46059
.
-
#8478 Vettem egy kormányt végre, most nekiülök tesztelni vele. Remélem estére lesznek tapasztalataim. -
#8477 Még 1 kérdés :)
Az 1. pályán találtam vmi tuning boltot, meg valami Barney car make-upot, de hiába álltam a brlyáratukhoz, nem történt semmi. Ezekkel lehet vhogx vmit kezdeni? -
Redfox #8476 Tud valaki valamit az Európai megjelenésről? -
#8475 Aham, thx.
Nektek amúgy nem szokott elmenni a hang játék közben? Mert amióta felraktam az új patchet, nekem sajna elég gyakran csinálja. :( Amúgy tényleg sokat javult a játék. -
Norbyte #8474 Ja, és tök jó, hogy kopott hásó kerékkel nem túl egyszerű -mint eddig- úton tartani a járgányt.
Az is megjavult, hogy egy erősebb -vagy akár gyengébb- kocsival el lehet indulni/haladni úgy, hogy nem pörgi szét magát a kerék, miközben nem halad semmit.
Abit ST6+TuaCel 1,4@1,6
Xerox 512 PC133 SD
Abit GF3 Ti200 -
Norbyte #8473 Hát emberek,
a játék kezd úgy kinézni, mint amilyennek legelőször kellett volna.
A sebesség is rendben van. Néha ugyan ki-ki lépeget a desktopra, de hát ez van.
És, már kezdegetnekjók lenni az ellenfelek, igaz ugyan, hogy egy Sunset-tel le lehet nyomni még a V10-eseket is, de ha megvárom míg el tudnak indulni a bénák, akkor már kell egy kicsit igyekeznem.
Abit ST6+TuaCel 1,4@1,6
Xerox 512 PC133 SD
Abit GF3 Ti200 -
#8470 Amúgy a steering help mit takar, miben segíti a kormányzást? -
#8469 Lehet. :) -
#8468 THX a cfg-t!
Tényleg mégsokkal jobb lett a 2.2től. Csak az nem tetszik hogy a kocsik eléggé kiegyensúlyozatlanok. Árban nem lennének messze egymástól, de egy Ninjával vagy Removal esélyed sincs egy Coyot ellen. Amúgy nagyon zsír! -
#8467 A Crack ugye csak a RIP-hez kell, gondolom azért :)) -
#8466 Nekem egyik patch sem crackelt, mégis simán felment a 2.2 is, és szépen megy a játék is vele. -
Wajk #8464 Na edig mennt HEEELP!
Egy 2.2-es crcakelt exe kellene. :( :) -
#8461 küldjön nekem mélre vki egy eredeti 2.2-es Coyot configot pls. Elb*sztam a sajátom :) -
Wajk #8460 jah. Én beszereztem az egyes patchet crackelve, amiben minden benne, és azóta csak rakosgatom fel a patcheket...
Szépen javulgat a cucc. A 2.2-es még nem csurgott le, de nagyon kiváncsi vagyok.. -
#8456 56K-s modemmel cirka 2 óra alatt lejön... 5K-val csorog. Jöhetne már az az ADSL... -
#8453 Hopp, most jutt eszembe, hogy egyenlőre én nem sok mindent tudok kezdeni a Patch-al, mivel RIP-em van .
No mind1, így jártam... -
#8452 kirci: működik a letöltés, én 64k-s ISDN-el szedem (jelenleg 93% és 6,9k/s), próbáld meg INNEN.
Kázmér: Az már tényleg fanatizmus :))
Bár igaz, én is nekiálltam 700MB-os ISO-t leszedni 64k-val - hát jópár északám ráment :))) -
#8449 Egy kérdés: a 2.2-ben még mindig nem lehet feltenni jobn első kereket a Badge-ra és a Stallion-ra?
Nagy nehezen összejön a pénz, sőt, még pluszba annyi, hogy a supercharger felkerülhesssen, és a 19"-esek körbe meglegyenek, erre kiveszem a bal elsőt, és hoppá, nem lehet visszarakni. Mondom oké, kiszerelem a motort, és átrakom egy Stallion-ba. Háhá... Dehogy rakom, mert ott sem lehet felrakni a bal első kereket... -
#8448 Apám ennyi lámát!! Minek el****ni a topicot ilyenekkel? ULTRAGIGALÁMÁK VAGYTOK!! -
Nyiri #8446 moderator kellene mar ide -
-
Redfox #8444 még mindig ezeket csinálod? -
Redfox #8443 csúú-csúú -
_-_-_-_ #8442 ___________________________________
________________l--l__________________\
________________l--l___________________\
________________l--l____________________l
-----------------------------\ -
_-_-_-_ #8441 ___________________________________
________________l--l__________________\
________________l--l___________________\
________________l--l____________________l -
_-_-_-_ #8440 __________
l______l___\
l______l___l
l-----\ -
_-_-_-_ #8439 ___________
l______l___\
l______l___l
l----l -
_-_-_-_ #8438 Nemtom feltenni a patch 1 et ezt irja ki:
This program cannot update the installed version of Street Legal because of the folloving reason -
Redfox #8437 kersem, de nem találom -
Redfox #8436 az meg hol van? -
Redfox #8435 na meg van, köszi -
#8434 Keresd meg az i topic-ot, az pont ilyenre van.:)) -
#8433 Na látod, ez már normális hozzáállás. Belépsz valamely "Fórum" csoportba (akár a "Játékosok Fórumába", Ehez klikkel ide, majd az oldal legalján találsz egy olyat, hogy "Új téma nyitása". Klikkelj arra, tölsd ki a mezőket értelemszerűen, és utána klikkelj a "Mehet" gombra. -
Redfox #8432 Na jó figyelj, ne vitatkozzunk mert semmi értelme. Inkább légy szíves mond meg, hogy lehet új topicot csinálni. :-D -
#8431 1.: Értelmes ember az ilyesmire csinál egy saját topicot, és ott vadóckodik. A tulok mások topicjába piszkit bele, mert attól áll neki.
2.: Azt írtad, "bocs igazad van", majd folytatod tovább....
3.: Senkit sem zavarna, ha nem itt csinálnátok. -
Redfox #8430 1. Nem vagyok taknyos, mert nem fáztam meg.
2. Igazad van, bocs, mint már mondtam.
3. Egyenlőre ez csak téged zavar.
-
#8429 Elvileg a Catalogban előre tudnád húzni a sűrűn használt alkatrészeket, de sajna nem tudod áthúzni másik oldalra. (Valahogy biztos lehet, mert szinte minden patch átrendezi a karosszériasorrendeket) -
_-_-_-_ #8428 ez jo -
_-_-_-_ #8427 -
_-_-_-_ #8426 hehehe