46059
.
-
The_real_nigga #7190 Hogy lehet ilyen hülyét kérdezni?
Keress rá mongyuk googleban. -
#7188 Ne aludjanak!!! -
#7186 1.2 patch na ennyit erről azt mondták ma jön?? -
#7185 Baszáák + magukat a **************************************************************************************************************************** AV-ek!!! Hogy mi a ********************************************************************************************************************************** nem tudták a pecst szombaton v. pénteken kiadni mikor már kész volt!? -
#7184 hoppá hoppá......ne hogy azt hidd hogy a MAGYAROKAT fikázom !!!!! Abban is teljesen igazad van hogy 6 hónap alatt idáig jutottak(azzé akárhogy nézzük dicséretes) de az LFS is most még a 0-án van.....A SL-ből akkor lesz majd ütős játék ha majd ki javítják azt a pár kis hibát ami van benne......de akkor nagyot fog ütni :DDD....nehogy azt hidd hogy nem tetszik a gamma(Street Road-on nőttem fel:DD !! Mondtam hogy az alapötlet nagyon ott van, demég várjuk ki a dolgok végét... -
#7183 Bocsi az kimaradt, hogy: "jo szimulacio van benne."
Amugy en is csipem a LFS-det. Sokat megyek vele.
Es tenyleg teljesen mas kategorira, azert is szoktam "aggodni" az osszehasonlitasoknal. -
#7181 Azthitem valaki "Idegen". Neha jon valaki "nevtelenul" es fikazik egyet. Azt nem csipazom. -
#7180 :)) -
#7179 "Ezt a gammát nem is lett volna szabad a magyarok elé dugni "
Vazzeg. Ehhez nem füznék többet hozzá :)
Amugy erösen emlékeztet engem ez az eset az egyik CoVBoy szövegre, amikor azzal akarta demonstrálni az igazát, mintha egy autótolvaj levélben fordulna az autószövetséghez, mert ez a dög merci csak körbe körbe hajlandó haladni a kormányzar miatt és tudni szeretné hogy lehet kiiktatni :) -
#7178 A LFS-ben nincs fizika, csak jo szimulacio, sok-sok allitasi lehetoseggel. Folosleges hasonlitgatni, IGAZI fizikat csak a Magyarok (Invictus - Insane, Clevers - Screamer 4x4) csinalnak. Radasul a LFS a SL-nek az 1%-at sem tartalmazza (palyak, autok, AI stb.), es regebben csinaljak mint a SL-t. A SL-t 6 (HAT) honap alatt raktak ossze a nullarol. Azert erdemes elgondolkozni rajta, hogy ez mekkora teljesitmeny.
Ha valakivel problema lehet a jatekal kapcsolatban, az a Kiado, az elsietett megjelenessel kapcsolatban. (Egy PRD-t, vagy CMR3-at tobb mint 2 evig fejlesztenek, es nem kis hatterrel.) -
TheZsenyka #7177 pecsem tudja -
#7176 mikor lesz peccs 2 ?? -
TheZsenyka #7175 Neeeem... Azért csináltam hogy Roncs cd forrással kapcsolatos dumájára válaszoljak. -
Wajk #7174 dehonnem. :)
MArha egyszerű. Márha úgy lesz ahogy gondolom.
Ha megvan az egyes patch krekkelve nem?
Na. Akkor kicsom. Felmásolod az eredeti exe-t és az avit, amit a patch néz. Egyes patch fel, majd felteszed a 2-est, aztán..... hopp.
Honnan lesz crackelt 2. patches exe? :(
Még jó, hogy végiggondoltam. :)
Habár a Gamecopy-ra az exe-t biztos felteszik pár nap múlva... :)
Addigra legalább már majd írtok vélemnyt. :) -
#7173 Ezert csinaltal egy Nick-et hogy ezeket beirkald?
Gratulalok. -
RENDŐRSÉG #7172 +++----+++!!!---THIS GAME IS SUCKS!!!---+++ -
#7169 Csak az a helyzet hogy az LFS még csak 0.1-es verzió(beta) ez a szar Street meg már Bolti forgalomban kapható, hiába jösztök azzal hogy nekünk elvileg még látni se lenne szabad a gammát, de akkor is kiadták amcsiba, akkor nekik ezt szánták nekünk meg jobbat ? A fizikáról meg annyit ha szented van fizika ebben a bugos szarban akkor ügyes vagy....Ezt a gammát nem is lett volna szabad a magyarok elé dugni addig amíg télleg meg nem jelenik itt! De szentem még akkor sem lesz sokkal jobb mint most, hiszen a 2-es patchet is már 1 hónapja igérgetik....ha annyira tudák a fejlesztők hogy mit csináljanak még rajta éás hogyan akkor "secc perc" alatt kidobták volna már a 2. patchet is.....Engem idáig ebben a játékban az alapötlet fogott meg, de az nagyon!Majd ha télleg kész lesz akkor dicsérjétek....Az LFS meg mondom még csak 0.1-es beta, de már ilyen állapotú !!! Fizika az van benne, csak a törést kell még megcsinálni.... -
#7168 Itt megtalalod:
BigGame, St. Clara Awn es Rothers Str. sarok, 90272 Los Angeles, California, USA.
Jo utat:))) -
RENDŐRSÉG #7167 "Tudok egy helyet ahol be lehet szerezni a teljes CD-ét másolva:)"
Én is szeretném tudni, hol lehet hozzájutni. Elárulod? -
#7165 vtb: nem mész ma a városba? Át kéne passzolni a cd-ket :) -
#7164 I-NoVa, te 6:52-kor még nem aludtál, vagy már felkeltél? mert mindkettő beteges -
The_real_nigga #7162 én inkább megvárom a hazai megjelenést. Addig marad az iso. De azután tuti hogy megveszem(ez lesz az első legális játékom évek óta leszámítva freewareket) -
#7153 walaki, mostmár tényleg húzzál a retkesbe, ki nem szarja le hogy te mit csinálsz ?? már 25ször leírtad, hogy nem játszol vele, letörlöd, kidobod, felégeted, sóval behinted. menjél hokizzál a LFSre és ne bosszants minket -
[Walaki]D`Lair #7150 Még mindíg vártok arra a nyamvadék petch-re? Én már régesrég elfelejtettem a játékot is. -
#7148 Mhh na kiváncsi vagyok kijön-e a 1.2 pecs -
Wajk #7146 Az az egy szerencséd van, hogy felettébb nyugodt vagyok. Persze attól még nem fogok válaszolni. :)
Szóval olvass vissza, mielőtt kiátkoz valaki. :) -
Wajk #7145 ez egyszerű = az XP-ék a hó hatására lefagynak. :) Ez természetes.... :) -
The_real_nigga #7144 Köszi most már megy. -
#7143 Emberek ez játszhatatlan!! Gf2mx400 van 1,2ghz 386ram ehhh!!És ugy akad hogy, fhuuu 1.2 patch az javítja majd nem tudjátok?? -
#7142 Nezd meg most. Kiszedtem a havazast!\
Koszi. -
#7141 Bocsi. Ugy zek ki a havazas lesz a Top reszben. Az Java®-s. Alitolag az XP-k nem birjak. Mondjuk nekem megy.
Akkor leszedem. -
The_real_nigga #7140 Hé Alexease!
Minden alkalommal mikor felmegyek az oldaladra(eddig 2szer volt) a gépem szó nélkül kifagy. Ha lehet nézz körül a scriptek között. Nem tudom mi lehet a gond. -
Dekka #7139 ok nem +bantani akarom a jonepet,2 hete meg nekem is csak 1 458Mhz-s huzott CII-om volt TNT-vel,szal tudom milyen amikor 5-10 fps van,csak azt mondom ezzel mar lehet mit kezdeni...meg 1x sorry,ha vkit +bantottam -
Nyiri #7138 Vegulis a 5-10fps valakinek lehet jatszhato ha olyan a felfogasa (LASSU) -
Dekka #7137 sok noob akinek akad...Gef2 mx400 64Mb-os,es 256Mb ram,es Athlon xp 1700+,kozel tokig nyomott grafixxal,patch,elott es utan is kifogastalanul megy,traffixx meg nem kell -
#7136 Szóval holnap jön a patch? -
#7135 Warezcenter -
#7134 Ezt sajna nemtudom :)
-
#7132 A Street Legalnak? Annak Street Legal a címe képzeld ;)) -
#7130 Meg ám vagy 2 hónapja, de lehet hogy csak másfél.