46059
.
  • Guszty
    Mit jelent az, hogy max kerékméret előre??? Mert tudtommal csak a Badge-nél van olyan, hogy előre kisebb kereket lehet rakni, mint hátra, a többi kocsinál mindbe lehet egyformát rakni!!! A másik meg, hogy a Zed-be tudtommal be lehet rakni V6-ot is! (bár most így hirtelen, lehet hogy tévedek)
  • Guszty
    Csak kicsit át kell dolgozni a main.cfg fájlt!
  • Krinyo
    hogy lehet több motort,más helxre rakni?
    Meg aza sok kipufogo...
  • Guszty
    Na ennél csináljatok gyengébb, szarabb motort!!!
  • M@TriX
    Elkészült az alkatrlészek "magyarnevesítése" tudom, hogy sokótoknak evidens a magyar megfelelő, de hátha valakinek segítség lesz.

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/
  • Guszty
    2 motor van ebben a szar talicskában, az első V8, a második soros4! Mivel a V8-at raktam be először (utastérbe), ezért írja a 10000cc-t, a motor eredeti helyén pedig a 4 hengeres van! Ha pedig leszedem a légszűrőt a 4 hengeresről, akkor meg 368 lőerős lesz, mert akkor átvált a V8-asra a motor!
  • Guszty
    Szerintetek nincs valami furcsa ezen a képen?
  • Blasta
    Nahát ez eccerüen mesés!!!!
    Hogy lehet ilyen fasza autót csinálni? És ez a terep!!!!
    Apám!!!! Bárcsak menne nálam ez a világszépe/megareális csodagém...

Pfff....
  • bfg900
    Rájöttem hogy nekem sokkal nagyobb móka, ha a Remo-mmal csak száguldozok a városban a közlekedő autók között szlalomozok, a térkép figyelése nélkül. Azért jó Remo-val mondjuk, mert a túl gyors autókkal szerintem már nem akkora feeling.
  • bfg900
    Nincs is kézikönyv a dobozban :)
  • I-NoVa
    Szóval ahogy sejtettem. Akkor mehet 1 előre, 1 az utastérbe, 1 hátra, és akkor nem lesz gond.
  • Guszty
    Srácok, ez nagyon király!!! Beszereltem a kocsiba 1 inline4-es és egy V8-as motrot. Nekimentem egy fának, kirepült a 4 hengeres, és máris átváltott a V8-asra, és mentem is tovább! Asszem beszerelek még 2 motrot, és máris nem lesz gond a motrokkal.
  • asterx^^
    Nem artan picit visszaolvasni .. eddig kb 50x volt ilyen problema es mindig meg lett valaszolva :)
  • Guszty
    Az első motor csak álca, a lényeg a sötétített üveg mögött van!
  • I-NoVa
    Na, szunya.
  • I-NoVa
    Dosnavigatorral simán lehet beilleszteni sorokat az rpk-ba, de van benne hex editor is. Lusta lennék feltenni a hex workshopot, mert itt van ez.
  • Guszty
    Nem tudom, hogy hol kell az oilpan helyét átírni!
  • I-NoVa
    Kimész a citybe, és utána visszaolvasol a fórumon, tegnap pl egész sokan kérdezték ugyanezt...
    Még 1x utoljára: Rádudálsz a járókelőkre, és megkérdezheted, hol találsz versenyzőt. A térképen jelezni fogja, odamész, és rádudálsz.

(Az origi game kézikönyvben szépen le van írva, ejnye ejnye warez)
  • asterx^^
    dudalj ra vmelyik jarokelore es o megmondja > terkepen kis ikonnal jeloli
  • I-NoVa
    Hátha elkezdi valamelyik másik :).
  • asterx^^
    Csak nehogy kozte legyen az egyetlen amelyik mukodik
  • I-NoVa
    Pedig milyen jól néz ki, főleg mikor ütközésnél elvesztek 1-2 motort :).
  • asterx^^
    miert nem csak az oilpan-t raktad bele a motorba?:D
  • asterx^^
    Anyam borogass
  • Guszty
    Nekem meg elegem lett, hogy mindig lerepül az a rohadt oilpan, úgyhogy biztonságosabb helyre tettem a motort!

Bár szerintem így meg a blowerrel lesz bajom, na mindegy.
  • asterx^^
    bele tudsz irni rpk fajlba ( nem atirni pl ptx-et png-re hanem plusszba sorokat beszurni ) akkor persze lehet ... csak ahhoz nem hexworkshop kell
  • I-NoVa
    Na ne má, hogy a www.buildersedge.org -ra azt mondja, hogy The page cannot be found...
    Megpróbáltam Alexease oldaláról a linket, erre is ugyanaz, szóval nem én írtam el.
  • I-NoVa
    Elvileg hozzá lehetne rendelni más motorból, pl turbot V8-hoz, miondjárt megnézem, aztán csalódottan visszaírok.
  • I-NoVa
    Eddig elégnek tartottam a 933 hp-t, de most elég álmos voltam, hogy kipróbáljam.
  • asterx^^
    ha lehetne alaktresztplussz hozzarakni barmelyik motorhoz..
  • asterx^^
    jaja :) en meg az 1.0 as pecsnel probalgattam ezt meg plusz loerot bele de nem sikerult ...
  • I-NoVa
    Most, hogy a képet nézem, a V10-hez való légbeömlők nagyon belelógnak, lekaphattam volna. Motorháztetőn át nem látszott :).
  • I-NoVa
    Ok, már rájöttem én is. Ráadásul nem jár a jobb oldali :(. Leaglább a kinézete brutál :D.
  • asterx^^
    12
  • asterx^^
    ez akarhogy is nezem csak 11 henger :)) kozepen 4 van nem nyolc :D
  • asterx^^
    Megkimellek a tovabbi faraszto kutatastol .. nem fogsz tobb loerot pumpalni bele meg kell varnod mig kijon a devkit .. olvasgass kicsit a bulidersedge forumon ez ugyben nincs most kedvem gepelni :)
  • I-NoVa
    Itt a V16 Whisper:

Hát nem szép .
  • [NST]Cifu
    Na ha már mindenki ennyire benne van az editálásban, akkor miért nem próbáltok valami egyértelműt összehozni? :)
    Pl. rájött már valaki, hogy a különféle alkatrészek milyen kölcsönhatásban vannak a motorban? Tehát lehetne-e pl. turbós V8-at összehozni, vagy tovább növelni a lökettérfogatot, így nyerve extra lóerőket?
    Belenéztem a file-okba, de eddig nem sikerült kisilabizálni mi mit takar :(
  • I-NoVa
    De az nem néz ki olyan jó, és sokkal olcsóbb is... :)
  • asterx^^
    beallitod 1 tonnasra a logharitot az is nyomja