46059
.
  • The_real_nigga
    Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
    Keress rá mongyuk googleban.
  • Falabu #7188
    Ne aludjanak!!!
  • Adi
    1.2 patch na ennyit erről azt mondták ma jön??
  • Falabu #7185
    Baszáák + magukat a **************************************************************************************************************************** AV-ek!!! Hogy mi a ********************************************************************************************************************************** nem tudták a pecst szombaton v. pénteken kiadni mikor már kész volt!?
  • ÁjjLe BoBBi
    hoppá hoppá......ne hogy azt hidd hogy a MAGYAROKAT fikázom !!!!! Abban is teljesen igazad van hogy 6 hónap alatt idáig jutottak(azzé akárhogy nézzük dicséretes) de az LFS is most még a 0-án van.....A SL-ből akkor lesz majd ütős játék ha majd ki javítják azt a pár kis hibát ami van benne......de akkor nagyot fog ütni :DDD....nehogy azt hidd hogy nem tetszik a gamma(Street Road-on nőttem fel:DD !! Mondtam hogy az alapötlet nagyon ott van, demég várjuk ki a dolgok végét...
  • Alexease
    Bocsi az kimaradt, hogy: "jo szimulacio van benne."
    Amugy en is csipem a LFS-det. Sokat megyek vele.
    Es tenyleg teljesen mas kategorira, azert is szoktam "aggodni" az osszehasonlitasoknal.
  • Alexease
    Azthitem valaki "Idegen". Neha jon valaki "nevtelenul" es fikazik egyet. Azt nem csipazom.
  • Alexease
    :))
  • bfg900
    "Ezt a gammát nem is lett volna szabad a magyarok elé dugni "
    Vazzeg. Ehhez nem füznék többet hozzá :)
    Amugy erösen emlékeztet engem ez az eset az egyik CoVBoy szövegre, amikor azzal akarta demonstrálni az igazát, mintha egy autótolvaj levélben fordulna az autószövetséghez, mert ez a dög merci csak körbe körbe hajlandó haladni a kormányzar miatt és tudni szeretné hogy lehet kiiktatni :)
  • Alexease
    A LFS-ben nincs fizika, csak jo szimulacio, sok-sok allitasi lehetoseggel. Folosleges hasonlitgatni, IGAZI fizikat csak a Magyarok (Invictus - Insane, Clevers - Screamer 4x4) csinalnak. Radasul a LFS a SL-nek az 1%-at sem tartalmazza (palyak, autok, AI stb.), es regebben csinaljak mint a SL-t. A SL-t 6 (HAT) honap alatt raktak ossze a nullarol. Azert erdemes elgondolkozni rajta, hogy ez mekkora teljesitmeny.
    Ha valakivel problema lehet a jatekal kapcsolatban, az a Kiado, az elsietett megjelenessel kapcsolatban. (Egy PRD-t, vagy CMR3-at tobb mint 2 evig fejlesztenek, es nem kis hatterrel.)
  • TheZsenyka
    pecsem tudja
  • hen-tes
    mikor lesz peccs 2 ??
  • TheZsenyka
    Neeeem... Azért csináltam hogy Roncs cd forrással kapcsolatos dumájára válaszoljak.
  • Wajk
    dehonnem. :)
    MArha egyszerű. Márha úgy lesz ahogy gondolom.
    Ha megvan az egyes patch krekkelve nem?
    Na. Akkor kicsom. Felmásolod az eredeti exe-t és az avit, amit a patch néz. Egyes patch fel, majd felteszed a 2-est, aztán..... hopp.
    Honnan lesz crackelt 2. patches exe? :(
    Még jó, hogy végiggondoltam. :)
    Habár a Gamecopy-ra az exe-t biztos felteszik pár nap múlva... :)
    Addigra legalább már majd írtok vélemnyt. :)
  • Alexease
    Ezert csinaltal egy Nick-et hogy ezeket beirkald?
    Gratulalok.
  • RENDŐRSÉG
    +++----+++!!!---THIS GAME IS SUCKS!!!---+++
  • ÁjjLe BoBBi
    Csak az a helyzet hogy az LFS még csak 0.1-es verzió(beta) ez a szar Street meg már Bolti forgalomban kapható, hiába jösztök azzal hogy nekünk elvileg még látni se lenne szabad a gammát, de akkor is kiadták amcsiba, akkor nekik ezt szánták nekünk meg jobbat ? A fizikáról meg annyit ha szented van fizika ebben a bugos szarban akkor ügyes vagy....Ezt a gammát nem is lett volna szabad a magyarok elé dugni addig amíg télleg meg nem jelenik itt! De szentem még akkor sem lesz sokkal jobb mint most, hiszen a 2-es patchet is már 1 hónapja igérgetik....ha annyira tudák a fejlesztők hogy mit csináljanak még rajta éás hogyan akkor "secc perc" alatt kidobták volna már a 2. patchet is.....Engem idáig ebben a játékban az alapötlet fogott meg, de az nagyon!Majd ha télleg kész lesz akkor dicsérjétek....Az LFS meg mondom még csak 0.1-es beta, de már ilyen állapotú !!! Fizika az van benne, csak a törést kell még megcsinálni....
  • Alexease
    Itt megtalalod:
    BigGame, St. Clara Awn es Rothers Str. sarok, 90272 Los Angeles, California, USA.
    Jo utat:)))
  • RENDŐRSÉG
    "Tudok egy helyet ahol be lehet szerezni a teljes CD-ét másolva:)"

Én is szeretném tudni, hol lehet hozzájutni. Elárulod?
  • bfg900
    vtb: nem mész ma a városba? Át kéne passzolni a cd-ket :)
  • vtb
    I-NoVa, te 6:52-kor még nem aludtál, vagy már felkeltél? mert mindkettő beteges
  • The_real_nigga
    én inkább megvárom a hazai megjelenést. Addig marad az iso. De azután tuti hogy megveszem(ez lesz az első legális játékom évek óta leszámítva freewareket)
  • vtb
    walaki, mostmár tényleg húzzál a retkesbe, ki nem szarja le hogy te mit csinálsz ?? már 25ször leírtad, hogy nem játszol vele, letörlöd, kidobod, felégeted, sóval behinted. menjél hokizzál a LFSre és ne bosszants minket
  • [Walaki]D`Lair
    Még mindíg vártok arra a nyamvadék petch-re? Én már régesrég elfelejtettem a játékot is.
  • Adi
    Mhh na kiváncsi vagyok kijön-e a 1.2 pecs
  • Wajk
    Az az egy szerencséd van, hogy felettébb nyugodt vagyok. Persze attól még nem fogok válaszolni. :)
    Szóval olvass vissza, mielőtt kiátkoz valaki. :)
  • Wajk
    ez egyszerű = az XP-ék a hó hatására lefagynak. :) Ez természetes.... :)
  • The_real_nigga
    Köszi most már megy.
  • Adi
    Emberek ez játszhatatlan!! Gf2mx400 van 1,2ghz 386ram ehhh!!És ugy akad hogy, fhuuu 1.2 patch az javítja majd nem tudjátok??
  • Alexease
    Nezd meg most. Kiszedtem a havazast!\
    Koszi.
  • Alexease
    Bocsi. Ugy zek ki a havazas lesz a Top reszben. Az Java®-s. Alitolag az XP-k nem birjak. Mondjuk nekem megy.
    Akkor leszedem.
  • The_real_nigga
    Hé Alexease!
    Minden alkalommal mikor felmegyek az oldaladra(eddig 2szer volt) a gépem szó nélkül kifagy. Ha lehet nézz körül a scriptek között. Nem tudom mi lehet a gond.
  • Dekka
    ok nem +bantani akarom a jonepet,2 hete meg nekem is csak 1 458Mhz-s huzott CII-om volt TNT-vel,szal tudom milyen amikor 5-10 fps van,csak azt mondom ezzel mar lehet mit kezdeni...meg 1x sorry,ha vkit +bantottam
  • Nyiri
    Vegulis a 5-10fps valakinek lehet jatszhato ha olyan a felfogasa (LASSU)
  • Dekka
    sok noob akinek akad...Gef2 mx400 64Mb-os,es 256Mb ram,es Athlon xp 1700+,kozel tokig nyomott grafixxal,patch,elott es utan is kifogastalanul megy,traffixx meg nem kell
  • Adi
    Szóval holnap jön a patch?
  • Adi
    Warezcenter
  • bfg900
    Ezt sajna nemtudom :)
  • bfg900
    A Street Legalnak? Annak Street Legal a címe képzeld ;))
  • bfg900
    Meg ám vagy 2 hónapja, de lehet hogy csak másfél.