46059
.
-
#7004 Bal_ Úgyis mindenki hőzöngött, vagy fog a konfigjával, láss egy belépőszinüt:
Duron 600, 800on fut, 320 MB sd ram, radeon 7500 -
#7001 jóóó hát ki hogy értelmezi a #2 peccset -
#6999 hapi, én láttam. 2.0-val, bent a főhadiszáláson egy izmos gépen. A pontos konfigot nemtudom, de szerintem itt többeknek van olyan szintü gépük (nem sgi vagy ilyesmi) -
Wajk #6998 1.2? megjelent az 1.2-es patch? Tudtommal még nem. Vagy de? -
TheZsenyka #6995 P4 3.2GHz
2GB PC1066 RAMBUS
ATI RADEON 9700 -
#6993 Kb. úgy, hogy a térkép szerint is, meg amúgy is 50 métert tettem meg, és akkor screenshotoltam! -
#6991 Öh, bocsi, lehet hogy a késöi idöpont miatt, de nem értem amit írsz :) -
RAZZY #6987 Ööööö, pont egy CD-re ráfér :) -
RAZZY #6984 Nemsokára megjelenik Hazánkban és szépen megveszed... Még ilyet, magyar játékokkal warezolni, pfujj :) -
#6977 Nincs! Még 1-2 nap!
-
#6976 patch2 ????
-
#6975 Elvileg az F12-to a screenshot, de most azonnal belefagy:(
InfranView-t erdemes hasznalni, annak van Capture resze. Beallitasz egy bill.-t, es jatek kozben annyi screenshot-ot csinalsz, amennyi jol esik.
En csinaltam "Burn Movie"-t is:) Ha folyamatosan nyomod, akkor omleszti a kepeket - persze ha birja a gep -, es utana mar csak ossze kell fuzni Gif-nek, vagy AVI-nak. -
#6968 Azért arra kiváncsi leszek hogy müködni fognak-e az elmentések az új patch után is. -
#6967 Szerintem ha beteszed a cd-t, megoldódik a probléma ;) -
Nyiri #6964 Mar bogetnem :] -
JuniorGab #6960 Mit csináljak ha a cd-t kéri? -
The_real_nigga #6959 Muszáj kiadniuk!! Itt már lincshangulat uralkodik! -
#6958 Nem szeretném, ha mindenki beleélné magát abba, hogy a héten meglesz a patch. :) Nincs kizárva, de azt mondták ma, hogy vagy a héten vagy a jövő héten, kitudja. -
The_real_nigga #6957 Istenem! Most már biztos hogy meglesz a héten!!!
:-)))boldog)))))) -
The_real_nigga #6956 EZAZ
Újdonság az Invictustól!!
( www.buildersedge.org )
--------------------------
Heya,
Just wanted to let you know, we have the second patch now and are
currently
testing it. Frame rates are looking really nice! I will notify you
as soon as the patch is available for download.
Jason Lembcke
Activision Value Technical Support
http://www.activisionvalue.com/Support/FAQ.asp
-
The_real_nigga #6955 Ha nem szeded le a motort mikor szerelsz, akkor fenn marad:-) Csak lesz egy kiálló légbeszívóakármid. -
#6954 Nem kéne letörni az érdeklödését :) -
#6951 Ha az egoizmus olyan lenne mint egy rosszindulatú daganat, te már rég nem élnél ;))) -
#6950 http://gud.us/en/?Falabu
Mindenki nézze ezt +!!! -
LeoN #6939 Még a végém a mikulás fogja hozni . CSAK . :( Már mióta tesztelik... De nembaj gondoljunk arra, hogy minden egyes eltelt nappal csak jobb patchet kapunk :) -
#6938 Holley, annyit láttam, hogy a 2. szigeten úgy ment mint a zsír Ezen a héten sztem fent lesz -
#6935 Nemtom, nekem nincs meg, csak láttam a hatását. -
#6933 nemis bánya a fejem -
#6927 Figyelem mindenki, mostmár várjátok ki a 2. peccset, mert veszedelmes! "fps brutalizátor" -
#6925 Nekem is van, de én értem haza előbb -
#6924 És kinek van eredeti dobozos Street Legalja? -
#6923 HOGY-HOGY? -
#6922 Na ki látta a 2. peccsel futó SL-t a 2. szigeten 40 fps-el menni?? Hát én -
[Walaki]D`Lair #6921 Tudnál adni egy ICQ-számot vagy valami E-Mail címet hogy erről bővebben el tudjunk társalogni? :DDDD -
timpi #6919 Az amcsik elmennek a pecsába! Nemtudom miért kell ennyit pecselni egy peccsel! Húzzák a pecsükre az ünnepeiket ami miatt nem dolgoznak, hanem csak pecselnek!
Pecseljék már azt a **** peccset mert nagyon pecsesnek érzem magam.
Ya, és pecsesnek áll a világ!
Asszem elvonási tüneteim vannak...halacska-halacska...
-
#6918 Maj holnap megkérdezzük jól bent hogy mi a helyzet és majd elmondom ha hazeértem :) -
#6913 ma már kéne lennie ! -
LeoN #6912 Hogy legyen egy optimista ezért igen, de kizárt -
#6910 igen:0
nem:1
nem kizart:1
nem tudom:1
mi volt a kérdés?: 1
-
#6909 img src="http://www.nexus.hu/asdfqwer//peace1.gif">
Es az elejere egy ilyen <