46059
.
  • vtb
    jobban várom mint a szilveszter éjfélt
  • bfg900
    De, de, de, de éééén akarom. Különbenis ennyi tiszteletet biztosíthatnátok nekem ;)
  • I-NoVa
    Úgy látom véres küzdelem lesz, törni fognak a lökhárítók, szakadni az ékszíjak, és a jó futómű sem segít. Tisztán az időzítésen és a szerencsén múlik.
  • I-NoVa
    Lesz majd tüzijáték, meg pálmafák alatt táncoló félmeztelen lányok?
  • Guszty
    Az a baj, hogy szerintem sokkal hamarabb lesz 10000! De én is jelen akarok lenni, úgyhogy csak óvatosan!
  • Guszty
    Próbálj meg 2 kipufogót venni a kocsira (mindkét oldalra 2-t!) és rakd is rá őket! Úgy működni fog.
  • I-NoVa
    Gonosz tervem körvonalazódik, uralmam alá vonom a földet :).
  • I-NoVa
    Ok, lehetsz a 10001. :)
    Majd 3-4 körül, mikor mindenki alszik, elkezdek visszaszámolni. Ha kell, akkor 30-tól :)
  • I-NoVa
    Nagyon nehéz hátsó lökhárítóval, vagy 1.0-s street legallal, vagy manuális kuplunggal (nagyon hajlamos lefulladni, de ha sikerül, akkor 2 kerékre áll).
    Bármelyik működik.
  • bfg900
    Ha véletlenül nem lennék itt, akkor tessék megvárni vele :)
  • I-NoVa
    De ha 10001. leszek, moderálás lesz :).
    (írjatok ti is, türelmetlen vagyok :))
  • Nyiri
    haho
    HOGY LEHET A CHARGERT KET KEREKRE ALLITANI INDULASKOR????
  • I-NoVa
    Bajnokcsapat akart lenni
  • I-NoVa
    Vajon ki lesz a 10000.
    Én?
    BFG900?
    Vagy a denveri mustangok majnokcsapata?
  • I-NoVa
    Még 36 :)
  • Nyiri
    Hogy lehet a Chagert ket kerekre allitani indulaskor??? full tunning a gep es megis stabilan indul
  • Falabu #9962
    Jajj! Most egy kis időre nemvoltam SL-közelben! De most újra elkezdtem nyomni!:DD
  • bfg900
    Mert megérdemlem :)
  • bfg900
    Énakarom, énakarom, énakarom a tizezredikat
  • bfg900
    Egy freeride akkoris minimum lenne.
  • I-NoVa
    Végülis miután végignyomtad, még lehet versenyezni, pénzt keresni, viszont a boltban nem lehet a régi kocsikat kapni, legfeljebb néha axist és remot. Pedig ez egy gyűjteményhez alapfeltétel lenne.
  • bfg900
    Demeghalt midnenki :)
  • bfg900
    Arra gondoltam hogy a játék végigvitele után kéne egy freeride opció. Mert ugye ha megcsináltad, akkor bármikor körbemehetsz a városban, de msotjuk annak eleve fentt kell tartan iegy mentést + nem mehetsz csak azzal a kocsival ami van neked, vagy amit az arából venni tudsz. És a mostani árak mellett nem angyon lehet túl sok kocsit fenntartani.
  • Redfox
  • [NST]Cifu
    Klai könnyíts az autódon, akkor lemehetsz 1 másodperc alá is (a rekordom 0,988 sec egy Stallion-al, a képet korábban már betűztem), vedd le az ajtókat, motorháztetőt, első és oldalsó spoilereket, szélvédőt, stb...
  • bfg900
    Nézz vissza máskor is a boltba, mindíg más autók vannak.
  • OGabor
    Help! Valaki segítsen! Átjutottam a második városrészre, de négy kocsi helyett csak kettőt kaptam! Ráadásul szerintem a két legrondábbat... Mi lehet a baj?
  • OGabor
    Help! Valaki segítsen! Átjutottam a második városrészre, de négy kocsi helyett csak kettőt kaptam! Ráadásul szerintem a két legrondábbat... Mi lehet a baj?
  • bfg900
    A logo fejleszés rendkívül felelősségteljes munka, melyet nem lehet csak ugy elkapkodni. Hihetetlen jelentősége van nemcsak a szellemi, hanem spirituális fejlődésemben is. Beláthatod hogy ezt nem lehet elkapkodni. Most is pl balról a 3. pixelem nem elég lila, nem is beszélve jobbról a 124-ről, ami azóta rakoncátlakodik hogy odatettem. Szóval türelem, türelem...
  • barát füle
    mikor lessz már 3-as patch?
  • azazel
    A gamecopyworld-ön találsz cracket a riphez, azzal menni fog.
  • I-NoVa
    Jó éjt neked, és jó munkát a programozóknak .
  • Redfox
    jó éjt all!
  • I-NoVa
    Mint én :)
  • Redfox
    a logod fejlesztésével hogy állsz?
  • OGabor
    Nincs itt senik más, akinek rip van?
  • Redfox
    :)
  • bfg900
    Amerikából :)
  • OGabor
    Sajnos a rip van meg... eredeti exet hol szerezhetek?
  • CybearBoy
    De csak akkor ha dolgozni/tanulni is kell játsszás mellett. :)