46059
.
-
_-_-_-_ #9359 Hogyan lehet felállitani a kocsit?
Hogyan lehet felállitani a kocsit?
Hogyan lehet felállitani a kocsit?
Hogyan lehet felállitani a kocsit? -
#9357 Bazz a 4.varosban igazan tehettek volna egy feljarot a verdanak!!!! -
_-_-_-_ #9355 Hogyan lehet felállitani a kocsit? -
_-_-_-_ #9352 Hogyan lehet felállitani a kocsit? -
#9350 De csak a riphez, a full iso-shoz nem. -
#9346 sorry :) -
#9345 Tilda szerelmes a Novákba ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#9343 Koszi -
#9342 Dudálj a gyalogosokra, és megmondják... -
#9341 Inine motorral sokkal jobb 2 keréken gyorsulni. Semmi tuning nem kell, csak a meghajtást hátsókerekesre váltani, és a hátsó lökhárító súlyát kell 1-2 tonnásra emelni :). -
#9340 Nincs valami tukk arra, hogy hogy lehet gyorsan enemyt talani, mert neha fel orakat is autozok a varosban, mire talalok egyet. -
#9339 bpffffff :) -
#9338 bővebben erről a streetlegal.fw.hu-n találhatsz infót, mondjuk szerintem jobb a játék ilyen extrák nélkül. Ez vér szimuláció. Ez a jó benne... -
#9337 mit hol kell átirni? -
#9336 hol IROD át?
ezt nemvágom -
#9335 kösz, mondjuk én úgy tapasztaltam, hogy nem mindig megy be ugyanakkora nagy előre, mint hátra... -
#9333 ezt mondmá el hogy lehet?
Mert az alap gaméban ilyet nemlehet.Akkora motor nem is fér bele ami felemelhetné -
#9332 Hm, átírtad hátsókerekesre a ninját, jó ez így. :) Én sajna a Badge-omat nem bírom erre a mutatványra rávenni. :(( Vkinek sikerült már?? -
#9330 A honlapodon az van, hogy a Badge-ba előre csak 17"-es kereket lehet, rakni, pedig nekem scripttuning nélkül is bementek a 19"-esek. Amúgy én úgy vettem észre, hogy előre is akkora kerekeket lehet berakni, amiket te hátulra írtál. -
#9329 Örömmel jelenthetem be, hogy elkészült a béta fázisú oldal a Street Legal-hoz. Az oldalon útmutatót találhattok, hogy hogyan lehet összerakni motorokat, és képeken is megnézhetitek, hogy milyen autók vannak a játékban (pár infó is van róluk).
Az adatok nem mindig pontosak, mert biztos párat elnéztem. Ha valaki tudja a helyes választ, akkor plíz e-mail!
Kéretik nem full ítélkező szemmel nézni, mert most alakul az oldal, de minden építő kritikát szívesen fogadok...
A V8-V10 motorok és a képek nagyítására még pár napot várni kell, de lesz magyar szótár is! -
#9328 És holvan hozzá szárny? -
#9327 Badge-al tudott valaki úgy indulni, hogy 2 kerékre állt a verda? -
#9326 Koszi! -
#9324 A phpBB forum modul ingyenes - elvileg - azt hasznalja a HSW is. Az szerintem eleg jo. De ahoz is kell rendes php es sql kapcsolat. Teszteljetek le, es ha lesz rendes szerver, akkor jovore uzembe allitok egy olyat. -
#9318 Bocsi kozben telefonaltak!
Mar gondolkodtam a dolgon. Ugy volt hogy en irok egy forumot, de az eltart egy ideig. Keresgelek olyat, amiben hasonlo lehetosegek vannak mint itt, ilyen egyszeru es jol mukodik, es tobb fo temat tudok meg adni.
A sajat azert lenne jobb, mert akkor minden hirhez, letolteshez, infohoz is tudnek automatan topic-ot nyitni, egyszerubb lenna azt a temat "kibeszelni".
De egyenlore meg szerver problemak vannak. Itt az FW-n meg rendes PHP tamogatas sincs, MySQL meg abszolut, nem beszelve az 1Mbyte-os file hatarrol.
De januarban lesz - elvileg - "sajat" szerver, es ott majd meg lehet oldani mindent.
Amire igazan beindul az Sl, addigra szeretnem elinditani az adatbazis feltoltest, hogy gyorsabb egyszerubb legyen a dolog. Plusz, ha jonnek majd ki a nagyobb kiegeszitesek, azoknak nem lesz eleg az 1Mbyte/file. -
#9314 Ja, valszeg annyi, az én Badge-om is pont ennyi. Amúgy sikerült vkinek Badge-al 2 kerékre állni? -
#9310 mennyi a max lóerő, amit ki lehet hozni bármelyik autóból??? nekem egy dodge whiperem van,933hp nitróval! -
#9309 Hi!
Elvileg ugy volt, hogy "megprobaljak". De sajnos meg a 2.2-be sem fert bebe minden, amit szerettek volna. Most nem dolgoznak, nincsenek is bent. Nem hiszem, hogy kiadjak. -
Redfox #9307 még nincs 2003. -
Norbyte #9303 Pl itt lehet lemérni egyes emberek izlésvilágát.
Bordó kocsi lila lökhárítóval! Ez már sok.#zavart2]
Nem megsértődni aztán! -
#9302 Jah majd még azért finomhangolom, eddig ez a kedvenc verdám, szvsz az is marad. -
#9301 Jah, lehet ez már NOS-sal volt, de alap ötös váltó. :D -
#9300 Ehh, király ez a Badge, 1.9 alatt van 60 mph-n, alap 5-ös váltóval, NOS nélkül. :) -
#9297 Legalább ne lenne iylen őrületesen ronda ;) -
#9292 Hm, ez most érdekes volt :) Éppen eszeveszettül menekültem egy rendör elöl, amikoris egy taxiba csapódtam és kiütöttem a kerekét:) A taxi utána láthatóan megbillenve vánszorgott a kiesett kerék miatt. Amugy a traktorkerék mire jó? Azt hittem hogy lasabban kopik, de egyelöre nem ezt tapasztaltam. -
Redfox #9291 kösz -
#9288 [img src="http://valami.hu/képnév.kiterjesztés"]
Így, csak ahol [ van, oda < kell, ahol meg ], oda >
Remélem érthető. :) -
Redfox #9287 ja, kapcsoltam, bocs -
#9284 Végre sikerült vennem egy Chargert, egyik kedvenc kocsim, ha nem a főkedvenc. :) Egyenlőre itt tartok a fejlsztésében, de ez még nem végleges. :) -
Redfox #9283 szúrjál mán be egy linket