46059
.
  • CybearBoy
    Hátulra minél nagyobb/szélesebb kerék, kemény rugozás, legnagyobb, legerősebbre tuningolt motor, előlröl pedig minden felesleges súlyt le kell venni. Padlógázzal indulsz egy kis NOS-sal esetleg, és ha szerencséd van, akkor felemelkedik. :)
  • _-_-_-_
    Hogyan lehet felállitani a kocsit?
  • CybearBoy
    Ja, azt hittem ez mindig jelen van. Vettem egy új Badge-ot, és ez most rendesen megy. :)
  • bfg900
    Felfigyeltem egy nagoyn idegesítö dolgora, mégpedig arra, hogy egyes autóknál (lehet hogy az összesnél, nemtom), az ajtókon lévö tükröződéstúl erös, ráadásul nem túl életszerü hogy a zárt garázsban a skydome tükröződik rajta. :) De tényleg túl erös, simán látni rajta a felhőkarcolókat.
  • hen-tes
    majd az autoszerkesztővel........
  • CybearBoy
    Neked akkor sikerült vhogy megcsinálni, hogy a Badge ne billegjen?
  • CybearBoy
    Ez a szöveg tetszik. :)
  • CybearBoy
    Ott van a fölötte lévő linkben leírva.
  • CybearBoy
    Abban a hozzászólásomban, amire válaszoltam, feltettem egy kérdést, amire ilyen módon próbáltam felhívni a figyelmet.
  • I-NoVa
    Átraktam hátsókerékkormányzásra a kurummámat, és rájüttem, hogy poén. Sokkal kissebb ívben fofrdul a kocsi, mint egyébként, gyorsabb kanyarok, cserébe ellentétesen kell korményozni. :)
  • CybearBoy
    Nem?
  • Norbyte
    namégegyszer.
  • hen-tes
    mutasd
  • Norbyte
    Megtámadta egy oszlop az ajtót.
  • hen-tes
    egyértelmű
    mert csak abba van igy hátul a fülke
  • hen-tes
    oo
    lekéstem :D
  • hen-tes
    WHISPER ! :D
  • LeoN
    Ez a ferrari koppintás az úgy F sorozat tervei alapján készült. Nagyon hasonlit arra a kocsira, és nem igy lett eltorzítva...
  • Redfox
    nagyon sirály
    a szárny motorháztetőkből van?
  • Giru
    lattam :Ð
    eleg LOL
  • CybearBoy
    Amúgy esetleg vki nem tud megoldást erre a Badge 'hátsóbillegető' bugra??
  • I-NoVa
    Repül is? Most mélyedek bele kicsit bővebben, de nem repülőt akarok csinálni, inkább rakétát :).
  • CybearBoy
    Tiszta szar, nem is tudom megcsinálni, hogy normális legyen. :( Ráadásul minden betöltésnél összekeveri a kerekeket, pedig hátulra szélesebbeket raktam. Remélem a köv patchben kijavítják, nagyon gáz, kár érte...
  • Giru
    Koszi
  • Giru
    Ja a whisper nez ki valahogy, de attol se dobtam hanyatt magam, mindenesetre megvettem (dehogy hasznalni nem fogom, az is tuti :Ð )
  • Giru
    nemmondod :ÐÐÐ
  • Giru
    Hogy lehet atirni a sulyokat?
  • Giru
    Tiszta szar, vettem tobb mint 100rongyer egy verdat a 4. varosba, es sehogy se gyorsul, mert kiporog a kereke.
    A regi Kurummammal legyorsulom, nem is kicsit
  • CybearBoy
    Aham, van 8as a kerékben, pedig minden 100%-on van! Ahh, ne már, pedig ez a kedvenc autóm. :(
  • Norbyte
    Jól emléxel, nem mondtam. Neked. Alexease-nek mondtam.
    Kösz a javítást. Jó a lap.
  • M@TriX
    nekem úgy rémlik, hogy írta már itt valaki, hogy megemelte script nélkül...
  • M@TriX
    Tudom. Bánom már, én is észrevettem, reméltem ilyen kis képen nem tűnik majd föl. Némelyik autót csak villámgyorsan szereltem össze egy kép kedvéért. :)
    Gratulálok, Sasszem! :)
  • CybearBoy
    Aham, mer nekem sehogy sem sikerült. Pedig a Fast&furiousban is milyen király volt a végén. :) Ja, amúgy nem tudja vki, hogy miért billeg le-fel a Badge-om hátulja, amikor lassan megyek? Minden alkatrész tökéletes állapotú benne, utcára még nem is vittem ki. :)
  • M@TriX
    "átírhatnád már"? Már mondtad, nem emléxem, de már át is írtam. Igazad van...
  • hen-tes
    nem tok veni :(
  • Norbyte
    Te is átírhatnád már, hogy az Axis alapból elsőkerék-meghajtású, nem pedig hátsó!
  • hen-tes
    na most azé is felfogom !(a BADGE-t)
  • hen-tes
    Fogod a gázt azt benyomod tövig
    ezé me az életed igeneigen rövid !
  • _-_-_-_
    Ha fel lehet
  • CybearBoy
    És scriptuning nélkül valaki tud kerekezni egy Badge-dzsal??
    És amúgy a kerekek között van különbség kopás szempontjából?