46059
.
  • CybearBoy
    Na, úgy néz ki sikerült! Az alábbi linkek is jók, csak egészen part25-ig megy a számozás, 1 megás csomagok. Svf fájl ugyanott sl.sfv néven. Feltöltés folyamatban!
  • CybearBoy
    De sajna nem sikerült feltölteni. :( Majd még azért megpróbálom, ha lesz időm.
  • CybearBoy
    Valamiért szaraxik, még egy 3 megás fájlt sem akar feltölteni, pedig van nár fent 5 megás is. Lehet elértem a max tárhelyet, sorry. :(
  • CybearBoy
    Hm, ez így nem jó... :(
  • CybearBoy
    Thx, sikerült. :)
  • CybearBoy
    1
    2
    3
    4
    5
    6

Itt a patch v2.2 6 darabban, elméletileg nemsokára élnek a linkek, jó töltögetést!
  • CybearBoy
    Megpróbálom így is, thx.
  • I-NoVa
    Kapcsold ki a kasznit a bal felső sarokban lévő gombbal.
  • CybearBoy
    Freeweben mekkora a limit? Felrakhatom oda a patchet.
  • CybearBoy
    Bazzeg, sehogy sem tudom kiszedni a Remoból a hátsó springeket, nem találok olyan szöget, hogy ki lehessen szedni, fele benne van a kaszniban... :(
  • Redfox
    fogalmam sincs
  • zolle
    Na azt nem tudom, de sztem nincs textúra, hanem valahogy generálja. Vagy a jóisten tudja hogy műxik. De festékszóróval is egész szépet lehet. Nekem azért nincs kipingálva a motorháztető, mert ha ráfújtam tiszta maszat lett. Valszeg elkeveredtek a vertexek, vagy nemtom mi, de bugos :(
  • CybearBoy
    Tényleg jól néz ki!
    Hol tárolja a játék az autónk festését?
  • Redfox
  • Redfox
    Ja, dögös a járgányod!
  • CybearBoy
    Aham, majd próbálkozom.
  • LeoN
    vidd egy kicsit feljebb az egeret, meg mozgatsd és amikor kiirja a nevét akkor tudod leszedni. Egy kicsit el van csúszva. Megfelelő szögben nincs elcsúszva...
  • CybearBoy
    Amúgy hol tárolja a játék a saját autóm textúráit? Nem találom sehol, pedig át akarom festeni, de a sprayes módszer nem igazán tetszik, vmi összetettebbet akarok. :)
  • CybearBoy
    Nemtom, én még az Invictus oldaláról szedtem, de onnan most nem jön.
  • zolle
    Köszi Norbyte! 1000 csók, és 20 gallon benzin!
  • CybearBoy
    Ti a Remonál ki tudjátok szedni a hársó lengőkarokat (amin a rugó is van)?? Mert én sehogy sem, hiába viszem rá a kurzort, nem írja ki hogy mi az, és nem is tudom leszedni. A kasznit szeretném javítani, ahhoz meg ugye teljesen le kéne csupaszítani a verdát. :(
  • I-NoVa
    Végre újra lehet hátsó keréken gyorsulni, nincs is ennél jobb szórakozás. Most a rekordom stallionnal 1.097 sec, lehet dönteni.
  • Norbyte
    Zolle, meg van a festék boltod, de igazán mehetnél már munkába, mert zárva van.
    A 4. városban találtam.
  • CaviaR
    Grrr. Ebéd után inkább aludnom kéne...
    Szóval köszönöm!
  • CaviaR
    Köszöm!
  • zolle
    Városban rombolsz, rádudálsz egy gyalogra, és megkérdezed hol az ellen.
  • CaviaR
    Valaki help!!! Hol lehet kihívni valakit egy versenyre? A városban kell furikáznom?
  • zolle
    Olajteknő hajlamos lepottyanni, főleg a Kurummáról.
  • Wajk
    Ha valakit érdekel, hogy hogyan oldottam meg, hogy ne lépkedjen ki a Winbe:
    XP SP1-esem van memória: 256MB
    Az igaz, hogy az egészet újratettem (mármint a játékot) de:
    Beállítottam a lapozófájl méretét fix 1GB-ra. És azóta elég tűrhető lett a játék. Nem lép ki, szóval.
    Úgyhogy kezdek is vele játszani!!! :)
    Csak egy valami még nem igazán tetszik. Bill.ről elég nehéz irányítani, mert egy kicsit balra megy, akkor egy picit jobbra nyomom, akkor meg megiint visdsza kell tekerni... Ez még egy kicsit zavar, de lehet, hogy meg lehet szokni.

Ja amúgy megvolt az első jó élményem. Ugyanis frissen vásárolt járgányommal elragadott a hév, és felugrattam egy kis dobra. Levállt valami, de a kocsi tovább gurult majd leállt. Indítoztam, de csak kaparás volt a válasz.
    Bevontattam a kocsiműhelbye és megtaláltam a hibát: nem volt olajteknő. Gyorsan vettem egyet és már húztam is!
    Ez volt az első, hogy törés után sikerült hipp-hopp összerakni.
    az 1.0-ban volt, hogy egy totalCARt raktam össze, de az már régen volt.
    Szóval nagyon alakul a játék...
  • zolle

Az új verdám. Dögös, mi?
  • LeoN
    uhh. Ez a játék kezd játszhatóvá válni :)
    Már egész jó. 1-2 patch aztán tényleg fps is jobb lesz... hajrá!
  • zolle
    Sunsettel így reggel 1.3 alatt megvoltam 60on. Biturbó rulez :D
  • Magon
    Az, hogy kettesről rendszeresen visszaugrik egyesre bug, vagy én vagyok balfék?..
  • zolle
    A cifu által említett 3 likas beömlő izé:

• [NST]Cifu
    Engem akkor dobált ki az 1.2, ha túl sokat játszottam a városban (gondolom valami memóriatúlcsordulás, vagy valami hasonló, csak 256MB RAM-om van, és állandóan tekergeti a vincsit). A Garázsban vagy a Catalog-ban 1x sem vágott ki.

az 1.22-vel ilyesmire csak holnapután lesz lehetőségem, mert mostmár tényleg megyek alukálni :)
  • Wajk
    :( Nekem eddig nem dobált ki a desktopra, csak lassú volt. Eddig örültem, hogy nálam nem volt ilyen. Irtátok páran, hogy ki-ki ugrott. A az 1.22-es petchbe sikerült beletenni, hogy nálam is kidobjon. :((
    Van rá valami gyógymóüd vagy ilysemi?
    Eddig nem volt és azóta nem volt újabb software, driver egyéb telepítésem... :(
  • [NST]Cifu
    Nah gyorsjelentés:

-Van egy új "légbeömlő" a V8-asokhoz, egy olyan kúl 3 lyukas, ajtókkal :) Ami a poén, hogy ezzel 933 lóerős lesz a legjobb esetben a verda. Stallion-nal 1.527-et gyorsultam - hogy erről miért nincs kép - olvass tovább...

-A Car Lot immár okés, mentésből visszatöltésnél megmaradnak az autók.

-A bal első kerék gond továbbra is fentáll a Badge-nál és a Stallion-nél. Külön öröm, hogy ezúttal már a jobb-hátsó / bal-első és jobb-első / bal-hátsó lett a visszatöltéskor a kerékfelcserlés menete...

-Sajnos továbbra is fentáll, hogy ha a X-helyről betöltök, majd később ugyanide próbálok menteni, lefagy a game... Na ezért nincs kép :(

Mára részemről ennyi, megyek aludni :))
  • zolle
    A rendőr akkor is megbasz ha pl nekimegyek 1000el a kocsijának, vagy az ellenfelet felborítom? Hát nem igazságtalan? :)
    Egyszer beakadtam az ellen és a yard közé és az levett vagy 10x 50 dollcsira :)
  • CybearBoy
    :)
  • Alexease
    ... es azt, hogy ha tul hosszan, akkor megbuntet a rendor:))))