46059
.
  • bfg900
    Na rendszert rajtam és érdekes módon mostmár egyáltalán nem szaggat. Ellenben mindíg lerakja a cuccot tálcára, alt tab meg ugye nem müxik, úgyhogy szomorú vagyok :)
  • Falabu #8146
    Csak a HALÁL biztos!!!
  • I-NoVa
    Ezt a patchet az AV nem támogatja hivatalosan, az invictus oldalán lesz fent. Az AV csak a 3-as patchet akarja kiadni. (Gondolom megcsinálják, és a 3. patch is tartalmazni fogja)
  • zolle
    Héten 2.2 patch? Semmisem biztos, pláne az AV-nél. Azért reménykedjünk!
  • timpi
    hi!
    A héten bizti lesz 2.2 pecs?
  • Nyiri
    csinald meg
  • TheZsenyka
    Én szívesen terveznék egy ladát.
  • TheZsenyka
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039982166
  • Nyiri
    hogy legyen meg egy bugos cucc benne :)
  • zolle
    Tele vagyok ötletekkel, szavazzuk már meg a pattogtatót mint alkatrészt. Csinálhatnánk lowridert :D
  • Csacsi
    Igen, ez is egy nagy bug a játékban, remélem ez is javításra kerül
  • Ch_Slater
    Csak sokba került a mutatvány...
  • Ch_Slater
    Hehe. Egy kanyarban felmentem a padkára kb. 10km/h-val és a kocsi vagy 50m magasra felrepült pörögve (mint anno a terep2-ben)...
    Jól nézett ki :))
  • Wajk
    Nem, hinném, hogy alkatrészprobléma.
    Én nekem mennt Abit ST-6, 256Mb RAM, 1.1Tualatin (1.46Ghz), GeF2MX400 32MB....
  • zolle
    4. pályán nekem a whisper egyszerűen nem akart elindulni, csak a legnagyobb V10es motorral, nemtom miért. A Yotta viszont nagyon bejött, és az olcsó is.
  • I-NoVa
    A zed tapadása/gyorsulása jobb, a végsebessége a kurumának nagyobb. Mit szeretnél jobban, ízlés kérdése.
    A 3.-ban a sunset a nyerő, olyan szint, mint a coyote az elsőben.
    A 4.-ben bármelyik, de lehetőleg minél gyengébb motorral, hogy ne tépje szét a gumikat.
  • zolle
    Kurumma is nagyon jó kocsi alapban, csak kell bele legnagyobb moci, meg supercharger. Nagy hodály.
  • I-NoVa
    Zed inline motorral.
  • Falabu #8123
    Ejj! 2 városban vagyok! bármejik autot veszem teljesen új motort rakok össze hozzá! Elakarok indulni 1-be rakom és rögtön felugrik a RPM 6-7000 körülire! miért?
  • The_real_nigga
    Nekem a Kurumma a kedvencem(4x4esen :)
  • Falabu #8121
    Valaki bökje mán ki, hogy melyik a legjobb kocsi a 2.városrészben! Köszi!
  • hali
    hihi. kell hát! :D
    meg kiba nagy lifego dobokocka a visszapillantora! :D
  • vtb
    igen és bólógatós kutya is kell a daciaba
  • I-NoVa
    Nekem is van pár tervem a kocsiszerkesztőhöz, de előbb tényleg a játékra koncentráljanak. Lada, Skoda, Trabant, Kispolszki biztos lesz, ha más nem, akkor összedobjuk közösen. Alkatrészeditor is kellene, 2 hengeres trabimotor, stb miatt. A ladába sem illik V8-at erőltetni... Hangok mindenképpen, trabant sound , és persze kerekek, stb stb stb. (Hogy a pályaszerkesztőt ne is említsem)
  • hali
    akko mán inkább zapor :D
  • zolle
    Blower kilóg a tetején
  • zolle
    Kispolszki! :))
  • CS@
    Hát ha én érteni fogok ahhoz a leendő autószerkesztőhöz annyira ,hogy értelmes dolgot tudok vele csinálni akkor az első dolgom egy Rapid lesz és nem a sör miatt.
  • hali
    Aki megcsinálja a LADA-t, vagy a SKODA-t, az vendégem egy sörre! :D
  • Alexease
    Nyugi,lesz:)
    Csak elobb hagyjuk oket befejezni a jatekot.
  • TheZsenyka
    AZ AUTÓSZERKESZTŐ KURVA JÓ ÖTLET!!! LEGYEN!!! CSÁSZÁR LENNE ÖSSZEDOBNI EGY LADÁT :) MEG BÁRMI MÁST.

LE-GYEN LE-GYEN LE-GYEN (AUTÓSZEKESZTŐ)
  • Alexease
    Aha, a 3.-ban.
  • azazel
    honnan lehet iso-t letölteni?
  • Csacsi
    Probáld meg felrakni a legújabb detonatort.
  • Alexease
    Sunset
  • hen-tes
    konkrét :DDD
  • CS@
    SiemensC55
  • hen-tes
    és az hozzá lesz ? vagy külön le warezolni ? vagy ingyér ?
  • zolle
    Nincs még szerkesztő. Csak kéne szólni a srácoknak hogy akarunk. DE, a 3D Studio MAX lenne...
  • Alexease
    De! 3D Sturdio Max! Lesz.
    De ez majd csak jovore, a harmadik, negyedik patch utan lesz kiadva, a Script editoral egyutt. (Persze, nem a 3D Studiot kapjuk meg:)))