46059
.
-
#9978 jobban várom mint a szilveszter éjfélt -
#9977 De, de, de, de éééén akarom. Különbenis ennyi tiszteletet biztosíthatnátok nekem ;) -
#9976 Úgy látom véres küzdelem lesz, törni fognak a lökhárítók, szakadni az ékszíjak, és a jó futómű sem segít. Tisztán az időzítésen és a szerencsén múlik. -
#9975 Lesz majd tüzijáték, meg pálmafák alatt táncoló félmeztelen lányok? -
#9974 Az a baj, hogy szerintem sokkal hamarabb lesz 10000! De én is jelen akarok lenni, úgyhogy csak óvatosan! -
#9973 Próbálj meg 2 kipufogót venni a kocsira (mindkét oldalra 2-t!) és rakd is rá őket! Úgy működni fog. -
#9972 Gonosz tervem körvonalazódik, uralmam alá vonom a földet :). -
#9971 Ok, lehetsz a 10001. :)
Majd 3-4 körül, mikor mindenki alszik, elkezdek visszaszámolni. Ha kell, akkor 30-tól :) -
#9970 Nagyon nehéz hátsó lökhárítóval, vagy 1.0-s street legallal, vagy manuális kuplunggal (nagyon hajlamos lefulladni, de ha sikerül, akkor 2 kerékre áll).
Bármelyik működik. -
#9969 Ha véletlenül nem lennék itt, akkor tessék megvárni vele :) -
#9968 De ha 10001. leszek, moderálás lesz :).
(írjatok ti is, türelmetlen vagyok :)) -
Nyiri #9967 haho
HOGY LEHET A CHARGERT KET KEREKRE ALLITANI INDULASKOR???? -
#9966 Bajnokcsapat akart lenni -
#9965 Vajon ki lesz a 10000.
Én?
BFG900?
Vagy a denveri mustangok majnokcsapata? -
#9964 Még 36 :) -
Nyiri #9963 Hogy lehet a Chagert ket kerekre allitani indulaskor??? full tunning a gep es megis stabilan indul -
#9962 Jajj! Most egy kis időre nemvoltam SL-közelben! De most újra elkezdtem nyomni!:DD
-
#9961 Mert megérdemlem :) -
#9960 Énakarom, énakarom, énakarom a tizezredikat -
#9959 Egy freeride akkoris minimum lenne. -
#9957 Végülis miután végignyomtad, még lehet versenyezni, pénzt keresni, viszont a boltban nem lehet a régi kocsikat kapni, legfeljebb néha axist és remot. Pedig ez egy gyűjteményhez alapfeltétel lenne. -
#9956 Demeghalt midnenki :) -
#9955 Arra gondoltam hogy a játék végigvitele után kéne egy freeride opció. Mert ugye ha megcsináltad, akkor bármikor körbemehetsz a városban, de msotjuk annak eleve fentt kell tartan iegy mentést + nem mehetsz csak azzal a kocsival ami van neked, vagy amit az arából venni tudsz. És a mostani árak mellett nem angyon lehet túl sok kocsit fenntartani. -
Redfox #9953 -
#9952 Klai könnyíts az autódon, akkor lemehetsz 1 másodperc alá is (a rekordom 0,988 sec egy Stallion-al, a képet korábban már betűztem), vedd le az ajtókat, motorháztetőt, első és oldalsó spoilereket, szélvédőt, stb... -
#9951 Nézz vissza máskor is a boltba, mindíg más autók vannak. -
OGabor #9950 Help! Valaki segítsen! Átjutottam a második városrészre, de négy kocsi helyett csak kettőt kaptam! Ráadásul szerintem a két legrondábbat... Mi lehet a baj? -
OGabor #9949 Help! Valaki segítsen! Átjutottam a második városrészre, de négy kocsi helyett csak kettőt kaptam! Ráadásul szerintem a két legrondábbat... Mi lehet a baj? -
#9946 A logo fejleszés rendkívül felelősségteljes munka, melyet nem lehet csak ugy elkapkodni. Hihetetlen jelentősége van nemcsak a szellemi, hanem spirituális fejlődésemben is. Beláthatod hogy ezt nem lehet elkapkodni. Most is pl balról a 3. pixelem nem elég lila, nem is beszélve jobbról a 124-ről, ami azóta rakoncátlakodik hogy odatettem. Szóval türelem, türelem... -
#9945 mikor lessz már 3-as patch? -
#9944 A gamecopyworld-ön találsz cracket a riphez, azzal menni fog. -
#9943 Jó éjt neked, és jó munkát a programozóknak . -
Redfox #9942 jó éjt all! -
#9941 Mint én :) -
Redfox #9940 a logod fejlesztésével hogy állsz? -
OGabor #9939 Nincs itt senik más, akinek rip van?
-
Redfox #9937 :) -
#9936 Amerikából :) -
OGabor #9935 Sajnos a rip van meg... eredeti exet hol szerezhetek? -
#9932 De csak akkor ha dolgozni/tanulni is kell játsszás mellett. :)