46059
.
  • I-NoVa
    Kell egy parental lock, meg játékidőlimit :).
  • CybearBoy
    Ha full ISO-d van, nem kell semmi, ha ripped, akkor asszem kell erdeti exe, de ezt a részét nem vágom, nekem nem rippem van.
  • CybearBoy
    Jah.
    :)
  • M@TriX
    Sorry srácok, hogy nem jelentkeztem újabb REAl kocsival (most dolgozom az AXIS-on), de behavaztak munkával.
    Tudom nem ide tartozik, de ehhez kapcsolódik, hogy az oldal tulaja szeretne pár embert hírszerkesztőnek. (Hogy levegye a vállamról részben a terheket. :))
    Szóval ha valaki érez magában egy kis ambíciót, akkor az írjon egy mailt, aztán a részleteket megbeszéljük. Én örülnék a legjobban ha jelentkezne valaki, Jah persze nem ingyen kellene híreket írni ám!!!
  • OGabor
    Az lehet, de hidd el, hogy egy 56.6os modemmel meg a Freewebbel nem olyan könnyen szánja rá magát az ember... de ma éjjel szerintem már ezen fog munkálkodni a gép! Reggel már itt fog várni... :))Kell valami extra a patchekhez? Valaki azt mondta, hogy kell az eredeti .exe... Namármost nekem ilyen nincs...
  • vtb
    aztán majd jön walaki meg blasta megint pampogni, hogy LFS rulez
  • vtb
  • bfg900
    Visszaolvastam a fórumban és elfelejtettem hogy a 4000. hozzászólásnál tartok kb :) Arra reagáltam.
  • bfg900
    Opp
  • bfg900
    Mnnyetek már a LFS el a LFS témába. Légyszives :)
    Nagyon, nagyon, nagyon szépen és udvariasan kérem :)
  • vtb
    OGabor, a legmélyebb minden tiszteletem a tied, de szerintem szánd rá magad a peccsek letöltésére! Ég és föld, hidd el
  • I-NoVa
    Ha első leszel, átmehetsz másik városrészbe (eltűnnek az útlezárások). Ott versenyzel egy ottani klubtaggal (más színnel jelzi a térképen), és átkerültél.
  • OGabor
    Sziasztok! Én is megszereztem... az első benyomást inkább nem írom le! Mindegy, a lényeg nem is ez, hanem, hogy tegnap este hatkor meglett, egykor bejött anyu, hogy talán aludni kéne... Ennek a játéknak van hangulata! Pedig a patcheket még le sem töltöttem!
    A kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok másik klubba kerülni!
    Kösz!
  • I-NoVa
    Semmi, csak munka helyett már megint végig SL-eztem a délutánt.
  • Bandeeka
    Szia!
    Rossz neven jelentkeztem be de a mailt megkaptam és kösz szépen. Ha minden igaz én küldtem neked mailt. Kérlek nézzd meg hogy azzal amit leírtam tucc-e vmit kezdeni pls. Majd magánba válaszolj. Kérlek add meg a mail cimed thx
  • CybearBoy
    Miért, mi történt?
  • Guszty
    Elküldtem az e-mailt!
  • Tomac
    Re!
    Csak a Remohoz kéne. Ha ráérsz megcsinálnád nekem? Előre is thx.
    e-mail:[email protected] vagy [email protected]
  • Guszty
    Bocs, minden egyes...
  • Guszty
    Melyik autóhoz kell, mert nincs kedvem most mindegy egyes autónál megcsinálni ugyanazt! Nekem a Sunseten van megcsinálva!
  • Bandeeka
    Hali!
    Szia Guszty átküldenéd nekem a módsításokat mert nekem nemakkar összejönni a dolog.
    e-mail:[email protected]
  • Guszty
    Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de te vagy a suta, ugyanis nekem sikerült!
    Annyit kell csak csinálni, hogy a Main.cfg-ben a "window"-okat megtöbbszörözöd, az első ablakokat pedig a saját cfg-jében. Nem bocsonyolult! Lemásolod a sorokat többször egymás alá. 10-nél többször szerintem nincs értelme, mert akkor már nem lesz sőtétebb.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Vki megtudta már csinálni az Asterx féle tunningot 2002.12.29. rakta fel a streetlegal.freeweb.hu-ra. Lehet, hogy én vagyok suta de nemtom az üvegetbefesteni:) PLs vki segicsen thx
  • I-NoVa
    És tényleg, reggelig dolgoztam :D. Sőt, majdcsak jön a délelőtt :).
  • M@TriX
    szerintem a "3.", azaz az 1.22-es...
  • I-NoVa
    Fene a street legalba, már megint dolgozhatok miatta reggelig :)
  • Alexease
    A Builder Edge-bol nem egyszeru dolog kilepni:)))
  • Alexease
    Nincs.

De a jatekok.hu-rol letoltheto a Patch#3?!?!?!?!

Meg nem neztem, de szerintem elirtak...
  • FREAK
    na, van már 3. peccs???

ha igen, mit tud?
  • Redfox
    jóccakát!
  • Duck
    Hi all !!! Vki mondaj meg a koordinátákat ami a ninjaba a motort a csomagtartóba rakja és fel is ismeri motorként előre is köszi
  • CybearBoy
    Pedig ez így működik, ha akarsz valamit, akkor adnod is kell.
  • CybearBoy
    Valszeg túl sokan vannak fenn, próbálkozz. Bár ilyenek is lehetnek, hogy wav-ot, vobot, durva sexet tilos megosztani, van-e elég upload slot beállítva...
  • Csudri #9898
    nálam meg van osztva 54gb, de valamiért elutasít a cucc. Amúgy igazad van vegyük meg az eredetit, támogassuk az Invuctust!!! Magyar fejlesztők rula!!!
  • Redfox
    akkor inkább megvárom a magyar megjelenést!
  • Redfox
    de egyébként rájöttem nálam mi a hiba: nincs megosztva a gépem (minimum)9Gb-ja, nem fogom megosztani, menjenek a fenébe!
  • Csudri #9895
    Nekem pedig simán elutasítja!
  • Redfox
    és ezt írja ki: "Your Ass is Banned"
  • Redfox
    nekem is ez van: Disconnect
  • Redfox
    örülök, hogy elfogadtad az ötletemet, köszönöm