46059
.
  • bfg900
    jön az , csak még nem ért ide :)
  • bfg900
    Nem, nem, nem. Mondtam már hogy nem kell itt felelőtlenül igérgetni a megjelenésekkel kapcsolatban, hogy aztán mindenki csalódottan bejelenthesse hogy az egész világ meg föleg az AV bekaphassa a izémet. :) Szó sem volt róla hogy hétfőn biztosan megjelenik, de még ha így is lesz, nem biztos hogy ök pont reggel fogják feltölteni, így nyugodtan csúszhat keddre is, amihez meg minimum 2-t kell aludni :) Matek rulez. Persze ne legyen igazam.
  • Adi
    Miért is??kell egyet aludni??
  • adisz
    Kb. Mikor jelenik meg Magyarországon
  • Adi
    ok de ez isoba nincs csak ripbe
  • Adi
    és iso legyen
  • Adi
    "Bövebb információ róla a direct connect forumon. " Ez hol van??
  • OMax
    Na mondja mar valaki hogy miert akadozik!???
  • Adi
    Vki Adjon léci egy konkrét címet léccives (Holley király)ez idáig a legjobb játék:)
  • Csacsi
    Használj dc-t. Bövebb információ róla a direct connect forumon.
  • Adi
    De most komolyan
  • Adi
    A játékot lelehet valahonnét húzni?
  • OMax
    hat en csak azt olvasom hogy miutan felteszik a patchot megy szarul de nekem az elott is szarul ment
  • Csacsi
    OMax: Olvass vissza egy kicsit és akkor rá fogsz jönni.

Vagy látogass el ide: streetlegal.fw.hu
  • OMax
    HI en azt szeretnem kerdezni/mondani, hogy nekem kurv@ra akadozik a jatek. Pedig azert P4 1.7, 1gb RD ramm, gh 4 ti 4400 (asus), hmmm. Leszedtem az patch 1 et de akkor is pont ugy akadzik mint allat. Volt 1 gf2 Ti is es azzal is pont igy akadozot. Win xp most volt nemreg instalalva... MI a fene?
  • Bitbull
    Tisztelt I-Nova!
    Köszi a választ, de leggyengébb motorral és legvastagabb gumikkal ami alapból befér a kaszniba sem viszi a kocsit, ha a megvétel után nem változtatok semmit a kocsin akkor se jó, billentyűzettel meg nehéz lenne finoman nyomni neki. Ezekszerint nincs megoldás?
  • Wajk
    nálam nem jön be. :(
  • Wajk
    Még nem létezik demó...
  • OMax
    mi Holley?
  • OMax
    HI en azt szeretnem kerdezni/mondani, hogy nekem kurv@ra akadozik a jatek. Pedig azert P4 1.7, 1gb RD ramm, gh 4 ti 4400 (asus), hmmm. Leszedtem az patch 1 et de akkor is pont ugy akadzik mint allat. Volt 1 gf2 Ti is es azzal is pont igy akadozot. Win xp most volt nemreg instalalva... MI a fene?
  • winAMPER
    Én a Remo Bigfoottal tolom , gyorsulási rekordnál mindig kettesben indulok, így nem kell váltani sem felfele, elég gyorsan indul el még így is a V8-assal, és nem áll hátsókerékre. Igaz egyszer akkorát borultam mint atom...
  • The_real_nigga
    Megváltoztatod a kocsi scriptjét hogy magasabb legyen. Ezután már pofonegyszerű akár előre akár hátra kétkerekezni.
  • Dekka
    mas..: hogy a rakba lehet ket kerekre allitani a verdat indulasnal(termeszetesen a hatsokerekhajtasuakat) ???
  • Dekka
    hogy lehet ide kepet beszurni?
  • Falabu #7084
    Hehe:))
    Fa.... vagyok!
  • Srep
    jo nagy bajsza van :)
  • Srep
    Köfi mindenkinek
  • Alexease
    Az erdekes lett volna, ha a vincsidrol be tudtad volna linkelni:))
    Told fel valamilyen szerverre, es onnan.
  • Alexease
    FALABU kepe!
  • Alexease
    :)))
  • Alexease

• Falabu #7073
    ehh
  • Falabu #7072
    Boldog szülinapot!!!
  • Falabu #7071
    http://www.smilies.org/basesmilies/SierraC3.gif Boldof szülinapot!!!
  • vtb
    sztem biztos Srep szülinapja miatt késik, mert az AV is azt ünnepli és ezért nem dolgoznak
  • Srep
    De ma van a szülinapom :(
  • Srep
    De ma van a szülinapom :(
  • Falabu #7067
    Nembaj! Te itt rontod a közrendet ezzel a beszéddel!
  • bfg900
    Nem kéne igérgetni :)
    A talán hétfö az nem azt jelenti hogy hétfö, hanem azt, hogy még az is megeshet hogy hétfö :)
    Ti semmiböl sem tanultok ;)
  • Falabu #7065
    Márcsak 2-t kell aludni:)))