46059
.
  • Vlala #42434
    Akkor valamit eltoltál. MainMenuCar név, játék újraindítása után az újat kellene behoznia. Bár lehet, hogy nem felülírtad a régit, hanem a game létrehozott egy MainMenuCar - 1 fájlt (szokása neki), és vígan töltögeti be a régit.

Load Carnál tudod ellenőrizni.
  • maffioso
    nemtok pecselni mer kiirja hogy insert sl2 disc amikor bentvan vki segitene?
  • Erneszt
    Na ez már Audio

• zoolee
    Nem tom lehet hogy hülyeséget mondok de modellezésnél fordítsd meg a cuccokat.
  • zoolee
    Ok el van mentve de még mindíg a régit verdát hozza be .
    Hol lehet a régi savet törölni ???
  • idt103
    Hello mindenki!
    Help kellene! Van egy létező bukócsövem az egyik kocsiba! ZModellerbe importálom, majd 3Ds-be importálom! Ezután 3DS maxba importálom és picit átalakítom! Exportálás után a játékban 180-fokkal elfordul a cucc!
    Próbáltam ablakot sötétíteni, de ugyan ez a hiba lépett fel! Mindig megfordulnak, pontosan ellentétes irányba néznek a szerkeztett cuccok!
    Mitől van ez?
    Vagy mit csináljak, hoyg ne így legyen?
  • zoolee
    Sorry-beteg vok illetva kötő hartya gyulladásom van azt sem látom amit irok.
  • 12346
    lál tényleg:D előbb még csak "löghárítólya" volt-.-
  • SZilaJMaGGoT
    "röghárító" lol
  • 12346
    mivel ez annak a topikja, valszeg jó-.-
  • Vlala #42424
    Én is csak a 2.3.0 dokumentációjából tudom, el kell menteni a járgányt MainMenuCar néven. Ha festést is szeretnél rá, azt is, ugyanúgy MainMenuCar néven kell elmenteni.

A Load Car menüben ott is van a Baiern, rajtra készen.
  • vki
    A dodge challanger-t elmented mainmenucar néven
  • maffioso
    bocsi:D szoval a game mer vmi fájlt nemtud megnyitni demár szedem máshogy.....a streetlegal redlineaz jo?
  • zoolee
    És mit kell át írni , hogy pl egy dodge challenger legyen ott ???
  • Vlala #42420
    Finomabban kicsit. Mi nem telepszik fel?
  • maffioso
    mikor atták ki?év/honap pontosaággal
  • Vlala #42417
    Néha nekem is szétesik a bömös... szerencsére a játékban nem. Modoktól, scripteléstől szokott ilyen lenni, végtére is ez egy teljes értékű, helyben számolt Baiern... és ami még jobb, bármit a helyére pakolhatsz.
  • zoolee
    Na mind1 Sorry én kép elepjám így láttam ennyi.

A faszba ilyen az új patch.???.
    És ez a menüben van nem a gameben.
  • Vlala #42415
    Lehetőleg vesszetek össze rajta.

Gyakorlatilag mindig ott van valami, hol egy blokk, hol egy kerék, nem az a lényeg, milyen autóról van, hanem, hogy mit keres ott. Lehet, hogy ez az épületnek valami nullpontja lenne, és a játék az autó nullpontrja helyett ehhez viszonyít néhány alkatrészt? Mindenesetre nem zavar, sőt, jobb is, ha egy használtautó-telepen van némi alkatrész is.
    Az SL3-ba használtalkatrész-kereskedő (bontós) is kellene :)
  • streeter
    Ha megnézed azt a kurva MC-t akkor rajta van a sárvédője.
    Ha meg kivettem a buickot és utánna nem volt ilyen bug akkor csak azé lehet. Okos....
  • maffioso
    nan sok gamehez kell patch után uj crack
  • maffioso
    hogy? cod2 patch 1.2 teddfel és nem toldo singelben a warez verziot ha nincs 1.2es cracked ami hajoltommég nincs senkinek
  • zoolee
    Az hogy lenne a Buik -ból mikor az nem ilyen ill nem ilyen a röghárítólya hátul.
  • streeter
    Most asszed akkora okos vagy és közbe mégse.

Az a Buick Riviérából van ami ott áll a másik sarokba. Nekem is volt. Kivettem a Buickot és már nem is volt :D
  • maffioso
    törésmodell az mijen?és a 2.3.0hoz kell crack?
  • zoolee
    Na xal az egy Baxott NAGY BUG És az az MC egyik sárvédője és löghárítója.

[marquee direction=right]BUG
  • maffioso
    nemlátod?az egy tárgy:D
  • Vlala #42405

Szép a Merci, de nem emiatt töltöttem fel. Az épület sarkánál az a bigyó micsoda lenne? A múltkor egy kerék volt ott...
  • maffioso
    6os partjön minnyá és 10 van jipi:D
  • maffioso
    de a teljes
  • Vlala #42402
    Te valamit félreérthettél, nem a teljes game van meg Rapidshare-en. Vagy én értettem félre valamit?

Streeter: Csak nem hagytok pihenni... Még két "új" autó. :)
  • 12346
    ok:)
  • maffioso
    igenmár megtalátlam
  • 12346
    a peccset a fenti 4 oldalból asszem a ger kivételével mindegyiken megtalálod.
  • maffioso
    kicsit bután fogja a kormányt nem?
  • maffioso
    haggyadmá baz....jön rendesen csak mek aludni mer csak ésmajd holnap folytatom lada tuningal:P
  • 12346
    szvsz inkább az:) nyomok kettőt, beírom a 3 jegyű cuccost és jön. lodge-on nyomok 80-at, aztán a popupok után, ha már 10x rányomtam a linkre, talán megindul, és ha mákom van, még félbe sem szakad. operával ráadásul még nem tudtam használni://
  • maffioso
    jovan nemtuttam mennyi a mérete meg ha vki tud/akar inket adni akkor nyugodtan megteheti kösziiiiiii:D
  • maffioso
    huh:D
  • malter
    40mb szerinted?