46059
.
  • I-NoVa
    Kicsit rontani kéne a coyote és a sunset tapadásán, mindkettővel simán gyorsulok 1.6 másodpercet...
  • Alexease
    Megszallottsag kerdese:))
    Nekem speciel fent van, fagyas problemaim nincsenek, de a folyamatos toltogetes miatt meg eleg szaggatott a dolog. (Min. latotavolsag beallitassal mar hasznalhato, de ganyul nez ki...)
    Ezert "rendesen" meg nem jatszom vele, csak boklaszok jobbra-balra:))
  • Alexease
    Nem tudom, hogy segit-e, de egyket dolog.
    Nekem speciel nem fagy, nem ugral ki, es "grafikai" hiba. De elo tudtam csalni:)
    - Ha a Win. Virtual Memory/Page File reszt a memoria meret ala allitottam, vagy sokkal kissebre, vagy kikapcsoltam, akkor nalam is folyamatosan lefagyott, kilepet, kiugrott a desktopra, uzenettel, vagy anelkul.
    - Ha a jatekban a textura beallitast Min.-re allitottam, akkor kezdet jelentkezni a "nem toltom be a garazskepet", "maszatolom az egeret", "lecserelem a texturat" problema.
    - Ha a BIOS-ban az AGP Memoria reszt "piszkaltam", akkor a jatek indulasnal, autovasarlasna, Car Lot-ban egyszeruen szonelkul kifagyott.
    - Erdemes egy atom Defragot nyomni - nem MS-ost - valamennyit gyorsit a folyamatos toltogetesen.
  • Ramore
    Valaki összegezné nekem, hogy a kiadott 2 patch után már érdemes felraknom és játszanom a játékkal, vagy még mindíg várnom kell a tökéletes játékra?
  • The_real_nigga
    Már csak a kereszt hiányzik
  • [Walaki]D`Lair
    Ez azt akarja jelenteni hogy meghalt a pilóta? >:DDDDDDD
  • hen-tes
    gratulálok :D
  • hiba

• hen-tes
    BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ !!!!!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRGHH! !!!!
    WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH !!!
    aszem megvárom a kövi patcvhet....
  • [Walaki]D`Lair
    Hé most nem a játékot fikáztam, csak info-t közöltem...
  • [Walaki]D`Lair
    Nem ez nem igaz. Nagyon jó társaságra leltem a LFS bajokság miatt...
  • vtb
    walaki-nek simán hiányzik a jó társaság, azért jár ide
  • hen-tes
    ja, mondta.. :)
    émeg telepithetem előrő a gamat..
    de megcsinálom :DDD
  • hen-tes
    télleg sokkal gyorsabb
    de már mondta vki elötted :)))
  • Falabu #8027
    Maradj csak a ***** LFS-né!!!
  • bfg900
    Húzzámá. Légyszives :) Fizetek neked 2 sört ha soha többet nem írsz ide
  • Alexease
    Te tenyleg beteg vagy...
  • [Walaki]D`Lair
    Nesziggyad, nesziggyad!!! :DDDDD A terep 2 amúgy nem Invictus játék, csak Nagymáthé Dénes van az Invictusban,bár jobban tenné ha otthagyná...
  • I-NoVa
    Sok sok street legal és screamer 4x4 után kicsit előkapartam a GTA3-at, és csodálkoztam. Elsőre alig tudtam menni, a kocsik abszolút nem fizika szerint viselkednek, és még rondábbak is, mint a street legal vezethető kocsijai... A törés meg... Látszik, hogy a magyarok foglalkoznak vele.
  • I-NoVa
    Tudom, de ezek az eszközök még nem léteznek, legalábbis start_engine tool-t még biztos nem láttam... Csak tippelek, de ezek szerintem vagy véletlenül maradtak benne, vagy később meglesz a lehetőség ilyenekre is.
  • Alexease
    Azt hogy lesz-e finom hanglas, azt nem tudom. De jo lenne.
    De ezek a garazsban hasznalt "eszkozoknek" a konfig file-uk.
  • I-NoVa
    tool_start_engine.cfg
    tool_tune.cfg
    Csak nem lesz benne majd egy motor finomhangolási lehetőség, mint anno a streetrodban?
  • The_real_nigga
    Javítják is sűrgősen;-)
  • Nyiri
    Ha megnezzuk az alabbi kepet egyertelmu hogy mi a hiba. BUGOS AZ EGESZ GRAFIKAI ENGINE
    azt kell surgosen javitani
  • I-NoVa
    Ha az én captured videomat nézted, nem gyors. A V8 coyote tényleg ilyen durván gyorsul, pontosan eltaláltam a realtime játék sebességét.
  • The_real_nigga
    Vagy a Terep2vel még nem játszottál?
  • Aiyyo
    Az inkabb Offroad!
  • The_real_nigga
    Az Insane nem elég Rally játék?
  • Aiyyo
    Azert a padkakezelesen meg lenne mit finomitani. Epp csak feltolattam ra erre kirepult a motor es a kipufogorendszer bekoltozott a hatso ulesre. :) Az autok mozgasa nagyon komoly. Szerintem az Invictusos sracoknak kellene mar egy rally jatekot fejleszteni.
  • The_real_nigga
    OK Megvan a supercharger. Kinéztem szótárból.(kompresszor)
  • The_real_nigga
    ??
    Ezt miért nekem címeted?

Egyébként inkább lassítani kéne a kesz videót, mert mondjuk ha felvétel közben kb 15 az fps, a videot max 15 fps-re kell beállítani, mert 1ébként elég hiperaktív lesz(legalábbis én így vettem észre)
  • The_real_nigga
    Lehet egy kocsiba(nem streetlegal) egyszerre turbófeltöltőt meg superchargert tenni egyáltalán?
    1ébként mi a supercharger magyar neve?
  • I-NoVa
    A realtime uncompressed avi capture is kb 5:8 arányban belassítja a játékot, de játszható marad, csak a kész videot kell gyorsítani ugyanennyire.
    Car lot bugjavítás a 2.2-es patchben várható, 20.-a előtt.
  • The_real_nigga
    Igen érdekes lenne:-)
    Játék mellett még realtime-ba divx-et pakolni:-))
  • hali
    jiiiiiiiiiiiiiiha, egy gond van még. Az hogy eltunnek a CAR LOT-bol a kocsijaim! :(
  • Dekka
    de nekem nem toltoget,nemes 1szeruseggel kihagy frameket....kb ilyen: . . . . . . . . ez lenne a folyamatos: ......................;szal erted... :(
  • Wajk
    pontosan nálam is minden u.a.
    ha patch3-al nem lesz töltögetés pl. brutálisabb ütközésnél, akkor már nekem tökéletes lesz. :)
  • Dekka
    nekem elkezdett akadni,de istenesen,amolyan LAG-osan :),de komolyan,ez tarthatatlan!!! eddig tok siman ment kozepesen,800*600,ban most meg mindenhogy akadozik(athlonxp@1469mhz,256mb rendszermemorie,es 64mb-s gef2mx400) nem tud vki segiteni? :((
  • Alexease
    Nekem sem gyorsul w98 comp.-ban.
    De nalam nem fagy, nem szemetel, nem ugrik ki desctopra, nincsenek hang hibak stb. Egyszeruen, csak kicsit lassu, es sokat toltoget jatek kozben.
    Win XP Prof. Eng., 800x600 full.)
  • Wajk
    nekem speciel egy frame-el sem lett gyorsabb...
    Persze gondolom ez is gépe válogatja...