46059
.
  • riwer
    honnan szedjek le hexeditort? vki help pls
  • Alexease
    Van.
    Itt megtalalod a RIP-et, es hozza a rip-patch-t:
    http://warezcenter.warez.hu
  • riwer
    helló,van fent most vki?
  • riwer
  • riwer
    thx,a segítséget... :(
  • Wajk
    gondolom már kipróbáltad. :) a garázsban
  • riwer
    nah,vki pls :((((
  • riwer
    helló,helló má megen én vki mondja meg pls,hogy mi az a "dc" :P Le tudom még tölteni valahonnan? help pls,mert csak nézegetem a képeket s már izzad a tenyerem.. :D
  • bfg900
    Street legal és még nem jelent meg nálunk. Természetesen a fent említett információ megtalálható az az Invictus honlapján, ami meglepö modon www.invictus.hu . Hát hiába nem 1xü ez a mai világ ;)
  • [Walaki]D`Lair
    rányomsz a garázsban a SELL feliratra, és úgy.
  • Csacsi
    Ott is versenyez valakivel, verd meg. Es lass csodat, utana lasz garazsod.
  • bfg900
    Meg lehet venni a régi kocsikat is néha az ujabb boltokban.
  • mattempus
    akkor soha többet nem tudom megvenni azokat?! f*sza,magyarul kezdhetem előlröl az egészet ha minden kocsit meg akarok szerezni
  • [Walaki]D`Lair
    nem. Egyszerűen nem kell eladni a régieket.
  • hiba
    Nemodabuda!
    #6266 -ra irtam :)
  • hiba
    Az alkatreszek teljesen lemortiazalodnak egy-ket ilyen gyorsulas utan szinte mindent le kell cserelni, vagy javitani.
  • mattempus
    Remélem tudtok segíteni,végig vittem a játékot és van egy rakat pénzem, de nem tudom hogy kell megvenni a régebbi pályákon szereplő kocsikat.Valakinek valami ötlete?Esetleg hogy lehet visszamenni a régi garázsba?
  • [Walaki]D`Lair
    Mintha ezt már egy pár sorral lejjebb leírtam volna...
  • I.C.ram
    ELég irreális ez a játék, ha ilyen gyorsulást lehet benne elérni. Az MCO, ami egy arcade játék ott is a 3.5 s-es gyorsulást is szinte lehetetlen elérni.
  • Blasta
    Tökmind1...
    Az artisjusnál úgyis csak kretének melóznak....
  • Csacsi
    Nem tudom, hogz eddig volt-e rola szo, de nalam Windows xp alatt, sokkal nagyobb merteku a gyorsulas, mint win98 alatt. szoval szerintem mindenki xp-n probalja.
  • Lazarus
    Ez miről beszél?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem nem megy lassan, pedig csak Ti4200-am van...:))))))
  • [Walaki]D`Lair
    Kösssssz!!!! Autogrammot kérsz? :))))
  • winAMPER
    Aha, tehát várni kell türelemmel >:(
    Kösz
  • winAMPER
    Aha, tehát várni kell türelemmel >:(
  • Alexease
    Eleg sok gond van meg a jatekkal. A masodik patch elvileg mindet orvosolja. November vegen talan elerheto lesz.
    Amugy a texturazas valoszinuleg ATI, a hangok WDM, a kilepes AGP/PC mem. kezeles hiba.
  • winAMPER
    Csövi!
    Tudna valaki segíteni? Van egy kis baj a játékkal nekem:
    1. a kocsit nem tudom festeni, mindig fehér színű, a kocsi "festett" kinézete csak megnyitáskor látható egy pillanatra
    2. a hangok baszakodnak, egyszer ez a hang megy, de az nem, máskor fordítva, szal szar
    3. a játék kilép a winfosba elég gyakran

Volt már újrarakva meg minden, de nem sikerült megoldani a problémát. Na tud valaki segíteni?
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor gratulálok :DD
  • [Walaki]D`Lair
    Az is valami, én full tele (15xxkg) Badgéval gyorsultam 1.146-ot. Majd holnap csinálok képet is róla.
  • [Walaki]D`Lair
    640cui. V8-as moci, 25psi Supercharger, High Flow intake...

JA! V6-os motorból lehet csinálni 360xxxLE-s kocsit is! Csak éppen használni nem nagyon lehet. Bár én 1x eljutottam a startig, el is ment a motor padlógázon nitróval úgy 1/10-ed másodpercet, de azalatt a gumi is szanaszéjjel robbant...
  • Csacsi
    Ahogy látom még mindig nincs új patch... :((

Ezek szerint, akkor még mindig nem kell felraknom a játékot :(
  • Alexease
    Az meg a patch elott volt, valoszinuleg atom bug:)
  • Alexease
    Nekem is hasonlo a vas, es nekem is szagatott mint a gep. Friss W98 volt fent. Most XP Pro Eng, es siman (eppen jatszhatoan) megy.
  • Falabu #6230
    mikor jelenik meg a 2-pecs?
  • bfg900
    Itt nincs. Megnéztem a monitor mögött is. Söt még az egérpad alatt sincs. Biztos ellopták. :)
  • bfg900
    LOL :) A pali nyaknyúlása tényleg érdekes :) Én 1x az oszlop tetejére raktam fel a motort, a Street Legal Catalog-on látható :)
  • [Walaki]D`Lair
    A minap olyan bugot találtam hogy ihaj!!!

Test Track-en gyorsulok a Dodge-al:
    Manual váltó, 0-ás ban full gáz, majd 1-es és nitro. Mikor fölváltok kettesbe, ELHAGYTAM A MOTORT!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD Ott röhögtem egy fél órán keresztül a gép előtt! Persze rátapostam a fékre, attól meg ugye a sofő nyaka nyúlt meg :))))) Kész kabaré ez a játék! :)))))))))))))))))))))
  • LeoN
    Kösz már sikerült. A 10-12. hex et átíjuk f810 fd -re. És sok pénz lesz.
  • bfg900
    Felvetettem tegnap a srácoknak, hogy tegyenek bele ilyet és azt mondták hogy 5letek vannak dögivel, de azért felírják a listára. Amugy a savefile-ban benne van valai érthetö formában állítólag, még nem néztem utána.