46059
.
-
Cobra11 #8934 nm. :)))))) -
#8933 Koszi. -
Cobra11 #8932 remélem eljut az invictushoz és kijavítják. -
Cobra11 #8931 na elküldtem még1x és most már berakta. -
Cobra11 #8930 streetlegal.fw.hu ez lemaradt az elején. -
Cobra11 #8929 oldalon bug report és ott. -
#8928 Nem, hova kuldted? -
#8927 Nem. A program a szerveren tarolja.
Azokat idokozonkent en rendszerezem, szortirozom. Amit tudok kiprobalok, tesztelek. Azutan egy kulon levelben, telefonon egyeztetem az Invictus-szal.
-
Cobra11 #8926 megkaptad a bug reportomat? (matrox g400 probléma) -
#8925 Most jott egy tuning leveled.
Egyenlore meg nem szelektalok, nincs annyi anyag. Max. csak masnap kerul ki az oldalra, munkatol fuggoen.
A "level eltunesek" forrasa az lehet, hogy elegge publikus az e-mail cim, es valahonan naponta, tobb tucat virust kapok. Amivel nincs gond, mert a Norton levadassza, torli. Csak lehet, hogy kozben egyebb levelek is elvesznek.
Megegyszer bocsi mindenkitol! -
Cobra11 #8924 streetlegal.fw.hu-n a bug report e-mailben megy? -
#8922 Ohh! Akkor elküldöm még 1x v. 2x:)) -
#8921 Ne vedd biztosra, hogy megkapta a tiédet is :(. Nekem is sok mail lett az enyészeré. Egyrészt valószínűleg sok mailt kap, és válogat, másrészt érdemes víruskeresést nyomni, valószínűleg 1-2 hétig a mailjeim mentek a kukába, mert valami fertőzgetett nálam. -
#8920 HÁHÁHÁ :DDDD
pedig kemény kocsi :D -
#8917 Badge !!
az marha jól néz ki !! :D -
#8916 mijez a cim ?? ?? -
#8915 Bazz! Asszem felhagyok azzal, hogy bármit is küldjek a streetlegal.fw.hu-ra! Elküldtem neki azt a szart amit sikerült NEKEM megoldani erre ki se teszi és valaki másnak a szaros képét teszi ki!! Hát behalok! Nemazért, mert irigy vagyok:) hanem azért mert ez egy "megtiszteltetés" számomra, de lehet, hogy hülyén gondolkodom!! -
Cobra11 #8912 Már elküldtem Bug Reporttal a streetlegal.fw.hu oldalon. Remélem eljut Invictushoz is és a 3dik peccsben egy kis plusz fps mellé kijavítják ezt a problémámat. :) -
Cobra11 #8911 Ja el is felejtettem ez csak win98ra igaz. Windows 2000 és XP alatt a következő dolgokat produkálja a játék:
Nem tud valaki erre valami megoldást? 98 alatt minden ok. Configom lejjebb van. -
Cobra11 #8909 installáld fel a patcheket -
Cobra11 #8908 nekem p3 667mhz, 384 mb ram és matrox g400 (16 mb vram) élvezhetően fut 640x480ban medium detailen. -
Cobra11 #8907 avval nehezen ugyanis nincs gef2mx440:) -
#8906 Nálam akkor fut jól, ha a windows frissen van felrakva, pagefile mérete nem számít. -
#8905 A gepeden mar elvileg "hasznalhato" kell hogy legyen. (Nem mondom hogy 50fps, de jatszhato)
Hasznald a Patch#2.2-ot, minden rezidens progit irtsal ki, hasznalj min. fix 512Mbyte windows page/temp file-t (erdemes defragolgatni is, mert a jatek menet kozben is sokat toltoget).
Full forgalommal es texturaval, kozepes latotavolsaggal jatszhato. -
Wajk #8902 "kéet" = "két képet" de gondolom érthető volt, csak rövidítettem :)) -
Wajk #8901 nem árt elolvasni az nfo fájlt. :)) -
Wajk #8900 Jah. Volt szerencsém a PC.Games "tesztjéhez". Tényleg röhejes... Sztem. kb. 2 órát ha tölthetett vele. :) Azt sem írta, hogy az autókhoz külön-külön vannak egyéni alkatrészek, és a lényeget sem, hogy patchek jöttek ki.
Amúgy nekem az 1.0-a is bejött, de csak a szerelgetés és max. a tesztpálya, a város nagyon gáz volt. Amúgy láttátok a hivatalos honlapon ezt a kéet. Ha nekem így nézne ki, akkor engem nem is látnátok itt a topicban, Fullra nyomnám... :)
Persze legalább 20-30 FPS-el!!!! :)
-
#8899 A cheat program MAIN1 neven keszit file-t. Azt kell atnevezni az eredeti MAIN-ra. -
#8897 Ez történik, ha leveszek a garázsban egy alkatrészt egy olyan kocsiró, aminek 35 tonnás ajtói és 5 tonnás hátsó légterelője van :).
-
#8896 A proci jó hozzá. Nekem 466-os cerkával futott elég élvezhetően. DE egy AtiRadeon 8500 videókártyával.
Mindenesetre próbáld ki! -
#8895 Elvileg elindul, de a 16 mega rammal nem érdemes. Dianézésre jó, folyamatos játékra sehogysem. -
#8892 De ha tud valaki egy jo MemDump-ot (regen a Pascalnak volt valami), azsem rossz. -
#8891 Az Invictus sajat csomagolot hasznal, ugy mint az Insane-nel.
-
#8890 De fozzafuzni nem, mert a fejlec kodolva van:(
De ha megcsinalod orulok:)))
De jobb lenne ha irnal egy RPAK kicsomagolot. -
Wajk #8888 már egy ideje nem láttuk erre. Remélem nem kezded megint... :) -
#8887 Alaphelyzetben ket kerek:)) -
#8886 Ket lefagyast mar sikerult generalnom:))
Szarnyakon szallt el a progi... -
#8885 úgy néz ki, várni kell vele. Viszont nagyon poén 1000 kilós wing :) -
#8884 Amugy a Yotta R_wing_2-ot hasznaltam/nam:( -
#8883 Mar atirtam mindent, csak sajna ugy nez ki, hogy a Whisper.rpk-ban van minden felsorolva. Abba nem tudok bele matatni.
Lehet, hogy beolvass "kulso" file-t is, csak nemtudom a kiterjesztest, nevet stb. Ha beolvass.
native part
cars\racers\Whisper_V2\scripts\R_wing_2.cfg
script cars\racers\Whisper_V2\scripts\Whisper_R_wing_2.class
native part cars\racers\Whisper_V2\scripts\R_wing_3.cfg
script cars\racers\Whisper_V2\scripts\Whisper_R_wing_3.class