Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Na nekem nagyon bejön ez a patch! Fõleg hogy nem laggol szanaszét a városban sem.. 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ombika
Jah

romet
de elotte fel kell tenni a 2.2.1 patchet?

Ombika
Kitomorited majd bemasolod SLR mappaba,ennyire ne legy butus!!!

romet
hogy kell feltenni a 2.3.0 patch-et?

Ombika
http://punkzene.atw.hu/2.3.0/slrr_patch_230_promods.rar

Feltettem ide lehet szedni<#eljen>

Az tényleg naon király lett.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ombika
2.3.0 mi mas <#worship><#eljen><#eplus2>

Mi?

Ez nagyon nagy!

Dehogynem még beálítzottam méterre is a unitot. szal tök nem értem de mindegy valahogy megoldom.

Ombika
Elég ha csak másolod!! <#eljen>

Kipróbálom, nem is tudtam, hogy két helyre is engedi magát telepíteni.

Ombika
Jah de van benne uj motor stb es en kulon konyvtarba telepitettem ,igy azt inditom el amelyiket akarom de zsir lett nagyon a patch!!! <#worship><#worship>

Érdemes feltenni a 2.3.0-t? Még alig van hozzá valami, bár a Mazda 787-es 2.3.0 már fenn van a GOMon.

Ombika

Ombika
Kapasbol feltetted jatekot, utanna inditsd invictus live-ot es jo lesz!!!

Ombika
2.3.0 elvileg 😄

http://www.promods.ucoz.ru/

Slymaster
zsir

Nagyon jó lett!

Lt.Balu
Sziasztok!

Van 1 install problémám... 2.00 to 2.2.1.exe-vel vagy inv. live-al is ugyanaz a hiba: city2.rpk -> error code 7...
kb 5ödször raktam ujra,van vmi ötlet?Köszi elõre is.
Üdv: Balu

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

SZilaJMaGGoT
Azért ad mást, mert maxban a pozíciót nem állítottad minden cuccnál 0-ra...szerintem..

Ohh sry a nagy képekért. Amugy az ragad.

kemszi2
a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg,szóval szerintem jó
Na hello újra itt van a Pola, már az utolssó finomítások kellenek és kész, a legnagyobb probléma hogy scriptelésnél a progi ami elvileg megmondja a pozíciot az teljesen mást ad de valamennyire nekemis sikerült :

malter
le birod csak kinlodos,a tetején probáld,mikor irja a nevét akkor tudod levenni
egyik verdáról se tudom leszedni a rugókat
mit csináljak ?
Rosco
Csá,

ezer éve nem jártam erre, de mivel leporoltam az SLRR-t, így újra vezetem az asztalomat, és újra vannak gondok :-) Telepítettem egy Calibra Bodykitet, de hibaüzenettel megáll a progi. Találkozott már valaki ilyennel? Mi a gond? Ezer bocs, ha már volt téma...
Üdv
Rosco

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

SZilaJMaGGoT
Nem nagyon akarjuk szétbombázni az oldalt más cuccaival.. Inkább sajátot!

streeter
Nagyon jó de ha belépsz ide a topicba akkor mutatja hogy ki írt új üzenetet. ha látod hogy Szilaj beosztotta akkor nem kell egy 10 perc múlva rákontrázni kétszer is. Ha tv-zel ha ponrót nézel ha msn-ezel akkor se.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

a3a
Amúgy hogy lehet betenni a kocsikat a slm-be??(betennék néhány letöltöttet)
<#finom><#hamm>

Ja csak amíg be írom addig más beírja.
Mert MSN -ezek tv -zek meg minden.

streeter
Jó a fölös leoltásokat töröltem. Szilajtól megkapta a leoltást a srác, zolee nem kell még ráhajazni a hülye kis képeideel. Fõleg nem kétszer.

Szilaj: Az aláírásodba változtasd meg a linket<#wink><#smile>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

De lehet nekemis a PCworld-hoz adták ilyen demót de én felcrackeltem és máris teljes lett 😛
Zoolee: Ennyire ne száj el magadtól azért mert van egy ember aki lámáb mint te de sztem ha megcsinál mindent már egyedül maradsz a lámák között ugyhogy inkább ne lámáz másokat sztem.

Ombika
Nem nagyon talalni sehol sem, en is vadasztam ra miota!! <#shakehead>

Slymaster
de, az ami ingyen van<#nevetes1>

SZilaJMaGGoT
Olyan nincs, hogy olcsó 3ds max...

kössz!!!

SZilaJMaGGoT
Szted a banner alatt mi a kurva isten faszáér vannak azok a büdös kurva linkek??<#mf3><#mf3><#mf3><#lama>

hali!!!
nem tudna nekem mondani valaki egy mûködõkés oldalt ahonnan tudok letölteni kocsikat vagy kieg-eket a játékhoz???

ALIENwoods
SLM újra hibátlan, most már lehet képeket is linkelni
fel ir raktam párat az RX-7 rõl ami immár szinte hibátlan

Mi ez a tetves pangás az SLM -en .???.
Jöjjetek már .!!!.

SZilaJMaGGoT
Hûha.. Na az baj ha ezeket nem tudod.. 😄

streeter
Mivan? 😄 Az mit csinál? Szerintem jó lett.

SZilaJMaGGoT
Mértnem bridgelted vagy target weldelted?? 😄

streeter
Szedtem, de a kék és a zöld részt kellett összeilleszteni. Volt köztük elég nagy rés és azt csináltam meg hogy illeszkedjen egymáshoz a kettõ.

SZilaJMaGGoT
Ezt te modellezed vagy szedted valahonnan??

streeter
Most egy Veilside elsõ lökhárítón dolgozom. Át kell szabni egy részét mert nem megfelelõen illeszkedik a mostani kasznihoz. De sikerült megcsinálni 😄

SZilaJMaGGoT
Milyen tuningok lesznek??

streeter
Jah a szine azért változott, mert visszább vettem a csillogást, meg minden elem kapott smoothot. Kicsit romlott a kép minõsége ahogy átraktam jpg-be.
Amúgy tükrök még azért nincsennek mert azzal sok a baszogás mire beállítom 😄 és most mással baszogok inkább. Készülnek a tuning cuccok csak kicsit át kell szabni pár részét a dolgoknak.