46059
.
  • radical
    mi ennek a minisitenak a címe?
  • ubi
    patch:

http://formula1.jatekok.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch1.exe
  • bfg900
    Elözö mondatomnak természetesen semmi értelme, mivel máshogy fejeztem be mint ahogy elkezdeni akartam, mindenesetre annyit kellett csak megérteni belöle hogy meg lehet nézni a lent említett honlapot :)
  • bfg900
    Hát, nem mondhatnám hogy Mo tobzodik az ötletes honlapokban, de ha jól sejtem ugyanaz az ember követte el ezt, mint a SZEG zenekar honlapját http://szeg.nq.hu/
    Opp most látom hogy átalakult mióta nem néztem meg, na mind1 :)
  • [NST]Cifu
    No megnéztem a Street Legal Mini-site-ot, hááttt...
    Profin néz ki, és tényleg igényes, de nem a dial-uposoknak találták ki, annyi szent :)
  • [NST]Cifu
    Király!!!!
  • Guszty
    Srácok! El se hiszem, fenn van az egyik képem az Invictus weboldalán a Street Legal Mini Site-on!!! (A legalsó: V8 in Coyot)
  • bfg900
    Kabbe
  • bfg900
    Még mindíg elvesznek a mentések a peccslet verzióban is?
  • bfg900
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
  • bfg900
    ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss enyém a 6000
  • JohnnySmith
    Egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a szarból sajnos Az elmentéses problémát még mindig nem orvosolták!
  • [NST]Cifu
    A zenékről egy apró észrevétel: nem rosszak, de talán kissé kevésbé ütősek, mint az 1nsane zenéi. Így aztán most WAV-ba átkonvertálva beraktam az 1nsane és az NFS3 zenéiből párat - rögtön elviselhetőbb a nehézkes és lassú kezelés :D

Amúgy ha jól értem akkor a Radeon-probléma nem egyedi nálam és ez nagyon

I-Nova:
    ...valószínűleg a fejlesztőknek sincs még kéznél egy, hogy optimalizálják arra is a motort

Itt nem kell igazi optimalizáció, feltehetően csak a Radeon driver-ben kell valamit átállítani (én Z-mask/Fast Z-Clear/HieraicalZ vagy HyperZ dolgokra gyanakaszom (ezek a Radeon egyedi vonásai)), de azért elég szomorú, hogy manapság ennyire hanyagolják az ATI kártyákat a fejlesztők. Eléggé elterjedt, és igen jó kis kártyák, és a Radeon család már jó másfél éve piacon van, szóval nem valami elementáli újdonságról van szó...
  • Guszty
    Ahhoz, hogy belerakj nagyobb motrot, át kell írnod egy file-t. streetlegal.fw.hu-n megtalálod a leírást. De nincs értelme, V8-as motorral ezek a kis verdák azonnal elfüstölik a gumit!
  • bfg900
    Nem lehet beletenni nagyobb motort, csak azt nem értem hogy ez mirét baj. :) Bele akartok tenni mindent a kocsiba az elején rögtön? :)
  • Guszty
    Az a baj, hogy egyikbe se lehet beépíteni 4 hengeresnél nagyobbat!
  • bfg900
    Hátha uninstallálod többet tuti nem fagy le ;)
  • Shiver
    az új kispolák :))

• Carlos
    De! Te az a Nova vagy akinek Q tetkója van???
  • bfg900
    Írjál Tamásnak :) Honnan tudjuk ? ;)
  • Boborjan
    Emberek nagyon leállt midnenki na akkor dobok témát: MIKO LESZ PATCH #2? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    ok
  • [Walaki]D`Lair
    Egyre jobban a feledés homályába merül a game...
  • Rigley
    húú, téged még gépközelbe se szabadna engedni :))
    nem vagy semmi...

egyébként, ha sok pénzed van , vedd meg boltba a programokat, ha kevés, akkor kérdezd meg a programok beszerzése topic-ban... hátha segít valaki.
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    Honnan nyuljak photoshpot ? és gif animlo akármit ?
  • Rigley
    megrajzoltam a betuket (photoshop) megcsináltam minden frame-t kulon, és egy gif animalo progival osszeraktam egy animált giffé. csak arra kell figyelni, hogy ne lépd át az 5k-s határt, mert annál nagyobbat nem lehet feltenni.
  • Rigley
    mi lesz itt, ha arra is rájössz, hogy hogyan kell saját LOGO-t berakni... :)
  • ÁjjLe BoBBi
    Már csak a logod érdekelne :) hogy csináltad ?
  • ÁjjLe BoBBi
    gihi :)
  • Rigley
    te nem vagy normális
  • ÁjjLe BoBBi
    :)) Rájöttem hogy lehet szmájlizni : )) végetek :)
  • ÁjjLe BoBBi
  • ÁjjLe BoBBi
    Ma lesz akkor verseny ?
  • CS@
    Annyira ,hogy még ez sem sikerül.
  • CS@
    Na elvergődtem ismét addig ,hogy vegyek egy Stallion-t.
    Viszont bármilyen matricát húzok felé azonnal resetre fagyok.
    Nagyon szomorú vagyok.
    [#szomoru1
  • Wajk
    Úgy legyen.
  • Wajk
    Biztos, hogy ugyan arról beszélünk? Logitech Formula Force GP kormány+pedál-ra gondolsz?
    Mert akkor megveszem tőled 10.000ft-ért. ;)
  • Wajk
    Tudom tudom, de nem akarok anyit kiadni egy kormányra. Nem fogom én éjt nappallávé téve nyomni. :)
    A középkategória legjobbját akarom megtalálni 20 alatt. Erről már olvasgattam és nem írtak róla nagyon negatívat. Ha 30-at áldoznék kormányra, akkor biztos a light-os MOMOt venném meg...
  • Rigley
    az nem szoftveres volt..., ennyire lassu a játék, de a patchek ezt már javították, de legalábbis javitani fogják...