46059
.
-
Norbyte #8775 Figyusztok!
Hol és mit kell átírni ahhoz, hogy a kocsi hátsó v. összkerék-hajtásos legyen?
A Remo kurva jó kocsi lenne, de hát szar elsőkerekes a szerencsétlen, ahogy az Axis is. -
#8774 Egyelőre nem fogsz, majd nemsokára elvileg lesz kocsiszerkesztő, akkor alkothatsz. -
#8772 Nagyobb ütközésnél elhagyhatod, mint a futóművet és a karoszzériaelemeket is. Egyedül a kaszni fix, az mindig meglesz. -
Wajk #8771 előfordul. :)) -
#8770 Kissebb versenyen borultam egyet. :) Rá a patkára, valahogy átfordultam, és neki egy villanypóznának. Elbuktam 600 dolcsit. Eddig metértem, de HOVÁ LETT A MOTOROM? Egy az egyben kirepült? Volt már ilyen valakinek?
-
#8769 A v2.2-es patch-nek nincs tört verziója? Vagy jó a hivatalos a rip SL-hoz? -
LeoN #8768 http://warezcenter.warez.hu/
itt ripben van fent, + a rip patchek is fent vannak. -
_-_-_-_ #8767 -
#8765 :))LoL -
#8764 Ez egy turbo wartburg? :) -
_-_-_-_ #8763 -
#8762 Én nagy sebességgel bevittem a kamerát a karosszéria alá, és így le tudtam szedni a cuccokat. A kerékmagasságot kicsit növeltem, hogy ne legyen nagyon benne a kerék.
Most karácsonyozunk a barátnőmmel, szóval ma már nem valószínű, hogy megoldom, de rászállok. -
#8760 Sikerült nekem is :)
Remobol lett egy dzsipp.
Ott van a remo eredeti alkatrésze is a dzsippé alatt. Hogyan tovább? -
#8759 Ok. Legalább az Axisból csináltam egy terepjárószerűséget.
És így gyorsul:
:) -
#8758 Ahhoz kéne az rpk is amit gondolom egy kocsiszerkeztővel lehet:((( -
#8756 Végülis a fa kész, a vacsora készül, a hangulat megvan. Csinálok egy tökéletes rendőrautót mondjuk az axis helyett...
Esetleg 5let, hogy ne már meglévő kocsit módosítsak? -
#8755 Igen-igen ezzel én is próbálkoztam:))(Police)
És ugyan ezt kaptam. Utána nem foglalkoztam vele! -
#8754 Policecar, de még egy szál motor nincs benne, mégis egész jól megy :). -
#8753 Na, éppen itt tartok kocsiberakásban:
-
#8752 meshekkel kell babrálni!! -
#8751 Ha bemásolom, azzal sokat nem érek. Esetleg csak az rpk-t? De még mindig ott tartanék, hogy a garázsban nem lesz ott a kocsi, szóval kicsit help. -
#8750 hopsz!
leg egyszerűbb=legegyszerűbb -
#8749 A leg egyszerűbb megoldásra senki nem gondol:)) -
#8748 Próbálkoztam, eddig ennyi eredménnyel:
!Thread::evalName: variable with null reference value, type:LPart; at file "LGameLogic;" at line 558
-
#8747 majdnem!! -
#8746 Gondolom egy forgalomban lévő kocsit módosítottál. Próbáltam volna én is, csak a fadíszítés leköt. -
#8744 Te csináltad amúgy a furgont? -
#8743 Megírtam Alexease-nek, hogy-hogy kell megcsinálni pontosan. Ha mázlitok van akkkor ma még felteszi:))! Azért nem ide írtam, mert egy kicsit macerás a dolog pontosabban elmagyarázni macerás:))) -
#8742 Boldog karácsonyt kívánok énis mindenkinek!
De ha nem mondja el vmi villámgyorsan honnan lett az a furgon, ellopom mindenki ajándékát!
PS: Cifu, te hüle vagy :)))) -
#8741 Tudlak irigyelni :)))
Igaz V8-assal már nekem is volt dolgom, több mint 200 lóval az is élvezet volt (egy ideig), de annak az orrára KAMA3 volt írva. :)))
Ja, és nem csak hűtő nincs bennük, de kormányrúd, szabható műszerfal (pedig milyen poén lenne egyedi műszerfalakat összehozni!!), de még audio-rendszer se! :)
Egyébként pedig Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Redfox #8739 megvan, leszedtem. és ezt, hogy kell használni mit csináljak vele? -
#8736 Egy apróság - én úgy tudom, hogy a Sunset-be és az ST9-be nem megy bele a V8-as.
Egyébként gratulálok, valahogy így néz ki egy normális táblázat, csak ugye én egy lusta dög vagyok :))) -
#8735 Nagyon jól látod - bár a V10-hez van nagyobb teljesítményű légbeömlő, meg nagyobb hengerfej.
De sem Turbó, sem Supercharger. Ezért is gondolom, hogy a #3-adik patch ezt orvosolni fogja... -
Wajk #8734 Lenne egy NAGY kérésem:
Jól látom, hogy az inline4 motorokhoz van turbo és Supercharger, a V6-hoz szintén, a V8-hoz viszont már csak Supercharger van, a V10-hez meg semmi?? Fontos lenne a válasz... -
#8733 www.slsk.org
-
Redfox #8731 tudnál adni pontos címet? -
Redfox #8730 nagyon jó!:))) -
Redfox #8729 állat! -
#8728 itt egy másik kép is:)))
-
Redfox #8724 vmilyen jó kis városi képet rakjatok be!