46059
.
-
Nyiri #6505 Ha visszaolvastatok, volna mondtak, hogy folyamatosan javitjak a jatekot meg akkor is ha mar masik jatekon kezdenek el dolgozni. -
#6504 Lesz harmadik patch!! Es (elvileg) meg negyedik is. Nem csak javitasokat fognak tartalmazni, hanem ujdonsagokat is.
Amugy hasonlitgatni mas jatekokhoz, teljesen folosleges. Csak a harom Magyar jatekban (Insane, Screamer, Street Legal) van "igazi" fizika. A kulfoldi jatekokban, max. nagyon jo szimulacio. -
#6503 Neeeem tudtok ti rávenni engem hogy bármit is eláruljak :) Persze próbálkozni lehet, a felajánlásokat ide várom ;) -
#6501 Jah a LFS témát itt zárjuk le szerintem. Egy szuperjó kis game, de még fejlesztés alatt áll, a többit az LFS topikba kérjük :)
Aceton: nem ilyen 1xüen müködnek a dolgok hogy költségek, bevételek osztva kb 15-el, ez azért összetettebb problémakör, hadd ne elemezzem, mert én sem vagoyk sok dologgal tisztában, de hidd el nem pont igy müxik. És nyugodt lehetsz, hogy lesznek még itt javítgatások, egyebek, nem is szólva arról hogy 2. peccsben lesz némi érdekesség az alkotó kedvü emberkéknek is, de ez legyen meglepi :) -
#6500 Aceton: igen , meglehetösen figyeletlen vagy ;) -
radical #6498 Hát megnéztem ezt az LFS-t és egy halom kaka. SL sokkal összetettebb fizikájú és szerintem még szebb is nála. A menürendszeréről ne is beszéljünk... -
#6495 Ja és a pecccset felrakva a fizikája sokkal jobb lett!! Szóval sz LFS bekaphatja az ő "csodálatos grafikájával és fiziájával!! Én 5 percet játszottam az LFS de rögtön abba is hagytam mert 1 nagy rakás fosgép!!!!!! -
#6494 Csá All!
A játékhoz hozzáfűznivalóm!! A játék 5lete király és állati élvezetes a játék. Ha + valakinek az a fontos, hogy a grafikától orgazmust kapjon akkor az elmehet a búsba!! Szóval az Invictusnak azt tudom üzenni: Kitartás ...!!
Üdv -
#6493 Szóismétlés rulez. Korán reggel van még :)
Petee: azért nehéz egy ilyen jellegö fizikát megkódolni, mert 1 autónál ezerféle összeállítási lehetöség van és mindet jól le kell kezelni a kódnak, gondolhatod, hogy ez nem tól egyszerü probléma. Neked is csak azt tudom javasolni hogy várd meg az európai kiadást, az némileg korrektebb lesz. -
#6492 Az említett LFS tényleg egy szuper game, nyúztam is eleget, de vegyétek már figyelembe, hogy ott van 2 pálya, meg 3 autó, egyáltalán nem tisztességes összehasonlítani a kettöt. Ott annyi kunszt van hogy lehet beállítgatni az autót, de külsöleg pl semmi nem változik (már ami a kód bonyolultságát magyarázza a SL esetében). Szóval van az a 2 pálya és annyi. Szóval ha már valaki itt komplex hasonlatokba kezd, akkor egy ótószerelös, versenyzös gamához hasonlítgassa már a SL-t. Meghallgatjuk a kritikát ;) -
#6491 Gomez: meglehetös örömmel töltött el hogy élve eltemettél minket, de mivel láthatólag nem igazán látod át a játékipar müködését (na most nem én vagyok a angyarc, nehogy azt hidd, csak szeritem több a tapasztalatom mint neked), ezért látod ilyen sötéten a helyzetet. Hidd el, nem lesz itt semmi gond.
Amilon: kurvára nem lenne tisztességes csak azért beszüntetni a peccsek készítését, mert szerinted semmi értelme. Megvették már egy páran a játékot és feltételezem még fogják is néhányan és a legnagyobb bunkóság lenne ígyhagyni ahogy most van. Az hogy te nem vetted meg és nem érdekel hogy lesz-e hozzá patch, az a magánügyed, de vannak emberek akiket érdekel ez a téma. És mondd mért fáj az neked, ha a készítök befejezik amennyire tudják? -
#6490 Gomez ezt egy LFS topicon érdeklődd meg lécci -
Gomez #6489 nekem is ugyanez a bajom volt mint mindenkinek.ekkora nagy bakit még játékok terén nem láttam,ez az invictusnak szép jövője lett volna de ezzel a street legallal elfűrészelte magát.még annyit hogy a lfs-t honnan lehet leszedni???üdv mindenkinek:Gomez -
#6488 Majd szolok, es kiteszem a linkeket is. -
#6486 Fájó minden játékos elvesztése, de talán egy hibamentesebb verzió visszacsábítja őket. A Live for Speed biztosan sokkal jobb de, miért is nem játszottam vele? Ja igen mert már a menü csontra fagyasztotta a gépet -
Nyiri #6485 Adjatok neki egy eselyt meg -
Nyiri #6484 eloszor is az lfst nem lehet osszehasonlitani ezzel. Folyamatosan javitjak majd a jatekot lesz patch 2, patch 3, stb...
Vegyuk pl a Trainz-t, kijott mert a kiado azt akarta es a gamerek kaptak egy erdekes, uj stilusu jatekot de kozepes ala megvalositassal. Fel evvel kesobb kijott egy kozel 250megas patch es lass csodat egy kurva jo es ami a legfontosabb egy bugmentes kiraly grafikaju teljesen uj jatekot kapott mindenki. A KIADO A HIBAS!
Nem lenne ez a szarsag (nem is tudnank meg a jatekrol semmit sem) ha a kiado ad meg legalabb 1/2-1 evet -
#6482 Legalábbis bízzunk benne... -
#6481 Sztem azé még várjátok meg mit hoz ki a játékból a patch No2! Vagy ahogy gondoljátok. Azé néhányan biztosan várják a javítást... Igaz én nem játszottam még LFS-el, és hasonló témájú játékokkal, de sztem ha egy "kicsit" feljavítják, akkor még egy szuper játék is lehet belőle! -
#6480 Sziasztok!
Sajnos én is így gondolom, el vette a kedvemet az egész úgy ahogy van, hiába lesz patch, avval se lesz nagyon jobb. Itt az alapoknál van a gond sajnos.
Pedig nagyon örültem volna egy SL-os szereléssel és egy LFS szintű fizikával és grafcsival! -
[Walaki]D`Lair #6479 Valahogy már nem tud érdekelni... -
[Walaki]D`Lair #6478 Még a Szerelés sem fenomenélis... 20 perc játék után full extrás REMO-val lószarrá vertem mindenkit.. Ez a játék egy nagy NULLA az LFS-hez képest! Pedig hogy mondták hogy ilyen meg olyan fizika!!!.... -
Nyiri #6476 Meg sem nezitek a patch 2-t? -
#6474 Nem mondhatnám hogy ez most tul jól esett töled, de alapvetöen vidáman fogom fel az ilyeneket -
[Walaki]D`Lair #6473 Live For Speed -
#6471 Mi az az LFS? -
[Walaki]D`Lair #6470 Az az igazság,hogy patch ide, patch oda én letöröltem. És fel sem rakom többet. Elegem van. Megvan az új etalonom, az LFS személyében, tehát:
INVICTUS&AV: -
#6467 Nem. Vannak járókelők, rájukdudálsz, előjön egy menü, ott kiválaszthatod hogy mutassanak neked egy boltok; egy versenyzőt! Ha a versenyzőre mész akkor a térképen megjelenik egy kocsi, odamész hozzá, rádudálsz, megint előjön egy menü, és ott kiválasztod a felső menüpontot. Nagyjából ennyi. -
#6465 Ati radeon kartyaval ez elofordulhat. Vard meg a kettes patchet, az elmeletileg segit majd. -
Cobra11 #6464 Köszi. -
#6462 Franccccc -
#6461 Nem, meg sajnos nem, valoszinuleg mar csak hetfon. -
Cobra11 #6460 Nincs kedvem visszaolvasni 10 oldalt. Kijött már a kettes patch? -
adisz #6459 -
#6458 Na küldtem még egy képet, az má egy hangyányit gyorsabb Egyébként ez tényleg ígyvan, a motor mindig leáll a gyorsulási verseny előtt, mikor el akarok indulni, de sikerült megoldani a problémát. -
#6457 akkor csak hétfőn.. -
#6455 Nem tudom hogy lesz-e patch.
Erre a linkre erdemes rafekudni: http://www.activisionvalue.com/Support/FAQByTitle.asp?G=65
En ezt nezem, tobbek kozott.
De fent leszek reggelig, vagyis ha van valami, ugy is irok ide es az oldalamra. -
#6454 Csak nyugodtan, nem gond. Ha van idom es ha tudok akkor segitek szivesen. -
nos79 #6453 Alexease:thx az email-t,má megint okosat kérdeztem. :P Xerintem lessz még 1-2 ilyen kérdésem,remélem nem zavartalak. ;) De nagyon bejön a gam3.(editor-lol-hotmail ;D )... -
#6451 Ha hajnal 3-4-ig nem lesz patch, akkor mar csak hetfon ejjel...