46059
.
-
#5949 A németek nem támogatták a zsidók deportálását!!!
A németek deportálták a zsidókat.
Akiről Te beszélsz az Magyarország! -
#5945 zippofcy: magánvéleményed hogy szar a játék, tedd el magadnak és ne b@szogass te is itt ezzel mindenkit. Tudjuk hog ymik a gondok vele, senki nem kért emg rá hogy xedjére is felsorold. Amilyen hülye példákat fel tudsz hozni az viszont borzalmas. Örülnék ha nem titulálnád ocsmánynak az izlésemet. Szived joga azt mondani hogy jobb volt a szerelés a Street rod-ban, bár szeritenm ez egy eszméletlen nagy baromság (magánvélemény.) magánvélemény2: ha már kritikát írsz, ird meg normálisan. Hülyeébbnél hülyébb példákat hozol fel, mocskolódsz. Ez nem kritika. uff -
#5943 Utolso beirasom ide: en megmondtam mar miutan eloszor lattam a gamet hogy NINCS PATCH ami ezen segithetne. Mert: itt MINDENT cserelni kene, kodot elso sortol az utolsoig, modelleket szinten, hogy a texturakrol mar ne is beszeljunk. Ez a jatek egy szar. Akkora darab hogy nem birnam lehuzni a WCn. Most komolyan: hogyan lehet vkinek annyira ocsmany izlese hogy ezzel bir jatszani??? Na mind1, en befejeztem. Sokan voltak meg 100 evvel ezelott is akik nem hittek el hogy a Fold kering a Nap korul. Parszaz eve meg meg tobben. Hulyeseg ellen nincs orvossag. Ez a jatek lassu de ronda, raadasul bugos is. A szerelest dicserik nehanyan: hat az is lassu meg ronda, raadasul a C64es Street Rodban jobban meg volt oldva 12 evvel ezelott. Ez a jatek 1 dologra pelda: vannak akik a sajat szemuknek se hisznek. Es csodalkozunk hogy a nemetek tamogattak a zsidok deportalasat, vagy a romanok mai napig hiszik hogy a romaiaktol szarmaznak? Az emberek ostobak, es befolyasolhatok, rosszul ertelmezett hazafiassagtol meg ezer mas dologtol indittatva. -
Toya #5942 Wajk ha adhatok egy tanácsot, akkor a prospektusból inkább válasz a Logitech "olcsóbbik" MOMO kormányát.
Szerintem az jobban megéri 30 eFT-ért. -
radical #5941 Én is felraktam a peccset és király! Már csak a városon gyorsítsatok és talán még meg is veszem! -
#5940 Gyere flémelni CS topic :D -
#5939 Mi van, te állat ;DD -
#5938 Itt van egy bug: amikor eltünik az autó és kimegyek tesztpályára! ekkor egyből belezuhanok a betonba majd rajta át később pedig a láthatatlan aluljáróba vagyok a faszival :))))
-
Wajk #5937 A METRO-ban. Nem kell, hogy kitépje a kezemből. Csak néha mozduljon meg egy csöppet. :) -
#5936 Egy hülye kérdés:
ATI Radeon tulajok hogy oldották meg a "rózsaszinű úttest/szivárványszinben pompázó város" c. speciális effekt kikapcsolását?
Már pár beállítást próbálgattam, de nekem nem sikerült összehozni eddig :( -
#5935 szerintem jo a patch !!!
nekem sokkal gyorsabb lett a játék, csak igy tovább Invictus ! -
#5934 Wajk!
Szerintem elég türhető kis kormány, a haveromnak is ilyen van, de az erő nem mindig az igazi.
Hol 17,5e Ft?
-
#5933 van valakinek mentése a patch után,mert newm fogadja el a régi mentéseimet! -
Wajk #5931 Tudom, hogy nem teljesen idevaló ezért elnézést, csak sürgős lenne :)
Akarok venni egy kormányt. Nem akarok sokat rákölteni max. 20e-t. Most van akcióban egy "Logitech Wingman FormulaForce GP kormány +pedál" 17.5e-ért. Érdemes megvenni? Jó-e? Esetleg van-e valakinek? Vagy ebben az árban van -e jobb. :) Előreiskösszésbocshogyideírtam! -
#5930 A gond csak annyi, hogy a linkből jövő listázásban igencsak hátracsúszott a kért link :)
Amúgy marha jó, hogy most, hogy megvan a game, mindenki depibe fordul a játékkal kapcsolatban - ez olyan ösztönző tud lenni -
#5927 És mi a jelszo? :) -
#5926 thx -
#5924 És honnan lehet azt leszedni? -
Norbyte #5922 Valaki írt nekem mailt, hogy tegyem fel az avi-kat és az exe-ket.
Neki üzenem, hogy fenn vannak. Küldtem is mailt, csak már nem tudom a nevét. -
#5921 Na a játék leghamarabb karácsony környékén fog MEGJELENNI nálunk. Szal kissé ugyan tényleg nevetséges a helyzet, de gondoljatok bele, ez egy picit hasonlítana ahhoz, hogyha a kiszivárogtatott domm3 demo-t kezdené midenki szapulni. Jó durva példa volt :), mert itt most nem erröl van szó azért, de tessék megérteni (akinek nem inge...), hogy a játék európában még nem jelent meg!!! Majd ha kijött és mindenki szépen lewarezolta :( az európai változatott akkor tesség gyalázni, az már valahol jogosabb lesz. -
#5918 A második patch is készenvan, mint tudjuk :) Szerintem jöv hét végefelé, mikor invictus elküldi nekik a patch #3-at kiadják a 2eset :) -
#5916 Mikor jön a következő patch? -
#5915 Szerintem nem annyira vészes a helyzet, azt az alphat nem 5 hónap alatt dobták össze ;-) Erre meg bevárjuk az első 7 patchet és máris pöepc lesz, legalábbis nagyon remélem. -
Norbyte #5914 Kösz a folyamat leírást. Hasznos, de nem igazán ez a probléma, hanem a normális közlekedés NEM 4*4-es kocsival. A patch sokmindent javított, de az első- v. hátsókerék hajtású kocsik irányítása el lett ba***a. Az elsőkerekes alig gyorsul, a hátsókerekes faa mindig kitörni készül, legyen az 112cui-s inline4 vagy 618cui-s V8.
Tehát a második városban is csak a Coyot-tal megyek, mert az legalább gyorsul, mint az állat és nincsenek hajtásbeli gondjai. -
#5912 Ez lassú? Ugyanmár! :))
Probáljátok ki a DOOM III alfát, high detailon.
MEgjelenik egy csoffadt szörny és az fps 1-re leseik néhány esetben, 2Ghz-es Géppel, GF4-el !!! -
#5907 na itt a bibi !
mer ahoz vesenyezni kel..
és ahoz kikel menni a városba..
és akkor baszhatod mer szaggat mint a picsa -
#5905 induláskor tedd a következőt:
-először is manuál váltót állítsd be az optionsban...
-induláskor addj gázt amíg fel nem kezd el kipörögni a kerék
-miután már füstöl és nem gyorsul engedd vissza a gázt majd addj neki megin amíg fel nem gyorsul a kocsi kb 15mph-ig
-ekkor válts kettesbe!
-amíg fel nem megy 25mph-ra maradj kettesben majd 25 és 30 között válts 3-asba és innentől már nem égeti el a kerekeket még akkor sem ha padlógázzal adod neki
A kocsi amivel ezt kitapasztaltam: Remo, majdnem max motor tuning kivéve az engineblock, ami maradt a régi, stock gumik (tehát azok aránylag könnyen kipörögnek és mégis legyorsultam még a Ninja-kat is). Szerintem ha felraknék 17' 255mm-es gumikat sokat javulna a dolog, viszont ha NOS-t is használnék valszeg az megin erősítené a kipörgést, tehát ugyanott tartunk. Remélem tudod hasznosítani azt amit leírtam -
#5904 Szinte az egesz napom ra ment. Nem hittem el, hogy ez ilyen lassu. Szetallitgattam a gepet a BIOS-tol felfele. De semmi erdedmeny (kiveve, amikor azonnal lefagyott).
Szerintem ez a "folyamatos palyabetoltogetes"/memoria kezelese lehet valami nagyon szar.
-
#5903 Jaa. Nagyon alat jatek lenne. nekem is pont 2fps, vagyis gaz. -
Nyiri #5902 Kicsit ujra jatszottam a jatekkal es ha nem szaggatna akkor jatszanek vele. A fizika jo lett keszifek meg minden. a grafik is sokkal jobb lett de 2 fps egy kicsit keves -
Norbyte #5901 Újra kellett kezdenem, mert csődbe mentem. Már csak egy nem is tudom mire tellett. Arra az ici-pici kocsira, ami Peugeot 106 Kid-re hasonlít. Gyenge egy jószág.
Van valakinek ötlete a kipörgő kerékre patch feltevése után? Mint írtam csak a 4*4-eseket lehet normálisan irányítani és menni velük. -
#5900 végre nem unreg :DDD -
#5899 Nekem a patch, nem tudom, hogy mit javított, mert nekem még a garázsban, és a test pályán is lassabb lett. Szóval én is félreteszem egy pár (hó)napra.. :( -
#5898 deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
iso rulz -
#5896 akkor szivtad
azzal nem megy -
#5894 jóvan már ! :)
most mér baj ez ? :)) és nem kéne cikizni a tudásomat , van akinek még ennyi sem jutott ::)
inkább ..
inkább..
áá nemtom :DD -
#5893 Basszus, ezt nem hiszem el, hogy nem valami vedelem!!!!
Nem igaz, hogy 2 (azaz ketto) fps-t kell hogy menjen a jatek, barmilyen felbontasban!
Ha 3GHz-es gepen teszteltek, az is csak 3 fps. -
Norbyte #5892 Lyaaaa. -
#5891 felraktam nem sokat segített a pecs:)
kell még szerintem vagy 8 darab hogy jó legyen -
#5890 ugyan már ! :))
igy sokkal gyorsabban lehet írni :)