46059
.
  • Norbyte
    Figyusztok!

Hol és mit kell átírni ahhoz, hogy a kocsi hátsó v. összkerék-hajtásos legyen?
    A Remo kurva jó kocsi lenne, de hát szar elsőkerekes a szerencsétlen, ahogy az Axis is.
  • I-NoVa
    Egyelőre nem fogsz, majd nemsokára elvileg lesz kocsiszerkesztő, akkor alkothatsz.
  • I-NoVa
    Nagyobb ütközésnél elhagyhatod, mint a futóművet és a karoszzériaelemeket is. Egyedül a kaszni fix, az mindig meglesz.
  • Wajk
    előfordul. :))
  • CaviaR
    Kissebb versenyen borultam egyet. :) Rá a patkára, valahogy átfordultam, és neki egy villanypóznának. Elbuktam 600 dolcsit. Eddig metértem, de HOVÁ LETT A MOTOROM? Egy az egyben kirepült? Volt már ilyen valakinek?

• CaviaR
    A v2.2-es patch-nek nincs tört verziója? Vagy jó a hivatalos a rip SL-hoz?
  • LeoN
    http://warezcenter.warez.hu/
    itt ripben van fent, + a rip patchek is fent vannak.
  • _-_-_-_
  • Falabu #8765
    :))LoL
  • zolle
    Ez egy turbo wartburg? :)
  • _-_-_-_
  • I-NoVa
    Én nagy sebességgel bevittem a kamerát a karosszéria alá, és így le tudtam szedni a cuccokat. A kerékmagasságot kicsit növeltem, hogy ne legyen nagyon benne a kerék.
    Most karácsonyozunk a barátnőmmel, szóval ma már nem valószínű, hogy megoldom, de rászállok.
  • zolle
    Sikerült nekem is :)
    Remobol lett egy dzsipp.
    Ott van a remo eredeti alkatrésze is a dzsippé alatt. Hogyan tovább?
  • I-NoVa
    Ok. Legalább az Axisból csináltam egy terepjárószerűséget.

És így gyorsul:

:)
  • Falabu #8758
    Ahhoz kéne az rpk is amit gondolom egy kocsiszerkeztővel lehet:(((
  • I-NoVa
    Végülis a fa kész, a vacsora készül, a hangulat megvan. Csinálok egy tökéletes rendőrautót mondjuk az axis helyett...
    Esetleg 5let, hogy ne már meglévő kocsit módosítsak?
  • Falabu #8755
    Igen-igen ezzel én is próbálkoztam:))(Police)
    És ugyan ezt kaptam. Utána nem foglalkoztam vele!
  • I-NoVa
    Policecar, de még egy szál motor nincs benne, mégis egész jól megy :).
  • I-NoVa
    Na, éppen itt tartok kocsiberakásban:
  • Falabu #8752
    meshekkel kell babrálni!!
  • I-NoVa
    Ha bemásolom, azzal sokat nem érek. Esetleg csak az rpk-t? De még mindig ott tartanék, hogy a garázsban nem lesz ott a kocsi, szóval kicsit help.
  • Falabu #8750
    hopsz!
    leg egyszerűbb=legegyszerűbb
  • Falabu #8749
    A leg egyszerűbb megoldásra senki nem gondol:))
  • I-NoVa
    Próbálkoztam, eddig ennyi eredménnyel:
    !Thread::evalName: variable with null reference value, type:LPart; at file "LGameLogic;" at line 558
  • Falabu #8747
    majdnem!!
  • I-NoVa
    Gondolom egy forgalomban lévő kocsit módosítottál. Próbáltam volna én is, csak a fadíszítés leköt.
  • zolle
    Te csináltad amúgy a furgont?
  • Falabu #8743
    Megírtam Alexease-nek, hogy-hogy kell megcsinálni pontosan. Ha mázlitok van akkkor ma még felteszi:))! Azért nem ide írtam, mert egy kicsit macerás a dolog pontosabban elmagyarázni macerás:)))
  • zolle
    Boldog karácsonyt kívánok énis mindenkinek!
    De ha nem mondja el vmi villámgyorsan honnan lett az a furgon, ellopom mindenki ajándékát!

PS: Cifu, te hüle vagy :))))
  • [NST]Cifu
    Tudlak irigyelni :)))
    Igaz V8-assal már nekem is volt dolgom, több mint 200 lóval az is élvezet volt (egy ideig), de annak az orrára KAMA3 volt írva. :)))

Ja, és nem csak hűtő nincs bennük, de kormányrúd, szabható műszerfal (pedig milyen poén lenne egyedi műszerfalakat összehozni!!), de még audio-rendszer se! :)

Egyébként pedig Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Redfox
    megvan, leszedtem. és ezt, hogy kell használni mit csináljak vele?
  • [NST]Cifu
    Egy apróság - én úgy tudom, hogy a Sunset-be és az ST9-be nem megy bele a V8-as.

Egyébként gratulálok, valahogy így néz ki egy normális táblázat, csak ugye én egy lusta dög vagyok :)))
  • [NST]Cifu
    Nagyon jól látod - bár a V10-hez van nagyobb teljesítményű légbeömlő, meg nagyobb hengerfej.

De sem Turbó, sem Supercharger. Ezért is gondolom, hogy a #3-adik patch ezt orvosolni fogja...
  • Wajk
    Lenne egy NAGY kérésem:
    Jól látom, hogy az inline4 motorokhoz van turbo és Supercharger, a V6-hoz szintén, a V8-hoz viszont már csak Supercharger van, a V10-hez meg semmi?? Fontos lenne a válasz...
  • hiba
    www.slsk.org
  • Redfox
    tudnál adni pontos címet?
  • Redfox
    nagyon jó!:)))
  • Redfox
    állat!
  • Falabu #8728
    itt egy másik kép is:)))
  • Redfox
    vmilyen jó kis városi képet rakjatok be!