46059
.
-
Norbyte #5844 Sokkal gyorsabb lett.
Nincsenek mindenfelé lógó csövek, minden passzol a helyére, $50 a bírság nem 200, a katalógusban a megnevezések és a mértékegységek ki lettek javítva (pl. a gyújtásnál már nem nm(nanométer), hanem Nm).
De az árnyék még maxon is förtelmes.
Sokkal jpbban vezethető a kocsi, lehet vele farolni, ez eddig nem ment.
Viszont nem engedi módosítani a verseny útvonalát-> vége a könnyű pénzszerzésnek és az előrejutásnak.
Szerintem elég jó lett, bár csak Daemon Tools-szalindul, a crackelt exe-t ki lehet dobni. -
#5843 A GAME ROSSZABB MINT VOLT! az fps javult, de kimegyek a városba és befagy a játék! időnként már a garázsban is! JÁCCHATATLANNÁ VÁLT!!!!!!! -
#5842 Igen eddig ezzel egyedül vagy szerintem :) Ja ne, már ketten vagytok :) -
#5841 nekem gyorsabb lett
-
Fer #5837 Nekem is ez volt a baj.
Keresd meg hogy hol található és másold ki valahová. De a streetlega.exe-vel gondod lesz.
Mert nekem is ugyan ez volt
-
#5836 Jáj nekem. Nem mögy fel a patch, olyan hibával hoyg nem tudja az activision.avi-nál megállapítani hogy miylen verzioju is az :( ÁU! -
Wajk #5834 Na nekem is RiP-em van és gondoltam, hogy nem fog menni vele, ezért egész héten toltam toltam, hogy leszedem, erre mexívtam. :))
Nem baj úgyis mondjátok, hogy még nem annyira jó, addig csak leszedem, mire kijön a kettes patch. Mondjuk Jófej az Activision, hogy egyből már "1"-es patchneknevezte el, szóval már tudja, hogy lesz 2-es. :)) -
#5833 Hmmm kijöttt az első patch, és nem most ébrdtem fel, na megyek letöltölm és várom a másodikat amivel 200%os lesz a sebessége, de vajon az elsö patches változathoz, vagy a sima bugoshoz képest? -
Nyiri #5832 Ahogy igy ma hajnalban megneztem a patchet, szerintem varjunk meg egy patchet a jatekkal...
Mert a varosban jatszhatatlanus szaggat, foleg ha jobb az ai, akkor meg nehezebb lesz slideshow stilusban nyerni a varosban -
[Walaki]D`Lair #5831 Bár nekem kifejezetten teccika az eredeti zene is ami benne van :DDD -
[Walaki]D`Lair #5830 Bakker. Akkor szopás van nekem is! :(((((( -
Fer #5829 Hát sajnos igen. Már rájöttem én is.
Csak nem találta isot.
-
#5828 mer akor bukta.. -
#5827 riped van ? -
Fer #5826 Sziasztok.
Tudtok nekem segíteni.Letöltöttem a patchet de a streetlegal.exe -vel van baja azt írja, hogy rossz verzió -
#5825 nekem jobban megy , mint ment
és nektek kellet a jobb AI :DD most megkaptátok ! -
#5824 PATCH -
#5821 hehe, nekem se, sőt amiket átirkáltam vissza kellett irni! -
#5820 na kipróbáltam..
nem mennek vele a régi mentéseim :(( -
#5819 kihát!!!!!!
ÉLJEEEEEEEEEEN! -
#5818 kijöttt ???
nem hiszem el ! :D
29 mb ??? -
lboyongo #5817 mi az oldalad címe?
-
#5816 Az előjelet nem mondta :DD -
Toya #5815 Bocs, még 8 perc és fenn lesz :-) -
#5814 Koszi. Linkelem. -
#5813 Jó lesz az is. -
Toya #5812 Már nálunk is fenn van, szedjétek:
http://www.hsw.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch1.exe
Alexease linkeld be a Te oldaladra is, ha másnak nem is de mirrornak jó :-) -
#5811 Koszi! Feltettem az oldalra a linket. Cimnek csak "Magyar szervert" irtam. Ha megadhatok mas nevet, akkor ird le, mi legyen az. -
#5810 Koszi! -
#5809 Jahh bocs:))
http://web.interware.hu/pagonyi/StreetLegalPatch1.exe -
dashed_ #5808 nanee???? akkor miert mondta Ktamas azt a 150%os gyorsulast??? -
#5807 Ha van link akkor megkaphatom? Kezd lekopni a festek az F5-rol... -
#5806 Apám!!
Háát! Van még mit javítani pl:
Automatikus váltó van beállítva és csakazértsem vált:(((( -
#5805 THX!! -
#5804 wow, egyre jobb az oldalad :) -
#5803 Mondjuk a latotavolsagot eddig is tudtam novelni (nem hivatalosan), es ugy ellattam a vilag vegeig. Csak a koddel nem tudtam mit kezdeni... -
#5802 Amugy mi a tarhelyed cime? -
#5801 Koszi!!
Akkor le is allitom a toltest. Ugy is csak 1-2k-val jon innen:( -
#5800 Alexease:
Figy minnyá fentlesz a tárhelyemen a pecs!!
Majd linkeld be az oldalra!! -
#5799 Jah, nekem is sokkal jobban szaggat... :(
Nah mind1. Lesz ez jobb is...