46059
.
  • Alexease
    Mindig vagyok:) 5-10 percenkent benezek. Az oldalam babralom, meg az AV-nek kuldozgetem a leveleket:)))))))))))))
  • nos79
    Vagy valaki,tudna ajánlani 1 editort a motorok állitgatásához?
  • [Walaki]D`Lair
    persze le lehet vonni....hahh

Akkor Rigó és én hogy mentünk ~1sec-et a Bedge-val? Vonjál abból le 1sec-et...
  • winAMPER
  • winAMPER
    Jah egyebkent meg lehet valahogy babrálni a v8-as motort hogy ne álljon le folyton, Me elég idegesitő, hogy a gyorsulási teszten +1s hátránnyal indulok mig beindul a cuccos! Tehát amit küldtem képet, annak az eredményéből nyugodtan levonhattok 1s-et!
  • winAMPER
    Örüjjé neki, ha az egyik szar akko felrakod a másikat :))))
  • Alexease
    Ha lesz europai verzio. De amilyen pechem van, megveszem itthon, es utana megjon kintrol:))
  • bfg900
    Most mit görbül a szád lefelé? ;) Igy legalább a magyar (európai) verzióból kaphatsz :)
  • Alexease
    En meg a megjelenes elott megrendeltem kintrol. Azota sem jott meg:((( Magyarorszag suxxx! Igy probaljon meg valaki becsuletes lenni.
    Vagyis Warezcenter!! :))))
  • adisz
    Akkor honnan lehet megszerezni
  • Alexease
    Mivel az AV kiskolcsegvetessel dolgozik, ami legfokepp a fejlesztesi idon latszik meg, igy a jatekok amit kiadnak, nem kepviselik a "csucs minoseget". Ez, gondolom, erosen latszik is a SL-on, meg az elso patch utan is. (Termeszetesen nem a jatekiro-cegek rosszak, vagy a jatek alapotlet, hanem egyszeruen, nem lehet fel ev alat osszerakni egy ilyen, vagy hasonlo jatekot).
    Az AV "polcra" dolgozik. Kirakjak a boltokba olcson (15-18$), es a "vonzo" doboz-grafika miatt sokan megveszik. Nezd meg az SL dobozat, mennyi koze van a jatekhoz, es milyen "reklam" fogasok vannak rajta: ejszakai varos, sport auto, haturol egy csaj stb. Ezert a penzert minden kolok megveszi, max nem jatszik vele. Ezert nem kell reklam, marketing, hir stb. Ha lenne a "polcra tetel" elott demo, meg ennyien sem vennek meg, a sajnalatos "minosegi hibak" miatt.
    Nahh, megint jol el voltam. Latszik, hogy munkahelyen vagyok:)))
  • dashed_
    ezen mit nem lehet erteni??
  • Alexease
    Ha lett volna demo a kiadas elott, hanyan vettek volna meg a jatekot kint?
  • Alexease
    Ez Activision Value jatek! Ok nem adnak semmihez demot! Vagyis: NEM!
  • adisz
    Nem lehet ennek a demoját letölteni valahonann
  • bfg900
    thanx, nem ismertem az oldalt
  • winAMPER
    http://hardverteszt.lap.hu <--ezt nézd meg! ezen van sok cucc, bizta megtalálod ezt is
  • bfg900
    egy kis off:
    abit kt7 alaplapba milyen athlon xp procit lehet beletenni? Lehet egyáltalán?
  • hen-tes
    hi all
    kitamas !!!!!!
    agyatok PATCH-et !!!!!
  • Csacsi
    Nálam az első patch után is pattogot a kocsi, vagy ha nem pattogot, akkor már le is fagyott, kereket sajnos egyáltalán nem tudtam cserélni, mert ledobta a kasztnit, és már fagyott is ki... :(

Remélem ezt is kijavítják.
  • bfg900
    Ezt még nem figyeltem meg, de majd megnézem. Az is mekkora poén már amit atöbbiek mondta hogy a kamera régebben összetörte a kasztnit :))) lol
  • dav
    Ezt nem tudtam. Nálam az első patch nem volt túl sikeres, ezért nem is nagyon próbálgattam, inkább visszatettem az eredetit.
    Én csak arra céloztam, hogy ha a garázsban az autó teljesen statikusan állna (mint a Gearheadben), akkor nem kellene a rugózást, és főleg a törést számolni. Engem zavar, hogy nem tudok egy teljesen 100%-os autót csinálni, mert minimum a kaszni behorpad 99%-ra, amint az első alkatrészt rádobom.

Üdv:
    dav
  • bfg900
    Szeritnem poén :) Najó a pattogás az nem, de azt már kijavították az 1es peccsel.
  • Rigley
    Insane2-ről nincs szó ?
  • dav
    Csak egy kis kötözködés:
    Nem értem, miért kell a garázsban a kocsinak a kerekén állnia. Szerintem fel kellene emelni vagy bakolni, aztán kész. Mert szerintem tök béna, hogy ha kiveszed a kereket, akkor a kocsi összeveri a felfüggesztést. Meg elkezd a kocsi pattogni. Szóval a garázsos bugok felét ez okozza szerintem.
    Kicsit sok lett a "szerintem", de ez is csak azt mutatja, hogy ez a magánvéleményem.

Üdv:
    dav
  • bfg900
    hentes:
    kb leesett a topic :D
    de jott baztattam a piciket a pc-seknél :DD

Ne haragudj de ez mi a halált jelent?
  • Alexease
    Csak a fooldalon kinezetre:)
    De jo latni, hogy valtozik:)))
  • bfg900
    Alexease: mit frissítettek a honlapon? Én semmi külömbséget nem vettem észre :)
  • bfg900
    Makk, ezt a poént harmadjára süti el valaki (jelen esetben most épp te), de már elsöre is szar volt ;) Bocsi de tényleg unalmas már :)
  • Alexease
    upssz...
  • Alexease
    Amig nincs patch, addig el lehet olvasni, hogy mi is lesz benne: StreetLegal Catalog
  • Alexease
    Amig nincs patch, addig el lehet olvasni, hogy mi is lesz benne: StreetLegal Catalog
  • Kulinpapa
    enisenis
  • Ams
    .osan :)
  • Kulinpapa
    Hol?
  • Alexease
    Bocsi! 2.
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom,lehet hogy még nem tudod, de Mike elmúlt 30...:)))
  • winAMPER
    Még mindig nem adták ki?
  • winAMPER
    Agggyák má ki, agggyák má ki!
  • winAMPER
    Jah, én is nagyon remélem. Nekem mindig megfagy amikor lepottyan a kocsi. Egyébként nem 2. patchet akartál írni?