46059
.
  • I-NoVa
    Vettem egy kormányt végre, most nekiülök tesztelni vele. Remélem estére lesznek tapasztalataim.
  • CybearBoy
    Még 1 kérdés :)
    Az 1. pályán találtam vmi tuning boltot, meg valami Barney car make-upot, de hiába álltam a brlyáratukhoz, nem történt semmi. Ezekkel lehet vhogx vmit kezdeni?
  • Redfox
    Tud valaki valamit az Európai megjelenésről?
  • CybearBoy
    Aham, thx.

Nektek amúgy nem szokott elmenni a hang játék közben? Mert amióta felraktam az új patchet, nekem sajna elég gyakran csinálja. :( Amúgy tényleg sokat javult a játék.
  • Norbyte
    Ja, és tök jó, hogy kopott hásó kerékkel nem túl egyszerű -mint eddig- úton tartani a járgányt.
    Az is megjavult, hogy egy erősebb -vagy akár gyengébb- kocsival el lehet indulni/haladni úgy, hogy nem pörgi szét magát a kerék, miközben nem halad semmit.

Abit ST6+TuaCel 1,4@1,6
    Xerox 512 PC133 SD
    Abit GF3 Ti200
  • Norbyte
    Hát emberek,
    a játék kezd úgy kinézni, mint amilyennek legelőször kellett volna.
    A sebesség is rendben van. Néha ugyan ki-ki lépeget a desktopra, de hát ez van.
    És, már kezdegetnekjók lenni az ellenfelek, igaz ugyan, hogy egy Sunset-tel le lehet nyomni még a V10-eseket is, de ha megvárom míg el tudnak indulni a bénák, akkor már kell egy kicsit igyekeznem.

Abit ST6+TuaCel 1,4@1,6
    Xerox 512 PC133 SD
    Abit GF3 Ti200
  • CybearBoy
    Amúgy a steering help mit takar, miben segíti a kormányzást?
  • CybearBoy
    Lehet. :)
  • zolle
    THX a cfg-t!
    Tényleg mégsokkal jobb lett a 2.2től. Csak az nem tetszik hogy a kocsik eléggé kiegyensúlyozatlanok. Árban nem lennének messze egymástól, de egy Ninjával vagy Removal esélyed sincs egy Coyot ellen. Amúgy nagyon zsír!
  • [NST]Cifu
    A Crack ugye csak a RIP-hez kell, gondolom azért :))
  • CybearBoy
    Nekem egyik patch sem crackelt, mégis simán felment a 2.2 is, és szépen megy a játék is vele.
  • Wajk
    Na edig mennt HEEELP!
    Egy 2.2-es crcakelt exe kellene. :( :)
  • zolle
    küldjön nekem mélre vki egy eredeti 2.2-es Coyot configot pls. Elb*sztam a sajátom :)
  • Wajk
    jah. Én beszereztem az egyes patchet crackelve, amiben minden benne, és azóta csak rakosgatom fel a patcheket...
    Szépen javulgat a cucc. A 2.2-es még nem csurgott le, de nagyon kiváncsi vagyok..
  • I-NoVa
    56K-s modemmel cirka 2 óra alatt lejön... 5K-val csorog. Jöhetne már az az ADSL...
  • [NST]Cifu
    Hopp, most jutt eszembe, hogy egyenlőre én nem sok mindent tudok kezdeni a Patch-al, mivel RIP-em van .

No mind1, így jártam...
  • [NST]Cifu
    kirci: működik a letöltés, én 64k-s ISDN-el szedem (jelenleg 93% és 6,9k/s), próbáld meg INNEN.

Kázmér: Az már tényleg fanatizmus :))
    Bár igaz, én is nekiálltam 700MB-os ISO-t leszedni 64k-val - hát jópár északám ráment :)))
  • [NST]Cifu
    Egy kérdés: a 2.2-ben még mindig nem lehet feltenni jobn első kereket a Badge-ra és a Stallion-ra?

Nagy nehezen összejön a pénz, sőt, még pluszba annyi, hogy a supercharger felkerülhesssen, és a 19"-esek körbe meglegyenek, erre kiveszem a bal elsőt, és hoppá, nem lehet visszarakni. Mondom oké, kiszerelem a motort, és átrakom egy Stallion-ba. Háhá... Dehogy rakom, mert ott sem lehet felrakni a bal első kereket...
  • Falabu #8448
    Apám ennyi lámát!! Minek el****ni a topicot ilyenekkel? ULTRAGIGALÁMÁK VAGYTOK!!
  • Nyiri
    moderator kellene mar ide
  • Ams

• Redfox
    még mindig ezeket csinálod?
  • Redfox
    csúú-csúú
  • _-_-_-_
    -----------------------------\
  • _-_-_-_
  • _-_-_-_
  • _-_-_-_
  • _-_-_-_
    Nemtom feltenni a patch 1 et ezt irja ki:
    This program cannot update the installed version of Street Legal because of the folloving reason
  • Redfox
    kersem, de nem találom
  • Redfox
    az meg hol van?
  • Redfox
    na meg van, köszi
  • Alexease
    Keresd meg az i topic-ot, az pont ilyenre van.:))
  • [NST]Cifu
    Na látod, ez már normális hozzáállás. Belépsz valamely "Fórum" csoportba (akár a "Játékosok Fórumába", Ehez klikkel ide, majd az oldal legalján találsz egy olyat, hogy "Új téma nyitása". Klikkelj arra, tölsd ki a mezőket értelemszerűen, és utána klikkelj a "Mehet" gombra.
  • Redfox
    Na jó figyelj, ne vitatkozzunk mert semmi értelme. Inkább légy szíves mond meg, hogy lehet új topicot csinálni. :-D
  • [NST]Cifu
    1.: Értelmes ember az ilyesmire csinál egy saját topicot, és ott vadóckodik. A tulok mások topicjába piszkit bele, mert attól áll neki.
    2.: Azt írtad, "bocs igazad van", majd folytatod tovább....
    3.: Senkit sem zavarna, ha nem itt csinálnátok.
  • Redfox
    1. Nem vagyok taknyos, mert nem fáztam meg.
    2. Igazad van, bocs, mint már mondtam.
    3. Egyenlőre ez csak téged zavar.
  • I-NoVa
    Elvileg a Catalogban előre tudnád húzni a sűrűn használt alkatrészeket, de sajna nem tudod áthúzni másik oldalra. (Valahogy biztos lehet, mert szinte minden patch átrendezi a karosszériasorrendeket)
  • _-_-_-_
    ez jo
  • _-_-_-_
  • _-_-_-_
    hehehe