46059
.
  • CybearBoy
    Underground clubba hol lehet lejutni?
  • CybearBoy
    Nem, otthon. :)
  • bfg900
    Te beteg vagy? Itt szilveszterezel a sg-n? ;)
  • Giru
    BUÉK!!!!!
  • CybearBoy
    Sziv.
    BUÉK mindenkinek, lóerőkben gazdag új évet!
  • Cobra11
    BUÉK MINDEN AUTÓSZERELŐNEK!
  • CybearBoy
    dc++
  • CybearBoy
    Stallionnal végre sikerült.
    Vettem egy Whispert, bele V10-es motort. Ugye erre nem lehet venni superchargert, compressort, nem csak én nem bírok rá rakni? Igazából lehet V10-esre is, nem?
  • CybearBoy
    Többet nem tusok, nekem ISO van.
  • dev!l
    warezcenteren csak a normalis van es csak a masodik van fenn!mas link?
  • CybearBoy
    Van olyan fasza kocsi, ami hátsókerekes, és a motorja is hátul van? Vagy sztetek melyik verdának a legkönnyebb megemelni az elejét, de azért olyan legyen, amivel a 4. részben is lehet versenyt nyerni.
  • CybearBoy
    Itt találhatsz, ha minden igaz.
  • dev!l
    na tudna nekem adni valaki riphez paccseket az osszes peccset? hm? linket plZ
  • dev!l
  • dev!l
  • CybearBoy
    Versenyezni kell. :)
  • CybearBoy
    Aham, majd megpróbálom, bár autokuplung miatt sem kéne lefulladnia.
    BUÉK mindenkinek!
  • CybearBoy
    A verseny kezdete előtt a kocsink ugye üresben van, és ekkor még nem tudunk indulni. Viszont amikor rajtnál egyesbe rakom a már beindított Badge-omat, akkor lefullad. Nem mintha így nem hagynám le az ellenfeleket, de nem lehet ezt vmilyen alkatrésszel kiküszöbölni? :)
  • CybearBoy
    Ahh bazz, asztem a másik felállításra gondolsz...
  • _-_-_-_
  • _-_-_-_
    Kössz
  • Krinyo
    sehogy
  • _-_-_-_
    Na Hogyan lehet felállítani a kocsit a játékban ha tetőre vágom?
  • _-_-_-_
    Ezt nézzétek meg
    Egy Dodge Cherger átalakulása

http://www.magnumforceracing.com/cars/daytona/daytona.htm
  • CaviaR
    Huh! Köszönöm szépen! Fel is raktam, és jól müxik... Ez ingyenes? Vagy crack-elve van?
  • Giru
    Caviar: Elkuldtem a megadott emiledre az indeot, hameg kell.
  • Krinyo
  • I-NoVa
    Biztos elment enni a rabszolga, aki eddig rángatta az asztal alatt a kormányod. Várj fél órát, és visszajön :)
  • I-NoVa
    Neked valaha is működött? Hű. Vagy csak a középrehúzás effekt?.
  • vtb
    X-type, te mit értessz force feedback alatt? Merthogy nincs benne FF támogatás, mert nem írtak bele. Lehet, hogy a kormányodnak van valami ügyeskedőprogija ami FF érzetet kelt, de tudtommal a játékban nincs ilyen.
  • bfg900
    Fogalmazz már rendesen légyszives, mert senki nem tudja hogy mit akarsz. Köszi :)
  • Giru
    nem otthon vagyok, es itt nem enged egy csomo oldalt megnyitni, szal ha addig nem sikerul, akkor kuldok neked egzet levelben, de amit Soneji mo,dott, sokkal egzszerubb.
  • Giru
    ja, az is jo megoldas :D
  • Giru
    comot akartam irni, de itt nincsen. mingzar korbenezek, h honnan tucc leszedni, remelem addig nem akad dolgom
  • Giru
    Tolcs egy indeo-t pl a www.download.hu-rol
  • CaviaR
    Kéne egy kis segítség.
    XP-m van, és amikor betöltené a játékot elakad a videóknál. Ezt írja:

A futtatni kívánt programhoz friss verziójú Indeo kodek szükséges.
    A Windows ezen verziójával kompatibilis illesztőprogram beszerzése érdekében forduljon a gyártóhoz a http://indeo.ligos.com címen.

Megnéztem az oldalt és csak 20 dollárért lehet megvenni a kodeket. Már felraktam a legújabb divx-et is.
    Mit csináljak???
  • I-NoVa
    Összkerékkormányzás rulz :). Minden kerék ugyanarra fordul, de a hátsó kicsit jobban kidob. Városban 200 fölött is villámgyorsan lehet szlalomozni a kocsik között, a tesztpályán 7 másodperc alatt átmentem a szlalompáján hibátlanul... :) Csak a kanyarok nehezek.
  • CybearBoy
    Úgy érted hogy felborulsz vele, vagy mi?
  • _-_-_-_
    De ha tetőre vágom?
  • _-_-_-_
    De ha tetőre vágom?