46059
.
-
#9796 Mit jelent az, hogy max kerékméret előre??? Mert tudtommal csak a Badge-nél van olyan, hogy előre kisebb kereket lehet rakni, mint hátra, a többi kocsinál mindbe lehet egyformát rakni!!! A másik meg, hogy a Zed-be tudtommal be lehet rakni V6-ot is! (bár most így hirtelen, lehet hogy tévedek) -
#9795 Csak kicsit át kell dolgozni a main.cfg fájlt! -
#9794 hogy lehet több motort,más helxre rakni?
Meg aza sok kipufogo... -
#9793 Na ennél csináljatok gyengébb, szarabb motort!!!
-
#9792 Elkészült az alkatrlészek "magyarnevesítése" tudom, hogy sokótoknak evidens a magyar megfelelő, de hátha valakinek segítség lesz.
http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/ -
#9791 2 motor van ebben a szar talicskában, az első V8, a második soros4! Mivel a V8-at raktam be először (utastérbe), ezért írja a 10000cc-t, a motor eredeti helyén pedig a 4 hengeres van! Ha pedig leszedem a légszűrőt a 4 hengeresről, akkor meg 368 lőerős lesz, mert akkor átvált a V8-asra a motor! -
#9789 Szerintetek nincs valami furcsa ezen a képen?
-
#9788 Nahát ez eccerüen mesés!!!!
Hogy lehet ilyen fasza autót csinálni? És ez a terep!!!!
Apám!!!! Bárcsak menne nálam ez a világszépe/megareális csodagém...
Pfff.... -
#9786 Rájöttem hogy nekem sokkal nagyobb móka, ha a Remo-mmal csak száguldozok a városban a közlekedő autók között szlalomozok, a térkép figyelése nélkül. Azért jó Remo-val mondjuk, mert a túl gyors autókkal szerintem már nem akkora feeling. -
#9785 Nincs is kézikönyv a dobozban :) -
#9783 Szóval ahogy sejtettem. Akkor mehet 1 előre, 1 az utastérbe, 1 hátra, és akkor nem lesz gond. -
#9782 Srácok, ez nagyon király!!! Beszereltem a kocsiba 1 inline4-es és egy V8-as motrot. Nekimentem egy fának, kirepült a 4 hengeres, és máris átváltott a V8-asra, és mentem is tovább! Asszem beszerelek még 2 motrot, és máris nem lesz gond a motrokkal. -
#9781 Nem artan picit visszaolvasni .. eddig kb 50x volt ilyen problema es mindig meg lett valaszolva :) -
#9780 Az első motor csak álca, a lényeg a sötétített üveg mögött van!
-
#9778 Na, szunya. -
#9777 Dosnavigatorral simán lehet beilleszteni sorokat az rpk-ba, de van benne hex editor is. Lusta lennék feltenni a hex workshopot, mert itt van ez. -
#9775 Nem tudom, hogy hol kell az oilpan helyét átírni! -
#9774 Kimész a citybe, és utána visszaolvasol a fórumon, tegnap pl egész sokan kérdezték ugyanezt...
Még 1x utoljára: Rádudálsz a járókelőkre, és megkérdezheted, hol találsz versenyzőt. A térképen jelezni fogja, odamész, és rádudálsz.
(Az origi game kézikönyvben szépen le van írva, ejnye ejnye warez) -
#9772 dudalj ra vmelyik jarokelore es o megmondja > terkepen kis ikonnal jeloli
-
#9771 Hátha elkezdi valamelyik másik :). -
#9769 Csak nehogy kozte legyen az egyetlen amelyik mukodik -
#9768 Pedig milyen jól néz ki, főleg mikor ütközésnél elvesztek 1-2 motort :).
-
#9767 miert nem csak az oilpan-t raktad bele a motorba?:D -
#9766 Anyam borogass -
#9765 Nekem meg elegem lett, hogy mindig lerepül az a rohadt oilpan, úgyhogy biztonságosabb helyre tettem a motort!
Bár szerintem így meg a blowerrel lesz bajom, na mindegy. -
#9764 bele tudsz irni rpk fajlba ( nem atirni pl ptx-et png-re hanem plusszba sorokat beszurni ) akkor persze lehet ... csak ahhoz nem hexworkshop kell -
#9763 Na ne má, hogy a www.buildersedge.org -ra azt mondja, hogy The page cannot be found...
Megpróbáltam Alexease oldaláról a linket, erre is ugyanaz, szóval nem én írtam el. -
#9762 Elvileg hozzá lehetne rendelni más motorból, pl turbot V8-hoz, miondjárt megnézem, aztán csalódottan visszaírok. -
#9761 Eddig elégnek tartottam a 933 hp-t, de most elég álmos voltam, hogy kipróbáljam. -
#9760 ha lehetne alaktresztplussz hozzarakni barmelyik motorhoz.. -
#9759 jaja :) en meg az 1.0 as pecsnel probalgattam ezt meg plusz loerot bele de nem sikerult ... -
#9758 Most, hogy a képet nézem, a V10-hez való légbeömlők nagyon belelógnak, lekaphattam volna. Motorháztetőn át nem látszott :). -
#9757 Ok, már rájöttem én is. Ráadásul nem jár a jobb oldali :(. Leaglább a kinézete brutál :D. -
#9756 12 -
#9755 ez akarhogy is nezem csak 11 henger :)) kozepen 4 van nem nyolc :D -
#9754 Megkimellek a tovabbi faraszto kutatastol .. nem fogsz tobb loerot pumpalni bele meg kell varnod mig kijon a devkit .. olvasgass kicsit a bulidersedge forumon ez ugyben nincs most kedvem gepelni :) -
#9753 Itt a V16 Whisper:
Hát nem szép . -
#9752 Na ha már mindenki ennyire benne van az editálásban, akkor miért nem próbáltok valami egyértelműt összehozni? :)
Pl. rájött már valaki, hogy a különféle alkatrészek milyen kölcsönhatásban vannak a motorban? Tehát lehetne-e pl. turbós V8-at összehozni, vagy tovább növelni a lökettérfogatot, így nyerve extra lóerőket?
Belenéztem a file-okba, de eddig nem sikerült kisilabizálni mi mit takar :( -
#9751 De az nem néz ki olyan jó, és sokkal olcsóbb is... :) -
#9750 beallitod 1 tonnasra a logharitot az is nyomja