46059
.
-
#9446 Hátulra minél nagyobb/szélesebb kerék, kemény rugozás, legnagyobb, legerősebbre tuningolt motor, előlröl pedig minden felesleges súlyt le kell venni. Padlógázzal indulsz egy kis NOS-sal esetleg, és ha szerencséd van, akkor felemelkedik. :) -
_-_-_-_ #9445 Hogyan lehet felállitani a kocsit?
-
#9444 Ja, azt hittem ez mindig jelen van. Vettem egy új Badge-ot, és ez most rendesen megy. :) -
#9443 Felfigyeltem egy nagoyn idegesítö dolgora, mégpedig arra, hogy egyes autóknál (lehet hogy az összesnél, nemtom), az ajtókon lévö tükröződéstúl erös, ráadásul nem túl életszerü hogy a zárt garázsban a skydome tükröződik rajta. :) De tényleg túl erös, simán látni rajta a felhőkarcolókat. -
#9441 majd az autoszerkesztővel........ -
#9429 Neked akkor sikerült vhogy megcsinálni, hogy a Badge ne billegjen? -
#9428 Ez a szöveg tetszik. :) -
#9423 Ott van a fölötte lévő linkben leírva. -
#9420 Abban a hozzászólásomban, amire válaszoltam, feltettem egy kérdést, amire ilyen módon próbáltam felhívni a figyelmet. -
#9419 Átraktam hátsókerékkormányzásra a kurummámat, és rájüttem, hogy poén. Sokkal kissebb ívben fofrdul a kocsi, mint egyébként, gyorsabb kanyarok, cserébe ellentétesen kell korményozni. :) -
#9417 Nem? -
Norbyte #9415 namégegyszer.
-
#9414 mutasd -
Norbyte #9413 Megtámadta egy oszlop az ajtót.
-
#9410 egyértelmű
mert csak abba van igy hátul a fülke -
#9409 oo
lekéstem :D -
#9408 WHISPER ! :D -
LeoN #9400 Ez a ferrari koppintás az úgy F sorozat tervei alapján készült. Nagyon hasonlit arra a kocsira, és nem igy lett eltorzítva... -
Redfox #9396 nagyon sirály
a szárny motorháztetőkből van? -
#9394 lattam :Ð
eleg LOL -
#9393 Amúgy esetleg vki nem tud megoldást erre a Badge 'hátsóbillegető' bugra?? -
#9392 Repül is? Most mélyedek bele kicsit bővebben, de nem repülőt akarok csinálni, inkább rakétát :). -
#9390 Tiszta szar, nem is tudom megcsinálni, hogy normális legyen. :( Ráadásul minden betöltésnél összekeveri a kerekeket, pedig hátulra szélesebbeket raktam. Remélem a köv patchben kijavítják, nagyon gáz, kár érte... -
#9388 Koszi -
#9386 Ja a whisper nez ki valahogy, de attol se dobtam hanyatt magam, mindenesetre megvettem (dehogy hasznalni nem fogom, az is tuti :Ð ) -
#9383 nemmondod :ÐÐÐ -
#9380 Hogy lehet atirni a sulyokat? -
#9378 Tiszta szar, vettem tobb mint 100rongyer egy verdat a 4. varosba, es sehogy se gyorsul, mert kiporog a kereke.
A regi Kurummammal legyorsulom, nem is kicsit -
#9377 Aham, van 8as a kerékben, pedig minden 100%-on van! Ahh, ne már, pedig ez a kedvenc autóm. :( -
Norbyte #9376 Jól emléxel, nem mondtam. Neked. Alexease-nek mondtam.
Kösz a javítást. Jó a lap. -
#9372 nekem úgy rémlik, hogy írta már itt valaki, hogy megemelte script nélkül... -
#9371 Tudom. Bánom már, én is észrevettem, reméltem ilyen kis képen nem tűnik majd föl. Némelyik autót csak villámgyorsan szereltem össze egy kép kedvéért. :)
Gratulálok, Sasszem! :) -
#9370 Aham, mer nekem sehogy sem sikerült. Pedig a Fast&furiousban is milyen király volt a végén. :) Ja, amúgy nem tudja vki, hogy miért billeg le-fel a Badge-om hátulja, amikor lassan megyek? Minden alkatrész tökéletes állapotú benne, utcára még nem is vittem ki. :) -
#9369 "átírhatnád már"? Már mondtad, nem emléxem, de már át is írtam. Igazad van... -
#9366 nem tok veni :( -
Norbyte #9365 Te is átírhatnád már, hogy az Axis alapból elsőkerék-meghajtású, nem pedig hátsó! -
#9364 na most azé is felfogom !(a BADGE-t) -
#9363 Fogod a gázt azt benyomod tövig
ezé me az életed igeneigen rövid ! -
_-_-_-_ #9362 Ha fel lehet -
#9361 És scriptuning nélkül valaki tud kerekezni egy Badge-dzsal??
És amúgy a kerekek között van különbség kopás szempontjából?