46059
.
  • vtb
    nem nem én ki sem teszem a lábam DEBRCENBŐL
  • M@TriX
    feltetted az összes patchet?
  • vtb
    mrc, nekem eredeti, de ez más tészta
  • M@TriX
    arról, hogy baszaggat a játék. :))
    Amúgy arról, hogy hasonló kidolgozottságú a járműve...
  • vtb
    slogan, ha így simán odamész akkor csak annyiról, hogy kidolgozottabb az autója, viszont, ha egy járókelőre dudálsz rá és tőle kérdezed meg akkor a térképen is mutatja az ellent (jelzem így csöppet gyorsabb rátalálni)
  • vtb
    mrc, egyenlőre amerikában, de izgatottan várjuk az EU megjelenést
  • vtb
    aki mégegyszer megkérdezi, hogy mit kell csináli az egérrel azt lehülyézem
  • [negativ] Cirek
    felraktam az összes peccset, még mindig akad mint a dög... :(
    mikor jön a peccs 3?
  • I-NoVa
    A desktop nem látszik, csak néha annak vesz pár gombot/pozíciót. Olyankor ha odaállok a kurzorral, akkor megjelenik a windowsos egérkurzor is a bal felső sarokban. Screenshotot nem tudtam csinálni, mert a windowsos kurzor nem látszik olyankor (printscreenre eltűnik :(). DirectX log és error log nincs, mivel nem kiakad a game, csak ugyanaz történik, mintha taskot váltanék.
  • hen-tes
    LOL!! :DD
  • vtb
    slogan, ha neked is ugyan az a baj az egérrel, akkor mért nem olvasod el az arra adott választ???????
  • TomBond
    Tud valaki egy ISO linket?
  • LeoN
    PNG be kell rajzolni és bemásolni a decals/textures mappába.
  • Alexease
    Akinek "latszik" a desktop a jetek kepernyo mogott/folott egy csikban (sokan irtak, hogy ha oda kattintanak, task aztan fagyi), az legyszi kuldjon egy screenshot-ot, DirectX Report-ot es egy error.log file-t.
    Valahogy elo kell "csalni" a hibat, anelkul javitani nem lehet. Koszi!
  • CybearBoy
    Egyenlőre ennyi... De nem hiszem hogy minden kocsival szórakoztál már, meg hogy mindent kipróbáltál, vannak érdekes helyek, bütykölj új kocsikat. Aztán hátha a köv patch hoz vmi újat. :)
  • Redfox
    jóccakát mindenkinek
  • M@TriX
    Sikerült még pár framet kiszedni a játékból azzal, hogy a videókártya beállításainál rendszermemóriának több MB-ot adtam, mint az alap 32. (belevretem 127-et. :)) Lehet, hogy még kéne emelni, majd szólok, hogy használt-e. :)

Soneji: akkor ok, kösz! :)
  • CybearBoy
    Amikor nálam is csinálta, asztem a VGA-m húzása miatt van. :))
  • M@TriX
    úgy tűnik ma este a linkek elcseszése a sláger. :) Azért remélem érthető. :)
  • M@TriX
    nyomd meg a stop-ot, miután betöltődött az oldal. Egy társoldallal vannak kisebb problémák, mint az explorer ki is írja. Amikor úgy elmosódik csak stop.. sorry. pár nap és ok lesz.
  • M@TriX
    Jah, ezt egy apropóból feltettem magyar szerverre a magyar patchel egyetemben...

Iview:
    IrfanView.exe (808Kb)
    Magyarítás:
    Hunpatch.zip (27Kb)

• Alexease
    A linket elcsesztem:(((
    www.IrfanView.com
  • Alexease
    - Hasznalhatod a PrintScreen gombot. Azzal csak egyet tudsz csinalni. Miutan raboktel, kilepsz a Win.-be, es bemasolod (ctrl-v, paste, beillesztes) valamilyen kepszerkeszto progiba.
    - Vagy hasznalj InfranView-t. Ezzel tobb kepet is tudsz csinalni.
  • M@TriX
    Jah. :)
    Ahogy ígértem ma is frissült a Játékhírek.hu Street Legal szekciója, mostmár nagyíthatóak a képek, hogy az alkatrészeket és a diagramokat szemügyre vehessétek. Felkerült Valo városunk térképe is...

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/
  • M@TriX
    Nálam az volt segítség, hogy felvettem a "Virtuális memória"-t 1024MB-ra (lehet elég kisebb is), és erre most jöttem rá!:
    A Memória-t nem a Programokhoz, hanem a Rendszergyorsítótárhoz rendeltem, Ez legalább +5-6 FPS volt. Így már majdnem mindig 20 fölött van nálam... én ennek is örülök... :)
  • I-NoVa
    Anyósülés:
  • Alexease
    Lehet hogy Calibra:)) Arra is atomul hasonlit. Nem vagyok egy automagus:(
    Kaptam egy doksit, az alapjan csinalom. Regebben irtam, hogy mindenki aki tudd kuldjon helpet, infot, de csak egy usertol jott, igy arra hagyakszom.
    De ha barmi modositani va;lo van az adatokban, kepekben szivesen veszem. Sajnos nincs idom turni a neten.
  • [NST]Cifu
    Uhhh gyerekek itt aztán van forgalom, 4 napra elhúzok szilveszteri LAN-partyra, erre most 10 oldalt kell visszaolvasnom, mert megy az élet nem is kicsit :)))

Alexease: Az Axis nem Opel Calibra? Én eddig arra tippeltem...

V10-es tuning: Ahogy látom sokan vannak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy egy kicsit visszaolvassanak :)
    Az ő kedvükért: A V10-es motorokhoz nincs se Supercharger, se Turbó a #2.2-es patchig bezárólag, de később várhatóak még!!!

Kezdő: A Matricákat alapból a festés menünél a "Decals" gombra kattintva láthatod - de lehet hogy hozzám hasonlóan neked se rakja ki a képét, de attól még ott van, csak klikkelj a helyére!

Hátsókerékre állítás: Ennek lényege, hogy hátul minél több súly legyen, elöl meg minél kevesebb. Ergo elölről leszeded a spoilereket, motorháztetőt, ha bátor vagy, akkor a lengéscsillapítókat, fékekeket is, hátulra pedig mindent felpakolsz, még a hátsó ülést is. Előre a lehető legkisebb kerekeket rakd fel, hátulra pedig a lehető legnagyobbakat. Ja, és persze a NOS is sokat segít :)
    Ofkoz a művelet alanya hátsókerekék meghajtású jármű legyen :)

gszasza: Hogyan szagat? Egyfolytában töltöget (ez a 256MB ram miatt lehet)?
    De néz körül a drivered beállításai körül is, lehet, hogy alapból be van rakva az FSAA, az pedig sok mindent megmagyarázhat :)
  • hen-tes
    ja látom vot már válasz :)
  • hen-tes
    FŐLBORÚL!!!
    te..
  • hen-tes
    BÚÉK !!!
  • I-NoVa
    És boldog új évet, hogy én sem maradjak le.
  • I-NoVa
    Egyelőre semmi több pálya, bár a 3. városban van egy csúcs gyártelep, ahol öröm lenne versenyezni, és a 4.-ben egy temető, hozzú keskeny utakkal, de célnak egyiket sem lehet még megadni.
  • Alexease
    Boldog Uj Evet Mindenkinek!
  • CybearBoy
    Aham, én egy pöttyet máshogy értelmeztem, zhx.
  • Norbyte
    Az nem az! azt mondja, hogy OK te vagy a király, de most te döntöd el mit kezdesz vele.

Ennyi volt.Lehet cirkálni, de semmi különös nincs már. Egyes emberek felfedeztek még lezárt utakat, talán későbbi patch-ek újabb pályákhoz juttatnak minket.
  • CybearBoy
    Megcsináltam a 4. részt is, most vmi underground clubról beszért, de az nem tudom hol van. Most hova menjek, vagy ennyi volt?
  • Redfox
    kicsit megkésve ugyan, de BUÉK!
  • Norbyte
    A festés lehet (biztos), hogy ronda, de folyamatos fejleszés eredménye (kb. 2 óra).
  • Norbyte
    BUÉK, ennek örömére kaptok Axis Cabrio-t.