46059
.
  • I-NoVa
    A _main.cfg nem jó, sajna semmi köze a winghez. Egyelőre csak a helyét és a súlyát tudtam módosítani.
  • I-NoVa
    Mindjárt megnézem...
  • Alexease
    Probals a _main.cfg-ket csesztetni. Nemtom hogy, probalkozz.
  • Falabu #8879
    Jahh! Nekem is nyugi...
  • N1
    7even:s milyen motorral megy 1.2-öt a coyote 60-on?
  • Falabu #8875
    Van álvány?
  • Alexease
    Meg nem lehet.Majd ha kijon az autoeditor. De akkor sem lesz egyszeru, mert szamolja a sullyat, legellenalasat, bekell allitani a torest, fuggesztest stb.
  • bfg900
    Kormány és pedálok
  • FREAK
    LOL!!!
  • bfg900
    Amelyikben van abban van, ameliykben nincs, abból kihagyták. Egyelöre legalábbis nem lehet ilyeneket venni az autóba.
    Szerintem analóg irányító rendszert vegyél, azzal biztos nem fog annyira csuszkálni. De nyilvánvalóan a legszélesebb guminak a legnagyobb a tapadása.
  • bfg900
    Valo city az egész város neve, a játék vége pedig nyitott :)
  • N1
    KÖszi Alexease
    Kiváncsi lennék Coyote kocsival ki milyen gyorsulási értékeket ért el a tesztpályán?
  • Alexease
    Igen a MULTI az brutal jo lenne. Brutal sok lehetoseg. De meg egyenlore be kell fejezni a jatekot. Komoly alalap dolgok hianyoznak: motorhangok, varos arnyekok, FFB stb. Hogy ezekutan lesz-e benne, csak az Invictuson mulik, mert ha jol tudom, az AV nem kert bele.
  • Alexease
    Ahogy kitesz a tesztpalyara, ott elore, ki az utra, jobbrafordusz, elore, vegig az uton, lesz egy vissza fordito kanyar, es ott egy zold nyil. Meg allsz, jatek kiir, indulsz...
  • Alexease
    ABS meg nincs, de elofordulhat hogy meg lesz. Keszulnek hozza a uj alkat rezek is.
  • N1
    A kocsi gyorsulását a tesztpályán hogyan tudom lemérni?
  • bfg900
    A Car info HOL írja hogy szerelhetsz bele abs-t? :)
  • I-NoVa
    Itt is meglenne, bár scriptelgetni kell hozzá sokat. Gondoltam, hogy írok egy segédprogit, amivel lfs szerűen lehet változtatni a tengelytávot, kerékmagasságot, stb, de most elveszi az időmet a munka. Majd januárban.
  • Alexease
    Sajnos nagyon gaz (CORA2):(
    En is csak azert "szereztem" meg, mert remeltem hogy atultettek a fizikat. De nem:( Ujat kellet irniuk, hogy "egyszeru" legyen es (Value-)"latvanyos".:(
    Amugy Insane tipusu (felbuzdulva a sikeren - Activision Value) - lenne:(
  • Alexease
    Ami az LFS-ben ujdonsag, az a vizualis allitasi lehetoseg, es a sok-sok jo fajta, szabad konfig lehetoseg. A jo konfigot mindig hianyolom a jatekokbol. Igy a SL-bol is. De barmilyen furcsa, erosen kiado fuggo, hogy mi keruljon a menube, az hogy vova, es hogy mit is lehessen allitani.
  • I-NoVa
    CORA2? Még nem hallottam róla, csak a Steel Of Haste-ről. Rákeresek. Amúgy ők is nagyon profin csinálták meg az FFB-t a screamer4x4-ben. A Raba-val alig lehet megmozdítani a kormányt álló helyzetben, és a buckák is feszítik rendesen. Tetszik úgy, ahogy van.
  • Alexease
    Nezd meg a Screamer 4x4 csapatat (Clevers). Az a jatek meg mindig csucs "hajtaslanc fizikaban". Ez teny.
    Es nezd meg a masodik jatekukat, CORA2. Harom honap alatt kellett osszeraknijuk, es olyan is lett: szar. De ez nem azt jelenti, hogy Ok benak, vagy igenytelenek stb, hanem azt, hogy a penz beszel, plusz barmilyen munka az munka, mert tapasztalat gyujtes.
  • Alexease
    Folosleges hasonlitani. Azzal nincs semmi bajom.
    Amugy nezd meg azt, hogy hol tart, miota csinaljak, hany ezreleket tartalmazza az SL featureinak stb.
    Nincs az LFS-sel semmi bajom. Tok jo lesz. Csak akkkor van gaz, ha jon egy kiado, es azt mondja nekik, hogy kiadjuk, ha harom honap alatt teljesen kesz. Szerinted mit kapnal?
  • I-NoVa
    :) Ott az FFB támogatás nagyon top, a fizika hiányzik, a törés nagyon nincs.
  • I-NoVa
    Jaja, szerintem így nagyon korrekt a game, low price kategóriában bőven elfogadható városgrafika, a forgalom szódával elmegy, a saját kocsikkal abszolút semmi bajom. Nagyon jók.
    Ha a bugokat kijavítják, és minden benne lesz, akkor ki sem lépek belőle :D.
  • [Walaki]D`Lair
    a varázsszó: Live For Speed.....
  • Alexease
    Szerintem jobb Engine-t irtak fel ev alatt, mint a mostanaban megjelent/jeleno autosjatekok alatt van. Az hogy meg nem az igazi, hogy nincs kesz az egy dolog. Kozben egy komplett jatekot is toltak fole.
    Mas ceg ennyi ido alatt, bemutat egy screenshot-ot, amin amul a nep. Aztan 2.5 ev mulva megjelenik a csoda, es gyonyoru grafika mellett tologatunk kivurol, egy serules-,es fizikamentes, csillogo dobozt.
  • [Walaki]D`Lair
    haha! Még titkolódznak is! :DDD

Egyre méllyebre süllyed az Invictus! Most ha kiadnák az Insane 2-t, a Codemasters kiadásában, akkor megbocsájtanám nekeik ezt a 'ballépést'...de így....
  • Alexease
    Amugy mindegyik be van tervezve - kiveve a toronyorat:)) - csak az nem biztos, hogy melyik patchben fog megjelenni. Azt mondtak a fiuk, addig foglalkoznak a jatekkal, amig csak tudnak.
  • Alexease
    Legyen meglepi. Egyreszt maganba kaptam, masreszt lehet hogy nem jon ossze idore, es akkor gaz.
  • I-NoVa
    Tudhatjuk, mi az a 2, vagy meglepi?
  • [Walaki]D`Lair
    hahaha most jelent meg a 2.2 és máris a 3.-ért sírtok??? Telhetetlenek! :DDDDDD
  • Alexease
    A harmas patchben lesznek uj dolgok. Ezek kozul is ketto, elvileg/biztos, meg meg egy csomo minden. Lehetne belepakolni boven.
  • I-NoVa
    Jaja, jó lenne még pontosan megadható irány is, vagy legalább több waypoint. És nagyon kéne Force Feedback támogatás! Meg erősebb ellenfelek, többféle motorhang, kocsiszerkesztő, toronyóra lánccal, stb stb... Remélem legalább valamelyik benne lesz a 3-as patchben.
  • Alexease
    Amit szeretnek "kiverni" a keszitokbol:)) az egy normalis terkep kezeles, fullscreen terkep lehetoseg, es lehessen versenyezni, egy verseny alatt mind a negy varosreszben.
    Az ugy mar eleg jo tavolsag. Szamitana a sebesseg, a sok kigyorsitas, helyismeret, forgalom stb.
  • Alexease
    En is kormannyal megyek, de annyira zavar a sofor/auto atomalat billegese, hogy elvesztem a fonalat:((
    Amugy, ha a rendor elol lemesz a fure, vagy valami szelesebb jardara, akkor nem buntetmeg csak all melletted, vagy lassan kovet. Ha sokaig autokazol, lassan igy, akkor "elfelejt":))
  • I-NoVa
    Sajna még félig roncsátört Ninja-val is meg tudtam verni a 4. város első helyezettét, szóvla növelni kell a kihívást. Nálam a jellemző közlekedési sebesség 200MPh (amióta kormánnyal nyomom, és stabilan tudom kerülgetni így a forgalmat), így nem sok esélye van senkinek.
    Érdekes hibának nevezhető jelenség, hogy ha rendőr üldöz, akkor hagyja abba, ha leér a térképről. Mivel a térkép téglalap alakú, így lassabb kocsival azonnal fölfelé kezdek menekülni, előbb rázom le, mintha oldalra mennék.
  • Alexease
    Az SG Ftp-t mostanaban surun pucoljak. Nehany ora es ezt is torlik:((
    Amugy a tapasztalat tenyleg az (sajna), hogy szinte barmilyen kocsival vegig lehet jatszani.
    Ez a mostani: 60Mph: 8 sec. 400m: 14sec.
    Ennel valamivel jobb volt, a majdnem full-os (2200cc, nitro, TurboCharger) Remo. Gyorsulasban, vegsebessegben teljesen jo. Ami szamit inkabb a mas kocsinal, a stabilitas, felszerelheto kerekek, fekek stb. De nehez optimalizalni, mert a varosban, teljes forgalom mellet, eleg huzos kozlekedni. Altalaban elhuzok, aztan kenyelmesen 60-100Mph kozott "kozlekedek". Ami meglepetes szokott lenni, az a forgalom es ha valami speci utat talal az ellen, es elem toppan egy kanyarban. Akkor kezdodik a lokdosodes a forgalomban, cikazunk a kocsik kozott. Az eleg jo. 50-50%-ek a szivas:))
  • I-NoVa
    Sajna hiába van 933 paci a kocsimban, ha nincs ellenfél, csak az idő
  • I-NoVa
    Szép darab, biturboval tényleg verhetetlen, kihúzza végig :( (sajna). Most látom, milyen szép nagytakarítást végeztek az sg ftp-jén.