46059
.
  • Alexease
    De az sem volt rossz, amikor ratettem egy visszapillantot az autora, megbillent, es osszetort az egyik oldala:)))))))
    Remelem, ezek mar csak "szep" emlekek lesznek a 3. patch utan.
  • Csacsi
    Hat nem volt rossz szorakozas, az biztos, kicsit sajnalom is, hogy ilyen keson ertem haza :)
  • hen-tes
    kb leesett a topic :D
    de jott baztattam a piciket a pc-seknél :DD
  • [Walaki]D`Lair
    kb. majd !!!!
  • Falabu #6395
    kb. nemtom!:(
  • hen-tes
    kb. mikor lesz patch ????
  • winAMPER
    Remélem fasza lesz ez a No2 patch. Nekem is szép dolgokat művel. pl: váltogat össze-vissza, mint neked Csacsi, meg garázban vagyok, amikor leejti az autót akko annyi a játéknak, megfagyott mint a xar, ugyanez van az utcán is amikor indulok, ledobja a kocsit, puff. Megin reset. Remélem ezeket már kijavították!
  • Csacsi
    Mármint a játékot, és nem az astrat :))
  • Csacsi
    Nem tudom az 1.8-as astra classicom, nem pörög ennyire :)))

De az mondjuk igaz, hogy billentyűzetről nyomom.
  • bfg900
    Azért gondolj bele, milyen lehet a valóságban, mikor padlógázzal elindulsz egyesbe egy erögéppel :) Ha analóg rendszerrel nyomod akkor nem szóltam
  • Csacsi
    K. Tamás

Azt azért vázolhatnád úgy nagyjából, hogy a fizika mekkora javításokon ment keresztül, mert erősebb autókkal képtelenség elindulni, bár néha már a sima Coyottal+supercharger is ott hagyom a gumi felét az aszfalton.

Plusz a váltokkal is vannak szerintem problémák. Automatan teljesen rossz. Ha meg átkapcsolom manuálisra, akkor is vált helyettem. Legalább annyit írj, hogy javítottátok, fogjátok, vagy csak annyit, hogy béna vagy fiam :))
  • bfg900
    Semmi gond
  • dav
    Ezennel ünnepélyesen bocsánatot kérek a fejlesztőktől és a fórumozóktól is.
    Elég bunkó voltam, hogy előre leszóltam a dolgot. De azért köszönöm a helyreigazítást.

Üdv:
    dav
  • bfg900
    Jajj emberek örvendezzete. Beszámoltunk legutóbb ezekröla z irreális gyorsuláási rekordokról és közölték hog ymár dolgoznak az ügyön, ugyemléxem, szóval nem lesznek már iylen 1s alatti rekordok, de szerintem 2s alattiak se :)
  • bfg900
    istenem, de idióták vagytok
  • dashed_
    Muhaahahahahaaa

Bocsi
  • Alexease
    Itt van!:)))))
  • [Walaki]D`Lair
    akkor tedd völ valahova ahol egyből jön plz!

Hú ha ezt olvassa holnap bármelyik invictus-os embereke... :)))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    ????????
  • Nyiri
    [walaki] rakd mer fel valahova!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Működik!! :)))))))))))))))))))))))
  • Alexease
    probald ki:))))))))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    És fölmegy RiP-re? :))))))
  • Alexease
    Nekem lejott:)))
  • [Walaki]D`Lair
    haha jó vicc
  • radical
    Nem hivatalos peccs:

ftp.invictus.hu/support/betas/sl/StreetLegalPatch2.exe

login: iama
    pw:l4m33r
  • CS@
    Üdv!
    Én már azzal is elégedett leszek ha megint kifesthetem az autókat és nem fagy le ha megpadkázom a küszöböt.
  • Alexease
    DAV:
    Orulnod kellene, hogy jatszhatsz a jatekkal, pedig meg sem lehetne. Annak is, hogy kozvetlenul a fejlesztoktol kapsz azonnal infot a jatekrol, itt a forumon. Annak is, hogy az AV foglalkozik a jatekkal, pedig nam arrol hires, es a keszitok folyamatosan dolgoznak is rajta. Stb, stb...
  • [Walaki]D`Lair
    Remélem is! :DDDD
  • Nyiri
    dav: eloszor lesd meg a cuccost aztan mond el a velemenyed :)

ez a kb 1 honapi melo (biztos sokad dolgoztak a patchen) nagyon sokat tud valtoztatni rajta
  • bfg900
    Najó, a sédereket nem hirtelen a 2. peccs elött találták ki, hanem meg volt már írva az 1.0-ban is, csak idö hiányában nem tudták müködöképesen mecsinálni, ezért az elsö peccs után még nem lehetett kihasználni. Amugymeg magyarázd meg a kiadónak, hogy nem kell ide shader ;) Ök eleve küldenek egy listát, hogy mi az aminek még benne kell lennie, akár tetszika fejlesztöknek, akár nem. Mondjuk ha valaki nagyon keni a témát, elmagyarázhatná hogy miylen gyakorlati alkalmazási módjai vannak ezeknek
  • hen-tes
    ..
  • dav
    Tényleg nem értek hozzá, én csak OpenGL-t szoktam programozni. Tudom, hogy ezek videókártya funkciók, de azért gyanítom, hogy némi sebességcsökkenést okoz a használatuk. Végülis mindegy, de szerintem egyelőre a textúrabugokat kéne kijavítani, meg a fagyásokat kiküszöbölni, és nem shaderekkel szórakozni.

Üdv:
    dav
  • hen-tes
    na mivan emberek ?
  • hen-tes
  • vtb
  • riwer
    Jó rendben,kövezzetek meg,de mostmár lépjünk túl rajta,ok? Nekem igen is NAGYON TETSZIK a játék,a Street Rod óta nem láttam és nem próbáltam ki ilyen hangulatos játékot! Szerintem én is "fanatikus rajongó" leszek..
  • Alexease
    Sajnos a "varos arnyek" kezeles meg mindig nem lesz benne. Pedig sokat dobna a kinezeten. (Eredetileg benne van, csak idohiany miatt kihagytak...)
    Ha minden fontosabb javitas tenyleg benne lesz a #2-ben, akkor atom alat gameeket fogok nyomni:))
  • vtb
    riwer nem azzal volt a gond, hogy kérdeztél, hanem az, hogy egy napot nem játszottál vele, rögtön a csíten járt az eszed és azon melegében leszaroztad az egészet, mintha itt még senki nem tudná, hogy mik a hibái. Itt szinte csak fanatikusok vannak, úgyhogy ne várj kegyelmet
  • hen-tes
    hehe :D