46059
.
  • Alexease
    Ha mar az "igazi autok" fele terelodot a tema akkor kellene egy kis segitseg.
    Az oldalamon a Documets/Car reszbe szeretnem feltenni az osszes autot, az eredetijevel egyutt (infok, kepek, adatok, galeria stb.). Ehez kellenenek az eredeti auto nevek, azokrol kepek stb stb.
    Nekem van egy ilyen listam, de nem biztos hogy pontos. Javitsatok li legyszi!!
    Nissan 240 SX - Axis
    VW Jetta - Remo
    Honda Civic - Ninja
    Toyota Corolla - Coyot

Acura Integra - Teg
    Honda Accord - Codrac
    Old Model Camaro - Kurumma
    Toyota MR2 - Zed

Dodge Charger - Badge
    Mazda RX7 - ST9
    Mitsubishi Eclipse - Sunset
    Ford Mustang - Stallion

Toyota Supra - Yotta
    Dodge Viper - Whisper
    Ferrari - Furrano
    Acura NSX - Naxas
  • Wajk
    jah. Tényleg. Eddig nem láttam ezt a Ferrarit "élőben", ezért a játékból sem ismertem fel. Nagyon király... Jó tudni, hogy azt is a való életből vették...
  • I-NoVa
    Fogjuk rá, hasonlít.
  • Cobra11
  • I-NoVa
    Gyorsultam 2 sec alatt 60-ra Ninja-val inline motorral :D. Csak átraktam hátsókerékmeghajtásra, és 19"-es gumikra. Állat ez a kocsi.
  • Redfox
    nekem nem, de ez biztos a 3. patch utáni game
  • Cobra11
    az miatt bizony. milyen videókártyád van?
  • CybearBoy
    V10-esekhez még sajna nem volt szerencsém.
  • CybearBoy
    Új patch patch mikor lesz, vagy még nincs beígérve?
  • Cobra11
    na most ok.
  • Cobra11
    mármint start slideshow után várok annyit és még mindig semmi.
  • CybearBoy
    Ahh, nem lehet így játszani, 2 percenként eémegy a hang.
  • CybearBoy
    Nekem simán betölti.
  • Cobra11
    lejön valakinek az invictus street legal minisite? nekem csak loading.... és még 5 perc után sem történik semmi. internet: 2megabit bérelt vonal. mi a picsáért????grrrrrrrrrrrrrr.
  • CybearBoy
    Láttam egy képen, hogy egy autóban egyszerre kettő RPM limiter is volt. Ennek van vmi értelme?
  • Cobra11
    :))))
  • CybearBoy
    Régen nekem is MX300-am volt, de nem szerette a KG7-et. :) Viszont akkor nemtom mi lehet a gond, sztem az nem számít, hogy 2k, vagy XP, az alapja ua, lehet driverrel van vmi baj. Na mind1, azért kár, remélem egyszer megoldódik.
  • Alexease
    Koszi, meg jott.
  • Alexease
    Nekem is Creativ Audigy van es XP. Nalam muxik.
    Az elozo hangkartyam csinalta azt: Diamond MX300.
  • CS@
    Ilyen esetben érdemes belenézni a save/temp-be hátha pont az van ott amit töröltél.
    Alexease : Kész vagyok a 4 hengeresekkel elküldtem.
  • CybearBoy
    Láttam, részvétem. :) Nekem a Haegemonia demoja csinált hasonlót, ahogy mozgott a kép, még a textúrák össze is mosódtak, az is szép effekt volt. :)
  • Cobra11
    bazz
    szl
  • Cobra11
    Cyberboy: az én bug képemet láttad már? hogy tetszik? [#vigyor1#]
  • CybearBoy
    Jah, meg az opr. win2k, esetleg ez is fontos lehet.
  • CybearBoy
    http://sagvari00g.fw.hu/kepek/remo.jpg
  • CybearBoy
    Bahh, hazajövök, 1 hétig nem láttam képet, mivel kezdek, be akarom tölteni SL-es elmentésem, erre sikeresen kitörlöm. Viszont felspéciztem előző elmentésbeli Remómat, meg is döntöttem a rekordomat. Acc: 6s, Time: 13,6s. Alexease, esetleg frissítheted is az oldalon ha nem gond.
  • CybearBoy
    A hangkártya egy Creative Audigy.
    A rendszer nagyvonalakban: AMD TB 1.33, 512 MB DDR 266 MHz, Abit KG7, ASUS GeF3 Ti200 64 Mb.
  • Cobra11
    ja ok. xpnek a kernelje is más stb. azé' akarok xp alatt játszani mert az a leggyorsabb!
  • Alexease
    CybearBoy Milyen hangkartya, rendszer?
  • Alexease
    Az XP-nek mas a memoria kezelese. Win98-al nekem is tokeletes volt.
  • Alexease
    Az jo. De ovatosan. A PTX-ek, normalis JPG file-ok, de tobseguknek, mappolasi info (vagy valami hasonlo)is van az elejen.
  • Cobra11
    sajnos nincs pénzem most új videókártyára. pedig vennék szívesen egy geforce fxet. ))))
  • Cobra11
    de 98 alatt meg tökéletes. na mind1. biosban agp memóriát ne mtudom állítani. win desktop lepucolva. rezidens programok kiírtva, windows temp file 512 mb. majd még defragolok.
  • Cobra11
    majd a köv. patchben gondolom kijavítják.
  • Alexease
    Megneztem.
    Sajnos a 16Mbyte vid.ram lehet hogy keves lesz.
    A Matrox-szal meg problemajuk van es a memoria hasznalat sincs 100%-ba optimalizalva.
    A jatek soxor "tulcsordulhat" meg 64Mb vid.ram-on, es 512Mb redsz.ram-on is.
    - A BIOS-ban az AGP Memoriat probald allitgatni. Nehany beallitasnal azonnal fagy, valamelyiknel soxor kilep, es van olyan amelyiknel eleg stabil.
    - A Mipmap Details-t tedd Performance-re, ha van ilyen allitasi lehetoseged.
    - A jatekban probald a LOW texturazast.
    - A Win. Desktop-ot pucold le, stilusok, hatterkepek, csicsak stb.
    - A Rezidens programokat irtsd ki: Virus ellenorzo, kepernyovedo, levelezo progi, ICQ, Apache stb.
    - A Windows Page/Temp file-t probald feltenni 768Mbyte fix-re.
    - Defragoljal

Nalam legeloszor el sem indult a jatek. Aztan egy napig csak garazs, nem tudtam autot venni, aztan kilepkedett. Most, hiba, kiugras, fagyas nelkul muxik. (Persze mas a gep, de ezekek nalam ennyit segitettek.)
  • CybearBoy
    Akkor legalább nem nálam van a hiba. Gondolom megoldás még nincs rá. Na majd hátha egy új patch. :)
  • Cobra11
    én még nem, de más már tapsztalta.
  • CybearBoy
    Üdv mindenki! Remélem kellemesen telt a karácsonyotok.
    Lenne egy kérdésem. Nektek nem szoktak játék közben elszállni a hangeffektudok? Mert nálam valamiért sajna elég gyakran, és ilyenkor újra kell indítanom a játékot. Ez csak nálam van így, vagy más is tapasztalta?
  • Cobra11
    Azért minden elismerésem az Invictusé. Ilyen hamar ennyi bugot kijavítani. ha a 6 hónaphoz rászámolom még ezt a 3at akkor 9 hónap alatt összehoztak egy jó kis gammát. Le a kalappal!
  • Cobra11
    a képet a hibáról már beszúrtam lejjebb. nézd meg tök jó lett.