46059
.
-
#7064 Most a célban nem szabad elesnünk!!!
Szóval:KITARTÁS...
-
#7063 Alig pár karaktert visszaolvasol és máris láthatod hogy nem. :) -
Cobra11 #7062 Kijött már a 2es patch? -
#7061 Emberek, jó lenne ha néha arra is odafigyelnétek, amit én mondok ;)
Nem véletlenül állítottam hogy lehet hogy ehét, de valószinübb a jövő hét :) -
timpi #7060 Ezek már megin jól át*asztak!! -
Srep #7059 -
Bitbull #7055 Tiszteletem kollégák!
Egy kérdésem lenne: nem tudjátok miért nem lehet a frontmeghajtású autókkal normálisan elindulni bármit teszek velük? A gép simán elindul velük. Vagy ez is csak egy szokásos bug a patch1-nél? -
#7052 Fogadunk, hogy mostmeg azért nem adják ki, mert ott játszanak vele a tesztgépeken az AV-sek!! -
#7050 Azt ne merd!:)
Inkább add nekem! -
#7049 én meg törjem el az oridzsi cdmet, vagy mi???? -
#7047 jól beszéltél -
#7046 Ha ma nem lesz, akkor lesz hétfőn, vagy utána, nem oly mind1? Szerintem ez a játék megér annyit, hogy várjak rá. Ha ez a patch sm javít, akkor megvárom a következőt, és egészen addig fogok várni, amíg az Invictusnál azt nem mondják, hogy ennyi, nincs több pach. Nah ha akkor sem tetszik, akkor nem veszem meg, ha tetszik, akkor megveszem.
Bár ha igaz az, amit a builder's edge oldalon írnak, akkor akár kiadhatják szombaton is, hiszen elméletileg nem kell tesztelni.. -
timpi #7045 az már nem fog annyit érni mint az eheti, ugyanis holnap elviszem a főnyereményt. -
#7044 mik a köv heti nyerö lottószámok? ;) -
timpi #7043 Mekkora lesz az új patch mérete? -
timpi #7042 lehet hitler ellen küzd -
The_real_nigga #7041 -
#7040 -
#7039 cartman, kiszedték a v-chippedet? -
#7035 Mit vársz egy félkész játéktól? Örülj neki, hogy medícsér, hogy te vagy a legügyesebb :) -
Nyiri #7033 -l -
Nyiri #7032 holl nezzuk? -
Srep #7031 A Mikulás talán meghozza. Erre akartak idöziteni. Már csak az a kérésem, hogy ne legyen romlott a szaloncukor. -
#7028 két héttel ez elött is 1-2 nap volt..... -
TheZsenyka #7026 Ilyen minőségi hulladékot ritkán látni... -
#7025 Még 1-2 nap:)))
-
dashed_ #7024 nincs ???
kár.. és esetleg patch van mar ? -
#7023 Nincs:(((
-
#7022 patch ??? -
timpi #7021 Hi mindenki!
A pszihiátrián a begyógyszerezett betegek az gügyögik (már amelyik még tud beszélni a sok gyógyszertől), hogy ma sem lesz peccs, ha ez igaz akkor kárbaveszett két hét kezelés mert visszasek a kényszerzubbonyba. -
#7020 És tényleg :))) -
#7019 :)))))
A /buildings/meshes konyvtarba bemasolsz egy 128x128 pix meretu, 24 bit-es PNG-t, LIGHTMAP.PNG neven. A tartalma egyszeruen egy szurke flekk. A telitettsegetol fugg az arnyek "sotetsege". Persze ez a resze meg nincs kesz a jateknak, azert ilyen. De ha minden jol megy, a harmadik patch-ben benne lesz normalisan.
Az kep a ftp://ftp.supergamez.hu/upload/sl/LightMap.png van. Ez ertelmes volt:)))))) -
#7018 És mondd, ezt hogy csináltad? :_) -
#7017 Beallitottam a "varos arnyekot" a jatekban. Pontosabban a hazak arnyekat. Meg egy kicsit furcsan szamolja:)))
-
#7016 Én nem értelek titeket :)
Vannak itt emberek, akik azt mondták hogy addig nem veszik ujra elö, amig meg nem jelenik a patch. És szerintem ez igy van rendjén. Megspórolná magnának mindenki az idegeskedést, a letörlést, meg a mindent :) -
#7012 Pecs?:) -
Nyiri #7011 hehe
holnap pentek es meg nincs patch. megint varni kell egy hetveget :] -
#7009 Nekem speciel, Win98 alatt 2-5 fps volt, most XP Prof Eng es jatszhato (10-25 fps, csak neha megakad). -
#7008 Az xp egy tökjó dolog, csak az emberek nem értékelik ;)
Legalábbis az XP nálam még soha nem fagyott le és ha valamelyik task megfagyott, azt simán ki tudtam löni. Cserébe persze tatülassú, de tudni kell hogy az ember mit miért használ. Munkára nekem ideális, nek kell ujraindítgatni a gépet óránként, mint 98 alatt. -
#7006 érdekes, hogy az 1.0-s verzió a p4-est nem szereti. nem mondom, hogy nálam kifogástalanu megy, de azért elég sokáig tudtam vele nyomulni, az 1. sziget ment rendesen. egy sokkal bivalyabb p4-en pedig tényleg a jáchatatlanságig lassú volt.