46059
.
  • Cobra11
    nm. :))))))
  • Alexease
    Koszi.
  • Cobra11
    remélem eljut az invictushoz és kijavítják.
  • Cobra11
    na elküldtem még1x és most már berakta.
  • Cobra11
    streetlegal.fw.hu ez lemaradt az elején.
  • Cobra11
    oldalon bug report és ott.
  • Alexease
    Nem, hova kuldted?
  • Alexease
    Nem. A program a szerveren tarolja.
    Azokat idokozonkent en rendszerezem, szortirozom. Amit tudok kiprobalok, tesztelek. Azutan egy kulon levelben, telefonon egyeztetem az Invictus-szal.
  • Cobra11
    megkaptad a bug reportomat? (matrox g400 probléma)
  • Alexease
    Most jott egy tuning leveled.
    Egyenlore meg nem szelektalok, nincs annyi anyag. Max. csak masnap kerul ki az oldalra, munkatol fuggoen.
    A "level eltunesek" forrasa az lehet, hogy elegge publikus az e-mail cim, es valahonan naponta, tobb tucat virust kapok. Amivel nincs gond, mert a Norton levadassza, torli. Csak lehet, hogy kozben egyebb levelek is elvesznek.
    Megegyszer bocsi mindenkitol!
  • Cobra11
    streetlegal.fw.hu-n a bug report e-mailben megy?
  • Falabu #8922
    Ohh! Akkor elküldöm még 1x v. 2x:))
  • I-NoVa
    Ne vedd biztosra, hogy megkapta a tiédet is :(. Nekem is sok mail lett az enyészeré. Egyrészt valószínűleg sok mailt kap, és válogat, másrészt érdemes víruskeresést nyomni, valószínűleg 1-2 hétig a mailjeim mentek a kukába, mert valami fertőzgetett nálam.
  • hen-tes
    HÁHÁHÁ :DDDD
    pedig kemény kocsi :D
  • hen-tes
    Badge !!
    az marha jól néz ki !! :D
  • hen-tes
    mijez a cim ?? ??
  • Falabu #8915
    Bazz! Asszem felhagyok azzal, hogy bármit is küldjek a streetlegal.fw.hu-ra! Elküldtem neki azt a szart amit sikerült NEKEM megoldani erre ki se teszi és valaki másnak a szaros képét teszi ki!! Hát behalok! Nemazért, mert irigy vagyok:) hanem azért mert ez egy "megtiszteltetés" számomra, de lehet, hogy hülyén gondolkodom!!
  • Cobra11
    Már elküldtem Bug Reporttal a streetlegal.fw.hu oldalon. Remélem eljut Invictushoz is és a 3dik peccsben egy kis plusz fps mellé kijavítják ezt a problémámat. :)
  • Cobra11
    Ja el is felejtettem ez csak win98ra igaz. Windows 2000 és XP alatt a következő dolgokat produkálja a játék:

Nem tud valaki erre valami megoldást? 98 alatt minden ok. Configom lejjebb van.
  • Cobra11
    installáld fel a patcheket
  • Cobra11
    nekem p3 667mhz, 384 mb ram és matrox g400 (16 mb vram) élvezhetően fut 640x480ban medium detailen.
  • Cobra11
    avval nehezen ugyanis nincs gef2mx440:)
  • bfg900
    Nálam akkor fut jól, ha a windows frissen van felrakva, pagefile mérete nem számít.
  • Alexease
    A gepeden mar elvileg "hasznalhato" kell hogy legyen. (Nem mondom hogy 50fps, de jatszhato)
    Hasznald a Patch#2.2-ot, minden rezidens progit irtsal ki, hasznalj min. fix 512Mbyte windows page/temp file-t (erdemes defragolgatni is, mert a jatek menet kozben is sokat toltoget).
    Full forgalommal es texturaval, kozepes latotavolsaggal jatszhato.
  • Wajk
    "kéet" = "két képet" de gondolom érthető volt, csak rövidítettem :))
  • Wajk
    nem árt elolvasni az nfo fájlt. :))
  • Wajk
    Jah. Volt szerencsém a PC.Games "tesztjéhez". Tényleg röhejes... Sztem. kb. 2 órát ha tölthetett vele. :) Azt sem írta, hogy az autókhoz külön-külön vannak egyéni alkatrészek, és a lényeget sem, hogy patchek jöttek ki.
    Amúgy nekem az 1.0-a is bejött, de csak a szerelgetés és max. a tesztpálya, a város nagyon gáz volt. Amúgy láttátok a hivatalos honlapon ezt a kéet. Ha nekem így nézne ki, akkor engem nem is látnátok itt a topicban, Fullra nyomnám... :)

Persze legalább 20-30 FPS-el!!!! :)

• Alexease
    A cheat program MAIN1 neven keszit file-t. Azt kell atnevezni az eredeti MAIN-ra.
  • I-NoVa
    Ez történik, ha leveszek a garázsban egy alkatrészt egy olyan kocsiró, aminek 35 tonnás ajtói és 5 tonnás hátsó légterelője van :).
  • CaviaR
    A proci jó hozzá. Nekem 466-os cerkával futott elég élvezhetően. DE egy AtiRadeon 8500 videókártyával.

Mindenesetre próbáld ki!
  • I-NoVa
    Elvileg elindul, de a 16 mega rammal nem érdemes. Dianézésre jó, folyamatos játékra sehogysem.
  • Alexease
    De ha tud valaki egy jo MemDump-ot (regen a Pascalnak volt valami), azsem rossz.
  • Alexease
    Az Invictus sajat csomagolot hasznal, ugy mint az Insane-nel.
  • Alexease
    De fozzafuzni nem, mert a fejlec kodolva van:(
    De ha megcsinalod orulok:)))
    De jobb lenne ha irnal egy RPAK kicsomagolot.
  • Wajk
    már egy ideje nem láttuk erre. Remélem nem kezded megint... :)
  • Alexease
    Alaphelyzetben ket kerek:))
  • Alexease
    Ket lefagyast mar sikerult generalnom:))
    Szarnyakon szallt el a progi...
  • I-NoVa
    úgy néz ki, várni kell vele. Viszont nagyon poén 1000 kilós wing :)
  • Alexease
    Amugy a Yotta R_wing_2-ot hasznaltam/nam:(
  • Alexease
    Mar atirtam mindent, csak sajna ugy nez ki, hogy a Whisper.rpk-ban van minden felsorolva. Abba nem tudok bele matatni.
    Lehet, hogy beolvass "kulso" file-t is, csak nemtudom a kiterjesztest, nevet stb. Ha beolvass.

native part
    cars\racers\Whisper_V2\scripts\R_wing_2.cfg
    script cars\racers\Whisper_V2\scripts\Whisper_R_wing_2.class
    native part cars\racers\Whisper_V2\scripts\R_wing_3.cfg
    script cars\racers\Whisper_V2\scripts\Whisper_R_wing_3.class