46059
.
-
#7128 jön az , csak még nem ért ide :)
-
#7123 Nem, nem, nem. Mondtam már hogy nem kell itt felelőtlenül igérgetni a megjelenésekkel kapcsolatban, hogy aztán mindenki csalódottan bejelenthesse hogy az egész világ meg föleg az AV bekaphassa a izémet. :) Szó sem volt róla hogy hétfőn biztosan megjelenik, de még ha így is lesz, nem biztos hogy ök pont reggel fogják feltölteni, így nyugodtan csúszhat keddre is, amihez meg minimum 2-t kell aludni :) Matek rulez. Persze ne legyen igazam. -
#7122 Miért is??kell egyet aludni?? -
adisz #7121 Kb. Mikor jelenik meg Magyarországon -
#7117 ok de ez isoba nincs csak ripbe -
#7114 és iso legyen -
#7113 "Bövebb információ róla a direct connect forumon. " Ez hol van?? -
OMax #7112 Na mondja mar valaki hogy miert akadozik!??? -
#7111 Vki Adjon léci egy konkrét címet léccives (Holley király)ez idáig a legjobb játék:) -
#7110 Használj dc-t. Bövebb információ róla a direct connect forumon. -
#7108 De most komolyan -
#7106 A játékot lelehet valahonnét húzni? -
OMax #7105 hat en csak azt olvasom hogy miutan felteszik a patchot megy szarul de nekem az elott is szarul ment
-
#7104 OMax: Olvass vissza egy kicsit és akkor rá fogsz jönni.
Vagy látogass el ide: streetlegal.fw.hu
-
OMax #7103 HI en azt szeretnem kerdezni/mondani, hogy nekem kurv@ra akadozik a jatek. Pedig azert P4 1.7, 1gb RD ramm, gh 4 ti 4400 (asus), hmmm. Leszedtem az patch 1 et de akkor is pont ugy akadzik mint allat. Volt 1 gf2 Ti is es azzal is pont igy akadozot. Win xp most volt nemreg instalalva... MI a fene? -
Bitbull #7102 Tisztelt I-Nova!
Köszi a választ, de leggyengébb motorral és legvastagabb gumikkal ami alapból befér a kaszniba sem viszi a kocsit, ha a megvétel után nem változtatok semmit a kocsin akkor se jó, billentyűzettel meg nehéz lenne finoman nyomni neki. Ezekszerint nincs megoldás? -
Wajk #7100 nálam nem jön be. :( -
Wajk #7099 Még nem létezik demó... -
OMax #7096 mi Holley? -
OMax #7094 HI en azt szeretnem kerdezni/mondani, hogy nekem kurv@ra akadozik a jatek. Pedig azert P4 1.7, 1gb RD ramm, gh 4 ti 4400 (asus), hmmm. Leszedtem az patch 1 et de akkor is pont ugy akadzik mint allat. Volt 1 gf2 Ti is es azzal is pont igy akadozot. Win xp most volt nemreg instalalva... MI a fene? -
#7092 Én a Remo Bigfoottal tolom , gyorsulási rekordnál mindig kettesben indulok, így nem kell váltani sem felfele, elég gyorsan indul el még így is a V8-assal, és nem áll hátsókerékre. Igaz egyszer akkorát borultam mint atom... -
The_real_nigga #7091 Megváltoztatod a kocsi scriptjét hogy magasabb legyen. Ezután már pofonegyszerű akár előre akár hátra kétkerekezni. -
Dekka #7090 mas..: hogy a rakba lehet ket kerekre allitani a verdat indulasnal(termeszetesen a hatsokerekhajtasuakat) ??? -
Dekka #7089 hogy lehet ide kepet beszurni? -
#7084 Hehe:))
Fa.... vagyok! -
Srep #7083 jo nagy bajsza van :) -
Srep #7082 Köfi mindenkinek -
#7081 Az erdekes lett volna, ha a vincsidrol be tudtad volna linkelni:))
Told fel valamilyen szerverre, es onnan. -
#7080 FALABU kepe! -
#7076 :))) -
-
#7073 ehh -
#7072 Boldog szülinapot!!! -
#7071 http://www.smilies.org/basesmilies/SierraC3.gif Boldof szülinapot!!! -
#7070 sztem biztos Srep szülinapja miatt késik, mert az AV is azt ünnepli és ezért nem dolgoznak -
Srep #7069 De ma van a szülinapom :( -
Srep #7068 De ma van a szülinapom :( -
#7067 Nembaj! Te itt rontod a közrendet ezzel a beszéddel! -
#7066 Nem kéne igérgetni :)
A talán hétfö az nem azt jelenti hogy hétfö, hanem azt, hogy még az is megeshet hogy hétfö :)
Ti semmiböl sem tanultok ;) -
#7065 Márcsak 2-t kell aludni:)))