46059
.
-
#6399 De az sem volt rossz, amikor ratettem egy visszapillantot az autora, megbillent, es osszetort az egyik oldala:)))))))
Remelem, ezek mar csak "szep" emlekek lesznek a 3. patch utan. -
#6398 Hat nem volt rossz szorakozas, az biztos, kicsit sajnalom is, hogy ilyen keson ertem haza :) -
#6397 kb leesett a topic :D
de jott baztattam a piciket a pc-seknél :DD -
[Walaki]D`Lair #6396 kb. majd !!!! -
#6395 kb. nemtom!:( -
#6394 kb. mikor lesz patch ????
-
#6393 Remélem fasza lesz ez a No2 patch. Nekem is szép dolgokat művel. pl: váltogat össze-vissza, mint neked Csacsi, meg garázban vagyok, amikor leejti az autót akko annyi a játéknak, megfagyott mint a xar, ugyanez van az utcán is amikor indulok, ledobja a kocsit, puff. Megin reset. Remélem ezeket már kijavították! -
#6392 Mármint a játékot, és nem az astrat :))
-
#6391 Nem tudom az 1.8-as astra classicom, nem pörög ennyire :)))
De az mondjuk igaz, hogy billentyűzetről nyomom. -
#6390 Azért gondolj bele, milyen lehet a valóságban, mikor padlógázzal elindulsz egyesbe egy erögéppel :) Ha analóg rendszerrel nyomod akkor nem szóltam -
#6389 K. Tamás
Azt azért vázolhatnád úgy nagyjából, hogy a fizika mekkora javításokon ment keresztül, mert erősebb autókkal képtelenség elindulni, bár néha már a sima Coyottal+supercharger is ott hagyom a gumi felét az aszfalton.
Plusz a váltokkal is vannak szerintem problémák. Automatan teljesen rossz. Ha meg átkapcsolom manuálisra, akkor is vált helyettem. Legalább annyit írj, hogy javítottátok, fogjátok, vagy csak annyit, hogy béna vagy fiam :)) -
#6388 Semmi gond -
dav #6387 Ezennel ünnepélyesen bocsánatot kérek a fejlesztőktől és a fórumozóktól is.
Elég bunkó voltam, hogy előre leszóltam a dolgot. De azért köszönöm a helyreigazítást.
Üdv:
dav -
#6386 Jajj emberek örvendezzete. Beszámoltunk legutóbb ezekröla z irreális gyorsuláási rekordokról és közölték hog ymár dolgoznak az ügyön, ugyemléxem, szóval nem lesznek már iylen 1s alatti rekordok, de szerintem 2s alattiak se :) -
#6385 istenem, de idióták vagytok -
dashed_ #6382 Muhaahahahahaaa
Bocsi -
#6380 Itt van!:)))))
-
[Walaki]D`Lair #6378 akkor tedd völ valahova ahol egyből jön plz!
Hú ha ezt olvassa holnap bármelyik invictus-os embereke... :))))))))) -
[Walaki]D`Lair #6375 ???????? -
Nyiri #6373 [walaki] rakd mer fel valahova!!! -
[Walaki]D`Lair #6372 Működik!! :))))))))))))))))))))))) -
#6370 probald ki:)))))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #6369 És fölmegy RiP-re? :)))))) -
#6368 Nekem lejott:))) -
[Walaki]D`Lair #6367 haha jó vicc -
radical #6366 Nem hivatalos peccs:
ftp.invictus.hu/support/betas/sl/StreetLegalPatch2.exe
login: iama
pw:l4m33r -
#6364 Üdv!
Én már azzal is elégedett leszek ha megint kifesthetem az autókat és nem fagy le ha megpadkázom a küszöböt. -
#6363 DAV:
Orulnod kellene, hogy jatszhatsz a jatekkal, pedig meg sem lehetne. Annak is, hogy kozvetlenul a fejlesztoktol kapsz azonnal infot a jatekrol, itt a forumon. Annak is, hogy az AV foglalkozik a jatekkal, pedig nam arrol hires, es a keszitok folyamatosan dolgoznak is rajta. Stb, stb... -
[Walaki]D`Lair #6362 Remélem is! :DDDD -
Nyiri #6360 dav: eloszor lesd meg a cuccost aztan mond el a velemenyed :)
ez a kb 1 honapi melo (biztos sokad dolgoztak a patchen) nagyon sokat tud valtoztatni rajta -
#6359 Najó, a sédereket nem hirtelen a 2. peccs elött találták ki, hanem meg volt már írva az 1.0-ban is, csak idö hiányában nem tudták müködöképesen mecsinálni, ezért az elsö peccs után még nem lehetett kihasználni. Amugymeg magyarázd meg a kiadónak, hogy nem kell ide shader ;) Ök eleve küldenek egy listát, hogy mi az aminek még benne kell lennie, akár tetszika fejlesztöknek, akár nem. Mondjuk ha valaki nagyon keni a témát, elmagyarázhatná hogy miylen gyakorlati alkalmazási módjai vannak ezeknek -
#6358 .. -
dav #6357 Tényleg nem értek hozzá, én csak OpenGL-t szoktam programozni. Tudom, hogy ezek videókártya funkciók, de azért gyanítom, hogy némi sebességcsökkenést okoz a használatuk. Végülis mindegy, de szerintem egyelőre a textúrabugokat kéne kijavítani, meg a fagyásokat kiküszöbölni, és nem shaderekkel szórakozni.
Üdv:
dav
-
#6356 na mivan emberek ? -
#6355 -
#6354 jó -
riwer #6353 Jó rendben,kövezzetek meg,de mostmár lépjünk túl rajta,ok? Nekem igen is NAGYON TETSZIK a játék,a Street Rod óta nem láttam és nem próbáltam ki ilyen hangulatos játékot! Szerintem én is "fanatikus rajongó" leszek.. -
#6352 Sajnos a "varos arnyek" kezeles meg mindig nem lesz benne. Pedig sokat dobna a kinezeten. (Eredetileg benne van, csak idohiany miatt kihagytak...)
Ha minden fontosabb javitas tenyleg benne lesz a #2-ben, akkor atom alat gameeket fogok nyomni:)) -
#6351 riwer nem azzal volt a gond, hogy kérdeztél, hanem az, hogy egy napot nem játszottál vele, rögtön a csíten járt az eszed és azon melegében leszaroztad az egészet, mintha itt még senki nem tudná, hogy mik a hibái. Itt szinte csak fanatikusok vannak, úgyhogy ne várj kegyelmet -
#6350 hehe :D