46059
.
  • Boborjan
    valaki küldhetne nekem egy jo kis mentést, köcce elöre is
  • Boborjan
    én má nemtom :)
  • Wajk
    Amikor feltetem az SP1-es XPt én is szívtam. Tedd fel az Indeo 5-ös videódrivert (Nincs benne az Sp1-es WinXP-ben bénák. :)).
    Ha nem segít akkor sorry, csak pont ezt csinálta.
    Az intrót akarja playelni.
  • Boborjan
    Ahan, de talán azt az ocsmány háttérképet le lehet cserélni. Én akkoris az éjszakai versenyzés mellet lennék, annak mekkora filingje lenne!
  • Alexease
    Ja elfelejtettem: szerintem, ugytudom, asszhisszem...
  • Alexease
    Nem hiszem hogy lesz napszak, vagy azzal osszefuggo dolog. A palyak, texturak, fenyek, arnyekok, statikusra vannak osszerakva - kepkent megtalalhato kivul. Elvileg a sebesseg miatt van igy, de nem jott ossze:(
  • Boborjan
    Hmmm nemrossz. Engem az érdekelne hogy a háttérváros képe mikor elsz normálisabb mert most vannak benne eléggé gagyi dolgok. Az ég képe sem valami csodásan kidolgozott dolgo szerintem :( Amin még lehetne javítani az tényleg az éjszaka/nappal változésa. Talán a 3. patchben meglesz ez is ;-)
  • Wajk
    Van még öröm az életben

nem vagyunk elfelejtve!!!
  • dashed_
    kiraly.. Sok sikert a patchhez!!
  • [NST]Cifu
    JonnySmith kollégának XP-je van... :)
  • [NST]Cifu
    Jelentem, a képgányolás effekt Radeon-on (Radeon 8500LELE + 2.3-as Cataclyst driver) nálam csak egy módszerrel tünt el: ha kikapcsoltam a Hardveres T&L támogatást a videókártya driverében - így viszont már az üres garázsban is max. 10 fps-re lehet számítani, kocsivásárláskor pedig 5 másodpercenként egy frame az átlag (patch nélkül: 10-15). A patch nélküli változat "tökéletes" e téren, nincs semmi gány.

Úgytünik nekem nincs szerencsém ezzel a játékkal...
  • hen-tes
    akkor alszok tovább.....
  • Boborjan
    Jaja 2es patch má istencsászár lenne :)
  • hen-tes
    van ujjabb patch ?
  • Csacsi
    Használj dc-t, egy csomó embernek megvan..
  • Jano
    Ja, bocs! :DD
    Nem is néztem, csak írtam! :D
  • Wajk
    :))
    Ez ironikus kérdés volt, nekem azért már nem kell magyarázni, hogy mi az ISO...

Azaz nem ironikus, éppen azért kérdeztem tõle, hogy mitõl jobb az ISO, mert tudtommal csak abban különböznek, hogy nincs benne a két logó videó.
    A patch meg mind2-höz van.
  • Jano
    Az ISO a full játék 1:1 másolata, a RIP meg tört verzió, amiből általában hiányzik egy pár dolog (videok, zene) a kisebb méret érdekében.
  • Wajk
    mitől jobb az ISo/rosszabb a RiP?
  • RABBI20
    Léccike tele van a tököm a rippel! ha tudtok címet isora küldjetek pls. KÖSZICSUMI
  • JohnnySmith
    Nekem viszont előszeretettel lefagy egy bizonyos versenyzőnél ha megpróbálom megtörni.
  • RABBI20
    Küldjetek iso címet ahonnan le tudom kaparni kösszentyű.
  • [NST]Cifu
    Nos a patch összeségében nem rossz, csak "kaptam" pár új effektet a Radeonomhoz (de még a Street Legal kedvéért sem pártolok át az nVidiához ), mint pl. töltés alatt (loading felirat) már be-be villan az, amit éppen tölt (garázs/tesztpálya/város).

Viszont: nem tudja valaki, hogy miért váltogat a gép helyettem, ráadásul rosszul?!?
    Egyszerűen bármit állítok be (auto- vagy manual gear, auto- vagy sima clutch), a 3-tól fölfele simán felvált 3000-es fordulatnál. Így mondjuk elég vicces, hogy a stock Axis-al 23másodpercnél gyorsabban nem érem el a 60-at....
    Próbáltam, hogy veszek bele másik váltót (6-speed close gear), de az eredmény ugyanaz - illetve nem, mert ezzel sikerült 20 alatt elérnem a 60-at, igaz ehez mindent kiszereltem a kocsiból, ami nem létszügség...
  • [Walaki]D`Lair
    Bizony bizony... Ford Torino, Buick Riviera, Shelby Mustang, Ford Capri, Opel Manta (bár az már nem '70-es évek) Dodge Charger/Challenger....mmmmm fincsi is volt az!
  • basic 69
    a muscle car korszak szinte összes gépe nagyon tetszik. de úgy összességében a '70es évek vasai. Ezek AUTOk.
  • [Walaki]D`Lair
    :DDD hány hónapja is írtam ezt??? :DDD

JA!: Megtaláltam az új kedvencemet a játékban! A Yoyota Supra (asszem Yotta...) Na az auto... CSak karhogy a Blower-es motorra nem lehet motorhaztetot rakni.
  • basic 69
    minden cui-hoz egy lóerő. hát jah, azok voltak a szépidők!
  • basic 69
    hát jah!
    szerintem charger-re gondolt, és v8.
  • JohnnySmith
    Na Cifu szerinted milyen az új patch ?
  • Boborjan
    lehet, beszereleni lehet :) De ha valaki küldene nekem egy 2. szigetes mentést akko megnézném énis :)
  • hali
    faszán néz ki!
  • Boborjan
    :(((
  • CS@
    Hát nekem ebben a pillanatban törölte le a kis kedves a mentésemet (90000+Stallion).
    Még az a szerencse ,hogy a peccs óta nem csak a Name-t törli hanem mindent.
    Úgyhogy most én törlöm le őt.
  • Boborjan
    Nah senki nem küld nekem mentést? :)
  • CS@
    Erre gondoltál ? : Parts/Wheels/Textures
  • hen-tes
    hmmm
    emeg mijen oldal ? :DDD
  • hali
    Hi

NEmtudja valaki, hogy a kerekek texturái melyik könyvtárban vannak?
  • Boborjan
    Nem küldene nekem valaki egy patch #1-es savet? :) Köszikeee
  • Ch_Slater
    Nah ez engem is érdekelne... Mi mivel passzol össze és mire jó. Csak ennyi amire kivancsi vagyok...
  • radical
    Található valahol egy pár tanács hogy hogyan kell motort tuningolni? Mert technikai antitalentum vagyok hozzá, az eredetit is alig tudtam szétszedni.