46059
.
-
Vlala #42434 Akkor valamit eltoltál. MainMenuCar név, játék újraindítása után az újat kellene behoznia. Bár lehet, hogy nem felülírtad a régit, hanem a game létrehozott egy MainMenuCar - 1 fájlt (szokása neki), és vígan töltögeti be a régit.
Load Carnál tudod ellenőrizni. -
#42433 nemtok pecselni mer kiirja hogy insert sl2 disc amikor bentvan vki segitene? -
Erneszt #42432 Na ez már Audio
-
zoolee #42431 Nem tom lehet hogy hülyeséget mondok de modellezésnél fordítsd meg a cuccokat. -
zoolee #42430 Ok el van mentve de még mindíg a régit verdát hozza be .
Hol lehet a régi savet törölni ???
-
idt103 #42429 Hello mindenki!
Help kellene! Van egy létező bukócsövem az egyik kocsiba! ZModellerbe importálom, majd 3Ds-be importálom! Ezután 3DS maxba importálom és picit átalakítom! Exportálás után a játékban 180-fokkal elfordul a cucc!
Próbáltam ablakot sötétíteni, de ugyan ez a hiba lépett fel! Mindig megfordulnak, pontosan ellentétes irányba néznek a szerkeztett cuccok!
Mitől van ez?
Vagy mit csináljak, hoyg ne így legyen? -
zoolee #42428 Sorry-beteg vok illetva kötő hartya gyulladásom van azt sem látom amit irok. -
#42427 lál tényleg:D előbb még csak "löghárítólya" volt-.- -
#42426 "röghárító" lol -
#42425 mivel ez annak a topikja, valszeg jó-.- -
Vlala #42424 Én is csak a 2.3.0 dokumentációjából tudom, el kell menteni a járgányt MainMenuCar néven. Ha festést is szeretnél rá, azt is, ugyanúgy MainMenuCar néven kell elmenteni.
A Load Car menüben ott is van a Baiern, rajtra készen. -
#42423 A dodge challanger-t elmented mainmenucar néven -
#42422 bocsi:D szoval a game mer vmi fájlt nemtud megnyitni demár szedem máshogy.....a streetlegal redlineaz jo? -
zoolee #42421 És mit kell át írni , hogy pl egy dodge challenger legyen ott ???
-
Vlala #42420 Finomabban kicsit. Mi nem telepszik fel? -
#42419 mikor atták ki?év/honap pontosaággal
-
Vlala #42417 Néha nekem is szétesik a bömös... szerencsére a játékban nem. Modoktól, scripteléstől szokott ilyen lenni, végtére is ez egy teljes értékű, helyben számolt Baiern... és ami még jobb, bármit a helyére pakolhatsz. -
zoolee #42416 Na mind1 Sorry én kép elepjám így láttam ennyi.
A faszba ilyen az új patch.???.
És ez a menüben van nem a gameben. -
Vlala #42415 Lehetőleg vesszetek össze rajta.
Gyakorlatilag mindig ott van valami, hol egy blokk, hol egy kerék, nem az a lényeg, milyen autóról van, hanem, hogy mit keres ott. Lehet, hogy ez az épületnek valami nullpontja lenne, és a játék az autó nullpontrja helyett ehhez viszonyít néhány alkatrészt? Mindenesetre nem zavar, sőt, jobb is, ha egy használtautó-telepen van némi alkatrész is.
Az SL3-ba használtalkatrész-kereskedő (bontós) is kellene :) -
#42414 Ha megnézed azt a kurva MC-t akkor rajta van a sárvédője.
Ha meg kivettem a buickot és utánna nem volt ilyen bug akkor csak azé lehet. Okos.... -
#42413 nan sok gamehez kell patch után uj crack
-
#42412 hogy? cod2 patch 1.2 teddfel és nem toldo singelben a warez verziot ha nincs 1.2es cracked ami hajoltommég nincs senkinek -
zoolee #42411 Az hogy lenne a Buik -ból mikor az nem ilyen ill nem ilyen a röghárítólya hátul. -
#42409 Most asszed akkora okos vagy és közbe mégse.
Az a Buick Riviérából van ami ott áll a másik sarokba. Nekem is volt. Kivettem a Buickot és már nem is volt :D -
#42408 törésmodell az mijen?és a 2.3.0hoz kell crack? -
zoolee #42407 Na xal az egy Baxott NAGY BUG És az az MC egyik sárvédője és löghárítója.
[marquee direction=right]BUG -
#42406 nemlátod?az egy tárgy:D -
Vlala #42405
Szép a Merci, de nem emiatt töltöttem fel. Az épület sarkánál az a bigyó micsoda lenne? A múltkor egy kerék volt ott... -
#42404 6os partjön minnyá és 10 van jipi:D -
#42403 de a teljes -
Vlala #42402 Te valamit félreérthettél, nem a teljes game van meg Rapidshare-en. Vagy én értettem félre valamit?
Streeter: Csak nem hagytok pihenni... Még két "új" autó. :)
-
#42401 ok:) -
#42400 igenmár megtalátlam -
#42399 a peccset a fenti 4 oldalból asszem a ger kivételével mindegyiken megtalálod. -
#42398 kicsit bután fogja a kormányt nem? -
#42397 haggyadmá baz....jön rendesen csak mek aludni mer csak ésmajd holnap folytatom lada tuningal:P -
#42396 szvsz inkább az:) nyomok kettőt, beírom a 3 jegyű cuccost és jön. lodge-on nyomok 80-at, aztán a popupok után, ha már 10x rányomtam a linkre, talán megindul, és ha mákom van, még félbe sem szakad. operával ráadásul még nem tudtam használni:// -
#42395 jovan nemtuttam mennyi a mérete meg ha vki tud/akar inket adni akkor nyugodtan megteheti kösziiiiiii:D -
#42394 huh:D -
#42393 40mb szerinted?