46061
.
-
Redfox #9893 nekem is ez van: Disconnect -
Redfox #9892 örülök, hogy elfogadtad az ötletemet, köszönöm -
Az oldalamra (StreetLegal Catalog) feltettem egy Gyik/FaQ/Segitseg reszt.
At kellene nezni, javitani, potolni, mellyek azok a kerdesek, amik itt leggyakrabban felmerulnek. Persze azokhoz - es amellyek fent vannak most - egy normalisabb leirast is elfogadok:))
Koszi! -
Koszi! En is valaszoltam mar neki maganban. De ez a biztos. -
nem tudok rá csatlakozni! Valmiért elutasít, mi lehet az oka? -
matrix-hub.no-ip.com -
mi a címe a matrix-nak??? -
-
-
Aham, mintha régen nem így kellett volna. Thx! -
Az a baj, hogy rosszul írtad a címet! Nekem is freeweb van, és csak úgy működött, ha azt írtam, hogy www.freeweb.hu/"a neved"/... Így működni fog! -
Én a kolin meg matrixon(hungary) vagyok ha vagyok, több embernek is megvan rajtam kívül. (És jó az a kereső.) -
gyorsan keres az :)) egyebkent Matrix hubon lattam nemreg ott alt fentvan legalabb egy emberkenek -
Duck #9877 Ja amúgy hogy keressek mer a fenti search gomb nem ér semmit mer lassan keres és nem telál semmit -
Duck #9876 Cybe milyen néven vagy fenn és hol? -
Duck #9875 Köszi nektek
-
duck, a nehézségi fokozat a kulcsa a dolognak -
Most is fenn vagyok, de keress rá, nem csak nekem vam meg. -
Duck #9872 Gyerekek nézam a képaeket és látom állatul törnek a kocsik az enyém mér nem belemegyek 150-nel a falba frontálisan és csak leesik egykét dolog de nagyobb törés nincs MIÉRT? -
Duck #9871 Izé Szóval KÉRLEK
-
Duck #9870 Cybe nem jössz fel DC-re mer akkor leszedném tőled ha lehet és nagyon megkösszönném Lérlek Válaszolj!!!!!!!!! -
Kurva freeweb. Ha beírom IE-be a linket, akkor jó! Na mind1, itt van a kép. -
Amúgy én is csináltam logót a Remo kormányára, meg még 1 pár kocsi belsejébe is. Remélem megcsinálod M@trix a real mododat, nekem is jobban tetszenek a valódi verdák. Ha kész ne feljts el értesíteni minket, hajrá! :)
-
Jah, nekem ISO van, dc-ről szedtem le. -
Redfox #9866 ja és én is googlen kerestem -
Nem. -
Redfox #9864 nekem is meg van a játék, és nem fogod elhinni én is kerestem patchet, mert a C(azthiszem)bázis és a reptér nem működött, de nem találtam én sem -
Nem csoda, a 2.2 óta a folyómeder ismét autópálya. -
Duck #9862 Cybe ami neked van az rip vagy ISo?
Mer kellene ha Iso mer a második patch után a game ahogy lementek az intrók egyszerűen kilép.Ja meg lehet vhogyoldani azt hogy egyszerre legyen a motoron super- és turbocharger? JA és kérlek válaszoljatok Köszike pá all
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hát lol :) Csak sikerült átevickélnem a folyón az 1. negyedből a 3.ba :) -
Hm. Autós játék. Tudom ugyan hogy a rengeteg autós képből ez nem derült ki. Azért is segítettem. :) -
Érdekes hozzászólás :). -
Redfox #9857 kössz -
Én általában ezen a kettőn vagyok, tuti valamelyikről szedtem, és nálam is meg van osztva. -
Már rég írtam választ... -
Redfox #9854 köszi -
Redfox #9853 akárhogy próbáltam nem jött össze, sajna -
Én meg mondtam, hogy szedd le rólam, de nem igazán vettem észre, hogy elkezdted volna!!! -
redfox, én nem tudom melyik hubról kell leszedni. de ha mindenki leírja ugyanezt aki nem tudja, akkor aztán tényleg szépen fog pörögni a topik esetleg te is értelmezheted úgy, hogy ha nem válaszolunk, akkor nem tudjuk.
-
Én mondjuk a matrixról szedtem le