46059
.
-
Wajk #6132 Szorry. :)
Nem oktatni próbáltalak csak segíteni, de akkor jó, hogy megoldódott. Jó gémelést.... -
Aiyyo #6131 Megoldottam. Az egyik textura nem tetszett neki. Kitomoritettem ujra azt a file-t az eredeti ripbol es igy mar lefutott az update.
Wajk:
Evek ota jatszom ripekkel es a mai napig elolvasom az nfo fileokat a biztonsag kedveert. Most is igy tettem es amint irtam a "kitomoritettem a jatek konyvtaraba" az update-et szoval ez is kiesett. De azert koszonom a kioktatast es a segitseget :)
Valaki panaszkodott, hogy a feltette a ripet es csak fekete kep van az inditas utan. Megoldas: Le kell venni a desktop felbontasat 800x600 -ra es ugy elinditani a programot. -
Norbyte #6130 Nekem is ez volt/van. A megoldás az, hogy a Coyot-tal kell menni vagy más 4*4-es meghajtású kocsival. Max ennyit lehet tenni. Ezt az első városban nem csinálta olyan feltűnöen a program, de a másodikban kurva szar lett. Csak pörög és pörög, akkor sem lehet menni vele normálisan, ha ötödik vagy hatodik fokozatból indul/megy az ember. Ja, és az a hülye gép a manuális váltó ellenére kapcsolgat felfelé úgy, hogy 6.-ban 20km/h-val 'száguld'.
Röhej. -
Wajk #6129 nem-nem jól csináltad majdnem. :)
nekem is RiP-em van és fennt van a patch.
Szóval a letöltött ace-ket tömörítsd ki a Street Legal mappájába bele! Gondolom te nem ezt tetted. :)
Ugyanis a patchet amikor felteszed, akkor előbb chekkólja az activision.avi-t. (jó nagy hüjeség), és ha nem korrekt verzson akkor cseszik elindulni...
Szóval bemásolod a könyvtárba, felülírja az egészet amit akar? Aztán felteszed a patch-et, majd a crack.zip-ből kimásolod a crcakelt exe-t és felülírod a patceltet. Ennyi!
Amúgy meg nem találkoztál még RiP-es játékkal.
Ezt mindenkinek elregélem: azért van az .nfo fájl, hogy olvasd el!!! :)
Szépen benne van mindig minden...
-
#6128 A Joy-t sehogy se tudom beallitani, az Y tengelyen negativ mezoben semmit nem erzekel az SL igy a fekezest nem lehet beallitani, nem tapasztalt senki hasonlot?
(mas programokkal m1)
-
#6127 Ah... Én igazából még nem is mentegetek, mert a játék irgalmatlan ronda és élvezhetettlen (textúravillogások) a patch óta, szóval meg kell várjam a 2. patchet... -
#6126 rosszat szedtél le :)
iso gamat kelet volna..
de sebaj
az isonewson ott a hir hogy már van a riphez is patch
csak meg kel keresni :)) -
#6125 Nem én arról beszéltem hogy ugyan úgy elvesznek a mentések a játék közben (csak ugye te kb vasárnap óta játszol vele és nem jött még elő) mint a patch elött. -
Aiyyo #6124 Valakinek sikerult a ripre felrakni a patchet (myth crack)? Kitomoritettem a jatek konyvtaraba majd elinditottam a StreetLegalPatch1.exe-t. Ott megadom a jatek eleresi utjat majd update. Ezutan amikor a fileokat ellenorzi rossz verziora hivatkozva megall. Mit k**tam el? -
#6123 Ehhez bizony türelem kell. Én azért még megvárom, hátha valami jó is kisül belőle. -
Edward2 #6122 Nagyon tetszik a játék ötlet,de nem megy normálisan!A patchrol már nem is beszélek,mert egyszerübb lenne megvárni a 3.-at!! -
#6121 JonnySmith káromkodott egy ízeset, mivel a mentései a patch után ugyebár elvesztek. Én erre reagáltam, hogy már jópár napja téma a topicban, hogy a patch után a régi mentések használhatattlanok... -
#6120 Ki beszélt itt a patchek közti mentésröl? -
#6119 szar ez a game:( -
#6118 and no more english in this site, remember that -
#6117 noxx see another site , where the language is english.
but here is the summation: the game has got many bugs after the 2. patch too, with radeon 8500 much more :)
now i suggest: search another topic, site where you got english language or learn hungarian language
bye DUDE -
Wajk #6115 na nekem is XP-m van. Úgy tűnik XP alatt jobban működik a patch... -
#6114 Mond ember, te olvasod is a topicot, vagy csak beirogatsz?
Már vagy 2 napja másról sem szólnak a hozzászólások, minthogy a patchelt játék és a nem patchelt játék mentései nem kompatibilisek, ergo a régi mentések elvesznek... :) -
#6113 Namost tesztelés után elsö szigeten rájöttem valamire, amit nem is nagyon értek: CSAK a coyoteban müködik rendesen a turbocharger! Akármelyik másik kocsiba rakom 8.000-ig pörög fel, és lassan gyorsul :( Másik probléma hogy ha coyot-al megyek akkor kb 1 perc után kifagy a gém. :( -
#6112 Mivel az elozo rendszer elszallt - alig volt egy hetes, w98 - igy feltettem "tesztelesnek" egy XP Prof. Eng.
Meglepo, de a varosban, full max, minden bekapcs - jarokelo, forgalom - majdnem jatszhato. Kb., atlag 15 fps-t megy. Ahoz kepest, hogy w98 alatt ahogy elindult a verseny nehany masodperc alatt leesett 1-3 fps-re.
Ja, es kifagyas utan lehet inditani azonnal, nem kell elotte boot-olni:))) -
Wajk #6111 Na mostanra vettem a bátorságot és feltettem a patchet.
Nálam NŐT az fps is. Halál komoly. Amúgy hogyan kell kiirítni, mert akkor leshotolom és kirakom.
Már majdnem tökéletesen megy.
Csak annyi a problémám, amit már itt is leírtatok, hogy autóvásárláskor amikor az AXIS(?)-ra ér akkor kiszáll. :( De amúgy OK. :) -
Wajk #6110 :))
Az ISONEWS-ról nem lehet letölteni. Persze csak ha ugyan arra gondolunk (www.isonews.com) :) -
dashed_ #6109 sehogy -
#6107 Help=analóg irányító rendszer? :)
Én nemtom csak tippelek. -
#6106 Hali!
Srácok mért van az hogz 2. városrészbe nem tudok versenyezni normálisan mert egyszerűen szétpörög a kerék a kocsi alatt, csak kikapar ráadásul el sem durran sokáig. 20-30 nál többet már csak csodával megyek pedig első rugók alacsonyak ,hátsók magasak, plusz minden rajta van a kocsin hogy súlyos legyen de még igysem. Könnyű kocsival is próbáltam úgy sem megy. Olyan kocsim van ami hasonlít egy kicsit az Opel Calibrához az eleje. most nem jut eszembe kocsineve :))
Help??? -
Wajk #6105 Igen. Én nem emléxem ilyen kijelentésre... -
#6104 Figyuzzatok már, csak én emléxem hogy hogy Tamás azt mondta hogy már akkor kész voltak a 2. patc-el, mikor az AV tesztelte az 1.-? Csal lépzelödtem? -
#6103 No inglis, disz iz a hángériön topik -
#6101 Valmi net-es kod van az exe-ben, de ezt csak halkan jegyzem meg. (de aztan, lehet, hogy semmi koze hozza...) -
#6099 Szemét kurva street legal már megint elkurta az elmentést a faszom kivan ezzel a szar buzzi buggos szeméttel! -
#6098 Miért, akkor eldobják a bukszájukat? :))) -
[Walaki]D`Lair #6097 Ma jöttem rá hogy milyen könnyű zsé-t szerezni a játékban! Nem kell kóvályogni mint gólyafos a levegőben, hanem be kell kapcsolni a gyaloglosokat és rájuk kell dudálni.... :DDDDDDDDD -
#6096 hehe nemrossz. Csak jo lenne ha nem kéne megin eljutni olyan sokáig ezé valaki küldjön egy savet :) PLiz :) -
#6095 ez meg 1 válasz volt :)) -
#6094 csak pénzt -
mattempus #6093 Egy kérdés: Lehet kocsi ellenében versenyezni vagy csak pénzt lehet nyerni? -
#6092 isonewson van a rip patcheknél . -
#6091 ripes csokáknak !!
þßß²ÜÜÜ ° ÜÜܲßŰŰŰŰ² ° Ü ° ²²ŰŰŰ ° ŰŰŰŰ²ß° ŰŰŰŰ²²
²ŰŰŰ²Ü ° ܲŰŰŰ² ²ŰŰŰŰ °ŰŰŰŰ² ŰŰŰŰŰ° ° Ü ŰŰŰŰŰ ŰŰŰŰŰ° °
ŰŰŰŰŰŰÜ Ü²ŰŰŰŰ۱ ßß²ŰŰÜ ŰŰŰŰŰ þß²ŰŰŰŰŰ²ÜÜŰŰßß ²²ŰŰŰ° ßÜŰŰŰŰŰ °
° ²ŰŰŰŰ ß²ÜŰß ŰŰŰŰŰ° ° ß²ŰŰŰŰŰŰ° °ŰŰŰŰŰ ßßßŰŰŰ²ßß²ŰŰŰŰŰ°
° °° °ŰŰŰŰ° ß °ŰŰŰŰŰþßŰŰŰŰŰ Üß ŰŰŰŰ۱ Ü ŰŰŰŰŰ° °°²ŰŰŰŰß ŰŰŰ ° ±ŰŰŰŰ۱ ±° °
ŰŰŰŰ² Ü þ²ŰŰŰŰŰ²ß²ŰŰŰŰ ° ŰŰŰŰŰ²ßþܲŰŰŰ۱ °ŰŰŰŰ² ŰŰŰŰ °ŰŰŰŰŰ²ßþ
þß²ŰŰŰŰŰ² ß²ŰŰŰ ŰŰŰŰ° ŰŰŰ²ß ß²ŰŰŰ²Ü ²ŰŰŰŰ Ü²ŰŰ² ŰŰŰ²ß
ß²ŰŰ² ° °Ű² °ŰŰŰŰ²Üܲßß° Ü²Ü ß² ßß²ŰŰŰŰŰ² ßßßßþ ŰŰ² °
° °° ²Ű° ° ² ܲŰŰŰŰŰß ° ß ° ßß²ŰŰÜ °° ° Ű² °
² FerrexÜßßßŰßß ° ß þÜ ß MYTH ²
° °þßßßßßßßßßßßŰßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßŰßßßßßßßßßÜ ° °
þß Ü Ü ß ° ßþÜ Ü ßþ ÜÜ þß ß
ß °° °° ° þÜ Üþß° MYTH IS PROUDß²ß TO PRESENT :°° ° °°°° ° ° °
° ²ÜÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜÜŰŰÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŰÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü² °
Street Legal Update 1 (c) Activision Value
° °± ß ß߲߲ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß² ß ß ±° °
° °
° RELEASE SIZE : 16 * 2.88MB RELEASE DATE : 11/2002 °
° PROTECTION : CD-Checks ° Ü
° ²ß
°± ÜÜ ÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŰÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜÜÜÜܲ ²ÜÜÜÜÜ Ü²Ü ÜÜÜÜ ÜÜܲ ±°
ßßþÜ ßßþÜ Üþß ß ßþ Ű Ü
Ü²Ü ß ßß ß Ü ß²ß
°°° °ß °° Ű °°° ° ° °[ RELEASE NOTES ] ° ° °° Üþ°°°° ° ° °°° °
° ²ÜÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŰŰÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü² °
-
#6090 Türelemmel (muhahaha ) várjuk, hidd el, ezért a játékért hajlandó vagyok várni :)))
De ismét felvetem a kérdést: lesz-e esetleg később multi-patch. Elhiszem, hogy irgalmatlan meló, de jó lenne, ha a tuninngolt kocsikat nem csak screenshotok formájában ereszthetnénk össze :)) -
#6089 hihi
erre még énis idecsődültem :DDD