46059
.
  • hen-tes
    hol van ez a szerkesztő ?
    ugye nem a max3d vagy mitomijenagycsiricsárésszerekesztőaz ?
  • Falabu #8096
    CSá all!!
    2dikk városban melyik a legjobb auto?
  • hiba
    egyik se! :)
  • zolle
    Tüntessünk azért hogy:
    - legalizálják a füvet!
    - tiltsák be a windowst!
    - ha vannak olyan dolgok...
    (EastPark.hu)
    Komolyra fordítva a szót: akartok-e autószerkesztőt a játékhoz? Ez a szerkesztő gondolom a MAX, csak meg kéne mondani a jónépnek, hogyan alkothat verdákat...
  • hen-tes
    ghihi
    löálttam
  • vtb
    hentes, zolle-t ne patkányozd mert, egyrészt haver másrészt mert lehajcsázza az arcodat, ha felbosszantod
  • zolle
    Jó, fejezd be...
    Nem is mondtam semmit, mibe hazudnék?
  • hen-tes
    hazuccc ???
    te patkány !!
  • zolle
    Még akkor vki azt mondja el, hogy lehet a Whisperből autót csinálni? Mert a Remo legyorsulja azt amit én összerakok :)
  • zolle
    Jó, akkor de.
  • hen-tes
    DEEEEEEE!!!!!!!!
  • hen-tes
    Hozzáférési mód Sávszélesség (Sebesség)

28.8 Modem 28.8 kbps

33.6 Modem 33.6 kbps

56k Modem 53.3 kbps

64k ISDN 64 kbps

128k ISDN 128 kbps

384k ADSL 384 kbps

768k ADSL 768 kbps

1.5Mb ADSL/Kábel Modem 1.5Mb

Az Ön kapcsolata 3083.1 kbps

:)))))))))))))))
    nem is tudtam :DD
  • hen-tes
    akor is !! :)))))
  • hen-tes
    hazucc ! :)))
  • vtb
    de zolle, azért ügyes vagy
  • azazel
    Segítsetek, mert megőőőőőőőőrülök!
  • [Walaki]D`Lair
    Ez ok. de akkor miért vállalták el vajh?
  • vtb
    zolle, EZ-n nem nehéz
  • Jacek
    Ehh ez nem erol szol bakkker:D
  • hen-tes
    igen eredeti nick :)))
  • hen-tes
    hmmmm
    lehet benne vmi
    de nekem akkoris csak 3 van !!
    max négy :D
    de semmiképpen sem 5 :D
    talán a butitott gef4mxemnek köszönhető
    (vlszeg nincs benne minden grafikai csiricsáré :DD)
  • vtb
    K.András, nyugodj meg senkinek sem veszed el a kedvét a játéktól. Ha visszaolvasol 200 hozzászólásonként feltűnik valaki aki leírja nagy körítésekkel, hogy bugos a játék. Szerinted a 8000 hozzászólás alatt nem tárgyaltuk még ki ezt a témát eléggé?
  • hen-tes
    átlehet !!!!!!!
    csak háromszor kel nyomni a jobra vagy balra gombot hogy ugorjon egy felbontás !!!
    lehet hogy ez is bug..
  • Falabu #8066
    Figy!! A geci AV akarta, hogy adják ki különben még bőven menne a fejlesztés!! Most próbálják megcsinálni!!
  • K.András
    Az oké hogy kijavitják a bugokat (még szép!),de én azt látom hogy most készitik a játékot, ami már ki van adva régen!Szoval ha én egy ilyen játékért pénzt adnék, többet semmit nem vennék meg akkorát csalodnék...Egyébként ez volt az utso hogy fikáztam a gamet, mert nem akarom elvenni azoknak a kedvét akik játszani akarnak vele(mondjuk szerintem nem én hanem a játék veszi el), nem mintha én nem akarnék nyomulni vele csak nem igy, hárombol kétszer kirakott a desktopra,egy halom bug a játékban, szerintem ezt ugy ahogy van ujra kéne kezdeni, mert ennek tipikusan a szarbol várat akarunk utolag épiteni hangulata van ezeknek a 30+60+ még kitudja mennyi megás javitásoknak...
  • K.András
    Ennyi bugot még az életben nem láttam két javitás után, még mindig a levegöt fogja szerencsétlen ember és ez már egyenesen röhejes!!!Az össze van csapva kifejezés pedig még igen gyengusz volt a részemröl!Tényleg nem értem hogyan lehet igy játékot kiadni, és azt sem tudom felfogni hogy milyen teszterekkel dolgoztak ezek, mert ez a játék egy katasztrofa és komolyan mondom nagyon sajnálom mert valoban jo ötletek vannak a játékban és meglenne a hangulata, ha nem lenne ilyen modon mostmár kimondom ÖSSZEGÁNYOLVA!!!
  • Nyiri
    miért dob ki??? mert total bug az egesz
  • azazel
    WinXP, GF3, Detonator 41.09 WHQL de a 40.72-essel is ezt csinálja
  • azazel
    Könyörgöm, segítsetek! Muszáj játszanom a StreetLegal-lel. Az 1-es patch-el elindul, de lassú.
    Felrakom a jó 2-es patch-et, indítom a játékot, erre kidob ezzel a hibaüzenettel:
    !Thread::callmethod: native implementation missing for "LRenderRef;.cache" at class "LLoadingDialog;" at line 178

Miért?
  • I-NoVa
    Fizikai motort legalább olyan nehéz csinálni, mint grafikait. Nekifutottam már párszor.
    Mindig 2d alapon kör alakú testekkel, így már csak a gravitációt, lendületet, gyorsulást, tömeget kell figyelembe venni. 3D objektumoknál ott van még a súlypont is. Ez sokszorosan megnehezíti. Mivel rengeteg objektumot kell a proginak számolnia, ezért egyszerűsíteni kell, a számítási pontosságot csökkenteni kell, de azért nem annyira, hogy nagyon veszítsen a pontosságából. Ha ez megvan, jöhet az ütközésfigyelés, törésmodellezés, elhasználódás, stb. Szép, hogy a motoralkatrészeknek is megvan a forgatónyomatéka, és a súlyuk is számít.
  • K.András
    Gyerekek nem lenne rossz a játék.Ha nem lenne ennyi hiba még a második patch után is, egyszerüen vicc, nem hiszem el hogy ezt igy átvette az Activision, valami borzalom ahogyan ez összevan csapva!!!Félreértés ne legyen nem fikázom, szeretem az autos gameket de ez játszhatatlan ugy ahogyan van..Ráadásul még egy force feedbackes támogatást sem voltak képesek belerakni, bár lehet mégnagyobb katasztrofa lett volna belöle, én elhiszem hogy sokaknak tetszik mert maga a koncepcioja a játéknak az szuper, de a megvalositás :DDD
  • Alexease
    Erdemes a Rendszer memoria ketszeresere allitani!
  • K.András
    Thx amugy az infot..
  • K.András
    És HUN van belöle a force feedback???Vagy azse nincsen?:(
  • Mr.Macho
    ehh, a motor hanggal nekem is bajom van, nagyon idegesítő!!!
  • I-NoVa
    Régebben a hangkártyadriver okozott ilyen gondot XP alatt. Ha semmit nem tetem fel, akkor csak az alapgázhang volt meg, ha telepítettem, akkor minden. (SbLive hangkártyával). Patch 2-vel néha kicsit később tölti be a hangot, de nekem ez 2 másodpercen belül megvan. Viszont patch 2-vel már alapdriverrel is jó volt a hang, nem kellett liveware.
  • TheZsenyka
    Mi a redvesért nem lehet 848xakármennyiről áttenni valami értelmes felbontásra???
  • TheZsenyka
    Flintstones-ban volt ilyen gépjármű-meghajtási technológia.
  • K.András
    Nekem meg ha rálépek a gázra, akkor elmegy a hang ötlet???
  • Dekka
    nekem meg mindig "szaggat",vki mondjon mar valami 5letet pls!!!!!