46059
.
-
#9931 Kell egy parental lock, meg játékidőlimit :). -
#9930 Ha full ISO-d van, nem kell semmi, ha ripped, akkor asszem kell erdeti exe, de ezt a részét nem vágom, nekem nem rippem van. -
#9929 Jah.
:) -
#9928 Sorry srácok, hogy nem jelentkeztem újabb REAl kocsival (most dolgozom az AXIS-on), de behavaztak munkával.
Tudom nem ide tartozik, de ehhez kapcsolódik, hogy az oldal tulaja szeretne pár embert hírszerkesztőnek. (Hogy levegye a vállamról részben a terheket. :))
Szóval ha valaki érez magában egy kis ambíciót, akkor az írjon egy mailt, aztán a részleteket megbeszéljük. Én örülnék a legjobban ha jelentkezne valaki, Jah persze nem ingyen kellene híreket írni ám!!! -
OGabor #9927 Az lehet, de hidd el, hogy egy 56.6os modemmel meg a Freewebbel nem olyan könnyen szánja rá magát az ember... de ma éjjel szerintem már ezen fog munkálkodni a gép! Reggel már itt fog várni... :))Kell valami extra a patchekhez? Valaki azt mondta, hogy kell az eredeti .exe... Namármost nekem ilyen nincs... -
#9926 aztán majd jön walaki meg blasta megint pampogni, hogy LFS rulez -
#9925 -
#9924 Visszaolvastam a fórumban és elfelejtettem hogy a 4000. hozzászólásnál tartok kb :) Arra reagáltam. -
#9923 Opp -
#9922 Mnnyetek már a LFS el a LFS témába. Légyszives :)
Nagyon, nagyon, nagyon szépen és udvariasan kérem :) -
#9921 OGabor, a legmélyebb minden tiszteletem a tied, de szerintem szánd rá magad a peccsek letöltésére! Ég és föld, hidd el -
#9920 Ha első leszel, átmehetsz másik városrészbe (eltűnnek az útlezárások). Ott versenyzel egy ottani klubtaggal (más színnel jelzi a térképen), és átkerültél. -
OGabor #9919 Sziasztok! Én is megszereztem... az első benyomást inkább nem írom le! Mindegy, a lényeg nem is ez, hanem, hogy tegnap este hatkor meglett, egykor bejött anyu, hogy talán aludni kéne... Ennek a játéknak van hangulata! Pedig a patcheket még le sem töltöttem!
A kérdésem pedig az lenne, hogy hogyan tudok másik klubba kerülni!
Kösz! -
#9918 Semmi, csak munka helyett már megint végig SL-eztem a délutánt. -
Bandeeka #9917 Szia!
Rossz neven jelentkeztem be de a mailt megkaptam és kösz szépen. Ha minden igaz én küldtem neked mailt. Kérlek nézzd meg hogy azzal amit leírtam tucc-e vmit kezdeni pls. Majd magánba válaszolj. Kérlek add meg a mail cimed thx -
#9916 Miért, mi történt? -
#9915 Elküldtem az e-mailt! -
Tomac #9914 Re!
Csak a Remohoz kéne. Ha ráérsz megcsinálnád nekem? Előre is thx.
e-mail:[email protected] vagy [email protected] -
#9913 Bocs, minden egyes... -
#9912 Melyik autóhoz kell, mert nincs kedvem most mindegy egyes autónál megcsinálni ugyanazt! Nekem a Sunseten van megcsinálva! -
Bandeeka #9911 Hali!
Szia Guszty átküldenéd nekem a módsításokat mert nekem nemakkar összejönni a dolog.
e-mail:[email protected] -
#9910 Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de te vagy a suta, ugyanis nekem sikerült!
Annyit kell csak csinálni, hogy a Main.cfg-ben a "window"-okat megtöbbszörözöd, az első ablakokat pedig a saját cfg-jében. Nem bocsonyolult! Lemásolod a sorokat többször egymás alá. 10-nél többször szerintem nincs értelme, mert akkor már nem lesz sőtétebb. -
Bandeeka #9909 Sziasztok!
Vki megtudta már csinálni az Asterx féle tunningot 2002.12.29. rakta fel a streetlegal.freeweb.hu-ra. Lehet, hogy én vagyok suta de nemtom az üvegetbefesteni:) PLs vki segicsen thx -
#9908 És tényleg, reggelig dolgoztam :D. Sőt, majdcsak jön a délelőtt :). -
#9907 szerintem a "3.", azaz az 1.22-es... -
#9906 Fene a street legalba, már megint dolgozhatok miatta reggelig :) -
#9905 A Builder Edge-bol nem egyszeru dolog kilepni:))) -
#9904 Nincs.
De a jatekok.hu-rol letoltheto a Patch#3?!?!?!?!
Meg nem neztem, de szerintem elirtak... -
#9903 na, van már 3. peccs???
ha igen, mit tud? -
Redfox #9902 jóccakát! -
Duck #9901 Hi all !!! Vki mondaj meg a koordinátákat ami a ninjaba a motort a csomagtartóba rakja és fel is ismeri motorként előre is köszi -
#9900 Pedig ez így működik, ha akarsz valamit, akkor adnod is kell. -
#9899 Valszeg túl sokan vannak fenn, próbálkozz. Bár ilyenek is lehetnek, hogy wav-ot, vobot, durva sexet tilos megosztani, van-e elég upload slot beállítva... -
#9898 nálam meg van osztva 54gb, de valamiért elutasít a cucc. Amúgy igazad van vegyük meg az eredetit, támogassuk az Invuctust!!! Magyar fejlesztők rula!!! -
Redfox #9897 akkor inkább megvárom a magyar megjelenést! -
Redfox #9896 de egyébként rájöttem nálam mi a hiba: nincs megosztva a gépem (minimum)9Gb-ja, nem fogom megosztani, menjenek a fenébe! -
#9895 Nekem pedig simán elutasítja! -
Redfox #9894 és ezt írja ki: "Your Ass is Banned" -
Redfox #9893 nekem is ez van: Disconnect -
Redfox #9892 örülök, hogy elfogadtad az ötletemet, köszönöm