46059
.
-
#5522 Hát a Lada sem rossz, de azért vannak még itt szépségek:
Lotec Sirius
V12 Twin Turbo, 1334 le, 0-60: 3.7sec, vmax.: 400km/h
-
#5519 ez elég durva!!(a niva) -
#5516 TURBOLADA !!!!!!!!! az nagyon vicces!!!!
-
#5512 szééép!!!honnan van a kép? -
#5511 Egy másik mentésből csak másoljátok át az elveszett mentés könyvtárába a name file-t! Akkor meglesz a mentés, csak a garázsban lévő kocsi marad meg! Ha nem akartok megint így járni, ne legyen 1-nél több autótok! Akkor "biztos", hogy sikerülni fog a mentés. -
#5509 Mentés már nekem is tünt el,remélem hogy a pach javitja !!!ismerem az érzést! -
#5507 HALI küldtem egy videot ! -
#5506 Meg mindig nincsenek elmentesek az oldalon (http://streetlegal.fw.hu).
Legyszi kuldjetek, hogy tudkjak felenni.
"Aki kuld, az mellekeljen hozza egy jo kepet, irja le a parametereket: melyik varos, auto, mennyi penz, milyen motor, alkatreszek, es nehany adat, pl. gyorsulas, vegsebesseg, stb."
Koszi!
(Sokan keresik, plusz, en is kiprobalnek egy-ket tuning autot amit gyartottatok:)) -
#5505 yiiiiiha, jo kis gépek! -
#5504 Bajer, ez nagyon kemény. Főleg a fekete. (majd' 20 évig volt Skodánk (2) :D) -
#5502 :)
köszi megvan
-
#5501 hát, a boltba, a tesco mellé! -
#5500 de ,nagyon köszi,de hova küldted?
-
#5499 neked a mentés! nem az kellett? -
#5498 ki és hova?
-
#5497 elment... -
-
#5494 HALI!!!!nem kuldenél egy mentést?légyszi!
-
#5492 de nem tudom megnyitni ezt az ftp szervert!! -
#5491 Ezeket lehet meg (nem hivatalosan) allitani:
TEX SIZE, TEX DETAIL, SHADOWS, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, CAMERA EXT, CAMERA INT, CONTR DEAD, MAJOM, CONFIG, AILEVEL, VIDEO WINDOWED, VIDEO X, VIDEO X, VIDEO Y, VIDEO Y, VIDEO DEPTH, TEX SIZE, TEX DETAIL, TEX FORMAT, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, SHADOWS, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG NEAR, FOG FAR, SMOKEDENSITY, TRAFFIC DENS, PEDES DENS, CAMERA EXT CLIP, CAMERA EXT VIEW, CAMERA AOV, CAMERA TORQ, CAMERA FORCE, CAMERA DAMPING, CAMERA PE-RDAMP, CAMERA MAX FORCE, CAMERA LOOK AHEAD, CAMERA GO BEHIND, CAMERA GO ABOVE, CAMERA DISTANCE, CAMERA RENDER, CAMERA NO COLLISION, CAMERA INT CLIP, CAMERA INT VIEW, SELF RUNNING, PLAYER TRANSMISSION, DEFORMATION, INTERNAL DAMAGE, PLAYER DAMAGE MULTIPLER, PLAYER CSHANGE DISTANCE, PLAYER CHANGE VELOCITY, PLAYER DISPLAY, TARGE ANGLE WEIGHT, CONTROLLER DEADZONE, GRAVITY, GROUND FRICTION, GROUND PRECACHE, RESOURCE REFRESH, MP ARROWS ON, NEW VIDEO WINDOWED, NEW VIDEO X, NEW VIDEO Y, NEW VIDEO DEPTH, DEADZONE ACCELERATE, DEADZONE BREAK, DEADZONE STEERING, SAVE FILE ID, SAVE FILE VERSION -
#5489 köszi -
#5487 Sikerult a jatek latotavolsagat felnyomnom. A mostani max:#72 a feltolt:#255. Igy mar jol nezett ki, csak az fps aranyosan csokkent:( -
#5486 legfaszább egy kockalada lenne!!!!!!!! -
#5484 milyen lapra? -
#5482 Remélem Trabi majd lesz benne! :D
-
Norbyte #5464 Kicsit nagyok. Majd csökkentem. -
Norbyte #5463 Hopp! Jó lett. Tökre örülök. -
Norbyte #5462 Mindegy megpróbálom.
Van térkép itt: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/SLmap1.jpg -SLmap4.jpg
Remélem megjeleníti. -
Norbyte #5460 ftp-ről lehet képet linkelni? -
#5457 Sajna csak a V6-osra sikerült nekem 2 NOS-t rakni, a többire nem igazán akar menni!
-
Norbyte #5456 Ráment neked 2 turbora a super is? Én is fel tudtam tenni, de teljesítménybeli különbség nem volt és még lógott a levegőben egy cső, ahová semmi nem ment be.
Dupla turbónál rámegy a fuel inj-ra a dupla turbó Y csöve és akkor a supercharger to fuel inj cső nem tud csatlakozni. Ez nálad hogy van? -
Norbyte #5450 Tudtátok, hogy két nitrót lehet felpakolni azokra a kocsikra, amelyre az a vezetékes NOS adagoló megy fel? Az a ported fajta. Így még dob egy kicsit a teljesítményen. Eddig V6 esetében sikerült kipróbálnom. -
lboyongo #5448 tudja vki a megoldást arra, ha nem engedi beállítani az irányítást?
1Xer már sikerült a kormányt beállítani neki..csak Lb@szt@m:)és azóta az istennek se engedi változtatni -
#5447 Ezek romaniaba jarnak fogorvoshoz? :) -
Itt van phil zeb barátjával :DDD -
#5444 A STREET RACING MOD FOR BF1942 = utcai verseny mod a bf1942-höz.
Bakker. -
#5443 Ezt én sem értem. Gyanítom hogy ez a társaság csinál modokat a SL-hoz, de a TT modelljét ártakták BF-be is. -
#5441 Ja Cifu látnád a V8-as üldözőmet,teljesítményben nem egy nagy szám, de ahogy kinéz! Az biztos hogy megdőlnél a székedben és lehidalnál -
#5440 Az, hogy mindenki vigyen magával még egy embert, az nem dakota mondás... -
trebron #5439 Aha, jó kis níva, az a zsír.