46059
.
-
riwer #6297 honnan szedjek le hexeditort? vki help pls -
#6296 Van.
Itt megtalalod a RIP-et, es hozza a rip-patch-t:
http://warezcenter.warez.hu -
riwer #6295 helló,van fent most vki? -
riwer #6293 -
riwer #6292 thx,a segítséget... :(
-
Wajk #6291 gondolom már kipróbáltad. :) a garázsban -
riwer #6288 nah,vki pls :(((( -
riwer #6287 helló,helló má megen én vki mondja meg pls,hogy mi az a "dc" :P Le tudom még tölteni valahonnan? help pls,mert csak nézegetem a képeket s már izzad a tenyerem.. :D -
#6285 Street legal és még nem jelent meg nálunk. Természetesen a fent említett információ megtalálható az az Invictus honlapján, ami meglepö modon www.invictus.hu . Hát hiába nem 1xü ez a mai világ ;) -
[Walaki]D`Lair #6281 rányomsz a garázsban a SELL feliratra, és úgy. -
#6276 Ott is versenyez valakivel, verd meg. Es lass csodat, utana lasz garazsod. -
#6274 Meg lehet venni a régi kocsikat is néha az ujabb boltokban. -
mattempus #6272 akkor soha többet nem tudom megvenni azokat?! f*sza,magyarul kezdhetem előlröl az egészet ha minden kocsit meg akarok szerezni -
[Walaki]D`Lair #6271 nem. Egyszerűen nem kell eladni a régieket. -
#6270 Nemodabuda!
#6266 -ra irtam :) -
#6269 Az alkatreszek teljesen lemortiazalodnak egy-ket ilyen gyorsulas utan szinte mindent le kell cserelni, vagy javitani. -
mattempus #6268 Remélem tudtok segíteni,végig vittem a játékot és van egy rakat pénzem, de nem tudom hogy kell megvenni a régebbi pályákon szereplő kocsikat.Valakinek valami ötlete?Esetleg hogy lehet visszamenni a régi garázsba? -
[Walaki]D`Lair #6267 Mintha ezt már egy pár sorral lejjebb leírtam volna... -
#6266 ELég irreális ez a játék, ha ilyen gyorsulást lehet benne elérni. Az MCO, ami egy arcade játék ott is a 3.5 s-es gyorsulást is szinte lehetetlen elérni. -
#6265 Tökmind1...
Az artisjusnál úgyis csak kretének melóznak.... -
#6262 Nem tudom, hogz eddig volt-e rola szo, de nalam Windows xp alatt, sokkal nagyobb merteku a gyorsulas, mint win98 alatt. szoval szerintem mindenki xp-n probalja. -
#6261 Ez miről beszél? -
[Walaki]D`Lair #6260 Nekem nem megy lassan, pedig csak Ti4200-am van...:)))))) -
[Walaki]D`Lair #6258 Kösssssz!!!! Autogrammot kérsz? :)))) -
#6247 Aha, tehát várni kell türelemmel >:(
Kösz -
#6246 Aha, tehát várni kell türelemmel >:( -
#6245 Eleg sok gond van meg a jatekkal. A masodik patch elvileg mindet orvosolja. November vegen talan elerheto lesz.
Amugy a texturazas valoszinuleg ATI, a hangok WDM, a kilepes AGP/PC mem. kezeles hiba. -
#6244 Csövi!
Tudna valaki segíteni? Van egy kis baj a játékkal nekem:
1. a kocsit nem tudom festeni, mindig fehér színű, a kocsi "festett" kinézete csak megnyitáskor látható egy pillanatra
2. a hangok baszakodnak, egyszer ez a hang megy, de az nem, máskor fordítva, szal szar
3. a játék kilép a winfosba elég gyakran
Volt már újrarakva meg minden, de nem sikerült megoldani a problémát. Na tud valaki segíteni? -
[Walaki]D`Lair #6241 Akkor gratulálok :DD -
[Walaki]D`Lair #6237 Az is valami, én full tele (15xxkg) Badgéval gyorsultam 1.146-ot. Majd holnap csinálok képet is róla. -
[Walaki]D`Lair #6236 640cui. V8-as moci, 25psi Supercharger, High Flow intake...
JA! V6-os motorból lehet csinálni 360xxxLE-s kocsit is! Csak éppen használni nem nagyon lehet. Bár én 1x eljutottam a startig, el is ment a motor padlógázon nitróval úgy 1/10-ed másodpercet, de azalatt a gumi is szanaszéjjel robbant... -
#6235 Ahogy látom még mindig nincs új patch... :((
Ezek szerint, akkor még mindig nem kell felraknom a játékot :( -
#6234 Az meg a patch elott volt, valoszinuleg atom bug:) -
#6233 Nekem is hasonlo a vas, es nekem is szagatott mint a gep. Friss W98 volt fent. Most XP Pro Eng, es siman (eppen jatszhatoan) megy. -
#6230 mikor jelenik meg a 2-pecs? -
#6229 Itt nincs. Megnéztem a monitor mögött is. Söt még az egérpad alatt sincs. Biztos ellopták. :)
-
#6226 LOL :) A pali nyaknyúlása tényleg érdekes :) Én 1x az oszlop tetejére raktam fel a motort, a Street Legal Catalog-on látható :) -
[Walaki]D`Lair #6224 A minap olyan bugot találtam hogy ihaj!!!
Test Track-en gyorsulok a Dodge-al:
Manual váltó, 0-ás ban full gáz, majd 1-es és nitro. Mikor fölváltok kettesbe, ELHAGYTAM A MOTORT!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD Ott röhögtem egy fél órán keresztül a gép előtt! Persze rátapostam a fékre, attól meg ugye a sofő nyaka nyúlt meg :))))) Kész kabaré ez a játék! :))))))))))))))))))))) -
LeoN #6222 Kösz már sikerült. A 10-12. hex et átíjuk f810 fd -re. És sok pénz lesz. -
#6219 Felvetettem tegnap a srácoknak, hogy tegyenek bele ilyet és azt mondták hogy 5letek vannak dögivel, de azért felírják a listára. Amugy a savefile-ban benne van valai érthetö formában állítólag, még nem néztem utána.