46059
.
  • hen-tes
    auto motor szebb grafika mind egy vkié lehet
    itt a peccs a tét .... :D
  • Alexease
    Meg nincs fent teljesen!!
  • hen-tes
    "basszus ! még egy patch ? akkor most megint telepithetem ujra a gamat ? " :DDD
  • vtb
    itt a peccs a tét :)
  • hen-tes
    ez a való világ ??? :D
  • vtb
    való ez vagy álom? :)
  • hen-tes
    és igen !!!
    kijavitották !!!
    aztirják szebb bolyák vannak :DDD
    asszem jól forditottam az én igen széles körű angolis tudásommal :DD
  • hen-tes
    háhá
    csak 24 :DDD
    elirták :DDD
    lol :D
  • hen-tes
    OTT VAN !!!!!!!!!!!!!!!4
    HÁHÁHÁÁÁ !!!!!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    50 valahány mega :D
  • hen-tes
    :DDDD
  • vtb
    pardon, eshol=sehol
  • vtb
    már 11 perc eltelt és még eshol semmi
  • hen-tes
    ilyen lassan megy ??? !!!! :DDD
  • hen-tes
    na erre varjatok gombot :D
  • hen-tes
    MUHAHAH !! :D
  • [NST]Cifu
    Ezzel pont most találkoztam, levettem a kereket, mire az orra 100%-ról 89%-ra leeset. Sőt, ha két azonos oldali kereket leszerelsz, elkezd "vándolorlni" abba az irányba a kaszni.

Amúgy érdekes dolgot tapasztaltam: lecseréltem az Axis-t Ninja-ra, mire meglepő módon a fagyások sűrűsége drasztikusan csökkent. Így is fagy, de nem 10 percenként, hanem "csak" óránként 1x :)

Redfox:

Ha nem túl egyértelmű, akkor kilkkelj a képre, vagy esetleg rögtön IDE :)))
  • TheZsenyka
    Ez tök jó... a gond az, hogy egy tök átlagosan kinétő gépen nem megy... (sirály a géped)

egyébként:

"Hivatalos információk szerint hamarosan megjelenik a Street Legal - más nével Patch Legal (TM Manta) - ötödik patch extensionja... a patch telepítése előtt uninstallálni kell az eddig toldozott foldozott Legal-t majd telepíteni kell a 2CD méretű patch-et..."
  • M@TriX
    Remélem ez irónikus volt, mert én az enyémet annak szántam. Megelőzendő a túlzott várakozással egybekötött izgalom. Ha már itt lesz, akkor jobban örül az ember...
    Amúgy még nem jött ki és már péntek van! :)
  • azazel
    Milyen rosszindulatú vagy!
    Nem is értelek.
  • I-NoVa
    Néztétek mostanában a www.invictus.hu -t? Naaagyon jó a karácsonyi kezdőlap design.
  • Edward2
    Ezeket én is tapasztaltam böven!!!
    Mentés után eltünt a kosim ugrott 23000-em!!
  • M@TriX
    nagyon süti. :)
  • I-NoVa
    Ezen a gépen 100% stabilan, gyorsan, és bugmentesen fut a game :) :

• I-NoVa
    Szerintem semmire, csak még nincs benne abs, stb... Utána 1 limiter, egy abs lenne.
  • M@TriX
    ebben azért nem lennék annyira biztos (hogy kijön holnap a 2.2) :)
    De persze remélem igazat szóltál. :)
  • [NST]Cifu
    Nah, nagynehezen felraktam a #2-es patchet, erre persze holnap jön elméletileg a #2.2 :)

Sajnos apró bugok vannak még bőven. A Car Lot-al van a legtöbb bajom, az is elég gáz, hogy eltünnek az autók mentés viszatöltésnél, de ráadásul nekem előszeretettel fagy meg a Car Lot-ba való belépéskor (sajnos azt meg nem mondom, mi miatt akad ki, de a zene a megy tovább közben...).

Kellemetlen az is, hogy a kocsiknak egyes alkaltrészei kilógnak (pl. az AXIS első rugóstagok és lengéscsillapítók, amennyiben stock, akkor csak a végük, de a Pro Racer alkatrészeknél már jó 20 centire kiállnak a motorházból).

Amivel még találkoztam, az az, hogy a garázsban bejön a menű, de a garázs egésze nem látható, és az egérkurzor "nyomot hagy" (ez valami grafkártya gond lehet - ATI Radeon 8500 + ATI Cataclyst 2.4).

Ezekhez képest apróság, hogy a gerázsban az alkatrész-listában alul egyes alkatrészek képe nem jelenik meg. Ott vannak, mert a kurzort a "helyükre" irányítva megmondja, hogy mi az, de a képe hiányzik.
  • I-NoVa
    Pedig kéne. Elvileg azért van 2 chip a kocsin, de egyelőre csak 2 limitert használok (a kinézet miatt)...
  • zolle
    Láttál boltban ABS-r vagy ASRt?
    Akkor ne kérdezz gyíkságokat!
  • I-NoVa
    Kéne kissebb limiter. A bugreportban már leírtam, de ide is:
    A V8asoknak /de még a nagy V10/12/16/ is 2 jellemző tulajdonsága van: hosszúlöketű és LASSÚJÁRATÚ. a lassujáraton itt kb egy maximum 6000-6500ös furdulatot kell érteni,ugyanis ekkora löketen akkora a tehetetlensége a dugattyúnak,hogy nincs az a csapszeg a világon ami azt kibírja.
    A V8 leadja 3500-on a legnagyobb nyomatékot, 5300 körül pedig a legtöbb lóerőt. (felépítésfüggő, de azért nem sokat változik.)
  • I-NoVa
    Jupí
  • Alexease
    Auto editor infok
  • I-NoVa
    A coyote scriptjét kell módosítani. Ha felnézel a streetlegal.freeweb.hu -ra, Alexease feltett egy új coyote modot, több nitro, jobb motorok, stb.
  • I-NoVa
    A kaszni 3DSMax-ban készült, sciptekkel csak a tulajdonságokat tudod átírni. Inkább várj a módosítással addig, amíg kiadják a kocsiszerkesztőt.

Repiv: Milyen detonator van fent? Próbáld a 40.72WHQL-t, azzal stabil. Mindenképpen WHQL-t használj, a beta detonator csak egy plusz hibalehetőség.
  • Edward2
    De én ugy szeretném átszerkeszteni hogy a kaszni máshogy nézzen ki!És jo is legyen
  • zolle

Kis lowrider Ninja :))
  • I-NoVa
    Juhúúúú :D
  • Falabu #8210
    Állat, lesznek új motorháztetők a 2.2 pecsben:)))
  • I-NoVa
    Minden kocsiba illeszkednek az alkatrészek. Max kissebb kocsiknál (Zed, Ninja) kilóg a motor kicsit, de helyileg pontos. A kerekek esetleg belelógnak a kaszniba, ahol nincs 21"-nyi hely.
  • Edward2
    Hogy lehet ugy kocsit átszerkeszteni hogy illeszkedjenek is az alkatrészek??
  • [Walaki]D`Lair
    dehogy megy....