46059
.
  • Bandeeka
    Szia!
    Szeretném megkérdezni hogyhogyan csináltad meg azt, hogy az elejénés a kormányon láccodik a volkswagen jel. Pls kérlek segics most szereztem be a gamat és teccik ahogy te megcsináltad.:)
    Thx előre is
  • Redfox
    jóccakát!
  • asterx^^
    tevedsz ez meg csak pre alpha :D
  • asterx^^
    Minek raktak ladara ekora kerekeket ?:DD
  • Alexease
    es ez meg beta:)))
  • asterx^^
    Amit most Nova belinkelt csak egy kis reze a gamanak kepzeld el milyen fotorealisztikus a kornyezet (bocs:))
  • Kaplan
    Most hogy így megnéztem a játék képeit honnan lehet letőlteni mert eredetiben sehol nem látom
  • Alexease
    Valakitol kaptam levelet logokkal kapcsolatban, de sikerult letorolnom:(( Kuldje el megegyszer legyszi.
    Amugy feltettem meg egy adag auto logot, akit erdekel dolog (Honda, Mitsubishi, Nissan, Volkswagen).
    StreetLegal Catalog
  • I-NoVa
    Ez bug, remélhetőleg javítják majd.
    Bár amilyen hasonló 1000 lóerő körüli kocsikat láttam, mindnek volt egy csillapító rugózás a hátsó tengely végén, ami a hirtelen gyorsulás miatt fellépő erőhatástól való deformálódást/törést akadályozza meg. Itt meg nincs olyan, szóval lehet, hogy inkább reális :).
  • Redfox
    nagyon állat a kocsi, de volna egy kérdésem: melyik HUB-ról kell leszedni gamet?
  • Alexease
    Ez alatul nez ki!! Gratula!!
  • asterx^^
    thx:)
  • M@TriX
    hmm.. szép
  • asterx^^
  • M@TriX
    Jah a lényeget még nem is mutattam, hiszen részletes munka kell ám. :):

• M@TriX
    hát be is lehet szállni!
  • Alexease
    Ez jo otlet!
    Akkor megyek, es kattintok egyet a Ferrarimon:))))
  • M@TriX
    Szóval arról lenne szó, hogy szeretnék készíteni egy RealCar addont a Street Legal-hoz. Nem 100%-osat, de hogy rá lehessen ismerni. Speciel én jobban szeretek valós kocsikkal közlekedni.
    Ehhez arra lenne szükség, hogy az autók valós másáról (amit a streetlegal.fw.hu-n megnézhettek) kellenének nagy felbontású képek elölről és hátulról. Ha lehet még oldalról is, de a 2 előbbi fontosabb. Ha valakinek van esetleg egy autó a közelében és van fényképezőgépe, akkor az lenne a legjobb egy-két katt és szuperul el lehet készíteni az új "bőröket".
    Persze aki szeret buherálkodni, az egyből meg is csinálhatja a valódi kocsit. Aztán összecsomagoljuk a kocsikat egy addonba és készen is vagyunk. :) A dev-kit-ig legalább nem unatkozunk. :))
  • M@TriX
    akkor én most meg is mondanám mi lenne jobb időtöltés:
    Mint tegnap említettem dolgozok egy kicsit nagyobb volumenű dolgon, mint a motorok összerakásának elemzése.
    Megszületett az első gyümölcse ennek a munkának:

Remo -> Jetta

A picike elölről: új lámpát és hűtőrácsot kapott és rá egy W jelet. (A hűtőrács egy Jetta-képről van. :)) Az indexek is odakerültek a lámpa mellé, ahogy a valóban.

Hátulról: a hátsó lámpasor egy Jettáról van, hozzá van igazítva a tolató- és a fékfény is. középen egy Wjel, balra márka, jobbra Jetta, ahogy láttam. A benzintank az tunning. :)

Az új tolató működés közben...

és a következménye:

:)
  • I-NoVa
    Van értelme. Unatkozó modderek időtöltése a devkit kiadásáig. Ha tudsz jobb ötletet, akkor hajrá.
  • M@TriX
    Kis érdekességként egy igazi V elrendezésű motor:

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/
  • asterx^^
    az engine cfg-jeben sem art ha beleirsz a 402 hoz egy sort akkor lehet hp is mashogy alakul meg nem probaltam ezt.. de pl sarkanyrepulot csak igy tudtam csinalni nem volt eleg a main.cfg-t atirni
  • I-NoVa
    Ha unod, hogy versenyezgetsz, és folyton annyira lezúzod a kocsit, hogy kiesik a motor, akkor rögtön indul a tartalék. A kurummám aljában sorban állnak a V6 motorok, kicsit leültetik, de a súlypontot is lenttartják, úgyhogy sokkal stabilabb, és van +3 tartalékmotor.
  • Guszty
    Nincs semmi értelme, csak szerintem már szinte mindenki kivitte a játékot többször is (mint mondjuk én), és már nem tudunk mit kezdeni a játékkal, írogatjuk át a dolgokat!
  • Guszty
    Tudom, mi a problémád a 2 motorral, én is szívtam miatta. Az engine_block felirat mellett találsz egy 401-es számot! A 2. motornál írd át ezt a számot 402-re, és működni fog a 2 motor.
  • asterx^^
    meg mindig nem ertem mi ertelme a ket motornak :) akkor mar raketahajtomuvet bele :)
  • hen-tes
    SIKERÜLT :D
  • hen-tes
    most épp az anyós ülésre tuszkolom az aranyost :D
  • hen-tes
    há ez eccerű :)
    sima notpadba +nyitottam és minyá hozzá raktam egy motort
    csak az volt a baj hogy ugyan oda tette(?) pedig az egyiket átirttam
    és oda tette minda kettőt:1 méterrel a kocsi mögé :DD
  • hen-tes
    jaoké :)
  • asterx^^
    Vki megemlitette hogy az invictusos fiuk irtak hozza sajat progit amivel ki/be csomagoljak ezeket a fajlokat .. gondolom ez lesz benn a devkitben is vagy hasonlo ...
  • asterx^^
    "Dosnavigatorral simán lehet beilleszteni sorokat az rpk-ba, de van benne hex editor is. Lusta lennék feltenni a hex workshopot, mert itt van ez."
    És miutan hozzabigygesztessz par sort utana mukodik is ??? mert hozzairni en is tudok sot elmenti , mondtam nem ez a baj hanem az hogy utana kifagy ha el akarom inditani vagy az autonal fagy ki ..
  • Guszty
    A streetlegal.fw.hu-n találsz egy fájlt, azt töltsd le, akkor mozogni fog az egér! (remélem ez már jobban sikerül!)
  • Guszty
    Amúgy meg nézd meg a címet, ott találsz néhány leírást, hogy mit, hol kell átírni, azokból kiindulva már könnyebb rájönni a dolgokra! (ha a hivatkozás nem működik, akkor bocs, csak próbálkoztam)
  • Guszty
    Tapasztald ki! Nekem se mondta meg senki, hogy mit írjak át! Próbálgattam átírni a számokat, meg sorokat beszúrni, és rájöttem mindenre, hogy mi mire jó!
  • Krinyo
    Ennyi hülyeség között nehéz megtalálni vazzeegg :)
    És nem pár oldal.
    Akkor is csak azt irta valaki hogy hosszú...
  • I-NoVa
    Olvass vissza pár oldalt vazzeg.
  • Krinyo
    akkor honnan tudjam meg vazzeeeeg?
  • Guszty
    Azt bonyolult hiretelen leírni, hogy mit kell átírni! Bocsi
    Amúgy én Windows Commanderrel írom át őket, végül is csak szöveg, meg számok vannak benne!
  • Krinyo
    mégis hogy?
    És mivel lehet megnyitni?