46059
.
-
#6349 te hülye vagy. nem új efekt, hanem jobban kihasználja a vid.kártyát! látszik, nagyon nem értesz hozzá! -
#6348 te meg menj már innen ha nem tucc szolni a gamhoz , és ne itt nyögjé bazmeg !!!!!!!!
és nem ártana modorálnod magad ! -
riwer #6347 THx -
riwer #6346 De feltünt,s az is mekkora tuskó lehetsz... -
dav #6345 Hát én is szkeptikus vagyok :(
Csak azt nem értem, hogy ha gyorsítani szeretnék a játékot, miért raknak bele egyre újabb grafikai effekteket. A patch 1-nél is megcsinálták, hogy a városi autók törjenek, meg tükröződjenek. Most meg shadereket tesznek bele. Nem hiszem, hogy pont ezek a dolgok gyorsítanának rajta...
De tényleg nem akarok szemét lenni, mert ez egy nagyon hangulatos játék. Van egy teljesen stock Chargerem, az a kedvencem. Azért éppen stock, mert azzal még kanyarodni is lehet.
Üdv:
dav -
#6344 ja riwer, ha ez neked számít akkor megmondom : nem szoktam CS-zni -
riwer #6343 ehhh,akkor bocsesz! De elég otrombán írt,pedig olvashatta volna a kéréseimböl,hogy kicsit sem értek a géphez... Nem kell 1böl lehúrrogni.. -
#6342 kuss !
ez nem idew való , ha nem tünne fel !!! -
#6341 hentes ez hadititok!!!! -
riwer #6340 Nem írtál a CS-röl,játszol vele? :D -
#6339 VTB_T KEL FAGGATNI !!!
ő látta a new(!) test trackot !!! -
riwer #6338 Töled,semmit!! De szívjuk el a békepipát,s evezzünk békés vizekre,ok?Különben is a 3, kérdésem volt a lóvé csít,miután vettem autót,s maradt 300 cash-em kb.. -
#6337 riwer, még fel se raktad a gamét és már a csítet kérdezed, ezekután mit vársz??? -
riwer #6336 -
riwer #6335 Jah vmi-t elfelejtettem,Vtb: -
riwer #6334 Drága,VTB. Köszönöm kedves szavaidat,te 1 segítökész emberke lehetsz!! Ne haragudj,hogy zavartalak butus kis kérdéseimmel,de teljesen kinai nekem a számítógép,viszont imádok játszani..
Remélem játszol a CS-vel,és 1x egy szerveren viszonozhatom a kedves szavaidat.. -
#6333 Igazad van, arra gondoltam, hogy a kifagyások kozott viszonylag gyorsan ( de legalábbis gyorsabban ) fut mint a patch elotti verzsön. -
[Walaki]D`Lair #6332 Én meg föl sem raktam az 1-est! -
Nyiri #6331 Rigley: Tele vegtelelen ciklusokkal levo game hogy futhat gyorsan nalad? Mond mar el milyen configod van ami pillanatok alatt lefuttat egy vegtelen ciklust :] -
#6330 Valoszinuleg konfig-onként más és más az elso patch hatása, nekem gyorsitott elég jol... -
[Walaki]D`Lair #6329 Ja. Az első patch előtt is azt mondták hogy gyorsabb lesz. Szerintem az a 200% MÍNUSZBAN értetendő! -
#6328 ehhez csak ennyit tennék hozzá : #6321 -
#6327 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
nagyon kíváncsi leszek rá, főleg, hogy azt állítjátok, hogy sokkal de sokkal gyorsabb lesz a láték... majd meglátjuk, de szerintem ne igyunk elore a medve borere. -
#6326 mejik oldal ? -
#6324 Már csak az a kérdés, hogy a fizikát is javítja a 2-es patch, mert erősebb autókkal képtelenség úgy elindulni, hogy ne hagyjam ott a fél gumit az aszfalton.... -
#6322 Tádááám, lehet örülni! -
#6321 nem hiszem el !!!
-
#6319 riwer, vedd a fáradtságot és olvasd vissza a hozzászólásokat! Mindig olyan témával jössz amit már 38szor átrágott mindenki. A következőkre kapsz választ, ha visszaolvasol, tehát nem kell meg kérdezni: autóvásárlás, autóeladás, hol van a 2. garázs, mi van ha vezetem a listát, hogy lehet kihívni az ellenfelet, mért ilyen a kameramozgás a garázsban, stb... -
[Walaki]D`Lair #6318 Nekem a V6-al olyan 360000LE-s lett :)))))))) -
riwer #6317 hy,alz.. Hogy a fa....n lehet kiad ni egy ekkora sz..t?!? Pedig nagyon tetszik,de állandóan kifagy.Van vmi hír javításról? -
#6316 Ez is bug lesz... Ilyen es hasonlo alkatresz kompatibilitas, teljesitmeny, hasznalat stb hiba van meg benne, es meg lesz is szerintem egy ideig, mert elegge komplex a dolog.
Remelhetoleg a patch#2-ben a urvabbak, a patch#3-ban az aprobbak eltunnek. Sok olyan hiba van meg benne, ami miatt nem jatszok vele "komolyan". Aprobb kezelhetoseg, fizika, tores bugok, alkatresz problemak stb. Ahanyszor elkezdtem vele normalisan jatszani, mindig megszivatott. Vagy kifagyott, vagy beszaggatott es szetszuztam a kocsit, vagy nem tudtam eladni-, megvenni-, javitani az alkatraeszt stb. (Nem hasznalok "cheat"-et, igy 1-2 szaz $-bol kell gazdalkodni, es az nem valami egyszeru.)
Ez jo hosszu lett...
-
#6314 NEM!
Utolag is koszi a kerdest:))) -
#6309 Gondolom a reg-ben maradt valami cucc, azt próbáld meg manuálisan kiszedni. -
#6306 Aha, itt vagyok:)))
Frissiteni minden nap frissitek (ejjel-hajnalban es delelott). Csak sajnos, mostanaban nem jon semmi anyag. Nekem meg nincs idom jatszani:(
Remelem a patch#2 utan beindul a dolog. -
riwer #6303 MÜKÖDIK,EL SEM HISZEM...
Thx,köszike.... -
riwer #6302 Thx,thx,thx :)
-
riwer #6301 Alexease,az a hexeditor az van alapból a gépen,vagy azt is le kell töltenem valahonnan??
-
#6300 E-mail elment... -
#6299 Kuldok!! DOS-os, Hiew 6.22, legjobb - orosz - csak a 8 karakteres file neveket kezeli. -
riwer #6298 thx