46059
.
-
radical #6017 mi ennek a minisitenak a címe? -
#6016 patch:
http://formula1.jatekok.hu/file/StreetLegal/Patches/StreetLegalPatch1.exe -
#6015 Elözö mondatomnak természetesen semmi értelme, mivel máshogy fejeztem be mint ahogy elkezdeni akartam, mindenesetre annyit kellett csak megérteni belöle hogy meg lehet nézni a lent említett honlapot :) -
#6014 Hát, nem mondhatnám hogy Mo tobzodik az ötletes honlapokban, de ha jól sejtem ugyanaz az ember követte el ezt, mint a SZEG zenekar honlapját http://szeg.nq.hu/
Opp most látom hogy átalakult mióta nem néztem meg, na mind1 :) -
#6013 No megnéztem a Street Legal Mini-site-ot, hááttt...
Profin néz ki, és tényleg igényes, de nem a dial-uposoknak találták ki, annyi szent :) -
#6012 Király!!!! -
#6011 Srácok! El se hiszem, fenn van az egyik képem az Invictus weboldalán a Street Legal Mini Site-on!!! (A legalsó: V8 in Coyot) -
#6007 Kabbe -
#6003 Még mindíg elvesznek a mentések a peccslet verzióban is? -
#6002 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) -
#6001 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss enyém a 6000 -
#5999 Egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a szarból sajnos Az elmentéses problémát még mindig nem orvosolták! -
#5998 A zenékről egy apró észrevétel: nem rosszak, de talán kissé kevésbé ütősek, mint az 1nsane zenéi. Így aztán most WAV-ba átkonvertálva beraktam az 1nsane és az NFS3 zenéiből párat - rögtön elviselhetőbb a nehézkes és lassú kezelés :D
Amúgy ha jól értem akkor a Radeon-probléma nem egyedi nálam és ez nagyon
I-Nova:
...valószínűleg a fejlesztőknek sincs még kéznél egy, hogy optimalizálják arra is a motort
Itt nem kell igazi optimalizáció, feltehetően csak a Radeon driver-ben kell valamit átállítani (én Z-mask/Fast Z-Clear/HieraicalZ vagy HyperZ dolgokra gyanakaszom (ezek a Radeon egyedi vonásai)), de azért elég szomorú, hogy manapság ennyire hanyagolják az ATI kártyákat a fejlesztők. Eléggé elterjedt, és igen jó kis kártyák, és a Radeon család már jó másfél éve piacon van, szóval nem valami elementáli újdonságról van szó... -
#5997 Ahhoz, hogy belerakj nagyobb motrot, át kell írnod egy file-t. streetlegal.fw.hu-n megtalálod a leírást. De nincs értelme, V8-as motorral ezek a kis verdák azonnal elfüstölik a gumit! -
#5996 Nem lehet beletenni nagyobb motort, csak azt nem értem hogy ez mirét baj. :) Bele akartok tenni mindent a kocsiba az elején rögtön? :) -
#5993 Az a baj, hogy egyikbe se lehet beépíteni 4 hengeresnél nagyobbat! -
#5991 Hátha uninstallálod többet tuti nem fagy le ;) -
#5987 az új kispolák :))
-
#5985 De! Te az a Nova vagy akinek Q tetkója van??? -
#5984 Írjál Tamásnak :) Honnan tudjuk ? ;) -
#5983 Emberek nagyon leállt midnenki na akkor dobok témát: MIKO LESZ PATCH #2? :) -
#5982 ok -
[Walaki]D`Lair #5981 Egyre jobban a feledés homályába merül a game... -
#5980 húú, téged még gépközelbe se szabadna engedni :))
nem vagy semmi...
egyébként, ha sok pénzed van , vedd meg boltba a programokat, ha kevés, akkor kérdezd meg a programok beszerzése topic-ban... hátha segít valaki. -
#5979 -
#5978 Honnan nyuljak photoshpot ? és gif animlo akármit ? -
#5977 megrajzoltam a betuket (photoshop) megcsináltam minden frame-t kulon, és egy gif animalo progival osszeraktam egy animált giffé. csak arra kell figyelni, hogy ne lépd át az 5k-s határt, mert annál nagyobbat nem lehet feltenni. -
#5976 mi lesz itt, ha arra is rájössz, hogy hogyan kell saját LOGO-t berakni... :) -
#5975 Már csak a logod érdekelne :) hogy csináltad ? -
#5974 gihi :) -
#5973 te nem vagy normális -
#5972 :)) Rájöttem hogy lehet szmájlizni : )) végetek :) -
#5971 -
#5970 Ma lesz akkor verseny ? -
#5967 Annyira ,hogy még ez sem sikerül.
-
#5966 Na elvergődtem ismét addig ,hogy vegyek egy Stallion-t.
Viszont bármilyen matricát húzok felé azonnal resetre fagyok.
Nagyon szomorú vagyok.
[#szomoru1 -
Wajk #5965 Úgy legyen. -
Wajk #5964 Biztos, hogy ugyan arról beszélünk? Logitech Formula Force GP kormány+pedál-ra gondolsz?
Mert akkor megveszem tőled 10.000ft-ért. ;) -
Wajk #5963 Tudom tudom, de nem akarok anyit kiadni egy kormányra. Nem fogom én éjt nappallávé téve nyomni. :)
A középkategória legjobbját akarom megtalálni 20 alatt. Erről már olvasgattam és nem írtak róla nagyon negatívat. Ha 30-at áldoznék kormányra, akkor biztos a light-os MOMOt venném meg... -
#5962 az nem szoftveres volt..., ennyire lassu a játék, de a patchek ezt már javították, de legalábbis javitani fogják...