46059
.
-
#6450 Mindig vagyok:) 5-10 percenkent benezek. Az oldalam babralom, meg az AV-nek kuldozgetem a leveleket:))))))))))))) -
nos79 #6448 Vagy valaki,tudna ajánlani 1 editort a motorok állitgatásához? -
[Walaki]D`Lair #6446 persze le lehet vonni....hahh
Akkor Rigó és én hogy mentünk ~1sec-et a Bedge-val? Vonjál abból le 1sec-et... -
#6445 -
#6444 Jah egyebkent meg lehet valahogy babrálni a v8-as motort hogy ne álljon le folyton, Me elég idegesitő, hogy a gyorsulási teszten +1s hátránnyal indulok mig beindul a cuccos! Tehát amit küldtem képet, annak az eredményéből nyugodtan levonhattok 1s-et! -
#6443 Örüjjé neki, ha az egyik szar akko felrakod a másikat :)))) -
#6442 Ha lesz europai verzio. De amilyen pechem van, megveszem itthon, es utana megjon kintrol:)) -
#6441 Most mit görbül a szád lefelé? ;) Igy legalább a magyar (európai) verzióból kaphatsz :) -
#6440 En meg a megjelenes elott megrendeltem kintrol. Azota sem jott meg:((( Magyarorszag suxxx! Igy probaljon meg valaki becsuletes lenni.
Vagyis Warezcenter!! :)))) -
adisz #6438 Akkor honnan lehet megszerezni -
#6437 Mivel az AV kiskolcsegvetessel dolgozik, ami legfokepp a fejlesztesi idon latszik meg, igy a jatekok amit kiadnak, nem kepviselik a "csucs minoseget". Ez, gondolom, erosen latszik is a SL-on, meg az elso patch utan is. (Termeszetesen nem a jatekiro-cegek rosszak, vagy a jatek alapotlet, hanem egyszeruen, nem lehet fel ev alat osszerakni egy ilyen, vagy hasonlo jatekot).
Az AV "polcra" dolgozik. Kirakjak a boltokba olcson (15-18$), es a "vonzo" doboz-grafika miatt sokan megveszik. Nezd meg az SL dobozat, mennyi koze van a jatekhoz, es milyen "reklam" fogasok vannak rajta: ejszakai varos, sport auto, haturol egy csaj stb. Ezert a penzert minden kolok megveszi, max nem jatszik vele. Ezert nem kell reklam, marketing, hir stb. Ha lenne a "polcra tetel" elott demo, meg ennyien sem vennek meg, a sajnalatos "minosegi hibak" miatt.
Nahh, megint jol el voltam. Latszik, hogy munkahelyen vagyok:))) -
dashed_ #6436 ezen mit nem lehet erteni?? -
#6434 Ha lett volna demo a kiadas elott, hanyan vettek volna meg a jatekot kint? -
#6433 Ez Activision Value jatek! Ok nem adnak semmihez demot! Vagyis: NEM! -
adisz #6432 Nem lehet ennek a demoját letölteni valahonann -
#6431 thanx, nem ismertem az oldalt -
#6430 http://hardverteszt.lap.hu <--ezt nézd meg! ezen van sok cucc, bizta megtalálod ezt is
-
#6429 egy kis off:
abit kt7 alaplapba milyen athlon xp procit lehet beletenni? Lehet egyáltalán? -
#6427 hi all
kitamas !!!!!!
agyatok PATCH-et !!!!! -
#6426 Nálam az első patch után is pattogot a kocsi, vagy ha nem pattogot, akkor már le is fagyott, kereket sajnos egyáltalán nem tudtam cserélni, mert ledobta a kasztnit, és már fagyott is ki... :(
Remélem ezt is kijavítják. -
#6425 Ezt még nem figyeltem meg, de majd megnézem. Az is mekkora poén már amit atöbbiek mondta hogy a kamera régebben összetörte a kasztnit :))) lol -
dav #6424 Ezt nem tudtam. Nálam az első patch nem volt túl sikeres, ezért nem is nagyon próbálgattam, inkább visszatettem az eredetit.
Én csak arra céloztam, hogy ha a garázsban az autó teljesen statikusan állna (mint a Gearheadben), akkor nem kellene a rugózást, és főleg a törést számolni. Engem zavar, hogy nem tudok egy teljesen 100%-os autót csinálni, mert minimum a kaszni behorpad 99%-ra, amint az első alkatrészt rádobom.
Üdv:
dav -
#6423 Szeritnem poén :) Najó a pattogás az nem, de azt már kijavították az 1es peccsel. -
#6422 Insane2-ről nincs szó ? -
dav #6421 Csak egy kis kötözködés:
Nem értem, miért kell a garázsban a kocsinak a kerekén állnia. Szerintem fel kellene emelni vagy bakolni, aztán kész. Mert szerintem tök béna, hogy ha kiveszed a kereket, akkor a kocsi összeveri a felfüggesztést. Meg elkezd a kocsi pattogni. Szóval a garázsos bugok felét ez okozza szerintem.
Kicsit sok lett a "szerintem", de ez is csak azt mutatja, hogy ez a magánvéleményem.
Üdv:
dav -
#6420 hentes:
kb leesett a topic :D
de jott baztattam a piciket a pc-seknél :DD
Ne haragudj de ez mi a halált jelent? -
#6416 Csak a fooldalon kinezetre:)
De jo latni, hogy valtozik:))) -
#6415 Alexease: mit frissítettek a honlapon? Én semmi külömbséget nem vettem észre :) -
#6414 Makk, ezt a poént harmadjára süti el valaki (jelen esetben most épp te), de már elsöre is szar volt ;) Bocsi de tényleg unalmas már :) -
#6413 upssz... -
#6412 Amig nincs patch, addig el lehet olvasni, hogy mi is lesz benne: StreetLegal Catalog -
#6411 Amig nincs patch, addig el lehet olvasni, hogy mi is lesz benne: StreetLegal Catalog -
Kulinpapa #6410 enisenis
-
#6408 .osan :) -
Kulinpapa #6407 Hol?
-
#6404 Bocsi! 2. -
[Walaki]D`Lair #6403 Nemtom,lehet hogy még nem tudod, de Mike elmúlt 30...:))) -
#6402 Még mindig nem adták ki? -
#6401 Agggyák má ki, agggyák má ki! -
#6400 Jah, én is nagyon remélem. Nekem mindig megfagy amikor lepottyan a kocsi. Egyébként nem 2. patchet akartál írni?