46059
.
  • [NST]Cifu
    Hát a Lada sem rossz, de azért vannak még itt szépségek:

Lotec Sirius
    V12 Twin Turbo, 1334 le, 0-60: 3.7sec, vmax.: 400km/h

• cold-fire
    ez elég durva!!(a niva)
  • cold-fire
    TURBOLADA !!!!!!!!! az nagyon vicces!!!!
  • cold-fire
    szééép!!!honnan van a kép?
  • Guszty
    Egy másik mentésből csak másoljátok át az elveszett mentés könyvtárába a name file-t! Akkor meglesz a mentés, csak a garázsban lévő kocsi marad meg! Ha nem akartok megint így járni, ne legyen 1-nél több autótok! Akkor "biztos", hogy sikerülni fog a mentés.
  • cold-fire
    Mentés már nekem is tünt el,remélem hogy a pach javitja !!!ismerem az érzést!
  • cold-fire
    HALI küldtem egy videot !
  • Alexease
    Meg mindig nincsenek elmentesek az oldalon (http://streetlegal.fw.hu).
    Legyszi kuldjetek, hogy tudkjak felenni.
    "Aki kuld, az mellekeljen hozza egy jo kepet, irja le a parametereket: melyik varos, auto, mennyi penz, milyen motor, alkatreszek, es nehany adat, pl. gyorsulas, vegsebesseg, stb."
    Koszi!
    (Sokan keresik, plusz, en is kiprobalnek egy-ket tuning autot amit gyartottatok:))
  • hali
    yiiiiiha, jo kis gépek!
  • Jano
    Bajer, ez nagyon kemény. Főleg a fekete. (majd' 20 évig volt Skodánk (2) :D)
  • cold-fire
    :)
    köszi megvan
  • hali
    hát, a boltba, a tesco mellé!
  • cold-fire
    de ,nagyon köszi,de hova küldted?
  • hali
    neked a mentés! nem az kellett?
  • cold-fire
    ki és hova?
  • hali
    elment...
  • hali

• cold-fire
    HALI!!!!nem kuldenél egy mentést?légyszi!
  • cold-fire
    de nem tudom megnyitni ezt az ftp szervert!!
  • Alexease
    Ezeket lehet meg (nem hivatalosan) allitani:
    TEX SIZE, TEX DETAIL, SHADOWS, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, CAMERA EXT, CAMERA INT, CONTR DEAD, MAJOM, CONFIG, AILEVEL, VIDEO WINDOWED, VIDEO X, VIDEO X, VIDEO Y, VIDEO Y, VIDEO DEPTH, TEX SIZE, TEX DETAIL, TEX FORMAT, SHADOW SIZE, SHADOW DETAIL, SHADOWS, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG COLOR, FOG NEAR, FOG FAR, SMOKEDENSITY, TRAFFIC DENS, PEDES DENS, CAMERA EXT CLIP, CAMERA EXT VIEW, CAMERA AOV, CAMERA TORQ, CAMERA FORCE, CAMERA DAMPING, CAMERA PE-RDAMP, CAMERA MAX FORCE, CAMERA LOOK AHEAD, CAMERA GO BEHIND, CAMERA GO ABOVE, CAMERA DISTANCE, CAMERA RENDER, CAMERA NO COLLISION, CAMERA INT CLIP, CAMERA INT VIEW, SELF RUNNING, PLAYER TRANSMISSION, DEFORMATION, INTERNAL DAMAGE, PLAYER DAMAGE MULTIPLER, PLAYER CSHANGE DISTANCE, PLAYER CHANGE VELOCITY, PLAYER DISPLAY, TARGE ANGLE WEIGHT, CONTROLLER DEADZONE, GRAVITY, GROUND FRICTION, GROUND PRECACHE, RESOURCE REFRESH, MP ARROWS ON, NEW VIDEO WINDOWED, NEW VIDEO X, NEW VIDEO Y, NEW VIDEO DEPTH, DEADZONE ACCELERATE, DEADZONE BREAK, DEADZONE STEERING, SAVE FILE ID, SAVE FILE VERSION
  • cold-fire
    köszi
  • Alexease
    Sikerult a jatek latotavolsagat felnyomnom. A mostani max:#72 a feltolt:#255. Igy mar jol nezett ki, csak az fps aranyosan csokkent:(
  • hali
    legfaszább egy kockalada lenne!!!!!!!!
  • hali
    milyen lapra?
  • hali
    Remélem Trabi majd lesz benne! :D

• Norbyte
    Kicsit nagyok. Majd csökkentem.
  • Norbyte
    Hopp! Jó lett. Tökre örülök.
  • Norbyte
    Mindegy megpróbálom.
    Van térkép itt: ftp://supergamez.hu/upload/Norbyte/SLmap1.jpg -SLmap4.jpg

Remélem megjeleníti.
  • Norbyte
    ftp-ről lehet képet linkelni?
  • Guszty
    Sajna csak a V6-osra sikerült nekem 2 NOS-t rakni, a többire nem igazán akar menni!
  • Norbyte
    Ráment neked 2 turbora a super is? Én is fel tudtam tenni, de teljesítménybeli különbség nem volt és még lógott a levegőben egy cső, ahová semmi nem ment be.
    Dupla turbónál rámegy a fuel inj-ra a dupla turbó Y csöve és akkor a supercharger to fuel inj cső nem tud csatlakozni. Ez nálad hogy van?
  • Norbyte
    Tudtátok, hogy két nitrót lehet felpakolni azokra a kocsikra, amelyre az a vezetékes NOS adagoló megy fel? Az a ported fajta. Így még dob egy kicsit a teljesítményen. Eddig V6 esetében sikerült kipróbálnom.
  • lboyongo
    tudja vki a megoldást arra, ha nem engedi beállítani az irányítást?

1Xer már sikerült a kormányt beállítani neki..csak Lb@szt@m:)és azóta az istennek se engedi változtatni
  • zippofcy
    Ezek romaniaba jarnak fogorvoshoz? :)
  • MuERTe

Itt van phil zeb barátjával :DDD
  • MuERTe
    A STREET RACING MOD FOR BF1942 = utcai verseny mod a bf1942-höz.
    Bakker.
  • Manta
    Ezt én sem értem. Gyanítom hogy ez a társaság csinál modokat a SL-hoz, de a TT modelljét ártakták BF-be is.
  • JohnnySmith
    Ja Cifu látnád a V8-as üldözőmet,teljesítményben nem egy nagy szám, de ahogy kinéz! Az biztos hogy megdőlnél a székedben és lehidalnál
  • Manta
    Az, hogy mindenki vigyen magával még egy embert, az nem dakota mondás...
  • trebron
    Aha, jó kis níva, az a zsír.