46061
.
  • Redfox
    nekem is ez van: Disconnect
  • Redfox
    örülök, hogy elfogadtad az ötletemet, köszönöm
  • Alexease
    Az oldalamra (StreetLegal Catalog) feltettem egy Gyik/FaQ/Segitseg reszt.
    At kellene nezni, javitani, potolni, mellyek azok a kerdesek, amik itt leggyakrabban felmerulnek. Persze azokhoz - es amellyek fent vannak most - egy normalisabb leirast is elfogadok:))
    Koszi!
  • Alexease
    Koszi! En is valaszoltam mar neki maganban. De ez a biztos.
  • Csudri #9889
    nem tudok rá csatlakozni! Valmiért elutasít, mi lehet az oka?
  • CybearBoy
    matrix-hub.no-ip.com
  • Csudri #9887
    mi a címe a matrix-nak???
  • CybearBoy
  • CybearBoy
  • CybearBoy
    Aham, mintha régen nem így kellett volna. Thx!
  • Guszty
    Az a baj, hogy rosszul írtad a címet! Nekem is freeweb van, és csak úgy működött, ha azt írtam, hogy www.freeweb.hu/"a neved"/... Így működni fog!
  • CybearBoy
    Én a kolin meg matrixon(hungary) vagyok ha vagyok, több embernek is megvan rajtam kívül. (És jó az a kereső.)
  • asterx^^
    gyorsan keres az :)) egyebkent Matrix hubon lattam nemreg ott alt fentvan legalabb egy emberkenek
  • Duck
    Ja amúgy hogy keressek mer a fenti search gomb nem ér semmit mer lassan keres és nem telál semmit
  • Duck
    Cybe milyen néven vagy fenn és hol?
  • Duck
    Köszi nektek
  • vtb
    duck, a nehézségi fokozat a kulcsa a dolognak
  • CybearBoy
    Most is fenn vagyok, de keress rá, nem csak nekem vam meg.
  • Duck
    Gyerekek nézam a képaeket és látom állatul törnek a kocsik az enyém mér nem belemegyek 150-nel a falba frontálisan és csak leesik egykét dolog de nagyobb törés nincs MIÉRT?
  • Duck
    Izé Szóval KÉRLEK
  • Duck
    Cybe nem jössz fel DC-re mer akkor leszedném tőled ha lehet és nagyon megkösszönném Lérlek Válaszolj!!!!!!!!!
  • CybearBoy
    Kurva freeweb. Ha beírom IE-be a linket, akkor jó! Na mind1, itt van a kép.
  • CybearBoy
    Amúgy én is csináltam logót a Remo kormányára, meg még 1 pár kocsi belsejébe is. Remélem megcsinálod M@trix a real mododat, nekem is jobban tetszenek a valódi verdák. Ha kész ne feljts el értesíteni minket, hajrá! :)

• CybearBoy
    Jah, nekem ISO van, dc-ről szedtem le.
  • Redfox
    ja és én is googlen kerestem
  • asterx^^
    Nem.
  • Redfox
    nekem is meg van a játék, és nem fogod elhinni én is kerestem patchet, mert a C(azthiszem)bázis és a reptér nem működött, de nem találtam én sem
  • I-NoVa
    Nem csoda, a 2.2 óta a folyómeder ismét autópálya.
  • Duck
    Cybe ami neked van az rip vagy ISo?
    Mer kellene ha Iso mer a második patch után a game ahogy lementek az intrók egyszerűen kilép.Ja meg lehet vhogyoldani azt hogy egyszerre legyen a motoron super- és turbocharger? JA és kérlek válaszoljatok Köszike pá all
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bfg900
    Hát lol :) Csak sikerült átevickélnem a folyón az 1. negyedből a 3.ba :)
  • bfg900
    Hm. Autós játék. Tudom ugyan hogy a rengeteg autós képből ez nem derült ki. Azért is segítettem. :)
  • I-NoVa
    Érdekes hozzászólás :).
  • Redfox
    kössz
  • CybearBoy
    Én általában ezen a kettőn vagyok, tuti valamelyikről szedtem, és nálam is meg van osztva.
  • CybearBoy
    Már rég írtam választ...
  • Redfox
    köszi
  • Redfox
    akárhogy próbáltam nem jött össze, sajna
  • Guszty
    Én meg mondtam, hogy szedd le rólam, de nem igazán vettem észre, hogy elkezdted volna!!!
  • vtb
    redfox, én nem tudom melyik hubról kell leszedni. de ha mindenki leírja ugyanezt aki nem tudja, akkor aztán tényleg szépen fog pörögni a topik esetleg te is értelmezheted úgy, hogy ha nem válaszolunk, akkor nem tudjuk.
  • Csacsi
    Én mondjuk a matrixról szedtem le