46059
.
  • Nyiri
    Nekem is lassan tolti a a texturakat, nemtom miert :]
  • Alexease
    Ezt elb*szam, de mindegy...:))
  • Alexease
    - Car shopba lépés helyett (Eddig 1x): !Thread::run: [illegal fieldaccess] null.chassis at class \"LCarLot;\" at line 91
    Ez mar ki van javitva.

- Ha egy játék fut, és több kocsim van, új játékot kezdek, a garázsban
    benne marad az összes kocsi, kivéve amit éppen használtam.
    (A garázs elsõ helye üres marad)
    Ez kilépés és visszalépés után is így mûködik, 6-7 játékújraindítás
    után is új játék kezdésénél marad legalább 10 kocsi. Csak a windows
    újraindítása után lehet hibátlanul új játékot kezdeni.
    Ez mar ki van javitva.

- Jó lenne egy napi játékidõlimit, mert túlságosan elvon a munkától :).
    Ez mar ki van javitva. -> Ezert akad ki. :)

- Nem tudom miért, de nekem még a 2. pöccsben is megmaradt a savegame-fagyás!
    Kesz.

- meglehetosen lassan tolti a texturakat (athlonxp1700+,gf4ti4200)
    Ez is ki van javitva mar.

- 223 mph a max vegsebesseg barmilyen autonal
    Tudod az hany KM/h? Mit akar a user? Sugarhajtomuvet?

- Jó verziós PATCH2 utána a garázs kb minden ötödik belépéskor \"elromlik\":
    az autó eltûnik, marad a kulzor ami \"elmosódik\", úgy mint mikor windows alatt az egérnek beállítjuk hogy hagyjon nyomot maga után.
    Kesz.

I- A városban még mindíg produkálja - igaz már elég ritkán - a szellemautó bugot, néha - fel feltûnik egy pillanatra egy egy autó.
    Kesz.

- A vízbe érve nagy sebességnél kidobja a kocsit, így az elsõ városból azonnal át lehet ugrani a negyedikbe.
    Mar nem. :)

A tobbin dolgoznak. De sok a rendszer, driver, konfig-gal kapcsolatos hiba. Azokat nemtudjak javitani, ha nincs pontos info, kep, leiras. Nekik is reprodukalni kell a hibat.
  • Alexease
    Folosleges, mert a nagyresze, a Bug Reportbol kuldott dolgok magyarazata, elemzese stb.
    De a mar kijavitott dolgokat ide irom:
  • Csacsi
    felrakhatnád egy doc fileba az oldaladra a levelet.
  • Alexease
    Koszi megkaptam! Rendszerezem oket. Most egy kicsit osszejott par adag, az Invictustol is most kaptam 4 oldalnyi levelet.
    Amugy mar rengeteget javitottak, irok ide majd parat.
  • Alexease
    Invictus:"Mivel azon vagyunk, hogy a jatekban ne legyenek ilyen bugok, ezerrel dolgozunk a patch#2.2-on, amit meg 20-a elott ki akarunk adni. Ehhez viszont a ti segitsegetek is kell, mert az AV ilyen bugokkal nem talalkozik, vagy nekunk nem szol."

Kuldjetek screenshotot, ha:
    - alkatreszek a levegoben,
    - auto, karosszeria, alkatresz eltunesek,
    - varos hibak, hianyossagok,
    - egyeb grafikai, latvany hibak.

Lefagyasoknal, kilepeskor, engine hibaknal:
    - a szituacio leirasa, roviden,
    - konfig, driverek, redszer lista
    - esetleg DirektX Report file.

Roviden ennyi. A lenyeg, akit erdekel a jatek, es szeretne segiteni, hogy minnel elobb sokkal jobb jatekot kapjunk, az hasznalja Bug Report-ot (StreetLegal Catalog), vagy kuldje el nekem e-mailben.
    Koszi!!!
  • Alexease
    Megerkezett a valasz a Bug Reportokra!! Igen pozitiv:))) Szinte mindent mar javitotttak.:))
    Az itt felsorolt fagyasok, kocsi eltunesek stb stb mat mind javitva van.
    Elkezdem ide begeoelni mit kellene tenni, csak kicsit hosszu lesz.
    Pill...
  • Alexease
    Leginkabb olcsobb. Foleg igy Kari elott vannak akciok is
  • Alexease
    pontosan:))
  • Adi
  • Adi
    A képnek címe: Budapest parádé!!
  • Adi
    Ez az uj pecsel amibe nincs rendőr
  • Adi
    ahhh http://kep.tar.hu/adi01/index.phtml?aid=27543156 nem megy a kép beszurás inkább nézzétek meg
  • Adi
    img src="http://kep.tar.hu/adi01/index.phtml?aid=27543156
  • Csacsi
    Nah ma adtam fel végleg a 3. patchig.

Végre végigcsináltam az 1-es szigetet, gondoltam mielőtt átmegyek a 2-es szigetre kijavítom fullosra a kocsit, már majdnem kész voltam, mikor kivágott a windowsba. Mondom magamba, kezdhetem elölről, a kocsifelújítást. Illetve kezdeném, mert nem tölti vissza azt a save gamet, szóval újra uninstall, aztán várom a 3. patchet. Mindenkinek további jó játékot addig is.
  • Alexease
    Valoszinu:)))
    Azon meg a teljesen puritan Test Track volt. Csak kulso nezet.
  • Alexease
    Aha. Koszi!
    Annak a "design-nak" inkabb koncepcio - a jatek tortenesei:-))- "fogalma" van. A nalam levonel, az azon kivul talalhato minden. (Nahh, ez is ertelmes volt...:)
    Amugy szemelyesen beszeltem Kozak T.-vel a megjelenes elott, en arra alapoztam.
    Amugy tok lenyegtelen, mert szerintem k*rva jo jatek van/lesz.
  • Rigley
    ráadásul, ha megprobálok visszaemlékzni, akkor mintha azon a test track2 lett volna...

de lehet , hogy csak fantáziálok...
  • Rigley
    Tényleg elég sok bug van még mindig benne, de azért vitathatatlanul egyre jobb lesz a játék.

Én csak azt nem értem, hogy ugye volt az a video a GameStar-ban még régen, amin lehetett látni a játékból is kis részleteket... akkor még szó se volt a megjelenésről, de ott mégis ugy látszott, mintha teljesen folyamatosan menne a játék... nem értem ... ;) hogy is van ez ?
  • [Walaki]D`Lair
    HAHAHAHAHA!!! Magyarul a patch 2 után is egy rakat szar....
  • Csacsi
    Hát gyerekek, naygon úgy néz ki, hogy belefutottam én is egy csúnya bugba.

Átmentem a kettes városba, kihívtam, ott egy ellenfelet, odaértem a célhoz, és nem nyertem meg a versenyt. Majd odaért az ellenfél is, de akkor meg nem vesztettem el, kb 10 percig köröztünk a nyíl körül mind a ketten, de se ő, sem pedig Én nem nyertem meg a versenyt. Olyan ideges lettem, hogy egyből, nyomtam egy f12-őt.
  • dav
    "HSW: Hogyan jött az ötlet ?
    Kozák T : A kiadó keresett meg bennünket egy komplett design-al, amely azonnal megnyerte a csapat tetszését."
    Ez a legelső riportból van. Tehát szerintem az ötlet elég nagy részben a kiadóé (gondolom ők mondták, hogy legyen verseny, holott a GearHead-ben nem volt), bár a megvalósításban valószínűleg nagyobb szabadságot kapott az Invictus (ezért van benne fizika, törés, belső nézet).
    De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a játék egyre jobb lesz. A második patch nálam bevált, most már sokkal jobban fut a gépemen (Duron800+256MB+GF2GTS+Win98). Fagyás eddig sem volt, most sincs (szerencsére).

Üdv:
    dav
  • CS@
    Több embernél olvastam ,hogy ha egynél több autója van az eltűnik ,ez ellen azt kell csinálni mint a peccs nélküli verzióban.
    Minden mentés előtt be kell menni a CarLotba ,így nálam megmarad az autó ,másképp mindig ellopják.
    Az még jobb ha minden elkészült autó után kimented ,és kilépsz a winbe majd szépen kiszeded az autót a mentések közül : SL/save/00*/ PlayerCar1 -től az összes 1-esel kezdődő fájl (értelemszerűen ha a harmadik autóról van szó akkor az összes 2-sel kezdődőt). Amikor meg ellopják egyszerűen visszamásolod. (eladni és visszamásolni nem ér csak ha játszhatatlanul akad a játék :)
  • Alexease
    En ugy tudom, hogy az Activision csak megendelte a jatekot, a Gearhead licence alapjan. Az Invicusnak teljes szabad kezet adot a jatek design-a, feature-ja teren. (Ez szep volt:))
    Ha az AV lett volna a "tervezo" is, akkor csak egy szokasos, kulsonezetes, notoreses, nofizikas, arcade, csicsa grafikas bithalmazt kaptunk volna, 100fps-sel.
    Nekem igy jobban tetszik. Lehet hogy meg most kicsit hasznalhatattlan, de szep, hosszu jovo all elotte.
  • Csacsi
    Ét kell írni egy filet, és akkor akármilyen alkatrészt lehet rátenni a kocsira. De ha mégjobban körülnéztél volna az oldalon, mondjuk az "alterations" menüben, ott találnál még infókat..
  • Blasta
    Én már marhára várom a 4-es peccset!
    Ti is?
  • dav
    "Igazi magyar elme szulemenye."
    Ez nagyon szépen hangzik, kár, hogy nem igaz.
    A kiadó (Activision Value) kérte fel az Invictust a játék elkészítésére, és az ötlet, a terv teljesen tőlük származik.

Üdv:
    dav
  • Wajk
    Hát én mondjuk jobbat vártam a patch-tõl. :(
    Egy 1.4-es Tualatin + Gef3ÍTi200+256RAM és 10enakárhány FPS. Mondjuk az is igaz, hogy 5x gyorsabb, mint volt. :)
    De halad a dolog. Mostmár nekifekszek a játéknak, amx minden low-on lesz. :)

Mondjuk az még negatívum, hogy amikor brutálisat ütközök, akkor megáll egy másdopercre, aztán szétmegy a kocsi. gondolom kiszámolja, hogy mwely alkatzrészek szakadjanka le és mennyire, mondjuk éppen ezért annyira nem gáz, mert az ütközés megtörtént. :) De gy picit fáj itt belül... :)
    Hajrá 3-as patch...
    Mondjuk megnézném a konfigot, amelyikkel EZEKET a KÉPEKET készítették... :)
  • hen-tes
    na ?! csak nekem megy rendesen ? :D
  • bfg900
    "A vízbe érve nagy sebességnél kidobja a kocsit, így az első városból azonnal át lehet ugrani a negyedikbe." lol :))))
    Amugy ha jól látom mostmár nem lehet a folyó fenekén furikázni mint a peccsek alött :)
  • Blasta
    Khm....
    Jöhetek????
  • Csacsi
    Akkor jó, ezek szerint egyedi bug volt csak, nagy kő esett le a szívemről.
  • Csacsi
    1: Az első városban, csak 4 hengeres motort tudsz beleszerelni az autóba
    2: Minden alkatrész, csak egyfajta motorhoz illik,és azok egymás után vannak. Azthiszem először a négyhengeres alkatrészek vannak, egészen addig, amíg nem aranyszínűek az alkatrészek.
    3:tuning tipp van a streetlegal.fw.hu oldalon.
    4:Nitroból nem elég palackot belerakni, hanem kell befecskendező is. Azthiszem az az utolsó elem a 4 hengeresek között. De a doboz alakút kell megvenni, nem pedig azt, amiből ilyen kis csövek állnak ki.
    5: supercharger beszerelése : légszűrő le, cső le, a fuel injectorból cső a superhargerhez be, supercharger be, légcső be, nagyobb légszűrő be, supercharger belt felrak.

Kicsit érdekesen írtam, de a fenti oldalon amit említettem megtalálod képekkel illusztrálva.
  • Csacsi
    Remélem ez csak nálda jött elő, mert ma akarok átmenni a második városba... és ha úgy járnék mint Te, akkor nagyon mérges lennék.
  • Csacsi
    Remélem ez csak nálda jött elő, mert ma akarok átmenni a második városba... és ha úgy járnék mint Te, akkor nagyon mérges lennék.
  • Alexease
    Te sem vagy egy alvo tipus:))
  • Alexease
    Bekapcsolgattam a jarokelok utkozeset. Franko, olyan mintha egy oszlopnak mennek neki:)) Nehezitesnek jo, nem lehet csak ugy a jardan szaguldozni.
  • bfg900
    Meg lehet csinálni a dolgot, bizonyos cuccok átirosgatásával, de én sosem értettem a dolgot, hogy mi benne a poén :)
  • bfg900
    Nézd, ha már rögtön a leglesö kocsiba v8-as motort tehetnél, mi értelme lenne másik kocsit venni? :)