de azért nem kellet volna ennyire lebaszni Mindenki tévedhet
  • [Walaki]D`Lair
    Na húzzál a picsáb@ és vigyél magaddal még egy embert!
  • Manta
    Nem tudom, lehet hogy nem mondok újat:

A bfcentralon futottam bele ebbe a hírbe:
    "A STREET RACING MOD FOR BF1942

The first model is almost finished from the Street Legal Mod and from what I can tell it looks pretty sharp so far. The modding crew requires a team so if your interested check out thier site (UNDER CONSTRUCTION) and apply. The mod is shooting for racing cars head to head online from the Supra to the Eclipse GSX and more, challenge opponents and other special features are planned. Should be interesting to see... Good Luck to them."

http://www.bfcentral.com
    http://streetlegal.blackskies.ca/
  • trebron
    Hol van má a pécs?
  • trebron
    basszus...
  • Csacsi
    Én látom magam előtt, hogy most meg az a bajuk, hogy a patch nem eléggé gyorsítja a játékot, és ezért nem adjék ki, majd ha több lesz a fps növekedés, addig még várnak..
  • Guszty
    Hogy lehet ide képet berakni?
  • Falabu #5388
    Az bizony!!!!
  • Alexease
    Ez a luxus. A jatek kiadasaval, reklamozasaval nem foglalkoztak/nak, a patch-en meg ragodnak.
  • Falabu #5386
    A jó *Ðð%+&#@ anyjukat ezekenek a Activision value-osokank!!!!!! A faszért kell ennyit tesztelni azt a PECCSt!!!

U.I.: JAhh!! Invictus ez nem nektek szólt!!! Titeket szeretünk!!!
  • Mr.Macho
    jah, látom :)