46059
.
  • The_real_nigga
    Valaki meg tudná mondani hogy hogy lehet átállítani a garázsban/boltban PgU/PgDown-al való közlekedés sebességét? Szinte lehetetlen eljutni a-ból b-be anélkül hogy leverjek valamit a polcról(lol), ha pedig jobbegérgombbal körözök a tárgyak között, akkor meg tetűlassú.
  • I-NoVa
    A remo nekem is tetszik, én is 19"-es gumikkal, és inkább V6 motorral hahsználom.
    Az abszolút kedvencem a Ninja, kinézetre, vezethetőségre, mindenben nagyon bejön, csak túl könnyű kocsi erősebb motorokhoz. A gumik nem sokáig húzzák V6-al, V8-al el sem indul, csak 4-esben.
  • [Walaki]D`Lair
    3sec...Badge 2464HP-s csuma gázon.....
  • bfg900
    Persze. Ha szeretsz szerelgetni :)
  • I-NoVa
    Azért ajánlom, hogy először vigyétek végig cheat nélkül, utána viszont lehet szórakozni, szép kocsikat lehet így összedobni, használhatóakat, és használhatatlanokat is.
    Eddig gumitönkretételben a rekordom a Ninja, 7 másodperc kellett mindkét elsőkerék durrdefektjéhez (100%-ról)
  • Edward2
    Ja értem azt már láttam én is!De inkább várok!
  • I-NoVa
    Scriptmódosítással. A streetlegal.freeweb.hu -ról leszedheted az enyémet, az összes kocsiból kiszedtem a limiteket, minden kerék+motor használható mindenben.
  • Edward2
    Hogy lehet coyote-ba v8-at szerelni nekem nem engedi sohasem!!???
  • I-NoVa
    Coyote + V8 is bőven 1.5s alatti idő, és a kerekek sem pörögnek ki.
  • Edward2
    JA nekem sde tetszik hogy egy fullos coyotetal már 3s alatt lehet menni!!Innen már csak 2 köré lehet lemenni!!
  • bfg900
    Én direkt szóltam a srácoknak, hogy ez így nem túl reális. Azt mondták bug. Hát remélem javításra kerül :)
  • I-NoVa
    Elég jó idő, ezzel sajna az egész játékot végig lehet nyomni. Ezt az időt max a sunset nyomja le, ami szintén összkerekes, a súlya sem nagyobb igazán, de nagyobb motort lehet beletenni.
  • Edward2
    Jézusom akkor nagyon lemaradtam igy most azonnal ki is probálom!
  • Alexease
    Minden varosreszben, van egy Alkatresz/Autos Bolt (igy magyarul:). Ezt is a gyalogosoktol tudod meg erdeklodni, hogy hol. Ott ugyan ugy vasarolhatsz alkatreszt, mint a Katalogusban, de - elvileg - olcsobban. Es persze a valasztek is mindig mas. Kulonbozik a katalogusetol.
    Ott 3D-ben (FPS:)) mozoghatsz a boltban, es polcokrol vasarolsz (esetleg, leversz cuccokat:)).
  • Edward2
    Milyen boltot??Én vmiröl nagyon lemaradtam ezzel a játékkal kapcsolatban!!!
  • Alexease
    Sor meg azt is, hogy hol talalod meg a varosban a Boltot:)
  • Alexease
    Pedig tudjak:) Probald ki.
  • Edward2
    Miért a gyalogosok tudják hol van a versenyzö??Ne má....
  • Edward2
    Nem tudom miért de az a trükk hogy a legolcsobb kocsit kell megvenni a shopnál 16ezer körül,ezekben van általában jo tuning + még marad pénzed is és igy vehetsz bele király dolgokat!De a kasznira multkor nem jutott pénz!:-)
  • Alexease
    Kerdezd meg a gyalogost! Melle allsz, dudalsz stb...
  • Alexease
    En is "Remo"-s vagyok.
    Nalam meg csak 11 sec a gyorsulas, de csak 700$-om van, igy meg nincs tuning.

Multkot azert kiprobaltam: eladtam minden "felesleget" a kocsirol - ajto, ablak, lokharito stb. - vettem bele egy turbo feltoltot. Sokkal jobb volt, vagyis lett volna, mert kapart. Valoszinu, kellene egy uj felfuggesztes, de arra mar nem maradt penz.

De meg 3-4 verseny, es ossze jon a penz. Csak mindig kozbe jon valami (bug)...
  • Edward2
    Nem is akarok!Az egész játékban az a bajom hogy sokat kell várni az ellenfelekre!!
  • bfg900
    Ezexerint ne akarj vele versenyezni :)
  • Edward2
    És akkor hogy oldjam meg hogy a remo ne csak kaprasson?
  • hali
    a coyot az 4wd, a remo meg elsokerekes
  • Edward2
    Azt nem értem hogy vmelyik kocsi pl.:remo ugyanazzal a tuningal mint a Coyote nem megy mig a másik 3,2 alatt gyorsul!!!??
  • Csacsi
    az a 20 az este 8 órát takar :)
  • Csacsi
    Például nálam is fent van minden este, olyan 20 után általában fent vagyok a matrixon.
  • chalyd
    Akkor rosszul kerestél rá a DC++-ban :) Én kb. 4-5 embernél találtam meg az ISO-t.
  • Csacsi
    Akkor rakd fel a legújabb drivert a videokártyádhoz.
  • Air
    Bent van a CD.
  • bfg900
    Hé, tuning emberek. Szerintetek mirét lehet az hogy a Remo-m minden über motorizált cuccokkal alulmarad a Nija-kkal és az Axis-okkal szemben? Mondjuk futómü fejlesztésre még nincs lóvém, éppen el tudom képzelni hogy az is ront a helyzeten, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. SC-el némileg jobb a helyzet, de még ígyis lazán itthagynak. Direkt választottam amugy ezt a kocsit, mert tudtam hogy nem a leggyorsabb és szeretnék egy kicsit küzdeni :)
  • Csacsi
    valahol olvastam, hogy azért lehet ilyen, mert nincsen bent a cd, mert nem mindenkinél ír ki hibaüzenetet.
  • bfg900
    Installálni kell az 1es peccset is, mert a 2es azt nem tartalmazza.
  • Air
    Sziasztok!
    En Win2k alatt probalkozom. Telepites es a 2 patch felrakasa utan, inditaskor minden hibauzenet nelkul visszadob a windows desktopra. Talalkozott mar valaki ezzel a problemaval? Van ra valami megoldas?
  • bfg900
    Zsenyka: pihenjél :)
    Repiv: az indeo egy videokodek, ha jól emléxem, bár elég ösi egy darab asszem. Esetleg megpróbálkozhatsz egy kereséssel a neten, biztos találsz valahol.
  • TheZsenyka
    Remove Street Legal
  • I-NoVa
    Csak néhány helyen veszi le, ott is kattintásra. Nekem olyankor az egér a bal felső sarokban is látszik, szóval jó reflexekkel megúszható.
  • timpi
    Néztétek az Invictus új nyitóoldalát? szerintem nagyon király
  • bfg900
    rajtam = raktam :)