46059
.
  • I-NoVa
    Melyik filtert vetted? Ha az inline motorhoz valót, akkor tényleg nem. Minden motorhoz ott a saját alkatrészei. A biturbo kicsit túl durva, inkább a superchargert használom, nem pörgeti ki annyira a kerekeket, jobban gyorsul.
  • I-NoVa
    Snagit-tel felveszed tömörítetlen avi-ba, majd virtualdub-bal betömöríted, kiszerkeszted a hibás frame-ket, és ha túlságosan belassul, akkor a sebességét is növeled.
  • LeoN
    Mivel lehet a játékból filmet felvenni? Frapson kivül, mert az elég rossz tömörítésű az.
  • I-NoVa
    Taskbarra ugrálás ablakkezelési bug, néhány helyet windowsnak érzékel. Kéne alt-tab support...
  • ÁjjLe BoBBi
    Srácok hogy van ez a telepítéses dolog ? Felnyomom a Street Leagalt, aztán 1-es pecs, és utánna 2-es pecs ?
  • Alexease
    Ha XP akkor nezd meg, nem fut-e a hatterben valamilyen program. Ctrl-Alt-Del-lel, Startmenuben.
    Egy csomo minden lehet, ami a hatterben fut, de nem latni.
  • Rigley
    na majd kiprobalom , kivancsi vagyok rá... hátha nekem is...
  • Rigley
    komolyan ???? 98-as comp. moddal gyoirsul a játék ??
  • Csacsi
    Nekem .bin ,és .cue a progi.
  • Alexease
    Bocsi! Ha meg valaki nem olvasta volna:

Invictus:"Mivel azon vagyunk, hogy a jatekban ne legyenek ilyen bugok, ezerrel dolgozunk a patch#2.2-on, amit meg 20-a elott ki akarunk adni. Ehhez viszont a ti segitsegetek is kell, mert az AV ilyen bugokkal nem talalkozik, vagy nekunk nem szol."

Kuldjetek screenshotot, ha:

- alkatreszek a levegoben,

- auto, karosszeria, alkatresz eltunesek,

- varos hibak, hianyossagok,

- egyeb grafikai, latvany hibak.

Lefagyasoknal, kilepeskor, engine hibaknal:

- a szituacio leirasa, roviden,

- konfig, driverek, redszer lista

- esetleg DirektX Report file.

Roviden ennyi. A lenyeg, akit erdekel a jatek, es szeretne segiteni, hogy minnel elobb sokkal jobb jatekot kapjunk, az hasznalja Bug Report-ot (StreetLegal Catalog), vagy kuldje el nekem e-mailben.

Koszi!!!
  • Alexease
    Koszi mindenkinek a Bug Reporttokat!!!
    Sokat segit, az Invictus is halas:)) Igy eleg jol lehet haladni a fejlesztessel. Naponta tobb olyan bug-ot javitanak, amit nem vettek volna eszre, mert ahoz rengeteget kell tesztelni a jatekot.

Pl. Tegnap kuldtem: a teszt palyan egy szellem oszlop, csak 10m-rol lathato, bizonyos szogben. Szoveg, kep kuldve. Ma reggelre kijavitottak.

Es meg sorolhatnam, mennyi ilyen van amit javitottak.
  • vtb
    csacsi, én senkit nem itélek el azért, hogy most nem rendeli meg sokért amcsiból, csak azért mert ott hamarabb jelent meg. bár Alexeaséról el tudnám képzelni, amilyen fanatikus
    világos, hogy legtöbbem warezzal jáctok, de remélem az EU kiadás majd olyan szinten lesz, ami megéri az árát
  • Csacsi
    Jó, neked könnyű, de Én nem vagyok olyan kapcsolatba az Invictussal, hogy megvehessem tőlük. Magyarországon, meg csak rendeléssel lehet megszerezni, én meg nem szeretek rendelni, mert volt máár rá példa, hogy nem kaptam meg valamit, és a pénzem sem kaptam vissza, szóval...nekem warez van, és addig ezt nem is szégyellem, amíg nem lehet magyarországon úgy kapni, hogy bemegyek a boltba, és megveszem.
  • vtb
    csacsi, fontos ez?
    eredeti, az a lényeg. szép dombornyomásos dobozzal
  • Csacsi
    vtb : De gondolom nem az USA-ból rendelted.
  • hen-tes
    a zöldhöz állj !
  • hen-tes
    nazki !!! :DDD
    kitűnő hozzáértésemmel és tehetséggemmel sikerült tacsra tennem a gamat :DDD
    MEGHALT !
    hehe :)
    talán a reinstal segit rajta ..
  • vtb
    NME, teljesen le kell fékezni a startnál
    csacsi, hidd el egy párunknak megvan eredetiben
  • hen-tes
    nekem tök jól megy ! :D
    testtrackon nyomulok csak de itt high detailban is van 15 fps :D ugyhogy király ez a patch !
    és lelkesen várom a következőt , meg ennek a patchnek a patchét :DDDD
  • CS@
    #7846-ot próbáltad ?
  • Csacsi
    Szerintem itt senkinek nincs meg az eredeti, hacsak nem rendelte meg USA-ból, de azt kétlem.

Szerintem csak annyi van, hogy akinek megy, annak másfajta ISO-ja van, mint neked.

Nekem pl, soha nem kért cd-t. Daemon toolsal. sima is ment, 1-es patch is, 2-es patch is.

Úgyhogy szerintem a te ISO-ddal van a baj.
  • CS@
    Szerintem csítelj pénzt vagy csináld amit a 7893-ban írtam esetleg tölts le egy mentést a streetlegal.fw-ről ,de ha egyikhez sincs kedved akkor szólj és küldök mentést.
  • hen-tes
    emberek !!
    ne alugyunk mán !!
  • hen-tes
    őőő !
    MIJAZISTEN ????
    mijen bólyák ezek itten ????
    WHÁÁÁ !!!!
    ez nem Xakták !!!!!
    ménem vmi eccerű piros kis bólya van ?
    mikezek ?
    UFÓK ??
  • Csacsi
    a 7957 woartnak ment.
  • Csacsi
    Tegyél bele rpm limitert, és használj manuális váltot, amit az optionsbe tudsz beállítani.
  • hen-tes
    nem tud vki adni vmi mentést ehhez a patchhez , mert kevés a pénz , és igy nem tom testelni.
    Kössz !
  • hen-tes
    baccus kucs :D
    milyen egy vizvan a testtrackon ?? :)
    befagyott ? vagy mi ??
  • hen-tes
    most testelem én is a gamat és szerzek bugokat :DD
  • hen-tes
    hi !
    megin él a topic :D
  • Csacsi
    woart : Biztos, hogy nem lehet egyszerre turbo, és supercharger a kocsiba. illetve lehet, de akkor valamelyik nem fog működni, mert a turbonak, is, és a superchargernek is bele kell mennie a fuel injektorba, de abba csak egy cső fér, szóval vagy biturbót raksz, vagy superchargert, de kettő együtt nem fog működni.

zola: Mint már írtam a kettőt együtt nem lehet belerakni. 4 hengeres motorba meg vagy sima turbot, raksz vagy superchargert, de biturbót nem tudsz rakni 4 hengeres motorra.
  • vtb
    woart, a SC-nek a csöveit is mind beraktad, rendesen? mert attol hogy a szíjjat felrakod rá attol még csak dísz. nem nézlek lámának, nehogy bedurcizz rajta, csak esetleg valamit kihagytál
  • vtb
    woart, hogy csináltad meg a biturbo+superchargert? lehet, hogy rosszul emléxek, de mintha ott mindig hiányozna egy cső valamelyikhez. vagyis ugyanoda akarna 2 csatlakozni. amúgy billentyűzel játszol?
  • Alexease
    [Walaki]D'Lair:Te tenyleg ilyen primko gyoker vagy? Vagy csak elgurult a gyogyszered?

zsoczi_: Te meg huz retkes picsaba a fizetos warezoddal!! Es erdeklodj utana, hogy mi a kulonbseg a "szabalysertes" es a "buncselekmeny" kozott.
  • I-NoVa
    Ja, tényleg. Pedig még próbáltam is :).
    Pár ötlet, ami jól jönne a játékba:
    - Gyorsulási verseny a tesztpályán sokkal erősebb ellenfelekkel, akik kihasználják a kocsijukat.
    - Kocsi + alkatrész szerkesztő
    - Versenyútvonal megadása, nem csak a célponté
    - Sokkal erősebb ellenfelek a városban is.
    - Több rendőrautó, kordonok, stb. (mint a GTA-ban :))
  • CS@
    A Sunset is 4WD és abba gyárilag is lehet V6-ot tenni +még bármelyik felnit.
    V6-202 biturbo-val meg egy 12000 limiter és bőven gyorsul 1,6-ot az is.
    Úgy láttam senki sem említette ,hogy a peccs2-óta műxik frankón a limiter.
    (ha már peccs1-el is működött akkor sorry ,de úgy nem sokat játszottam vele)
  • I-NoVa
    Regisztráltam végre magam, megtört a lustaság :).
  • [Walaki]D`Lair
    EZ EGY FOS MÉG MINDÍG MIÉRT NEM VESZITEK MÁR ÉSZRE??????

LFS powah!!!!!
  • Csacsi
    Lehet, hgoy láma lesz a kérdésem, de ha megnyerem az 1. várorészt, akkor hol kell átmenni a kettesbe?

Mert én ott legelül, jobb oldalt megyek át, de ha ott ellenfél után érdeklődöm, akkor tök másjol mutatja, mégpedig egy kb a térkép közepén egy híd után.

Mert azt tudom, hogy a patch nélkülibe a jobb felső sarokban kellett átmenni.
  • adisz
    Kinek mióta van meg?