46059
.
-
#9495 Underground clubba hol lehet lejutni? -
#9494 Nem, otthon. :) -
#9493 Te beteg vagy? Itt szilveszterezel a sg-n? ;) -
#9492 BUÉK!!!!! -
#9491 Sziv.
BUÉK mindenkinek, lóerőkben gazdag új évet!
-
Cobra11 #9490 BUÉK MINDEN AUTÓSZERELŐNEK! -
#9488 dc++ -
#9486 Stallionnal végre sikerült.
Vettem egy Whispert, bele V10-es motort. Ugye erre nem lehet venni superchargert, compressort, nem csak én nem bírok rá rakni? Igazából lehet V10-esre is, nem? -
#9485 Többet nem tusok, nekem ISO van. -
dev!l #9484 warezcenteren csak a normalis van es csak a masodik van fenn!mas link? -
#9483 Van olyan fasza kocsi, ami hátsókerekes, és a motorja is hátul van? Vagy sztetek melyik verdának a legkönnyebb megemelni az elejét, de azért olyan legyen, amivel a 4. részben is lehet versenyt nyerni. -
#9482 Itt találhatsz, ha minden igaz. -
dev!l #9481 na tudna nekem adni valaki riphez paccseket az osszes peccset? hm? linket plZ -
dev!l #9480 na tudna nekem adni valaki riphez paccseket az osszes peccset? hm? linket plZ -
dev!l #9479 na tudna nekem adni valaki riphez paccseket az osszes peccset? hm? linket plZ -
#9478 Versenyezni kell. :) -
#9476 Aham, majd megpróbálom, bár autokuplung miatt sem kéne lefulladnia.
BUÉK mindenkinek! -
#9474 A verseny kezdete előtt a kocsink ugye üresben van, és ekkor még nem tudunk indulni. Viszont amikor rajtnál egyesbe rakom a már beindított Badge-omat, akkor lefullad. Nem mintha így nem hagynám le az ellenfeleket, de nem lehet ezt vmilyen alkatrésszel kiküszöbölni? :) -
#9473 Ahh bazz, asztem a másik felállításra gondolsz... -
_-_-_-_ #9472 -
_-_-_-_ #9471 Kössz -
#9470 sehogy -
_-_-_-_ #9469 Na Hogyan lehet felállítani a kocsit a játékban ha tetőre vágom? -
_-_-_-_ #9468 Ezt nézzétek meg
Egy Dodge Cherger átalakulása
http://www.magnumforceracing.com/cars/daytona/daytona.htm -
#9467 Huh! Köszönöm szépen! Fel is raktam, és jól müxik... Ez ingyenes? Vagy crack-elve van? -
#9465 Caviar: Elkuldtem a megadott emiledre az indeot, hameg kell. -
#9464 -
#9463 Biztos elment enni a rabszolga, aki eddig rángatta az asztal alatt a kormányod. Várj fél órát, és visszajön :) -
#9461 Neked valaha is működött? Hű. Vagy csak a középrehúzás effekt?. -
#9459 X-type, te mit értessz force feedback alatt? Merthogy nincs benne FF támogatás, mert nem írtak bele. Lehet, hogy a kormányodnak van valami ügyeskedőprogija ami FF érzetet kelt, de tudtommal a játékban nincs ilyen. -
#9458 Fogalmazz már rendesen légyszives, mert senki nem tudja hogy mit akarsz. Köszi :) -
#9456 nem otthon vagyok, es itt nem enged egy csomo oldalt megnyitni, szal ha addig nem sikerul, akkor kuldok neked egzet levelben, de amit Soneji mo,dott, sokkal egzszerubb. -
#9455 ja, az is jo megoldas :D -
#9453 comot akartam irni, de itt nincsen. mingzar korbenezek, h honnan tucc leszedni, remelem addig nem akad dolgom -
#9452 Tolcs egy indeo-t pl a www.download.hu-rol -
#9451 Kéne egy kis segítség.
XP-m van, és amikor betöltené a játékot elakad a videóknál. Ezt írja:
A futtatni kívánt programhoz friss verziójú Indeo kodek szükséges.
A Windows ezen verziójával kompatibilis illesztőprogram beszerzése érdekében forduljon a gyártóhoz a http://indeo.ligos.com címen.
Megnéztem az oldalt és csak 20 dollárért lehet megvenni a kodeket. Már felraktam a legújabb divx-et is.
Mit csináljak??? -
#9450 Összkerékkormányzás rulz :). Minden kerék ugyanarra fordul, de a hátsó kicsit jobban kidob. Városban 200 fölött is villámgyorsan lehet szlalomozni a kocsik között, a tesztpályán 7 másodperc alatt átmentem a szlalompáján hibátlanul... :) Csak a kanyarok nehezek. -
#9449 Úgy érted hogy felborulsz vele, vagy mi? -
_-_-_-_ #9448 De ha tetőre vágom? -
_-_-_-_ #9447 De ha tetőre vágom?